2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bizimkide hastanededen çıkarken 100 gram 3 gün 100 gram 5 gün 50 gram birde perşembe gidicez bakalım. Benim bebeğim sarılık 8 lerde ama yüzü sapsarı

Canım biraz masaj yaptım farklı. Allahima şükürler olsun sağarken süt geldi nasıl rahatladim
Süper Acır diye korkma masaja devam et canım iyice sık.bugün gözlerimden yaş gelerek masaja dayandım ve rahatladım 2-3 gün yaparsak sonrası rahat olurmuş.sadece memeleri boşaltmamız gerekiyor

Kaç çıktı sarılık?

Canım bizimkide hastanededen çıkarken 100 gram 3 gün 100 gram 5 gün 50 gram birde perşembe gidicez bakalım. Benim bebeğim sarılık 8 lerde ama yüzü sapsarı
Bizim 13 den 9,8 e düştü sık emziriyorum alarm kuruyorum 2 saati bile geçmeden emziriyorum arada bir iki mama da verdim 8 bir şey değil Doktor gelmene gerek yok dedi sadece renk gidene kadar Ve iştahsızlık olmamasına dikkat edelim aylık kontrolde soracağım yine

Bol bol çömel kalk hurma ye yürüyüş yap. Klasik tuvalet kullan inşallah kolay açılır 4 cm de ağrın yoksa mükemmel

Bende günde 2 kez mama veriyorum . Iyiki mama var diyorum

Çok gecmis olsun insallah bisey cıkmayacaktir benimde bugunku tahlilimde normal cikti tsh degerim Allaha emanetler

Bol bol çömel kalk hurma ye yürüyüş yap. Klasik tuvalet kullan inşallah kolay açılır 4 cm de ağrın yoksa mükemmel
Bekledikce stres oluyorum. Sabah bir daha gitmem gerekiyormuş. Surekli alttan muayene olacak şimdi. Dun o kadar hareket yaptim tık yok .ne yapacağım Yarabbim yardim et

Normal dogum istoyorum nasipse ama 20 saat sonra gittim acile ayni acilma 4 cm de bekliyor.

Suni sanci konusunda korkuttular. Benim de kafam karisik
Canım suni sancı bir tık daha acılı ama kesinlikle açılmayı çok ilerletiyor, doğumu hızlandırıyor. Suni vereceklerse kesinlikle almanı tavsiye ederim. Benim suni ile 4cmden 8e yükseldi 1 saat içinde. Kısa süre sonra da doğurdum zaten.
Eşim de diyor, göbeğin yok gözüme garip geliyorsun ilk günler benimde elim göbeğime gidiyordu bomboş, bir garip hissediyordum
Kızlar sizin bebeklerdede arada hızlı hızlı nefes alma oluyormu
Benimkinde oluyor canım. Hızlı hızlı nefes alıyor böyle, sonra düzeltip tekrar düzene giriyor. Memeye gelince heyecandan filan yapıyor sanırım bazen.

Kizlar sanci tik yok ben kalhvalti yapıp hastaneye gideceğim. Ne yaparlarsa razıyım yoksa boyle strese girdim olan sanci da gitti.

Reactions: The
Daha gunum var ya bu yatis yapma nerden cikti ....4 cm acilma da tuhaf ama gyzel bir durum tabi.bur taraftan bebegi zorla dunyaya getirmeye çalışmak da tuhaf ...ayy kafam allak bulak

Kizlar sanci tik yok ben kalhvalti yapıp hastaneye gideceğim. Ne yaparlarsa razıyım yoksa boyle strese girdim olan sanci da gitti.
Ama canım daha 2 günün var . Birde ilk gebelikse geçde gelebiliyor. Bende sancısız gittim hastaneye ama benim mecburcu daha sonra suni şancı verdiler inanılmaz zor geldi sürekli birde altan gelip baktılar bence biraz daha sabret

Kız benimde suni sabah 10 da taktilar öglen 16:25 geldi bEnimde 3 cm acilmam vardi

Acilmadan dolayi mi yatis verdi ne oldu anlayamadım. Bebek buyuk olacak ondan dedi gerci acilma da gorunce ...dun gece acil deki dr.buyuk degil dedi bebek icin kendi dr.um konuşmuş onunla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…