2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben bazen masaya geçince onu da alıyorum kucağa o emiyor bende kahvaltı mi yapıyorum yavaşça üstüne dökmeden beraber yemeğimizi yiyoruz ben hiç uyumuyorum ya gündüz uyusam dinlensin sütüm olacak sma yokk ben uysam o kalkar o uyudu mu da hemen işlerimi yapıyorum bitki çayları yapıyorum termos koyuyorum 1 lt zaten kapasitesi ona göre atıyorum içine rezene kimyon papatya çayı karışık yapıyorum 5.6 saat içinde kalıyor her susadigimda içiyorum 1er bardak bitiyo öyle birde su sisem var 2litreye kadar içiyorum takip ediyorum onu şişeye koymazsm hiç çok içmem bardakla
Çok zor süreçten geçiyoruz anneler

Canım boşalt sen memeleri pompa ile yada ben gibi yap krEm sur damarları yumusat emzir sağ sol 15 dk da bir açılır uçları inşallah emzir

Geçmiş olsun canım olabiliyor herkesde bu durum ikinmadan tuvaletini yap sadece tuvalet için kalk fazla ayakta durma .bu gebeligimde 8haftslikken falan oldu bende 1 ay uzandım iş güç yapmadım sadece tuvalet için kalktım duzeldim ilaçları mi da içtim dinlen iyice Allah bağışlasın bebeğini sana

Aynı ben canım mama da veriyorum yatmıyor meme üstünde emiyor 1 sat öyle yatıyor gece hep emiyo uyumuyor uyuya kalmıo
Ama gündüz yatıyo emziryom sıkıntı etmiyo
Çok uykusuzum 1hafts

Yok canım sezeryrn oldu . inşallah iyilesiriz ya maşallah taş gibi sen masaj yap yimusat emzirince rahatlıkla çıksın içinde kslmasin sertlesmesin damarın çok sgri yapar uyuyamazsin üstüne
Ben seni normal sandım canım olsun bence daha iyi gobekteninşallah canım tek dersim o benimde inşalalh hepimiz biran önce toparlaniriz sağol canım ben emzirmeyi kaç gündür işkence şeklinde yapıyorum inan bu gün biraz iyi acımıyor çok emzirdim evet gerçekten dün gece taş gibi olmuştu bide içinde yumruklar olusyor nasıl acıyor anlatmam sana
Internet bakmaya bilr fırsatım yok canım sadece buraya yazıyorum arada bende onunla bile gidemiyorum onu da bırakamıyorum yarın işitme testine götürmecez bi sorcam orda normal mi bu dediğin gibi senin ki daha uzun olmuş benim kide hiç sanki düşmiycej

Ben de bu gün itibariyle 40 haftalık oldum. Beklenen dogum tarihi 15 Ekim di zaten. Nişanım 39+1 de gelmişti 9 ekimde. Kahverengi kanlı mukus nişan yani. Hastanede 1 buçuk cm açılma var sancı yoktu yatmadım eve geldim. Kasık ve bel agrılarım vardı zaten. 2 gündür de yürüdüm. Bugün aksam yürüdüm baya yemege oturdum vajina dan batma ve baskı vardı oturup yemek bile yiyemedim.zaten belim kopuyodu. Duşa girdim biraz agrım dindi. Sonra giyinip oturana kadar gene bel kasık agrım basladı. Peçete koyuyorum wcye cok sık gittim az az Bi kez de afedersiniz altıma kacırdım gibi oldu. Peçeteye baktım pembe Bi leke vardı sulu pembe. Ondan sonra az az gene wcye cıktım şuan uzanıyorum. Napsam su mu bu dogum baslıyo mu sizce

Canım boşalt sen memeleri pompa ile yada ben gibi yap krEm sur damarları yumusat emzir sağ sol 15 dk da bir açılır uçları inşallah emzir
Kizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor

