Valla benim oğlumda kardeşi olunca hep bi mahsun çok üzülüyorum hasta olunca dahada kötü oluyorum. Senin oğlan kaç yaşındaBen meme amelıyatlıym benımkı muhtemelen ondan
Eger sorun olmuyosa aynen devam canım
Çok gecmiş olsn
Ya benım oğlumda bebek dogdugundan beri 2. Kez hastalandı zaten hep bı keyıfsız hala alısamadı ksrdeseöksürmekten bogazları mahvoldu
Yok canım içiyosa 60 iyidir bn emzırme sonrası 45 cc verıyrm
Hayırgunde 1 kez kaka yapıyo
Pişik olur tabii ki ama sütün yaramasıyla alakası yok gönlün rahat olsn
Bilmiyorum ki canım çok kaka olunca öyle düşündümBenmkide cok kaka yapiyo. Cok kakasut yaramiyo mu demekmis cnm yaa
Benmkide cok kaka yapiyo. Cok kakasut yaramiyo mu demekmis cnm yaa
Bizimkide her bezi açışımda kaka yapmış oluyo hiç kuru denk gelmiyoruz ama kilo alımı gayet iyi bence bi ilgisi yokturBilmiyorum ki canım çok kaka olunca öyle düşündüm
Masallah canim bende max 30 cc cikiyor oda her sagimda degil. Dut kurusunu bende deniyeyimGunaydınben ilk gunden beri sütümü sağdığım için öneride bulunmak istedim. Bol su, şekersiz komposto ve humana içiyorum. Ama en çok etki eden dut kurusu. 1 avuç dut kurusunu 1 su bardağı su içinde kaynatıp içiyorum sabah akşam. dilersen 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorlar, ben şekersiz yapıyorum. Aralarda da çerez gibi yiyorum dut kurusunu. Maşallah diyeyim her sağımda 120-140 geliyor en az bir dene istersen umarım işe yarar
Yenidoganlarda biraz sık oluyor. Ben internette normal diye okudum.Bilmiyorum ki canım çok kaka olunca öyle düşündüm
Saol cnm icimi rahatlattinYok canımm öyle bısey yok:)
Oğlum süreklı kaka yapardı 40 günlüktü 5200 gram falandı öyle düşün
Gecmis olsun ins hemen atlatirsinizYatak döşek yatıyoruz biz eşim getirdi Ama nerden geldi bilmiyoruz teşekkür ediyorum amin
Canım ben de bugün gittim, seninkiyle aynı kilo çıktı benimki de. Açılma var mı diye de baktı ne açılma ne sancı hiçbir şey çıkmadı. Ama seninkinin aksine “Senin boyun da var 4,5 kg’ya kadar doğurursun” dedi.Kızlar bugün doktora gittim, bebek 3700 olmuş. Doktorum ben daha fazla büyümesini istemiyorum, 4 ü bulmasın diyor. Çatı muayenemi yaptıktan sonra söyledi bunu. Muayenede bir sorun yok dedi aslında ama bence yine de belki de çok yeterli mi görmedi bilemedim.
Pazartesi gününe kadar gelmezse yatisini yapalım dedi, suni sancı ile deneyecegiz sanırımhatta onun gönlündeki Perşembe falan gitmem yani üç gün sonra ama gitmeyeceğim , pzt bekliycem. Dua edin de hayırlısıyla o zamana kadar kendi sancim da gelsin.
Kötü kız vallahi herdogumumdsn sonra çekerim inşallah sende bir sn önce kurtulursun bendeBurda da öyle canım randevusuz bakmadılar sadece ilaç yazıp çekim yaparım dedi benim diş çekimlik değilmiş kök sağlammış dolgu yapacaklarmış ona da randevu ile gitmem gerekiyormuş valla ben 20lik diş ağrısı hariç diş ağrısı bilmezdim bu hamileliğimde mahvoldum
İnşallah canım hayırlısı ile sancın gelirKızlar bugün doktora gittim, bebek 3700 olmuş. Doktorum ben daha fazla büyümesini istemiyorum, 4 ü bulmasın diyor. Çatı muayenemi yaptıktan sonra söyledi bunu. Muayenede bir sorun yok dedi aslında ama bence yine de belki de çok yeterli mi görmedi bilemedim.
Pazartesi gününe kadar gelmezse yatisini yapalım dedi, suni sancı ile deneyecegiz sanırımhatta onun gönlündeki Perşembe falan gitmem yani üç gün sonra ama gitmeyeceğim , pzt bekliycem. Dua edin de hayırlısıyla o zamana kadar kendi sancim da gelsin.
