2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Inan bende o haldeyim ayakta uyuyorum sersem oldum artık mama ben ilk üç gün verdim sütüm yoktu canım Mahf oldum sonra mamayı bıraktık süt gelince ama göğüsler Mahf olmuş benimde bir saat emiyor hep olan bana oluyor oluyorum can çekiyorum dikişler de bi düşmedi bırak yumuşak kalsın benim taş gibi uyumaya izin vermiyor benim üç yoktu Mahf olmuş var ya yara kan çatlak kopup düşecekler sanki benim ki de iyleşe keşke ya vala ben emzirmek istiyorum kilo da aliyor mama istemiyor bende istemiyorum ❣inşallah sağlıkla büyütür canım ya sen normal doğum mu yaptın ❣

Yeterince sütün gelmiyorsa aç duracak değil ya canım çocuk mama vereceksin elbet sen kimseye aldırma annelik iç güdülerine güven. Bebek için neyin iyi olduğunu en iyi anne hisseder kimseye aldırma duşta sıcak su tut göğüslerine sağmaya çalış gelir sütün stres yapma

Evet insan öyle canım ama tadını çıkar her anın eşim bana hep öyle derdi ama ben hep çok sabirsizdim şu an da hemen buyusun istiyorumkorku hep oluyor zaten o an insan sadece korkuyor nefes almazdım ben benim normaldi bebeği bile düşüncemdim vala bende sadece nasıl bakıcam diye düşünüyorum şu an da dikiş gögus ağrısı insan çok etkileniyor ama hep kendini teselli et geçicek diye benim doğurdum dokuz gün oldu hala yok ama allah insana veriyor onu inan öyle güzel büyüdükçe daaha alıcaz iç güdüsel birşey hemen olmaz inşalalh sağlıkla kucağına almişsindir canım

Kızlar hepinize merhaba şu an belki sırası değil ama doğumdan sonra fazla kilolardan nasıl kurtulmayı düşünüyorsunuz benim biraz kilo çok vermek istiyorum ya acaba sütü etkilerden bi çay yada her hangi bi yöntem varmıdır arastiriyorumda ama güvenemiyorum tavsiyelerinize açığım yazarsanız sevinirim ❣

Az bi toparlanalım canım sağlıklı beslenerek veririz inşallah internette emziren anne diyet listeleri var 1800 kalorinin altında beslenilmesi zaten tavsiye edilmiyor ben onları uygulamayı düşünüyorum

Sağ ol canım. Galiba biberon ona kolay gelir akışı güya anne memesine en yakınmış. Süt pompasını denedim az önce ona sağıp verdik hemen sonra memeyi verdim bir çekti baktı zorlanıyorum bıraktı. Acaba sağa sağa çoğalır mı süt sonra emzirmeye çalışayım ?
banyo yaptiniz mi benim sicak bir banyo sonrası tam anlamıyla gelmişti. sicak su belime gelicek sekilde kalmistim ve sonras birden bire costu sutler.
Evet yapınca geldi çok şükür ya. Demek ki gerçekten banyodan sonra ise yarıyor teşekkür ederim
Sorma ya valla psikolojim alt üst oldu kolaylık zannediyor galiba ya da işime geliyor diye mi düşünüyor bilmiyorum. Banyodan sonra geldi çok şükür ama emmiyor biberona koyup verdik. Buna da şükür

Ben yemek yemeye fırsat bulamıyorum zaten çocuk hep memede bazen bir bardak su içmem üçü dördü buluyor hiç uyumuyor memeden ayırınca diğer anneler nasıl yapıyor yeme içme olayını onu Merak ediyorum bende biri önüme koyarsa yiyorum çocukla ama tekken çok zor on dakika bazen uyuyor onda da tuvalete gidiyorum genelde hatta bazen tuvalete bile çocukla gittiğim oluyor sensörlü gibi ayırınca uyanıyor üstümde saatlerce uyuyor ama

Sorma canım ya pazartesi günü çocuğun eli kolu tutmadı Allahım korusun adeta ölü gibiydi. Yüzü sapsarı kesildi. Sonra burda hastaneye gittik icapcı doktor gelmedi bile test yapılsın demiş sadece. Eşimde bende pinpiriklendik korktuk hadi dedi gidelim acıbademe. Gece 12 gibi çıktık acıbademe gittik 1 saat yol. Acilde çok ilgilendiler ve sarılık 15 çıkınca dediler fototerapi verilecek günlük yatış 3500 tl kabul mü. Bizde mecburuz çocuğumuz için tamam dedik çaresiz hissettik o an çocuk öyle kötü olunca Rabbim yaşatmasın hiçbirimize yarın içinde dr ile konuştum ben burada yaşamıyorum 1 saat uzaktan geliyorum dedim o da sağolsun kendi ilçe de test yaptır sonucu at bana gerek olrsa ben gelin derim yine yatış yaparız dedi. Bakalım yarın inş düşmüştür sarılığı

Canım doğum kolay değil ben sezeryan ile doğurdum malum.. 3gün çok zordu benim için bebeği sadeece emdirdim yatarak. Sonra ufak ufak toplanmaya başladım. Annem var şuan yanımda evde kayınvalidem de olsa en az 15 gün benimle olmasını dilerdim. Çünkü ben kendimi çok cesur hissedemedim ilk etaota. Canını yakarım diye korktum altını değiştirmekten korktum giydirirken elini koluna bişey olursa diye korktum. İnan bugün 8 gün oldu dahha anca anca bu korku gidiyor üstümden. Evin işi var bir de en basitinden bebeğin çamaşırları sürekli çıkıyor. Yani en az 2-3 hafta kalınmalı bir lohusanın yanında bence

Reactions: The
çok ac kalmışlığım var ben şoyle bir çözüm bulmustum emzirip gazini cikarinca biraz yuzu koyun tenime temasla uyumasini bekleyip(. emzirmeden once sicak su torbasini hazir ediyordum yaatagina belden asaya gelicek yerleri isitiyordum biraz mışıll mışıl uyuyordu.

