- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
Suni sancıyı normal koluna serum takılmış gibi düşün hareket edebiliyorsun yani bende plates topunda egzersiz falan yapmıştım suni sancı takılıyken,yatmak zorunda değilsin sana kalmışSuni sancida hareket etme şansın oluyor mu yani canım? Ben de yürümek istiyorum, pilates topunda hareket etmek istiyorum ama sanki hep yatmam gerekecek gibi düşünmüştüm niyeyse. Eğer öyle olabiliyorsa bence de daha kolay olur
Ben suni ile 1.5 saat içinde doğurdum canım. Suni gerçekten güzel birşey, süreci çok çabuk ilerletiyor. Kolayca olur inşallah doğumunBöyle güzel şeyleri duyunca inancım artıyo, inşallah her şey çok güzel olur ya açılma var mı yok mu bilmiyorum ama açılma yoksa etki eder mi onu da bilmiyorum hiç
Bende devlette suni ile doğurdum canım. Beni ayağa kaldırmadılar, açılmam hızlı ilerlediği için bebek fırt diye çıkar diye mi korktular naptılarsaBen devlet hastanesinde yapıcam doğumu. refakatçi yokmuş. Doğumdan sonra refakatçi aliniyormus hastanın yanına. Yatış verdiler aslında bana ben kabul etmedim evim yakın gelirim dedim. Yatis yapsaydım suni de verirlerdi sanırım bu kadar beklemezdim. Suni de çok korkuttular beni kendi sancinin dört beş katı diyenler oldu. Kimide rahattı diyor işte senin gibi
Aynen canım önemli olan sağlıkla kucağına alman bebeğini, gerisi önemli değilEvet doğumu tetikleyebilir dedi canım bana da , bakalım tetikleyecek mi ama çok sanmıyorum açıkçası yani şu an çok hafif bir ağrım var ama yorgunluk ağrısı, bugün çok yürüdüğum için. Benim doktorum seninki kadar normal doğum yanlısı olmayabilir bilmiyorum açıkçası, öyle aman aman dikişsiz kesisiz doğum , suni sancısız doğum vs ovmuyor yaniben doğal bir doğum olmasını çok isterim ama olmazsa da nasip artık canım, ben elimden geleni yaptım artık
İnşallah canım bi biz kaldık ekim anneleri olarakBen suni ile 1.5 saat içinde doğurdum canım. Suni gerçekten güzel birşey, süreci çok çabuk ilerletiyor. Kolayca olur inşallah doğumun
Doğurana kadar zaman geçmiyor da, doğurunca çok çabuk geçiyorİnşallah canım bi biz kaldık ekim anneleri olarak
Aynen canım inşallahAynen canım önemli olan sağlıkla kucağına alman bebeğini, gerisi önemli değilBir yandan da en geç haftaya kavuşacaksınız inşallah, sonunda bekleyiş bitiyor
Anladım canım inşallah benim de öyle olur da hareket ederek sanciyi biraz azaltabilirim , açılmayı hizlandirabilirim bakalımSuni sancıyı normal koluna serum takılmış gibi düşün hareket edebiliyorsun yani bende plates topunda egzersiz falan yapmıştım suni sancı takılıyken,yatmak zorunda değilsin sana kalmış
Suniyi hafif hafif cogaltiyolar .Suni sancida hareket etme şansın oluyor mu yani canım? Ben de yürümek istiyorum, pilates topunda hareket etmek istiyorum ama sanki hep yatmam gerekecek gibi düşünmüştüm niyeyse. Eğer öyle olabiliyorsa bence de daha kolay olur
Etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyoDoğurana kadar zaman geçmiyor da, doğurunca çok çabuk geçiyorgazıydı, beziydi, kusmasıydı günler geçiveriyor
