- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Ben hep tek meme emziriyorum
Kızlar ben memede sertlik kalmasın diye mutlaka ikisini de emzirtiyorum. Meme arası geçişte gazını alırken uyanıyor, uyanmazsa pamuğu ıslatıp yüzünü boynunu siliyorum. Bir de emzirirken zıbınla bırakın yoksa uyur demişti emzirme hemşiresi. Ben emmenin son dakikalarında giydiriyorum pantolonunu hemen giriyor uyku moduna.Ben 2 memeden emzirmeye çalılıyorum ama yenidoğan oldupu için diğerine geçmeden uyuyakalıyor. Biraz büyürseler 2 sini uyumadan emerler diye düşünüyorum
Canım benim de çarşamba yatış olucak sabah 6 da suni denicekler bilmiyorum işe yarıcak mı sonrasında olmazsa sezaryene dönücek sanırımKızlar bugün doktora gittim, bebek 3700 olmuş. Doktorum ben daha fazla büyümesini istemiyorum, 4 ü bulmasın diyor. Çatı muayenemi yaptıktan sonra söyledi bunu. Muayenede bir sorun yok dedi aslında ama bence yine de belki de çok yeterli mi görmedi bilemedim.
Pazartesi gününe kadar gelmezse yatisini yapalım dedi, suni sancı ile deneyecegiz sanırımhatta onun gönlündeki Perşembe falan gitmem yani üç gün sonra ama gitmeyeceğim , pzt bekliycem. Dua edin de hayırlısıyla o zamana kadar kendi sancim da gelsin.
Merak etme canım suni fayda ediyor . Bende suniyle doğurdumCanım benim de çarşamba yatış olucak sabah 6 da suni denicekler bilmiyorum işe yarıcak mı sonrasında olmazsa sezaryene dönücek sanırım
Üşütür diye korkuyorum, bir dahaki emzirmede pamuğu bende uygulayayım, sağol canımKızlar ben memede sertlik kalmasın diye mutlaka ikisini de emzirtiyorum. Meme arası geçişte gazını alırken uyanıyor, uyanmazsa pamuğu ıslatıp yüzünü boynunu siliyorum. Bir de emzirirken zıbınla bırakın yoksa uyur demişti emzirme hemşiresi. Ben emmenin son dakikalarında giydiriyorum pantolonunu hemen giriyor uyku moduna.
Tesekkurler cnm. Biogaia vermisti doktor da hic ise yaramadi. Doktora sormadan alsam mi ben de daha cok var kontroluneCanım maflor aldim ben eczaneden bizimki durmadan gazını çıkarmaya başladı. Valla öncesi çocuğun sırtına vurmaktan tokat manyağı olmustu artık o konuda rahatız
Böyle güzel şeyleri duyunca inancım artıyo, inşallah her şey çok güzel olur ya açılma var mı yok mu bilmiyorum ama açılma yoksa etki eder mi onu da bilmiyorum hiçMerak etme canım suni fayda ediyor . Bende suniyle doğurdum
Kızlar bugün doktora gittim, bebek 3700 olmuş. Doktorum ben daha fazla büyümesini istemiyorum, 4 ü bulmasın diyor. Çatı muayenemi yaptıktan sonra söyledi bunu. Muayenede bir sorun yok dedi aslında ama bence yine de belki de çok yeterli mi görmedi bilemedim.
Pazartesi gününe kadar gelmezse yatisini yapalım dedi, suni sancı ile deneyecegiz sanırımhatta onun gönlündeki Perşembe falan gitmem yani üç gün sonra ama gitmeyeceğim , pzt bekliycem. Dua edin de hayırlısıyla o zamana kadar kendi sancim da gelsin.