Deneyeyim o sıcak su torbasını aslında aklıma geldi böyle ayağının elinin değeceği yere koysam olur mu acaba diye kediler de bebekken öyle uyuyo anne olmayınca çünkü sonra dedim yapmayayım bilmiyorum sonuçta ilk çocuk daralır falan diye

Az bi toparlanalım canım sağlıklı beslenerek veririz inşallah internette emziren anne diyet listeleri var 1800 kalorinin altında beslenilmesi zaten tavsiye edilmiyor ben onları uygulamayı düşünüyorum
Bende öyle diyorum canım ama korkuyorum da kalır diye inşallah öyle olmaz sen normal.dogum yapmıştım heralde yanış hatırlamıyorsam kaç dikisin var canım bide kaç günde düştüler benim 9 gün oldu ne iyleşiyor ne düşüyor bide afedersin içerden yanıyor idrarimi yaparken normal mi acaba bide içerden kaşınıyor

Bende inan annem olmasa yiyemiyorum bile zaten eve tek gitsem heralde hiç yemek.bile yapmam şu an babamlardayim biraz rahatım ama korkuyorum da bu kilolar kalır diye o yüzden merak etim belki birşeyler yapıyorsunuzdur diye bende annem olmasına rağmen tuvalete bile gidemiyorum dediginiz gibi tuvalete üşümezmiben odadan çıkarmaya korkuyorum sağolsun annem öyle korkutuyor beni aman usiycej aman bilmem ne haklida ama insan çok yorulup yıpranıyor hele bu dikişler beni Mahf eti bu gün idrarimi yaparken yanıyordu içerden de kaşınıyor normal mi sizcee sizin dikişleriniz var mıydı ne zaman düştüler ?

Canım kızlar duş önermiş, zaten sütüm de gelmiş duşta maşallah. Biberonla mama süt içip meme reddi yaşamayan annelerde var canım. Boşta oldukça, fırsat buldukça meme ver, emme refleksi mutlaka gelişir canım. İnşallah güzel güzel emer yavrun. Bu günler de geçer canım bozma moralini
Benim annem yemek yaptığı halde iştahım pek yok, pek yiyemiyorum. 62ile doğuma gittim, şuan 54e düştüm. Yiyememekten kilo veriyorum herhalde bende, anlamadım Ama genelde sağlıklı beslenme ile kilo verip sporla sıkılaşıyorlar canım. Ben dikişlerim falan iyileşince spora başlayacağım sıkılaşmak için.
Valla bende öyleyim canım. Memeye pek bağlı değiliz ama annem önüme yemek koyarsa yiyorum. Onun harici boş zamanlarda ya tuvaletteyim, ya da uyuyup dinleniyorum. Bazen yemek bile değil sadece uyumak istiyorum.

Bana ebe idrar değdikçe yanma hissetmen normal demişti canım. Pansuman filan yapıyor musun? Krem filan sürüyor musun? 15-20 günü bulabiliyormuş dikişlerin düşmesi öyle okudum forumda. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin kuru ve temiz tutmaya çok özen göster canım.

Benim dışarda dikişim yok içerde var dışarı sabitlemiş dört tanesini bi tanesi iki gün önce düştü bide bana bi fitil verdi bitkisel bişi sanırım parayla alıyorsun devlet karşılamıyor kanaman azalınca kullanmaya başla demişti dün attım bitane o kaşınma gerginlik yanma hissi bugün bayağı azalmıştı 10 fitil var muhtemelen beni çok rahatlatacak

Kızlar doktorum 21ine kontrole çağırdı ama ben gitmeye korkuyorum. Gitsem sanki yine aynı şeyleri yaşayacak, dikiş atılınca mikrop kapacak gibi hissediyorum benim ya da hastanenin hatası farketmez, güvenemiyorum artık. Sanki beni iyileştiremeyecekler gibime geliyor

enfeksiyon temizlendikten sonra doktorun 2 hafta sonra bakarız demesi normal mi? Şuan dikiş attırma sakın tutmaz demişti. Bende burda bir özel klinik buldum, muayenehane. Doktoru da araştırdım, bayağı hastası var. Ona mı muayene olup da dikişlerimi ona yaptırsam diyorum. Devlete gidince sağlık olarakta, estetik olarakta kaygılarım var. Karmakarışığım yine kızlar. Şu dikiş meselesi yüzünden bebeğime bile tam anlamıyla veremiyorum kendimi. Kendi derdimden çocuğumu ihmal etmekten korkuyorum.

Kızlar acil yardım idrarım resmen kan gibi ama peçeleye sildiğimde gelen bi şey yok bu ne demek doktor doğumdaymış
Canım idrarı yaparken yanma, acı filan oluyor mu? Sadece idrardansa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ben sistit olduğumda öyle oluyordu.
Ben senin yerinde olsam farklı bir doktora daha gösterirdim ve o özel klinikteki doktoru bir denerdim canım. Yaşadıklarından sonra hissettiklerin çok normal, ben de güvenemezdim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…