2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Suni sancıyı normal koluna serum takılmış gibi düşün hareket edebiliyorsun yani bende plates topunda egzersiz falan yapmıştım suni sancı takılıyken,yatmak zorunda değilsin sana kalmış

Reactions: The
Böyle güzel şeyleri duyunca inancım artıyo, inşallah her şey çok güzel olur ya açılma var mı yok mu bilmiyorum ama açılma yoksa etki eder mi onu da bilmiyorum hiç
Ben suni ile 1.5 saat içinde doğurdum canım. Suni gerçekten güzel birşey, süreci çok çabuk ilerletiyor. Kolayca olur inşallah doğumun

Bende devlette suni ile doğurdum canım. Beni ayağa kaldırmadılar, açılmam hızlı ilerlediği için bebek fırt diye çıkar diye mi korktular naptılarsaya da takip etmek istemediler bilmiyorum. Suni alınca dolaşma imkanın varsa hareket et. Hem sürecin hızlanır, hem acıyı az hissedersin. Ama anlatılanlar kadar zor değil suni. Kendi sancıdan bir tık daha acılı olduğu doğru ama ölüp bitecek, dayanılmayacak bir sancı değil asla. Sancı geldikçe burnundan nefes alıp ağzından ver. Sakin kalmaya çalış. Ben sürekli ya Şafi çekmiştim. Birde sancı gelince inleme, ufak bağırmalar rahatlatıyor seni ama paniğe kapılıp avaz avaz bağırınca insan yoruluyor, gücü kalmıyor. Ben panikşeyio çok bağırdım, sesim kısıldı. Doğum anında pek gücüm kalmadı, dinlenip doğurttu ebeler. Eğer o kadar bağırıp kendimi yormasaydım iki ıkınmada çıkardı hemen. Yapabilirsen sana tavsiyem bu canım. Allah yardımcın olsun

Aynen canım önemli olan sağlıkla kucağına alman bebeğini, gerisi önemli değil Bir yandan da en geç haftaya kavuşacaksınız inşallah, sonunda bekleyiş bitiyor

Aynen canım önemli olan sağlıkla kucağına alman bebeğini, gerisi önemli değil Bir yandan da en geç haftaya kavuşacaksınız inşallah, sonunda bekleyiş bitiyor
Aynen canım inşallah ama yine de Kasım annesi oluyorum resmen eğer o güne kadar doğmazsa hepimiz için en kolayı olur inşallah

Suni sancıyı normal koluna serum takılmış gibi düşün hareket edebiliyorsun yani bende plates topunda egzersiz falan yapmıştım suni sancı takılıyken,yatmak zorunda değilsin sana kalmış
Anladım canım inşallah benim de öyle olur da hareket ederek sanciyi biraz azaltabilirim , açılmayı hizlandirabilirim bakalım

Suniyi hafif hafif cogaltiyolar .

Senin 40 haftayı kaç gün geçmişti hastaneye yattığında. Ve kaç cm açılman vardı suni takviyesi yapıldığında. Birde ben bu sancı olayını anlayamadım benim adet ağrısı gibi ama adet agrisinin belkide 10 katı vuruyor kasığıma aklım başımdan gidiyor acidan sancı denen şey bumu. Benim şuan 2 cm suni verseler kaç saat te istenilen açıklığa ulaşırız acaba hastaneye yatsammi (

Valla benim ne sancı var ne açılma ama ona rağmen suni verecek haftaya canım. Bu tamamen kişisel bir deneyim bence

Canım hiç korkma benim bebek de kanala tam inmemişti, doktor şüpheliydi normal doğup doğmayacağından ama doğdu çok şükür. Epidural şansın da varmış bence endişelenecek bişey yok. Ben de 40+2 de doğurdum bu arada. Herşey gönlünce olsun canım.

Valla benim ne sancı var ne açılma ama ona rağmen suni verecek haftaya canım. Bu tamamen kişisel bir deneyim bence
Özele gidiyorsun sen sanırım. Devlette nasıl işliyor bu işler bilmiyorum. Birazdan kontrole gidicem yine yatiralim diyip duruyorlar eğer yatar yatmaz suni verirlerse yatayım bari.

Çok sağol canım , inşallah her şey hayırlısıyla gönlümüzce olur

Özele gidiyorsun sen sanırım. Devlette nasıl işliyor bu işler bilmiyorum. Birazdan kontrole gidicem yine yatiralim diyip duruyorlar eğer yatar yatmaz suni verirlerse yatayım bari.
Evet özel canım , devletteki prosedürü bilmiyorum ama farklı değildir bence. Her şey gönlünce olsun inşallah çok kolay bir doğum olur hepimiz için

Gözünüzaydın Allah bağışlasın darısı başımıza

Böyle güzel şeyleri duyunca inancım artıyo, inşallah her şey çok güzel olur ya açılma var mı yok mu bilmiyorum ama açılma yoksa etki eder mi onu da bilmiyorum hiç
Evet bende tedirginim.açılma olmadan nasıl olucaksuni verip açılma olmazsa sezeryana mı döner .Allahım kolay olanı nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…