Senin 40 haftayı kaç gün geçmişti hastaneye yattığında. Ve kaç cm açılman vardı suni takviyesi yapıldığında. Birde ben bu sancı olayını anlayamadım benim adet ağrısı gibi ama adet agrisinin belkide 10 katı vuruyor kasığıma aklım başımdan gidiyor acidan sancı denen şey bumu. Benim şuan 2 cm suni verseler kaç saat te istenilen açıklığa ulaşırız acaba hastaneye yatsammiBende devlette suni ile doğurdum canım. Beni ayağa kaldırmadılar, açılmam hızlı ilerlediği için bebek fırt diye çıkar diye mi korktular naptılarsaya da takip etmek istemediler bilmiyorum. Suni alınca dolaşma imkanın varsa hareket et. Hem sürecin hızlanır, hem acıyı az hissedersin. Ama anlatılanlar kadar zor değil suni. Kendi sancıdan bir tık daha acılı olduğu doğru ama ölüp bitecek, dayanılmayacak bir sancı değil asla. Sancı geldikçe burnundan nefes alıp ağzından ver. Sakin kalmaya çalış. Ben sürekli ya Şafi çekmiştim. Birde sancı gelince inleme, ufak bağırmalar rahatlatıyor seni ama paniğe kapılıp avaz avaz bağırınca insan yoruluyor, gücü kalmıyor. Ben panikşeyio çok bağırdım, sesim kısıldı. Doğum anında pek gücüm kalmadı, dinlenip doğurttu ebeler. Eğer o kadar bağırıp kendimi yormasaydım iki ıkınmada çıkardı hemen. Yapabilirsen sana tavsiyem bu canım. Allah yardımcın olsun
Valla benim ne sancı var ne açılma ama ona rağmen suni verecek haftaya canım. Bu tamamen kişisel bir deneyim benceSenin 40 haftayı kaç gün geçmişti hastaneye yattığında. Ve kaç cm açılman vardı suni takviyesi yapıldığında. Birde ben bu sancı olayını anlayamadım benim adet ağrısı gibi ama adet agrisinin belkide 10 katı vuruyor kasığıma aklım başımdan gidiyor acidan sancı denen şey bumu. Benim şuan 2 cm suni verseler kaç saat te istenilen açıklığa ulaşırız acaba hastaneye yatsammi(
Canım hiç korkma benim bebek de kanala tam inmemişti, doktor şüpheliydi normal doğup doğmayacağından ama doğdu çok şükür. Epidural şansın da varmış bence endişelenecek bişey yok. Ben de 40+2 de doğurdum bu arada. Herşey gönlünce olsun canım.Canım çok sağol. Endişem suni sancı sonucunda açılmaz da sezaryene döner korkusu ama artık yapacak pek bir şey yok açıkçası, gelsin istiyorumhaftam çok ileri değil ama 40+1 oluyor işte, kucağıma almak istiyorum hayırlısıyla. Epidurale o an gerek duyulursa yapılır tabi, inşallah hayırlısıyla kolay olur canım
Özele gidiyorsun sen sanırım. Devlette nasıl işliyor bu işler bilmiyorum. Birazdan kontrole gidicem yine yatiralim diyip duruyorlar eğer yatar yatmaz suni verirlerse yatayım bari.Valla benim ne sancı var ne açılma ama ona rağmen suni verecek haftaya canım. Bu tamamen kişisel bir deneyim bence
Çok sağol canım , inşallah her şey hayırlısıyla gönlümüzce olurCanım hiç korkma benim bebek de kanala tam inmemişti, doktor şüpheliydi normal doğup doğmayacağından ama doğdu çok şükür. Epidural şansın da varmış bence endişelenecek bişey yok. Ben de 40+2 de doğurdum bu arada. Herşey gönlünce olsun canım.
Evet özel canım , devletteki prosedürü bilmiyorum ama farklı değildir bence. Her şey gönlünce olsun inşallah çok kolay bir doğum olur hepimiz içinÖzele gidiyorsun sen sanırım. Devlette nasıl işliyor bu işler bilmiyorum. Birazdan kontrole gidicem yine yatiralim diyip duruyorlar eğer yatar yatmaz suni verirlerse yatayım bari.
Gözünüzaydınİyi aksamlar hanımlar çarsamba günü sabah 6 da yatısım yapılmıstı öğlen 12 de doğum yaptm suni sancı ile normal doğum. Çok tatlı bi kızım oldı allahıma şükürler olsun ikimizde sağlıklıyız çok mutluyum allaha şükür . Evladına kavusmus olanlra sağlıklı günler diliyorum
Bekleyenlere de sağlıkla kavusmasını diiliyorum
Allah herkesin yardımcısı olsun
Evet bende tedirginim.açılma olmadan nasıl olucakBöyle güzel şeyleri duyunca inancım artıyo, inşallah her şey çok güzel olur ya açılma var mı yok mu bilmiyorum ama açılma yoksa etki eder mi onu da bilmiyorum hiç
İnşallah o kadar acıya ağrıya değer yaEvet bende tedirginim.açılma olmadan nasıl olucaksuni verip açılma olmazsa sezeryana mı döner .Allahım kolay olanı nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?