Canım ben bazen masaya geçince onu da alıyorum kucağa o emiyor bende kahvaltı mi yapıyorum yavaşça üstüne dökmedenBen yemek yemeye fırsat bulamıyorum zaten çocuk hep memede bazen bir bardak su içmem üçü dördü buluyor hiç uyumuyor memeden ayırınca diğer anneler nasıl yapıyor yeme içme olayını onu Merak ediyorum bende biri önüme koyarsa yiyorum çocukla ama tekken çok zor on dakika bazen uyuyor onda da tuvalete gidiyorum genelde hatta bazen tuvalete bile çocukla gittiğim oluyor sensörlü gibi ayırınca uyanıyor üstümde saatlerce uyuyor ama
Canım boşalt sen memeleri pompa ile yada ben gibi yap krEm sur damarları yumusat emzir sağ sol 15 dk da bir açılır uçları inşallahKızlar benim sütüm gelmiyor ya 4. gün oldu bir damla bişey çıkıyor onu da bebek emmiyor, göğüslerim çok şişti, ağlayasım var, çok kötüyüm ya eşimin annesinin de kalbini kırdım bu yüzden ısrarla emzir mama verme diyor sanki ben istemiyorum ya emzirmeyi. Mamaya alışırsa hiç emmez diye endişe ediyorum. Sarılıktan korktuğum için mama vermiştim.
Geçmiş olsun canımKızlar merhabalar ben hamileliğimin 17 haftasindayim bugün sabah suruntu şeklinde bir kanamam oldu igne yaptılar yatış wc dışında kalkma denildi ..sizler benden onde olduğunuz için soruyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu? Teşekkür ederim şimdiden
Aynı ben canımKızlar bebeğim geceleri saatlerce emip doymuyor. Cidden saatlerce ama. Memeden aldığım anda ağlayıp aranıyor. Doktora ve emzirme hemşiresine sordum açtır mama verin demişlerdi. Veriyorum mama ben de gece 1 veya 2 kez ihtiyaca göre. Gündüz böyle bir sorunumuz olmuyor emziriyorum ve uykuya dalıyor memede. Neden geceler böyle oluyor sizce? Sizde de böyle durum yaşayan var mı?
Ben seni normal sandım canım olsun bence daha iyi gobektenYok canım sezeryrn oldu . inşallah iyilesiriz ya maşallahtaş gibi sen masaj yap yimusat emzirince rahatlıkla çıksın içinde kslmasin sertlesmesin damarın çok sgri yapar uyuyamazsin üstüne
Internet bakmaya bilr fırsatım yok canım sadece buraya yazıyorum aradaİnternette de pek Bilgi bulamadım ben de çocuğu bırakacak kimsem olsa gidip soracağım kadın doğuma acaba alınması gereken düşmeyen dikiş mi diye düşünüyorum bir yandan valla tam 3 hafta oldu kafamı kurcalıyor benim de
Canım kızlar duş önermiş, zaten sütüm de gelmiş duşta maşallah. Biberonla mama süt içip meme reddi yaşamayan annelerde var canım. Boşta oldukça, fırsat buldukça meme ver, emme refleksi mutlaka gelişir canım. İnşallah güzel güzel emer yavrun. Bu günler de geçer canım bozma moralini
Benim annem yemek yaptığı halde iştahım pek yok, pek yiyemiyorum. 62ile doğuma gittim, şuan 54e düştüm. Yiyememekten kilo veriyorum herhalde bende, anlamadımAma genelde sağlıklı beslenme ile kilo verip sporla sıkılaşıyorlar canım. Ben dikişlerim falan iyileşince spora başlayacağım sıkılaşmak için.
Valla bende öyleyim canım. Memeye pek bağlı değiliz ama annem önüme yemek koyarsa yiyorum. Onun harici boş zamanlarda ya tuvaletteyim, ya da uyuyup dinleniyorum. Bazen yemek bile değil sadece uyumak istiyorum.
