2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizimde öyle oluyor arada canım nette gazdan dolayı öyle yapıyor diyor. Zinco damla aldık gaz. Olduğu zamanlarda veriyoruz

1 haftalık olduk dün göbeğimiz düştü bugun sarılık takibi için kontrole gitmiştik göbekte kan görünce K vitamini yaptılar 2 gün sonra yıkayın dediler. Kilo alımı iyi emzirmeye aynı şekilde devam et dedi hemşire çocuk ağlıo diye etraftakilerin sütünnmü yetmiyor lafları yersizmiş insanın canını sıkıyorlar bebek elbette ağlayacak..

hannel kız bir ikimiz kaldık herhalde doğurmayan maşallah ya herkesler doğurdu, doğuruyor , en azından belirtisi var nasıl gelecek bu bebek kızlar ya
Sorma valla canım, bende de tık yok hala Bebek normal doğum pozisyonunda ama nst’ler hep dümdüzz Pilates topunda zıplıyorum ben de anca

Çok şükür bu ara bir ağrım sızım yok, rahat olduğum için de şimdilik çok dert etmiyorum bakalım. Onlar geleceği zamanı bilir boşver, hazır uyuyabiliyorken tadını çıkaralım bence

hannel kız bir ikimiz kaldık herhalde doğurmayan maşallah ya herkesler doğurdu, doğuruyor , en azından belirtisi var nasıl gelecek bu bebek kızlar ya

Birde ben kaldım gece 3 ten önce uyuyamıyorum gündüzde öğlene kadar kalkamıyorum bebiş doğmadan uyku düzenini düzeltmem lazım benimde nst dümdüz gelmeye niyeti yok fıstığın

Hiç sorma ben de kendimce bir şeyler yapıyorum, o an yoruluyorum altta bir baskı oluyor, heh diyorum herhalde biraz iniyor aşağı ama beş dk dinleniyorum hiçbir şeyim kalmıyor, yine tık yok

Ben de rahatım çok şükür , hiç ağrım sızım yok. Hem ağrılarım olsa hem doguramasam daha zor olurdu elbette. Ama doğum iznimden yiyor sıpa

Birde ben kaldım gece 3 ten önce uyuyamıyorum gündüzde öğlene kadar kalkamıyorum bebiş doğmadan uyku düzenini düzeltmem lazım benimde nst dümdüz gelmeye niyeti yok fıstığın

Bide ben kaldım hiçbi belirtim yok benimkinin de gelmeye niyeti yok herhalde
Biz ekimin sonunun anneleri olarak aslında henüz doğurmamis olmamız normal de herkes doğurup bı biz kalınca bizimkiler niye gelmiyor diye düşünüyor insan neyse sağlıklı olsunlar da daha günleri var

Benim plt dusuk çikti yinede kan sulandirici kullanmalimiyim acaba bende d vitamini haftalik b12 ignemi yaptirdim sarimsak tuketmiyorum pekmez zencefil tuketiyorum multivitamin aliyom icinde cinko seleny omega 3 var magnezyum ve demir ilaci kullaniyorum largopen antibiyotik kullaniyorum kanimdaki enfeksiyona karşi sonra evde yapilan üzüm sirkesi var onu içiyorum 2 gundur meyve yiyorum benim 14 gun bekleme şansim yok 10 gunde negatife donmeliyim dogumum geldi cunku agrilarim bugun cok cok cok az kaldi bogaz agrim gecti hapsuruk gecti sadece oksuruk o da sık degil acaba duzeliyomuyum sence yaptiklarim nasil

Bnm plt degerim cok dusuk çikti yinede kan sulandirici kullanmalimiyim
Benim 124 tü doktor yinede kullanman lazım dedi hatta başka doktorlara da sorduk aynısını dediler. Karantinam bitince tekrar bakıldı 136 olmuş normalde hep düşüyordu demek coronada yükselmiş kan sulandırıcı dengelemiş diye düşündüm siz yine de kendi doktorunuza danışın

Ikimizinde dogum zamani ayni insallah brkler benimki gununu gecer insallah ama erken dollenme bebegim biliyorum yok birakmiyorum takviyeleri insallah benim erken döner negatife

Nefret ett doktorumdan hic ilgilenmedi bizde dogum yapamazsin bisey kullanamazsin ddi yuzume kapatti telefonu ve özel bu şikayet edecem bi suru para almayi bildiler Allahın cezalari nefret ettim hepsinden

Nefret ett doktorumdan hic ilgilenmedi bizde dogum yapamazsin bisey kullanamazsin ddi yuzume kapatti telefonu ve özel bu şikayet edecem bi suru para almayi bildiler Allahın cezalari nefret ettim hepsinden
Bu nasıl bir cevap ya şok oldum okurken Kaç tane özel hastaneyle görüştük hiçbirinde böyle bir şey duymadık, hatta biri “Gelen çocuğu içeride tutacak halimiz yok tabii ki de covid hastalarını da kabul ediyoruz” demişti. Başka özel hastane var mı canım bir görüşsen? Bilmiyorum buradaki bir tanesi hariç diğer tüm özel hastanelerde covid de olsan planlı sezaryen yaptırabiliyorsun sadece ekstra ücret alıyorlar diye biliyorum o kadar, belki orada da böyle bir hastane bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…