2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla benim oğlumda kardeşi olunca hep bi mahsun çok üzülüyorum hasta olunca dahada kötü oluyorum. Senin oğlan kaç yaşında

Masallah canim bende max 30 cc cikiyor oda her sagimda degil. Dut kurusunu bende deniyeyim

Kizlar gazini nasil cikariyosunuz? Her gece sabaha kadar gaz cikarcam kaka yapcam diye kivraniyor cigliklar atiyor. Her memeden sonra pit pit vuruyorum altini acmadan once masaj yapiyorum yine de olmuyo. Cok yoruldum

Canım ben de bugün gittim, seninkiyle aynı kilo çıktı benimki de. Açılma var mı diye de baktı ne açılma ne sancı hiçbir şey çıkmadı. Ama seninkinin aksine “Senin boyun da var 4,5 kg’ya kadar doğurursun” dedi. Haftaya Salı tekrar gideceğim bakalım, duruma göre sendeki gibi doğumu başlatmayı konuşadabilirmişiz. Hayırlısı olsun diyelim artık, inşallah bizi bekletmeden kendi sancılarını kendileri başlatırlar

Kötü kız vallahi herdogumumdsn sonra çekerim inşallah sende bir sn önce kurtulursun bende bana kalsa çeksinler dolgu istemiym bir işe yaramıyor curuyeck o kırık dış yarın yaşayacaz bakak ne olacak ne diyecek x

İnşallah canım hayırlısı ile sancın gelir Allah büyük daha pazartesi ye var inşallah seni üzmeden gelir oğlusunsağ salim kavuşursun bebeğine

Kızlar her emzirmede iki memeyi mi emziriyosunuz yoksa tek meme yetiyor mu tek seferde

Valla bilmiyorum ki kuzum ya bugün çatı muayenesi yaptı işte şu an kanama değil sayılır ama baya lekelenme tarzında şeyler geliyor. Hafif bı ağrım var muhtemelen muayeneden dolayı. Aslında benim de boyum var 170 im ama çatıdan dolayı mı bebeğin kilolu olmasını istemiyor pek de anlamadım ve açıkçası sormadım da. Sanırım ben de artık gelsin istiyor olabilirim çünkü gerçekten kalça kemigim çok acıyor bir haftadır , bildiğin hayat kalitem düştü ve çok yoruldum bir haftada. Bakalım inşallah kendi sancılarım başlamış olur o haftaya kadar. Bugün nst de ilk defa 60larda bir sancım çıktı ama muhtemelen hareket kaynaklı olabilir gibi geldi. Hayırlısı bakalım

İnşallah canım hayırlısı ile sancın gelir Allah büyük daha pazartesi ye var inşallah seni üzmeden gelir oğlusunsağ salim kavuşursun bebeğine
İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnşallah kendisi pazartesi günü gelmeye karar verir de gerek kalmaz müdahaleye. Hayırlısı diyorum ya biraz yoruldum işin açığı, o yüzden hiç sorgulamadim bile açıkçası. Bir de ne bileyim 40 haftayı geçmiş oluyor ya , sürekli onu düşünmek istemiyorum iyi mi kakasını falan yapar mı karnimda yok bilmem ne.. herhalde yanımda olmasini tercih ediyorum şu an için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kizlar gazini nasil cikariyosunuz? Her gece sabaha kadar gaz cikarcam kaka yapcam diye kivraniyor cigliklar atiyor. Her memeden sonra pit pit vuruyorum altini acmadan once masaj yapiyorum yine de olmuyo. Cok yoruldum
Canım maflor aldim ben eczaneden bizimki durmadan gazını çıkarmaya başladı. Valla öncesi çocuğun sırtına vurmaktan tokat manyağı olmustu artık o konuda rahatız

Merhaba, lesitini alın 1 adet için hemen. Ben ilk gün sabah öğlen akşam 1 er tane içtim. Emzirirken de göğsünüze masaj yapın. Göğüsler yumuşayacak hemen. Lesitini 3 gün falan içtim 1-2 tane günde. Durumunuza bakarak kaç tane içeceğinize bakarsınız zaten. Mesajınızı geç gördüm uyguladınız mı?

Boyumuz da aynı aslında Doktorun bakış açısına göre değişiyor canım ya, benimki de sadece açılmaya baktı çatı muayenesi yapmıyorum dedi. O muayeneden sonra lekelenme oluyormuş, çatı muayenesi doğumu tetikliyor da diyorlar belki senin de öyle olur haftaya kadar beklemene gerek kalmaz Benim Nst’de de 100 çıktı baya bir ama hepsi oğlanın tekmeleriydi tabii, o yüzden doktor da sallamadı.

Biz de çiş verdik geçenlerde. Arabada emzirmiştim hastaneye giderken, hastanede çişini yaptı böylece. Belki denersen işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…