Ya emzir ya sağ ki devir daim olsun canım yoksa Allah korusun ya mastit olursun ya sütün kesilir şimdi sağıp versen ona alışacak benim tavsiyem emzirmenden yana o makinenin meme ucunu ne hale getirdiğini çok iyi bilirim
Ah canım gazlı bir bebek demek ki kızımın bebekliğini hatırlattın bana kimsem yoktu aileler uzak eşim işten gelene kadar aç durduğumu tuvaletimi tuttuğumu biliyorum uyutmaya değil gazını çıkarmaya odaklan damlalar var deneyebilirsin kiraz çekirdeği torbası var ısıtıp karnına konuluyor gaz için kendim kullanmadım Ayşe Önerin gaz çıkarmak için videoları var onları tavsiye ederim çok çektim kızımda çok
Evet normal canım sayısını bilmiyorum üç hafta oldu daha düşmedi benimkiler anlamadım iç dikişlerim beyaz ip ara ara peçeteye geliyor da dıştakiler siyah ve hiç bir kıpırdama yok etrafında şişlik enfeksiyon belirtisi de yok niye düşmüyorlar anlam veremiyorum kızımda hepsi beyazdı 10 günde filan düşmüştü diye hatırlıyorum
Canım.hic korkma benimde 5 günde geldi ve bende mama verdim. Mecbur yetmeyen yerde bende verdim yapcak birşey yok . Benim annemde tepemde verme verme diyip durdu. Dedim ilk çocuktada aynısını yaptınız cocuk sarılık oldu karışmayın dedim
Kizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyorCanım boşalt sen memeleri pompa ile yada ben gibi yap krEm sur damarları yumusat emzir sağ sol 15 dk da bir açılır uçları inşallahemzir
Oh şükürler olsun canım çok sevindim emsin hiç bırakmasın inşallahKizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor
Doğum bence canım sancıların ne durumda sıklaştıysa bekleme git hastaneyeBen de bu gün itibariyle 40 haftalık oldum. Beklenen dogum tarihi 15 Ekim di zaten. Nişanım 39+1 de gelmişti 9 ekimde. Kahverengi kanlı mukus nişan yani. Hastanede 1 buçuk cm açılma var sancı yoktu yatmadım eve geldim. Kasık ve bel agrılarım vardı zaten. 2 gündür de yürüdüm. Bugün aksam yürüdüm baya yemege oturdum vajina dan batma ve baskı vardı oturup yemek bile yiyemedim.zaten belim kopuyodu. Duşa girdim biraz agrım dindi. Sonra giyinip oturana kadar gene bel kasık agrım basladı. Peçete koyuyorum wcye cok sık gittim az az Bi kez de afedersiniz altıma kacırdım gibi oldu. Peçeteye baktım pembe Bi leke vardı sulu pembe. Ondan sonra az az gene wcye cıktım şuan uzanıyorum. Napsam su mu bu dogum baslıyo mu sizce
Dikerken ebe enfeksiyon mu var sende nereye iğne atsam aşırı kanıyor filan dedi acaba diyorum enfeksiyondan şüphe duyup dikiş atmasın diye daha dayanıklı dikiş mi attı ne bileyimInternet bakmaya bilr fırsatım yok canım sadece buraya yazıyorum aradabende onunla bile gidemiyorum onu da bırakamıyorum yarın işitme testine götürmecez bi sorcam orda normal mi bu dediğin gibi senin ki daha uzun olmuş benim kide hiç sanki düşmiycej
Sancım yok su da degil bence yaDoğum bence canım sancıların ne durumda sıklaştıysa bekleme git hastaneye
Ara sıra böyle duygu karmaşası yaşıyoruz ya. Bende öyleyim. Bir ağlıyorum, bir gülüyorum, iyice sıyırdım gibi aklımıBende yiyorum canım süt olsun diye ama okadar aşırı değil ben de biraz verdim sanki de kaç kiloyum bilmiyorum şu an dikişler iyleşe keşke tek derdim şu an o ve eşimle tartıştım onu özlüyorum yarın bebeği işte testine goturucektik araba bozuldu ve gelemedi bende herşeye ağlıyorumdüzelmek istiyorum bebegime bakmaj istiyorum
Benim galiba içerde de var bana birşey söylemdi ki sadecei iki dikişin var dedi dışarda bende iki tane görüyorum ama bana sadece bi antibiyotik yaz di benim bu gün hem yanma var hem kaşınma idrar yaprken normal mi bilmiyorum
Benim içerde var mı bilmiyorum canım ama var galiba ağrıyor çünkü distakilerde mavi bi ip hiç düşeceğe benzemiyorlar benimde şişlik yada enfeksiyon yok canım tam göremiyorum benimkilerde oldu 9.gün daha düşmedi herkes düşer 1 hafta 10 güne diyor ama düşmüyorlar