Doğum bence canım sancıların ne durumda sıklaştıysa bekleme git hastaneye

Dikerken ebe enfeksiyon mu var sende nereye iğne atsam aşırı kanıyor filan dedi acaba diyorum enfeksiyondan şüphe duyup dikiş atmasın diye daha dayanıklı dikiş mi attı ne bileyim
Bana da yaz olur mu kuzum

Kizlar 38+2 yim doguma gitmeden saç boyamal istoyorum daha önce yani yaklasik 1 yildir hic boyamadim sizce bi sakıncasi olurmu bir de yesil kınada sürebilirim hangisini tavsiye edersiniz cocuga bi zarari olurmu sizce nasil bi yol izleyeyim

Kızlar merhabalar ben hamileliğimin 17 haftasindayim bugün sabah suruntu şeklinde bir kanamam oldu igne yaptılar yatış wc dışında kalkma denildi ..sizler benden onde olduğunuz için soruyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu? Teşekkür ederim şimdiden

Oldu canım .13. Haftama kadar lekelenme yaşadım .24. Haftamda da sebepsiz kanama yaşadım .progesteron iğnesi olmuş ve doğuma kadar progesteron fitil kullanmıştım .Sürekli uzandım .Hiçbir iş yapmadım .sen de dikkat et canım .Uzan .Bebeğini vaktinde kucağına alırsın canım.

Ara sıra böyle duygu karmaşası yaşıyoruz ya. Bende öyleyim. Bir ağlıyorum, bir gülüyorum, iyice sıyırdım gibi aklımı 40 çıkınca düzelirim diye gün sayıyorum resmen. Atlatıcaz inşallah canım
Benim de içerde dikişim var canım. Ben iki tane görüyorum, düşün yaram o kadar açık ama eriyen dikiş mi, kendi kendine mi atacak bilmiyorum.

Bana kremi enfeksiyondan sonra verdi, bazılarına direk dikiş atıldıktan sonra da veriyormuş canım doktorlar. Batikon yapıp temiz tutuyorsan bence yeterli olur gibi. Temiz ve kuru tutsan, Batikona devam etsen çabucak iyileşir inşallah. Ben çok çektim dikiş ten, hâlâ çekiyorum o yüzden kimi görsem uyarıyorum. Kimse çekmesin bu zorlukları diye
Benim de içerde dikişim var canım. İki tane görüyorum, ipleri de bayağı kalın duruyor. Eriyecek mi yoksa duracak mı bilmiyorum. İşte dikiş atarken bilgi verseler böyle böyle diye, bizde düşünüp durmayacağız ya.
Canım doktorun emzik verme demiş gerçi ama ben emziğin çok faydasını gördüm. Benim de eşim emziğe karşı. Verme alıştırma diyor ama bazen gece durmuyor, ya da gündüz. Sürekli emmek istiyor, memeddn ayrılmak istemiyor doyduğu halde. Emzipi veriyorum, kendi bir süre emip uyuya kalıyor. Emziği de atıyor ağzından.

Bazı bebekler gece aktif oluyor, seninki de öyle mi acaba? Mama da sakinleşip uyuyorsa biraz geceleri mama+meme git bakalım. İnşallah düzene biner canım
Kizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor
Oy oy maşallah çok sevindim fazla fazla olsun da bebiş emsin şifa olsun

Ay sorma bende kıyafetime çıkan süt lekesine bakıp bakıp duygulanıyorum bazen

Aynen valla canım kendi kendime kuruyorum sonra öyle olsaydı bana söylerlerdi diyorum aman valla bi düşse de rahatlasam

Oh şükürler olsun canım çok sevindim emsin hiç bırakmasın inşallah
Çok sağ ol canım inşallah
Çok sağ ol canım bir an hiç gelmeyecek sandım çok üzüldüm neyseki geldi de rahatladım bebişimi rahat rahat emzireceğim
Çok farklı bi duygu her şeye farklı anlamlar yüklüyoruz değil mi ya

Maşallah canım seni çok iyi anlıyorum . Bende 3 gün önce aynı sevinci yaşadım benimkide emmiyordu şükür şimdi boşaltıyo bu sefer süt olmuyo diye dertleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…