Ben 2 memeyi emzirmeye çalışıyorum hep ama bazen olmuyor, kızım uyuyakalıyorKızlar her emzirmede iki memeyi mi emziriyosunuz yoksa tek meme yetiyor mu tek seferde
Valla bilmiyorum ki kuzum ya bugün çatı muayenesi yaptı işte şu an kanama değil sayılır ama baya lekelenme tarzında şeyler geliyor. Hafif bı ağrım var muhtemelen muayeneden dolayı. Aslında benim de boyum var 170 im ama çatıdan dolayı mı bebeğin kilolu olmasını istemiyor pek de anlamadım ve açıkçası sormadım da. Sanırım ben de artık gelsin istiyor olabilirimCanım ben de bugün gittim, seninkiyle aynı kilo çıktı benimki de. Açılma var mı diye de baktı ne açılma ne sancı hiçbir şey çıkmadı. Ama seninkinin aksine “Senin boyun da var 4,5 kg’ya kadar doğurursun” dedi.Haftaya Salı tekrar gideceğim bakalım, duruma göre sendeki gibi doğumu başlatmayı konuşadabilirmişiz. Hayırlısı olsun diyelim artık, inşallah bizi bekletmeden kendi sancılarını kendileri başlatırlar
İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnşallah kendisi pazartesi günü gelmeye karar verir de gerek kalmaz müdahaleye. Hayırlısı diyorum ya biraz yoruldum işin açığı, o yüzden hiç sorgulamadim bile açıkçası. Bir de ne bileyim 40 haftayı geçmiş oluyor ya , sürekli onu düşünmek istemiyorum iyi mi kakasını falan yapar mı karnimda yok bilmem ne.. herhalde yanımda olmasini tercih ediyorum şu an içinİnşallah canım hayırlısı ile sancın gelirAllah büyük daha pazartesi ye var inşallah seni üzmeden gelir oğlusun sağ salim kavuşursun bebeğine
Canım maflor aldim ben eczaneden bizimki durmadan gazını çıkarmaya başladı. Valla öncesi çocuğun sırtına vurmaktan tokat manyağı olmustu artık o konuda rahatızKizlar gazini nasil cikariyosunuz? Her gece sabaha kadar gaz cikarcam kaka yapcam diye kivraniyor cigliklar atiyor. Her memeden sonra pit pit vuruyorum altini acmadan once masaj yapiyorum yine de olmuyo. Cok yoruldum
Ben hep tek meme emziriyorumKızlar her emzirmede iki memeyi mi emziriyosunuz yoksa tek meme yetiyor mu tek seferde
Ben 2 memeden emzirmeye çalılıyorum ama yenidoğan oldupu için diğerine geçmeden uyuyakalıyor. Biraz büyürseler 2 sini uyumadan emerler diye düşünüyorumKızlar her emzirmede iki memeyi mi emziriyosunuz yoksa tek meme yetiyor mu tek seferde
Merhaba, lesitini alın 1 adet için hemen. Ben ilk gün sabah öğlen akşam 1 er tane içtim. Emzirirken de göğsünüze masaj yapın. Göğüsler yumuşayacak hemen. Lesitini 3 gün falan içtim 1-2 tane günde. Durumunuza bakarak kaç tane içeceğinize bakarsınız zaten. Mesajınızı geç gördüm uyguladınız mı?Merhabalar arama butonunda bu yazınızı gördüm şu an aynı sertliği yaşıyorum bebeğim 3 aylık ve birkaç gündür sertlik var en son bugün bebeğim memeden ayrılmıyordu doymadı resmen kilo alımı vs çok iyiydi bugün bağırıp ağladı bu sertlik sanırım süt üretimimi düşürdü Bunu kullanırken ekstra bi şey yaptınız mı ben de hemen yarın almayı düşünüyorum ne uygulamam gerekiyor önerebilir misiniz
Boyumuz da aynı aslındaValla bilmiyorum ki kuzum ya bugün çatı muayenesi yaptı işte şu an kanama değil sayılır ama baya lekelenme tarzında şeyler geliyor. Hafif bı ağrım var muhtemelen muayeneden dolayı. Aslında benim de boyum var 170 im ama çatıdan dolayı mı bebeğin kilolu olmasını istemiyor pek de anlamadım ve açıkçası sormadım da. Sanırım ben de artık gelsin istiyor olabilirimçünkü gerçekten kalça kemigim çok acıyor bir haftadır , bildiğin hayat kalitem düştü ve çok yoruldum bir haftada. Bakalım inşallah kendi sancılarım başlamış olur o haftaya kadar. Bugün nst de ilk defa 60larda bir sancım çıktı ama muhtemelen hareket kaynaklı olabilir gibi geldi. Hayırlısı bakalım
Biz de çiş verdik geçenlerde. Arabada emzirmiştim hastaneye giderken, hastanede çişini yaptı böylece. Belki denersen işine yarar.Bebeğim 15 günlükken sarılığı 7 çıktı. Kilo alımı da güzeldi. Anne sütüne bağlı sarılık olduğunu söyledi. 30 günlük kontrolünde 13 çıktı
Anne sütü içindeki bi madde sarılık yapıyormuş. Tiroidlere baktı kandan sıkıntı yok. Ama üzülüyorum daha da sarardı bebişim.
İdrar testi vermeye çalışıyoruz ama o poşet harici heryere gidiyor çiş. Gerçekten çok zormuş idrar vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?