- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Allah kolaylık versinKizlar moralim cok bozuk. Esimin ayagina kirik soda sisesi girmis isteyken. Bi de ayaginin icinde kirilmis. Temizlemisler dikis fln atilmis. Yuruyemiyor basamiyo ustune. Ben de sirt agrisindan yatiyorum. Karsilikli koltuklarda kaldik bir basimiza14 gun surer demis doktor. Haftaya dogum war ins hizli toparlanir. Yarin annemler gelcek ins dua edin kizlar lutfen
Aynısı oluyor 1 haftadır, ama nasıl tarif edeceğimi bulamıyordum siz çok güzel tarif etmişsinizKizlar saçma gelecek belki ama bir sey sormak istiyorum. 2gundur karnında bebek çırpınıyor mus gibi hareket ediyor ara ara. Hani balik çırpınır ya oyle gibi. Normal mi sizce yaşayan var mı bunu? Korktum bi an acaba Allah korusun kordonu falan mi dolandi diye
Banada bazen öyle geliyor sanki bir şeyden kurtulmaya çalışıyormuş gibi ama hareketlerini ilk hissettiğimden beri öyle bence problem olsa görülürdü ultrasonda diye içimi rahatlatıyorumKizlar saçma gelecek belki ama bir sey sormak istiyorum. 2gundur karnında bebek çırpınıyor mus gibi hareket ediyor ara ara. Hani balik çırpınır ya oyle gibi. Normal mi sizce yaşayan var mı bunu? Korktum bi an acaba Allah korusun kordonu falan mi dolandi diye
Pervane bi yere takilirda donmeye calisir gibi dimi arada bende de oluyorKizlar saçma gelecek belki ama bir sey sormak istiyorum. 2gundur karnında bebek çırpınıyor mus gibi hareket ediyor ara ara. Hani balik çırpınır ya oyle gibi. Normal mi sizce yaşayan var mı bunu? Korktum bi an acaba Allah korusun kordonu falan mi dolandi diye
Dogru biliyomusum gecmistir insallah sorunsuzEwt canım artıyo. Benim iki gün ac kaldı hastanede mama vermedi yavrum sarılık olmuştu
Banada az geldi ama 2 yasindan sonra montesori yatagi alirim ayri oda hazirlarim dedim umarım kullanişli olur kargoya verilmis hemen iptal edemem anca iade olur ama artik ugrasmakta istemiyorum kullanacam artik umarim 2 sene idare eder beni yoyko bende duydum ama 1400e goremedim hep daha palhali denk geldi o sebepten tercihim bu oldu bakalim tombik bi cocuk olursa yandık15 kg bana biraz az geldi şahsen canım , ben direk eledim 15 olanları yani. Yoyko ben de çok araştırdım krafttan daha iyi geldi bana her yönüyle. İndirim ben de yakalamadim valla direk1400 aldım geçtim mecburen, çok da düşmüyor anladığım kadarıyla. Elelenin beşikleri hakkında fikrim yok canim
Csnim 3 günde bebek için uzun sarılık okur ben sana diyim sen mama da verEvet zor şeyler yaşamışsınız tekrarını göstermesin RabbimBen aklıma kötü ihtimaller getirmek istemiyorum bebek hemşiresi var kaldığım hastanede sık sık gelip emzirme için yardım ediyorlar ve ısrarla 3 günden sonra sütün gelir diyorlar inşallah gelir
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumen kısa zamanda atlatır inşallah, bozma moralini Allah beterinden saklamış canım şükür.
Tesekkurler cnm. InsÇok çok geçmiş olsuninşallah toparlanırsınız ikiniz de çok üzüldüm inan ki
Saolasin cnm aminAllah kolaylık versin
Hayır canım mama yok dedilerCanım mama verdilermi
Ya . InsAllah emmeye başlamıştırHayır canım mama yok dediler
Maşallah canım . Gözün aydın saglicakla büyüt insAllahKızlar 2 gündür yazamadım. Pazartesi sabah planlı sezeryan ile oğlumu kucağıma aldımçok şükür öncesinde çektiğim eziyetlere Allah acıdı herhalde doğum ve doğum sonrası çok iyi geçti. Sabah 6'da doğuma aldılar, önce anestezi ekibi ameliyata hazırladı gayet sükunet içinde ve sakindim doktorlarda şaşırdı. Sonra doktorum geldi kesecek beni düşüncesi biraz paniklettirdi, anestezi doktoruna elimi tutar mısın dedim Oda sağolun beni hafif leyle yaptı bir iğneyle bebek nasıl doğdu, ne ara doğdu ben hicbirsey anlamadım. Hastane çok ilgiliydi, hemşireler falan çok iyiydi. İki gündür çok uykusuzum, daha sonra detaylı yazarım size
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Çok geçmiş olsun acil şifalar versin inşallah AllahYavrularına kavuşanlar hayırlı olsuuunnher birimize sağlıkla büyütmek nasip olsun. Günlerdir giremiyorum önceki gün apar topar apandisitten ameliyata alındım çok ağırlarım var üstelik cereyanda kalmışım kavranıyorum
Gözün aydın canım. Ya bende seni merak ediyordum çok sevindim . Saglicakla büyüt insAllahKızlar ben gece 3’te doğum yaptım,bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, Bebek’te bende iyiyiz hamdolsun, Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin inşaAllah
Sağol canım geçecek inşallah gram uyku uyumadım hem ameliyat dikişlerim hem cereyanda kaldığım için gaz hemen dolmuş kıvrandırıyo vallaÇok geçmiş olsun acil şifalar versin inşallah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?