2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Zaten devlet estetiği önemsemez bence özelde iyi bir doktora görünsen herşey daha pozitif olabilir

Ya emzir ya sağ ki devir daim olsun canım yoksa Allah korusun ya mastit olursun ya sütün kesilir şimdi sağıp versen ona alışacak benim tavsiyem emzirmenden yana o makinenin meme ucunu ne hale getirdiğini çok iyi bilirim
Ah canım gazlı bir bebek demek ki kızımın bebekliğini hatırlattın bana kimsem yoktu aileler uzak eşim işten gelene kadar aç durduğumu tuvaletimi tuttuğumu biliyorum uyutmaya değil gazını çıkarmaya odaklan damlalar var deneyebilirsin kiraz çekirdeği torbası var ısıtıp karnına konuluyor gaz için kendim kullanmadım Ayşe Önerin gaz çıkarmak için videoları var onları tavsiye ederim çok çektim kızımda çok
Evet normal canım sayısını bilmiyorum üç hafta oldu daha düşmedi benimkiler anlamadım iç dikişlerim beyaz ip ara ara peçeteye geliyor da dıştakiler siyah ve hiç bir kıpırdama yok etrafında şişlik enfeksiyon belirtisi de yok niye düşmüyorlar anlam veremiyorum kızımda hepsi beyazdı 10 günde filan düşmüştü diye hatırlıyorum

Zaten devlet estetiği önemsemez bence özelde iyi bir doktora görünsen herşey daha pozitif olabilir
Doktora mesaj atmıştım, yarın muayeneye çağırdı kızlar. Yeri de yakınmış, yarın öğlen gidip muayene olacağım inşallah. İnşallah güzel geçer, iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

hafif isititip kaldırıyordum (ben martta dogum yapmistim)

Bende yiyorum canım süt olsun diye ama okadar aşırı değil ben de biraz verdim sanki de kaç kiloyum bilmiyorum şu an dikişler iyleşe keşke tek derdim şu an o ve eşimle tartıştım onu özlüyorum yarın bebeği işte testine goturucektik araba bozuldu ve gelemedi bende herşeye ağlıyorum düzelmek istiyorum bebegime bakmaj istiyorum

Benim galiba içerde de var bana birşey söylemdi ki sadecei iki dikişin var dedi dışarda bende iki tane görüyorum ama bana sadece bi antibiyotik yaz di benim bu gün hem yanma var hem kaşınma idrar yaprken normal mi bilmiyorum
Benim içerde var mı bilmiyorum canım ama var galiba ağrıyor çünkü distakilerde mavi bi ip hiç düşeceğe benzemiyorlar benimde şişlik yada enfeksiyon yok canım tam göremiyorum benimkilerde oldu 9.gün daha düşmedi herkes düşer 1 hafta 10 güne diyor ama düşmüyorlar

Bana bu gün yanma oluyor canım ama içerde bak dikişlerde değil galiba içerde de dikiş var benim dışarda sadece iki tane var pansuman falan hiç birşey önermedi ben sizin tavsiyenizle gidip batikon aldım onu spry şişeye doldurup sıkıyorum tuvaleten sonra krem de surmuyirum sen kulaniyormusn doktor mu yaz di dediğin gibi bekliycez galiba artık inşalalh biran önce iylesiriz canım ❣çok dikkat ediyorum canım inşalalh birşey olmaz

İnternette de pek Bilgi bulamadım ben de çocuğu bırakacak kimsem olsa gidip soracağım kadın doğuma acaba alınması gereken düşmeyen dikiş mi diye düşünüyorum bir yandan valla tam 3 hafta oldu kafamı kurcalıyor benim de

Valla ben kafama göre yapıyorum bir sayısı yok yoo niye kanalda olması gereksin ki canım makat geliş olmadığı müddet bence sıkıntı yok
Ah ah squat yürüyüş hayali kurarken tekrar böbrek ağrısı vurması sonucu hastanelerde oluşum böbrek genişlemesinden mi taş düşürmeden mi bu kadar ağrı oluyo ondan da emin olamıyolar, doktorum istersen sezeryana alalım diyo o kadar kötü haldeyim ki

Reactions: The
Ah cok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah. Belki suni sancıyla normal dogum sansin vardır

Ah cok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah. Belki suni sancıyla normal dogum sansin vardır
Bi an önce doğursam da rahatlasam artık gerçekten canım, bitap haldeyim en son gittiğimde açılma yoktu suni sancı verirler mi ki direkt sezeryan teklif ediyo doktorum o kadar bekledim normal doğum yapmak istiyorum diye başıma gelenlere bak

Bence 40 ın çıkana kadar kalsın. Benim bebeğim 10 günlük ve çok zorlanıyorum

Reactions: The
Kızlar bebeğim geceleri saatlerce emip doymuyor. Cidden saatlerce ama. Memeden aldığım anda ağlayıp aranıyor. Doktora ve emzirme hemşiresine sordum açtır mama verin demişlerdi. Veriyorum mama ben de gece 1 veya 2 kez ihtiyaca göre. Gündüz böyle bir sorunumuz olmuyor emziriyorum ve uykuya dalıyor memede. Neden geceler böyle oluyor sizce? Sizde de böyle durum yaşayan var mı?

Gündüz olmuyorsa belki emzik deneyebilirsiniz sadece gece uykuları için doymasa gündüz de doymaz sanki.

Merhaba canım bizimde 11.3 sarılık. hurmayı ezdik suda beklettik öyle verdik şekerli su olsun diye bizim buralarda öyle yapıyorlar iki gündür kilo almaya başladı çok şükür. Sabahları da güneşe çıkarıyorum mamayı azalttım,memeyi çoğalttım ama memede ne kadar emiyor bilmiyorum. Doyunca uyuyor diye düşünüyorum

Yok canım sezeryrn oldu . inşallah iyilesiriz ya maşallah taş gibi sen masaj yap yimusat emzirince rahatlıkla çıksın içinde kslmasin sertlesmesin damarın çok sgri yapar uyuyamazsin üstüne

Canım benim oğlumun ilkinde 12 çıkmıştı. Ama doktorum daha sonrası ne kan ne biisy istedi git dedi bol bol emzir ben o zman sağıp biberonla bol bol veriyodum şükür 2 günde hemen geçmişti takip et bebeğini uyutma

Kızlar merhabalar ben hamileliğimin 17 haftasindayim bugün sabah suruntu şeklinde bir kanamam oldu igne yaptılar yatış wc dışında kalkma denildi ..sizler benden onde olduğunuz için soruyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu? Teşekkür ederim şimdiden

Canım.hic korkma benimde 5 günde geldi ve bende mama verdim. Mecbur yetmeyen yerde bende verdim yapcak birşey yok . Benim annemde tepemde verme verme diyip durdu. Dedim ilk çocuktada aynısını yaptınız cocuk sarılık oldu karışmayın dedim

Canım birde benim masaj yaparak geldi sütüm artık göğüslerim taş gibi olmuştu hareket dahi edemiyordum sagsam bir damla gelmiyordu masaj yaptım kanallar açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…