2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Memnunum canım deavm etmeyi düşünüyorum fiyatı da uygun pişik te yapmadı ıslak mendil de baby turco kullanıyorum. Baby me aldım bide e bebeğin çok kalın ve pişik yaptı.. Pişik kremindede sudocrem çok etkili

Kızlar sizinde her beziniz kakalımı? Kakasız bezimiz yok anlamadım emerken mutlaka yapıyor bazen değiştiremiyorum uykusu açılır bölünür diye ç
Yapsın yapsın kaka yapan bebe iyidir bağırsakları rahat olur pişik önleyici sür her açışta canım inşallah pişik olmaz

Kızlar sizinde her beziniz kakalımı? Kakasız bezimiz yok anlamadım emerken mutlaka yapıyor bazen değiştiremiyorum uykusu açılır bölünür diye ç
Benimde tam tersi 3 gündür kakasını yapmadı. Günde 2 kere mama da vermeye başladım, gece sütümüde sağıp vermeye başladım yine kaka yok. Neyseki 6-7 kere çiş yaptığından doyduğuna eminim. Demek ki her bebek farklı

İlk oğlum 10.gün den sonra 6 aya kadar 7,8 hatta bazen 10.gün de bir yapıodu kaka çok dra götürdük anne sütü aldığı için normal dediler. 10 gün olursa girişe kendimiz yaptırıyorduk huzursuz olmasın diye.. Sonra kendiliğinden düzeldi şükür

Emdiği süt yaramayacak diye korkuyorum canım. Pişik olmadı şükür kızarıklık oluo ara ara oda normal o kadar kakaya.
Kendi gözlemlediğim Benim kız günde bir kere kaka yapardı gazdan çatlardı resmen küçük aynı seninki gibi sık sık kaka yapıyor kızıma göre daha az gaz sorunu yaşıyoruz

Kaızlar bnm oğlumda hasta oldu ökürüyor aksırıyor nefes alırken hırıldıyor daha 10günlük çık endişlnp korkuyom

Ben pes etmem ama kabullenip mama meme diye gidicem gibi bu zamana kadar artar diye düşünüyordum ama yok yani olmuyor
Ben meme amelıyatlıym benımkı muhtemelen ondan
Eger sorun olmuyosa aynen devam canım
Ben dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet
Çok gecmiş olsn
Kızlar büyük oğlum hastalandı. Ciğerleri baya tıkalı bugün onu.kafama takmaktan sütüm azaldı. Gece bebeğe mama versem 60 cc fazla gelirmi 18 gunlugüz
Ya benım oğlumda bebek dogdugundan beri 2. Kez hastalandı zaten hep bı keyıfsız hala alısamadı ksrdese öksürmekten bogazları mahvoldu
Bi arkadaşım çok fazla dedi ama . 30 cc de çok az doymuyor çünkü
Yok canım içiyosa 60 iyidir bn emzırme sonrası 45 cc verıyrm
Hayır gunde 1 kez kaka yapıyo
Emdiği süt yaramayacak diye korkuyorum canım. Pişik olmadı şükür kızarıklık oluo ara ara oda normal o kadar kakaya.
Pişik olur tabii ki ama sütün yaramasıyla alakası yok gönlün rahat olsn

Kızlar bugün doktora gittim, bebek 3700 olmuş. Doktorum ben daha fazla büyümesini istemiyorum, 4 ü bulmasın diyor. Çatı muayenemi yaptıktan sonra söyledi bunu. Muayenede bir sorun yok dedi aslında ama bence yine de belki de çok yeterli mi görmedi bilemedim.

Pazartesi gününe kadar gelmezse yatisini yapalım dedi, suni sancı ile deneyecegiz sanırım hatta onun gönlündeki Perşembe falan gitmem yani üç gün sonra ama gitmeyeceğim , pzt bekliycem. Dua edin de hayırlısıyla o zamana kadar kendi sancim da gelsin.

Çok kötü ya bugün 3dusci ye gittim randevusuz almadılar birtane türk kadın dişçi vardu ona gititm deridmi anlattım ancak yarın sabah 9.30 a verdi bugün de kurtulsmadik neyse insalalh yarına çeker dolgu falan istemiyorum 3sene önce cikmis yirmilik diş ben 25yasinds Ken ne hayır gelir ondan kurutulurum ikmizde doğru diyorlar ya bir bebek doğar bir yada daha fazla dış kaybı olur

İnşallah kendisi gelir canım pazartesiye kadar stres yapma geceleri ılık duş al mutlaka yatmadan once. Erken yatmak da çok onenliymis melatonin hormonu doğumun başlamasına yardımcı oluyormuş öyle demişti beraber çalıştığım ebe. Ben o yüzden 21 gibi duşumu alıp en geç 22.30'da yatmaya çalışıyorum

Yatak döşek yatıyoruz biz eşim getirdi Ama nerden geldi bilmiyoruz teşekkür ediyorum amin

Bende meme estetiği olmuştum ama ona bağlamadım sonuçta sorun olmuş olsa hiç sütümüz olmaz benim sütüm var sadece az

Burda da öyle canım randevusuz bakmadılar sadece ilaç yazıp çekim yaparım dedi benim diş çekimlik değilmiş kök sağlammış dolgu yapacaklarmış ona da randevu ile gitmem gerekiyormuş valla ben 20lik diş ağrısı hariç diş ağrısı bilmezdim bu hamileliğimde mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…