Canım suni sancıdan hiç korkma ben de suni sancıyla doğurdum. Hafif ağrın varsa doğum başlayabilir bile. Ben de muayene diye gittim doktor açıklık olunca eliyle bişeyler yapıp doğumu tetikledi, 1.5 saat dolaş gel sancın başlar dedi. Hakikaten de sancı başladı ve yatışım yapıldı. Ama sancı devaö etmeyince suni sancı bağladılar. Suni sancıda da bişey hissetmedim ta ki doktor suyumu patlatana kadar. Sonra epidural taktırdım. Epidural imkanın varsa zaten hiç endişe etme. Suni sancı hızlı oluyor hemen doğurur çıkarsın.Valla bilmiyorum ki kuzum ya bugün çatı muayenesi yaptı işte şu an kanama değil sayılır ama baya lekelenme tarzında şeyler geliyor. Hafif bı ağrım var muhtemelen muayeneden dolayı. Aslında benim de boyum var 170 im ama çatıdan dolayı mı bebeğin kilolu olmasını istemiyor pek de anlamadım ve açıkçası sormadım da. Sanırım ben de artık gelsin istiyor olabilirimçünkü gerçekten kalça kemigim çok acıyor bir haftadır , bildiğin hayat kalitem düştü ve çok yoruldum bir haftada. Bakalım inşallah kendi sancılarım başlamış olur o haftaya kadar. Bugün nst de ilk defa 60larda bir sancım çıktı ama muhtemelen hareket kaynaklı olabilir gibi geldi. Hayırlısı bakalım
Kızlar bugün doktora gittim, bebek 3700 olmuş. Doktorum ben daha fazla büyümesini istemiyorum, 4 ü bulmasın diyor. Çatı muayenemi yaptıktan sonra söyledi bunu. Muayenede bir sorun yok dedi aslında ama bence yine de belki de çok yeterli mi görmedi bilemedim.
Pazartesi gününe kadar gelmezse yatisini yapalım dedi, suni sancı ile deneyecegiz sanırımhatta onun gönlündeki Perşembe falan gitmem yani üç gün sonra ama gitmeyeceğim , pzt bekliycem. Dua edin de hayırlısıyla o zamana kadar kendi sancim da gelh
Allahım kolay olanından nasip etsin hepimize son haftamız artık sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizCanım benim de çarşamba yatış olucak sabah 6 da suni denicekler bilmiyorum işe yarıcak mı sonrasında olmazsa sezaryene dönücek sanırım
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziAllahım kolay olanından nasip etsin hepimize son haftamız artık sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizbenimde yarın kontrolüm
Benimde biraz sancılarım var ama düzenli deil evde çok ağrıyor iki saatte bir dört saatte bir nst ye bağlıyorlar ne zaman nstye girsem sancı yok. Ama evde oluyor Allah'tan hastane yakın gidiyorum cagirdiklari zamanda. 2 cm açıklıkla kaldım 3 gündür. Çok sıkıldım bu durumdan suni sancı çok kötü diyorlar ondanda korkuyorum. Kendi sancılarımj bekliyorum. Beklerken günde bitti. Bebek tehlikeye girer diyede korkuyorum. Yatış verdiler ev yakın gelirim diye yatmayı kabul etmedim. Meryem Ana otunu suya koydurdum ot açılmış bende hiç bı değişiklik yok. Allahım yardım etsin inşallah herkese. ilk doğumda ilk 5 cm çok geç aciliyormus çok canım sıkılıyor 9 ay bekledik daha beklemeye tahammülüm kalmadı. Durmadan arayıp soranlar dogurmadinmi halen diyenler. Ben zaten bir bekleyiş içerisindeyim bide onlar yordu beni offCanım benim de çarşamba yatış olucak sabah 6 da suni denicekler bilmiyorum işe yarıcak mı sonrasında olmazsa sezaryene dönücek sanırım
