2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah kolaylık versin

Aynısı oluyor 1 haftadır, ama nasıl tarif edeceğimi bulamıyordum siz çok güzel tarif etmişsiniz sebebini bilmiyorum ama bi sorun olacağını sanmıyorum yine de ctesi son kontrolüm var, siz gitmemiş olursanız doktora sorup haber veririm.

Banada bazen öyle geliyor sanki bir şeyden kurtulmaya çalışıyormuş gibi ama hareketlerini ilk hissettiğimden beri öyle bence problem olsa görülürdü ultrasonda diye içimi rahatlatıyorum

Pervane bi yere takilirda donmeye calisir gibi dimi arada bende de oluyor

Reactions: The
Banada az geldi ama 2 yasindan sonra montesori yatagi alirim ayri oda hazirlarim dedim umarım kullanişli olur kargoya verilmis hemen iptal edemem anca iade olur ama artik ugrasmakta istemiyorum kullanacam artik umarim 2 sene idare eder beni yoyko bende duydum ama 1400e goremedim hep daha palhali denk geldi o sebepten tercihim bu oldu bakalim tombik bi cocuk olursa yandık

Reactions: The
Son günler geçmek bilmiyor karnım hep çok sert hareket kabiliyetim azaldı acaba az mı hareket ediyor diye stres oluyorum. Hedefim 39+0 ama o kadar durur mu durursa ben nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. Yediklerimden mi oluyor anlamadım bu şişlik çok rahatsız ediyor artık o şişlik yüzünden bebegin hareketlerini otururken falan hissedemiyorum anca uzanınca hissediyorum

Csnim 3 günde bebek için uzun sarılık okur ben sana diyim sen mama da ver
Benim ikinci gün sütum geldi ben 4 gün hastanede kaldım çocuğun rengi sarardı süt vermeme rağmen sarılık var demediker ama emzir bol bol uyandr dediler eve geldim birkaç gün emzirdim yinede rengi sarardı dkbrasi geceleri mama verdim en fazla iki kez şuan rengi düzeldi sende dikkat et gözlerin içi sararsa yüzü sararsa aç bırakma çocuğu

Kızlar 2 gündür yazamadım. Pazartesi sabah planlı sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür öncesinde çektiğim eziyetlere Allah acıdı herhalde doğum ve doğum sonrası çok iyi geçti. Sabah 6'da doğuma aldılar, önce anestezi ekibi ameliyata hazırladı gayet sükunet içinde ve sakindim doktorlarda şaşırdı. Sonra doktorum geldi kesecek beni düşüncesi biraz paniklettirdi, anestezi doktoruna elimi tutar mısın dedim Oda sağolun beni hafif leyle yaptı bir iğneyle bebek nasıl doğdu, ne ara doğdu ben hicbirsey anlamadım. Hastane çok ilgiliydi, hemşireler falan çok iyiydi. İki gündür çok uykusuzum, daha sonra detaylı yazarım size

Maşallah canım . Gözün aydın saglicakla büyüt insAllah

Çok geçmiş olsun acil şifalar versin inşallah Allah

Çok geçmiş olsun acil şifalar versin inşallah Allah
Sağol canım geçecek inşallah gram uyku uyumadım hem ameliyat dikişlerim hem cereyanda kaldığım için gaz hemen dolmuş kıvrandırıyo valla 40 çıkmasına gün sayarken normal Doğum yaptım diye sevinirken al işte ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…