Canım bizimkide hastanededen çıkarken 100 gram 3 gün 100 gram 5 gün 50 gram birde perşembe gidicez bakalım. Benim bebeğim sarılık 8 lerde ama yüzü sapsarıArkadaslar nasılsnz?
Bebişle ugrasmaktan tele bakamaz oldum
Benım bı derdım var ya
Bebeğim zaten mınık dogdu(2.950) sımdıde kılo kaybedıyo 4. Gun toplamda 200 gram dusmustu 5. Gun 40 gram dahaaranızda bunu yasayan var mı?
Birde emzırdığim halde bebişim sarardı
Ayrı kalmak zorunda kalıcaz diye cok korkuyrm
Yetememezlık hıssı coktu üstüme(((
Hiç Hosgelmedi lohusa depresyonu,en kısa zamanda git inşaAllah
SüperCanım biraz masaj yaptım farklı. Allahima şükürler olsun sağarken süt geldi nasıl rahatladim
Kaç çıktı sarılık?Bende ilk gün çok ağır psikolojik kriz geçirdim inşallah bir daha olmaz 5 günde 400 grama yakın düştü bebişimin kilosu.sarılıkta bugün baya yüksekti yarın doktor randevumuz var hepimiz demek ki aynı şeyleri yaşıyoruz
Bizim 13 den 9,8 e düştü sık emziriyorum alarm kuruyorum 2 saati bile geçmeden emziriyorum arada bir iki mama da verdim 8 bir şey değil Doktor gelmene gerek yok dedi sadece renk gidene kadar Ve iştahsızlık olmamasına dikkat edelim aylık kontrolde soracağım yineCanım bizimkide hastanededen çıkarken 100 gram 3 gün 100 gram 5 gün 50 gram birde perşembe gidicez bakalım. Benim bebeğim sarılık 8 lerde ama yüzü sapsarı
Bol bol çömel kalk hurma ye yürüyüş yap. Klasik tuvalet kullan inşallah kolay açılır 4 cm de ağrın yoksa mükemmelArkadaslar az once acile gittm .alttan bakıldı hala 4 cm açıklıkla bekliyormusum. Ilerleme olmamış. Nst yaptı normal dedi bebeğin kalp atışlari normal deyincr ben ciktim eve geldim .yarin tekrar gel dedi ..açılmayı nasil hizlandirayim günüm var ondan mi artik ...
2 gün önce 10du ve rengi sarı durmuyordu ama bugün resmen sapsarıKaç çıktı sarılık?
Bende günde 2 kez mama veriyorum . Iyiki mama var diyorumBizim 13 den 9,8 e düştü sık emziriyorum alarm kuruyorum 2 saati bile geçmeden emziriyorum arada bir iki mama da verdim 8 bir şey değil Doktor gelmene gerek yok dedi sadece renk gidene kadar Ve iştahsızlık olmamasına dikkat edelim aylık kontrolde soracağım yine
Değeri yüksek değil ama sık emzir takip et inşallah azalır biter hepimizin2 gün önce 10du ve rengi sarı durmuyordu ama bugün resmen sapsarı
Çok gecmis olsun insallah bisey cıkmayacaktir benimde bugunku tahlilimde normal cikti tsh degerim Allaha emanetlerBebeğimin t4 değeri gayet normal sınırlar içerisinde ama ths 13 çıkmış sınır 11 yazıyor. Bu da ilginç yani o nedenle de doktor bazen yenidoğan bebeklerde hormon yüksek çıkıp sonra inebilir takip edicez duruma göre tedavi başlayacağız dedi. Zaten t4 değeri de ths gibi yüksek olsa hipotroid ihtimali yüksek oluyormuş
Bekledikce stres oluyorum. Sabah bir daha gitmem gerekiyormuş. Surekli alttan muayene olacak şimdi. Dun o kadar hareket yaptim tık yok .ne yapacağım Yarabbim yardim etBol bol çömel kalk hurma ye yürüyüş yap. Klasik tuvalet kullan inşallah kolay açılır 4 cm de ağrın yoksa mükemmel
Normal dogum istoyorum nasipse ama 20 saat sonra gittim acile ayni acilma 4 cm de bekliyor.Bence gidin. Epidural almayı düşünüyorsanız hele zaten çok rahat olur. 5 cm demek doğumun yarısı demek. Ben suni takıldıktan sonra da sancı hissetmedim ta ki doktor suyumu patlatana kadar. Sonra sancılar geldi, şiddetlenince epidural taktırdım doğumhanede de rahatlık oldu.
Canım suni sancı bir tık daha acılı ama kesinlikle açılmayı çok ilerletiyor, doğumu hızlandırıyor. Suni vereceklerse kesinlikle almanı tavsiye ederim. Benim suni ile 4cmden 8e yükseldi 1 saat içinde. Kısa süre sonra da doğurdum zaten.Suni sanci konusunda korkuttular. Benim de kafam karisik
Eşim de diyor, göbeğin yok gözüme garip geliyorsunAy sevinmeyip ne yapalım ne zor valabende inan günde üç dört bardak içiyorum bu gün batikon aldım spreyle sıkıyorum inşalalh biran önce düzelirim inşallah canım allah büyüktür elbet bu günlerde geçer eşim hep der her günün tadını çıkar şu an hamileliğimi özlüyorum
Benimkinde oluyor canım. Hızlı hızlı nefes alıyor böyle, sonra düzeltip tekrar düzene giriyor. Memeye gelince heyecandan filan yapıyor sanırım bazen.Kızlar sizin bebeklerdede arada hızlı hızlı nefes alma oluyormu
Ama canım daha 2 günün var . Birde ilk gebelikse geçde gelebiliyor. Bende sancısız gittim hastaneye ama benim mecburcu daha sonra suni şancı verdiler inanılmaz zor geldi sürekli birde altan gelip baktılar bence biraz daha sabretKizlar sanci tik yok ben kalhvalti yapıp hastaneye gideceğim. Ne yaparlarsa razıyım yoksa boyle strese girdim olan sanci da gitti.
Canım suni sancı bir tık daha acılı ama kesinlikle açılmayı çok ilerletiyor, doğumu hızlandırıyor. Suni vereceklerse kesinlikle almanı tavsiye ederim. Benim suni ile 4cmden 8e yükseldi 1 saat içinde. Kısa süre sonra da
Kız benimde suni sabah 10 da taktilar öglen 16:25 geldi bEnimde 3 cm acilmam vardiCanım suni sancı bir tık daha acılı ama kesinlikle açılmayı çok ilerletiyor, doğumu hızlandırıyor. Suni vereceklerse kesinlikle almanı tavsiye ederim. Benim suni ile 4cmden 8e yükseldi 1 saat içinde. Kısa süre sonra da doğurdum zaten.
Eşim de diyor, göbeğin yok gözüme garip geliyorsunilk günler benimde elim göbeğime gidiyordu bomboş, bir garip hissediyordum
Benimkinde oluyor canım. Hızlı hızlı nefes alıyor böyle, sonra düzeltip tekrar düzene giriyor. Memeye gelince heyecandan filan yapıyor sanırım bazen.
Acilmadan dolayi mi yatis verdi ne oldu anlayamadım. Bebek buyuk olacak ondan dedi gerci acilma da gorunce ...dun gece acil deki dr.buyuk degil dedi bebek icin kendi dr.um konuşmuş onunla ...Ama canım daha 2 günün var . Birde ilk gebelikse geçde gelebiliyor. Bende sancısız gittim hastaneye ama benim mecburcu daha sonra suni şancı verdiler inanılmaz zor geldi sürekli birde altan gelip baktılar bence biraz daha sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?