Aynı durum bende de var canım, düzensiz ağrılarım var sürekli ama nst de benim de çıkmadı hiçbi şey, senin açılman varmış en azından ben de var mı bilmiyorum şuan çarşamba yatış yapıldığında öğrenicem ben de ve gerçekten de son günler çok ama çok zor geçiyo benim de gücüm çok azaldı artık ve dediğin gibi sürekli hala doğurmadın mı diyenler de cabasıBenimde biraz sancılarım var ama düzenli deil evde çok ağrıyor iki saatte bir dört saatte bir nst ye bağlıyorlar ne zaman nstye girsem sancı yok. Ama evde oluyor Allah'tan hastane yakın gidiyorum cagirdiklari zamanda. 2 cm açıklıkla kaldım 3 gündür. Çok sıkıldım bu durumdan suni sancı çok kötü diyorlar ondanda korkuyorum. Kendi sancılarımj bekliyorum. Beklerken günde bitti. Bebek tehlikeye girer diyede korkuyorum. Yatış verdiler ev yakın gelirim diye yatmayı kabul etmedim. Meryem Ana otunu suya koydurdum ot açılmış bende hiç bı değişiklik yok. Allahım yardım etsin inşallah herkese. ilk doğumda ilk 5 cm çok geç aciliyormus çok canım sıkılıyor 9 ay bekledik daha beklemeye tahammülüm kalmadı. Durmadan arayıp soranlar dogurmadinmi halen diyenler. Ben zaten bir bekleyiş içerisindeyim bide onlar yordu beni off
Yenidoğan için zaten caninm. Bende danışmadım. Eczacı özellikle bunu önermiştiTesekkurler cnm. Biogaia vermisti doktor da hic ise yaramadi. Doktora sormadan alsam mi ben de daha cok var kontrolune
Açılman vardır ama 1 cm dir . Suni şancı acilma sağlıyo zatenBöyle güzel şeyleri duyunca inancım artıyo, inşallah her şey çok güzel olur ya açılma var mı yok mu bilmiyorum ama açılma yoksa etki eder mi onu da bilmiyorum hiç
İlk bebeğimi suni sancı ile doğurdum inanılmaz zordu sancı cekmek yatarak sancı cekmşştim zordu. Bu bebeğimde de sonuna kadar bekledim suni almamak için 40 haftayı gectk bebek kg almaya devam edince mecbur suni aldım ama çok rahat gecti . Doğuma kadar yürüdüm serumla koridor da . Pilates topunda hareket ettim ve cok rahatladım çok az acı cektim . Yani tavsiyem suni alsan bile bol hareket et cok kolay geçiyor her türlü denemiş biri olarak söylüyorumBenimde biraz sancılarım var ama düzenli deil evde çok ağrıyor iki saatte bir dört saatte bir nst ye bağlıyorlar ne zaman nstye girsem sancı yok. Ama evde oluyor Allah'tan hastane yakın gidiyorum cagirdiklari zamanda. 2 cm açıklıkla kaldım 3 gündür. Çok sıkıldım bu durumdan suni sancı çok kötü diyorlar ondanda korkuyorum. Kendi sancılarımj bekliyorum. Beklerken günde bitti. Bebek tehlikeye girer diyede korkuyorum. Yatış verdiler ev yakın gelirim diye yatmayı kabul etmedim. Meryem Ana otunu suya koydurdum ot açılmış bende hiç bı değişiklik yok. Allahım yardım etsin inşallah herkese. ilk doğumda ilk 5 cm çok geç aciliyormus çok canım sıkılıyor 9 ay bekledik daha beklemeye tahammülüm kalmadı. Durmadan arayıp soranlar dogurmadinmi halen diyenler. Ben zaten bir bekleyiş içerisindeyim bide onlar yordu beni off
Suni sancı alanlarlar çok korkuttu beni. Tabiki mecbur kalırsam mecburen alicam. Bu sancı olayinida anlamış deilim. Benim kasıklarımda bı ağrı var adet olurkenki kasık ağrısı gibi bu en şiddetli hâli.Aynı durum bende de var canım, düzensiz ağrılarım var sürekli ama nst de benim de çıkmadı hiçbi şey, senin açılman varmış en azından ben de var mı bilmiyorum şuan çarşamba yatış yapıldığında öğrenicem ben de ve gerçekten de son günler çok ama çok zor geçiyo benim de gücüm çok azaldı artık ve dediğin gibi sürekli hala doğurmadın mı diyenler de cabasıAma güçlü ol o kadar sabrın sonu güzel sonuçlanır inşallah suniden de korkma bence hiç en azından denemedim keşke deneseydim demezsin
