Bizimde öyle oluyor arada canım nette gazdan dolayı öyle yapıyor diyor. Zinco damla aldık gaz. Olduğu zamanlarda veriyoruzKızlar benim bebiş iki gündür yeni bir huy edindi. Bazen emerken bir iki kez çekiyor memeyi, süt gidiyor cukcuk duyuyorum. Sonra ağlayarak memeyi çekiştiriyor, bağırıyor, bırakıyor. Sonra geri memeyi tutuyor, yine bağırıp ağlıyor. Sütüm tazyikli geliyor, acaba yutamıyor mu ki? Dün gece de öyle huysuzluktan pek ememedi. Emzirmeden önce birazcık sağım mı yapsam ki acaba? Parmağımla sağında bile süt fışkırıyor resmen.
Biz 4.gün kontrole gittik o gün başlattılar bizede dvit 3 verdiler. Kimide doğar doğmaz başlatıyor bununda standardı yok sanrımBize çocuk doktoru 15.günde başla demişti canım. Bence sıkıntı olmaz başka bu günden. Telefona alarm kur unutuyorsan, kolaylık olur.
Sancı girince dayanamayacak gibi oluyorum sonra geçiyor. İnşallah açılma olmuşturYerinde olsam biraz daha beklerdim canım ama sen bilirsin tabiki. En az 4-5 dkya düşsün bence , ikinci doğumun zaten kolay olur inşallah
Bence biraz daha bekle canım açılman ilerlemişse zaten suni sancı verirler çabucak olur inşallah doğumKizlar benim sancim 8dakikada bir 20 saniye falan suruyor alltta baskim var ne yapayım gideyim mi ne önerirsiniz
Sorma valla canım, bende de tık yok halahannel kız bir ikimiz kaldık herhalde doğurmayan maşallah ya herkesler doğurdu, doğuruyor , en azından belirtisi var nasıl gelecek bu bebek kızlar ya
hannel kız bir ikimiz kaldık herhalde doğurmayan maşallah ya herkesler doğurdu, doğuruyor , en azından belirtisi var nasıl gelecek bu bebek kızlar ya
Birde ben kaldım gece 3 ten önce uyuyamıyorum gündüzde öğlene kadar kalkamıyorum bebiş doğmadan uyku düzenini düzeltmem lazım benimde nst dümdüz gelmeye niyeti yok fıstığınSorma valla canım, bende de tık yok halaBebek normal doğum pozisyonunda ama nst’ler hep dümdüzz Pilates topunda zıplıyorum ben de anca
Çok şükür bu ara bir ağrım sızım yok, rahat olduğum için de şimdilik çok dert etmiyorum bakalım. Onlar geleceği zamanı bilir boşver, hazır uyuyabiliyorken tadını çıkaralım bence
Bide ben kaldımBirde ben kaldım gece 3 ten önce uyuyamıyorum gündüzde öğlene kadar kalkamıyorum bebiş doğmadan uyku düzenini düzeltmem lazım benimde nst dümdüz gelmeye niyeti yok fıstığın
Hiç sormaSorma valla canım, bende de tık yok halaBebek normal doğum pozisyonunda ama nst’ler hep dümdüzz Pilates topunda zıplıyorum ben de anca
Çok şükür bu ara bir ağrım sızım yok, rahat olduğum için de şimdilik çok dert etmiyorum bakalım. Onlar geleceği zamanı bilir boşver, hazır uyuyabiliyorken tadını çıkaralım bence
Birde ben kaldım gece 3 ten önce uyuyamıyorum gündüzde öğlene kadar kalkamıyorum bebiş doğmadan uyku düzenini düzeltmem lazım benimde nst dümdüz gelmeye niyeti yok fıstığın
Biz ekimin sonunun anneleri olarak aslında henüz doğurmamis olmamız normal de herkes doğurup bı biz kalınca bizimkiler niye gelmiyor diye düşünüyor insanBide ben kaldımhiçbi belirtim yok benimkinin de gelmeye niyeti yok herhalde
Kasım annesi olucaz bu gidişleBiz ekimin sonunun anneleri olarak aslında henüz doğurmamis olmamız normal de herkes doğurup bı biz kalınca bizimkiler niye gelmiyor diye düşünüyor insanneyse sağlıklı olsunlar da daha günleri var
Benim plt dusuk çikti yinede kan sulandirici kullanmalimiyim acaba bende d vitamini haftalik b12 ignemi yaptirdim sarimsak tuketmiyorum pekmez zencefil tuketiyorum multivitamin aliyom icinde cinko seleny omega 3 var magnezyum ve demir ilaci kullaniyorum largopen antibiyotik kullaniyorum kanimdaki enfeksiyona karşi sonra evde yapilan üzüm sirkesi var onu içiyorum 2 gundur meyve yiyorum benim 14 gun bekleme şansim yok 10 gunde negatife donmeliyim dogumum geldi cunkuZ Zambakkk29 geçmiş olsun bende 32.hafta da delta varyantı atlattım 1 4.gün negatife döndüm. Bende öksürük ve balgam çıkarırken zorlandım oda 1 hafta sürdü ilaç kullanmadım kefir, sarımsaklı yoğurt, meyve en az 3 lt su d vitamini aldım doğal şeylerle atlattım kan sulandırıcı zaten kullanıyordum öncesinde. Sizde dra sorun kullandırıyorlar genelde kan sulandırıcı
Bnm plt degerim cok dusuk çikti yinede kan sulandirici kullanmalimiyimAntibiyotik kullanmadım, bol sıvı, C ve D vitamini, ıhlamur aldım. Ayrıca 10 tane kan sulandırıcı iğne vurundum
Benim 124 tü doktor yinede kullanman lazım dedi hatta başka doktorlara da sorduk aynısını dediler. Karantinam bitince tekrar bakıldı 136 olmuş normalde hep düşüyordu demek coronada yükselmiş kan sulandırıcı dengelemiş diye düşündüm siz yine de kendi doktorunuza danışınBnm plt degerim cok dusuk çikti yinede kan sulandirici kullanmalimiyim
Ikimizinde dogum zamani ayni insallah brkler benimki gununu gecer insallah ama erken dollenme bebegim biliyorumBir çay kaşığı tereyağ bir tatlı kaşığı pekmez olarak kullandım ben sabah aç karna akşam yatarken C vitamini de bunu kullandım birde D vitamini kullanmıştım.
Negatife dönmesi en erken 10 gün sonra yapılan testte çıkıyor diye biliyorum birde kendini iyi hissetsen bile takviyelere devam etmelisin ara ara halsizlik vs ile tekrar vücut direncini yokluyor
Nefret ett doktorumdan hic ilgilenmedi bizde dogum yapamazsin bisey kullanamazsin ddi yuzume kapatti telefonu ve özel bu şikayet edecem bi suru para almayi bildiler Allahın cezalari nefret ettim hepsindenBenim 124 tü doktor yinede kullanman lazım dedi hatta başka doktorlara da sorduk aynısını dediler. Karantinam bitince tekrar bakıldı 136 olmuş normalde hep düşüyordu demek coronada yükselmiş kan sulandırıcı dengelemiş diye düşündüm siz yine de kendi doktorunuza danışın
Bana da öyle geliyorKasım annesi olucaz bu gidişle
Bu nasıl bir cevap ya şok oldum okurkenNefret ett doktorumdan hic ilgilenmedi bizde dogum yapamazsin bisey kullanamazsin ddi yuzume kapatti telefonu ve özel bu şikayet edecem bi suru para almayi bildiler Allahın cezalari nefret ettim hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?