2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bende bir ay önce olmuştum iştahım da kesilmişti ve çoknhalsiz kalmıştım bol bol yemek gerekiyor güçlü olmak için ama yiyememiştim bende 1000 mg lık C vitamini , B12 vitamini ve D vitamini alarak kısa sürede toparlandım öksürüğümede hakiki tereyağ ve dut pekmezini ısıtıp bir iki tatlı kaşığı eçerek çözüm buldum bal vs kesmedi

Çok geçmiş olsun içerde bişeymi kaldı acaba ne dediler

Ben de her emzirmeden önce alt açıyorum, açıp sildikten sonra tam bitti diyorum bı daha yapıyor bir iki kere değiştirdim baktım olmuyor açtıktan sonra biraz bekliyorum
Canım valla benimki de sadece yemek temizlik yapıyor. Zaten bebek bakımından da anlamıyor ama her şeyde benim oğlum yok ben onu 3 yaşında yanıma alacam yok benim dediğim gibi olacak, sen annesiysen ben de babaannesiyim. Sarılık çıktı biraz mecbur zoraki uyandırıyoruz oğlumu hirpaladınız, canını yaktınız vesaire şeyler söylüyor. O kadar darlandım ki eşimle kavga etmeyiz normalde bu yüzden tartışmaya başladık. İnadıma yapıyor uyardı eşim, yine söylüyor yüzüme bakıp gülüyor ne tepki vereceğime bakıyor ya. Her şeyi de söylüyorum yine aynı. Normalde çok sabırlıyım ama artık kalmadı gerçekten yıldım doğumdan sonra.
Kızlar sütüm yetmiyor gibi duygular yaşıyormusunuz ve süt verenlere soruyorum memeniz sürekli şiş mi mesela doluluk hissi nasıl kafama çok takılıyor ek süt veriyorum psikolojik olarak rahat oluyorum
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Emzirdiğim zaman sanki şişi iniyor hafifliyor gibi. İnmiş haline de bakıyorum yine süt var. Ama sarılıktan dolayı mama da veriyorum, emmesi de iyi ama sanki az geliyor gibi geliyor.
Canım ben sezaryen oldum, korseyi doktora sordum, gerek yok dedi
Ben de bunu merak ediyorum. Korse işe yarıyor mu? Göbeğinin şişi indi mi ? Benim biraz indi gibi ama tam anlamıyla inmesi ne zamanı bulur acaba ?
Taze anneler gobekler kac gunde düstu acaba ? Birde gobek dusene kadar bir solisyon suruyoruz ya gobek dustukten sonra birsey kullaniliyormu ? Bana oyle birsey vermediler de sormak istedim
Bana da solüsyon verdiler canım günde 2 kere fıs fısı içindeki kağıt beze sıkıp sürüyorum. Daha düşmedi. Düştükten sonra da kullanılacak mı bilmiyorum ama o zamana kadar bu biter rahatlıkla.

Ben de hastaneden çıktığımdan beri ataktayım canım evin işi yemeği e bi de kızım var 3 buçuk yaşında ne zaman ayakta çok kalsam dediğin gibi bende de o tip ağrılar oluyor
Napıcaz canım ya mecbur ayklanicaz ama işte ağrılar izin vermiyor inşallah düzeliriz biran önce

Kızlar gece 23.48 de kızım doğdu. Yalnız doğduğundan beri emzirmeye çalılıyorm, çok fazla beceremiyorum. Kızım daha 1 saat bile uyumadı Doğum hikayemi toparlanınca yazarım inş.
Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun bahtı güzel olsun.. Darısı başıma olsun... Emzirirsin zamanla merak etme emzirme hemşiresi gelmedim?

Kızlar gece 23.48 de kızım doğdu. Yalnız doğduğundan beri emzirmeye çalılıyorm, çok fazla beceremiyorum. Kızım daha 1 saat bile uyumadı Doğum hikayemi toparlanınca yazarım inş.
Allah analı babalı büyütsün inşallah canim

Merak etme canım ilk zamanlar bizde beceremiyorduk. Alisicak senin minik kuzunda

38+0m kasıktan bele yayılan sancım var 8dakikada bir hastaneye gidiyorum dua edin
Hayırlısıyla sağ salim kucağına al inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinhemen süt gelmiyor zaten canım, sen mümkün mertebe memeyi tutturmaya çalış sürekli çocuğa. Hem o emdikçe uyaracak goguslerini ve çabucak süt gelecek hem sende memeye tutturmaya alisacaksin. Hastanede bana devamlı emzir dedi hemşireler sütun ancak gelir, tabi çocuk aç ilk gece uyumadı sabahlar oldu ben oldum en sonunda mama verelim dedim hemşirelere sağolsun verdilerde çocukta bende biraz uyuyabilmistim. Aklında olsun.

Cok sagol pekmezle tereyagi miktarlarini nasi yapildigini yazarmisin rica etsem bi de c vitamini eczaneden hangi marka aldin aldirayim bugun b12 dün igne yaptirdim etkisi olduki gece cok tajat uyudum maşallah kemik agrilarim bayagi azaldi bogaz agrimda azaldi hapşuruk bitti oksurukte ara ara sence atlatiyo olabilirmiyim cumartesi testim pozitifti bugunku durumum bu sence test versem negatif cikarmi daha karantinanin 3. Gunu ama siddetlenmedi diye diuorum maşallah siddetlenmesinde insallah dus edin bana nolur evladimada nolur

Z Zambakkk29 geçmiş olsun bende 32.hafta da delta varyantı atlattım 1 4.gün negatife döndüm. Bende öksürük ve balgam çıkarırken zorlandım oda 1 hafta sürdü ilaç kullanmadım kefir, sarımsaklı yoğurt, meyve en az 3 lt su d vitamini aldım doğal şeylerle atlattım kan sulandırıcı zaten kullanıyordum öncesinde. Sizde dra sorun kullandırıyorlar genelde kan sulandırıcı

Bir çay kaşığı tereyağ bir tatlı kaşığı pekmez olarak kullandım ben sabah aç karna akşam yatarken C vitamini de bunu kullandım birde D vitamini kullanmıştım.
Negatife dönmesi en erken 10 gün sonra yapılan testte çıkıyor diye biliyorum birde kendini iyi hissetsen bile takviyelere devam etmelisin ara ara halsizlik vs ile tekrar vücut direncini yokluyor

Eklentiler

• IMG-20210828-WA0011.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 31

Ewet ben onu unutmuşum kanım koyulaşmıştı benimde sulandırıcıya başlamışlardı

Bebiş gelince okunmayan sayfalar da artmışbugun 8 günlük olduk emzir gaz çıkar alt değişme dışında yaptığımız bi şey yok.. Sezeryanla doğdu oğlum hep sezeryan da süt geç gelir diyorlardı tam tersi normaldi ilk doğumdan bunda daha hızlı geldi çok şükür emiyor oğlum. D vitamini ne kullanıyorsunuz kızlar sağlık ocağı monovit verdi ama onu kullanmıcaz eşime ocean al dedim pedia d diye damla almış.

Bize de monovit verdiler canım ama orta kalite bişey sanırım. Bende ocean almayı düşünüyorum, herkesde onu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…