Ben devlet hastanesinde yapıcam doğumu. refakatçi yokmuş. Doğumdan sonra refakatçi aliniyormus hastanın yanına. Yatış verdiler aslında bana ben kabul etmedim evim yakın gelirim dedim. Yatis yapsaydım suni de verirlerdi sanırım bu kadar beklemezdim. Suni de çok korkuttular beni kendi sancinin dört beş katı diyenler oldu. Kimide rahattı diyor işte senin gibiİlk bebeğimi suni sancı ile doğurdum inanılmaz zordu sancı cekmek yatarak sancı cekmşştim zordu. Bu bebeğimde de sonuna kadar bekledim suni almamak için 40 haftayı gectk bebek kg almaya devam edince mecbur suni aldım ama çok rahat gecti . Doğuma kadar yürüdüm serumla koridor da . Pilates topunda hareket ettim ve cok rahatladım çok az acı cektim . Yani tavsiyem suni alsan bile bol hareket et cok kolay geçiyor her türlü denemiş biri olarak söylüyorum
Canım çok sağol. Endişem suni sancı sonucunda açılmaz da sezaryene döner korkusu ama artık yapacak pek bir şey yok açıkçası, gelsin istiyorumCanım suni sancıdan hiç korkma ben de suni sancıyla doğurdum. Hafif ağrın varsa doğum başlayabilir bile. Ben de muayene diye gittim doktor açıklık olunca eliyle bişeyler yapıp doğumu tetikledi, 1.5 saat dolaş gel sancın başlar dedi. Hakikaten de sancı başladı ve yatışım yapıldı. Ama sancı devaö etmeyince suni sancı bağladılar. Suni sancıda da bişey hissetmedim ta ki doktor suyumu patlatana kadar. Sonra epidural taktırdım. Epidural imkanın varsa zaten hiç endişe etme. Suni sancı hızlı oluyor hemen doğurur çıkarsın.
Suni sancida hareket etme şansın oluyor mu yani canım? Ben de yürümek istiyorum, pilates topunda hareket etmek istiyorum ama sanki hep yatmam gerekecek gibi düşünmüştüm niyeyse. Eğer öyle olabiliyorsa bence de daha kolay olurİlk bebeğimi suni sancı ile doğurdum inanılmaz zordu sancı cekmek yatarak sancı cekmşştim zordu. Bu bebeğimde de sonuna kadar bekledim suni almamak için 40 haftayı gectk bebek kg almaya devam edince mecbur suni aldım ama çok rahat gecti . Doğuma kadar yürüdüm serumla koridor da . Pilates topunda hareket ettim ve cok rahatladım çok az acı cektim . Yani tavsiyem suni alsan bile bol hareket et cok kolay geçiyor her türlü denemiş biri olarak söylüyorum
Evet doğumu tetikleyebilir dedi canım bana da , bakalım tetikleyecek mi ama çok sanmıyorum açıkçası yani şu an çok hafif bir ağrım var ama yorgunluk ağrısı, bugün çok yürüdüğum için. Benim doktorum seninki kadar normal doğum yanlısı olmayabilir bilmiyorum açıkçası, öyle aman aman dikişsiz kesisiz doğum , suni sancısız doğum vs ovmuyor yaniBoyumuz da aynı aslındaDoktorun bakış açısına göre değişiyor canım ya, benimki de sadece açılmaya baktı çatı muayenesi yapmıyorum dedi. O muayeneden sonra lekelenme oluyormuş, çatı muayenesi doğumu tetikliyor da diyorlar belki senin de öyle olur haftaya kadar beklemene gerek kalmaz Benim Nst’de de 100 çıktı baya bir ama hepsi oğlanın tekmeleriydi tabii, o yüzden doktor da sallamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?