Benim de içerde dikişim var canım. Ben iki tane görüyorum, düşün yaram o kadar açıkBana bu gün yanma oluyor canım ama içerde bak dikişlerde değil galiba içerde de dikiş var benim dışarda sadece iki tane var pansuman falan hiç birşey önermedi ben sizin tavsiyenizle gidip batikon aldım onu spry şişeye doldurup sıkıyorum tuvaleten sonra krem de surmuyirum sen kulaniyormusn doktor mu yaz di dediğin gibi bekliycez galiba artık inşalalh biran önce iylesiriz canım❣çok dikkat ediyorum canım inşalalh birşey olmaz
Benim de içerde dikişim var canım. İki tane görüyorum, ipleri de bayağı kalın duruyor. Eriyecek mi yoksa duracak mı bilmiyorum. İşte dikiş atarken bilgi verseler böyle böyle diye, bizde düşünüp durmayacağız ya.İnternette de pek Bilgi bulamadım ben de çocuğu bırakacak kimsem olsa gidip soracağım kadın doğuma acaba alınması gereken düşmeyen dikiş mi diye düşünüyorum bir yandan valla tam 3 hafta oldu kafamı kurcalıyor benim de
Canım doktorun emzik verme demiş gerçi ama ben emziğin çok faydasını gördüm. Benim de eşim emziğe karşı. Verme alıştırma diyor ama bazen gece durmuyor, ya da gündüz. Sürekli emmek istiyor, memeddn ayrılmak istemiyor doyduğu halde. Emzipi veriyorum, kendi bir süre emip uyuya kalıyor. Emziği de atıyor ağzından.Kızlar bebeğim geceleri saatlerce emip doymuyor. Cidden saatlerce ama. Memeden aldığım anda ağlayıp aranıyor. Doktora ve emzirme hemşiresine sordum açtır mama verin demişlerdi. Veriyorum mama ben de gece 1 veya 2 kez ihtiyaca göre. Gündüz böyle bir sorunumuz olmuyor emziriyorum ve uykuya dalıyor memede. Neden geceler böyle oluyor sizce? Sizde de böyle durum yaşayan var mı?
Oy oy maşallah çok sevindimKizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor
Aynen valla canım kendi kendime kuruyorum sonra öyle olsaydı bana söylerlerdi diyorum aman valla bi düşse de rahatlasamBenim de içerde dikişim var canım. İki tane görüyorum, ipleri de bayağı kalın duruyor. Eriyecek mi yoksa duracak mı bilmiyorum. İşte dikiş atarken bilgi verseler böyle böyle diye, bizde düşünüp durmayacağız ya.
İyi günler bebeğiniz şuan nasıl sıvı durumunda artış oldumu banada aynı şeyleri söyledilerInsallah insallah sag salim saglikla alalimds bebeklerimizi kucaklarimiza artik baska bisey istemiyorum
Çok sağ ol canımOh şükürler olsun canım çok sevindim emsin hiç bırakmasın inşallah
Çok sağ ol canımAra sıra böyle duygu karmaşası yaşıyoruz ya. Bende öyleyim. Bir ağlıyorum, bir gülüyorum, iyice sıyırdım gibi aklımı40 çıkınca düzelirim diye gün sayıyorum resmen. Atlatıcaz inşallah canım
Benim de içerde dikişim var canım. Ben iki tane görüyorum, düşün yaram o kadar açıkama eriyen dikiş mi, kendi kendine mi atacak bilmiyorum.
Bana kremi enfeksiyondan sonra verdi, bazılarına direk dikiş atıldıktan sonra da veriyormuş canım doktorlar. Batikon yapıp temiz tutuyorsan bence yeterli olur gibi. Temiz ve kuru tutsan, Batikona devam etsen çabucak iyileşir inşallah. Ben çok çektim dikiş ten, hâlâ çekiyorum o yüzden kimi görsem uyarıyorum. Kimse çekmesin bu zorlukları diye
Benim de içerde dikişim var canım. İki tane görüyorum, ipleri de bayağı kalın duruyor. Eriyecek mi yoksa duracak mı bilmiyorum. İşte dikiş atarken bilgi verseler böyle böyle diye, bizde düşünüp durmayacağız ya.
Canım doktorun emzik verme demiş gerçi ama ben emziğin çok faydasını gördüm. Benim de eşim emziğe karşı. Verme alıştırma diyor ama bazen gece durmuyor, ya da gündüz. Sürekli emmek istiyor, memeddn ayrılmak istemiyor doyduğu halde. Emzipi veriyorum, kendi bir süre emip uyuya kalıyor. Emziği de atıyor ağzından.
Bazı bebekler gece aktif oluyor, seninki de öyle mi acaba? Mama da sakinleşip uyuyorsa biraz geceleri mama+meme git bakalım. İnşallah düzene biner canım
Oy oy maşallah çok sevindimfazla fazla olsun da bebiş emsin şifa olsun
Ay sorma bende kıyafetime çıkan süt lekesine bakıp bakıp duygulanıyorum bazen
Maşallah canımKizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor
Benim duştu bi ara 2 ye gecen hafta 2.4e tekrar yukseldi bebekte onde gidiyo artik yapacak bisey yok dedi doktorumİyi günler bebeğiniz şuan nasıl sıvı durumunda artış oldumu banada aynı şeyleri söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?