2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sağol aşırı faydalı oldu hemen kaydettim bilgileri

Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah canım 1 hafta içinde gelir bence ya
Kizlar gazini nasil cikariyosunuz? Her gece sabaha kadar gaz cikarcam kaka yapcam diye kivraniyor cigliklar atiyor. Her memeden sonra pit pit vuruyorum altini acmadan once masaj yapiyorum yine de olmuyo. Cok yoruldum
Ayaklarının karnına doğru bastırıyor musun canım altını siler gibi kaldırmak da iyi geliyor bizimkine gaz damlası da kullanıyorum ben
Kızlar her emzirmede iki memeyi mi emziriyosunuz yoksa tek meme yetiyor mu tek seferde
Ben tek meme bi sağ bi sol
Tesekkurler cnm. Biogaia vermisti doktor da hic ise yaramadi. Doktora sormadan alsam mi ben de daha cok var kontrolune
Her damla her bebekte işe yaramıyor maalesef canım denemek lazım başkalarını da
Yok değil canım sancı tüm karın bel kasık yani göğüs altın ve kalçan arasında yer alan tüm bölgede hissediyorsun ve düzenli aralıklarla gelip 1 dakka kadar sürüp kesiliyor
Arkadaşlar gaz sancimiz çok ne kullanıyorsunuz
Ben nurse harvey kullanıyorum canım
Çok sağol canım zahmet edip tek tek yazmışsın üstelik benim de ikinci bebek ben de bilmediğim bilgilere denk geldim

Kızlar 40+2 den bildiriyorum, dün geceden beri karnımın alt tarafına ve belime vuran şiddetli bi ağrı var ama geçmiyo hiçbi şekilde ve tuvaletimi yaparken çok ağrı oluyo sizce enfeksiyondan mı kaynaklıdır? Sabah 6 da yatışım olucaktı suni vericeklerdi artık kafayı yemek üzereyim her gün yeni bi sorun çıkıyor

Reactions: The
E doğum sancisidir belki canım daha iyi değil mi ben sevinirdim suniye gerek kalmayacak diye

Suni sancı korkutmasın lutfen.hicbir korkulacak yani olmadığını alinca anladım.

Slm kizlar bende dişçiden geldim 20lik dişim i cekmediler başka yere sevk ettiler cerrahi işlem dediler büyüktür birde kırık o uizden ameliyat ortamında sadece ağzımdan uyuşturularak yapılacak oda pazartesi sabah 10 da ah ahh onu yaoinca birkaç gün koku çok sgriyacsk yemek yiyemeyecem dikiş atılacak çenem yüzüm moraracak yine
Bugün o dişin yanında diğer dişte iki gündür ağrıyordu film çektik meğer koku iltihaplanmid uyusturdulsr kanal tedavi si yapildi sinirler alındı ilaçlı doglu yapıldı ,3disim daha dolgu yapılacakmış onlar içinde her hafta için randevu aldım dişlerim baya kötü dolgulsr var inslalah geçer de kurtulurum bir hafta daha nasıl dsyancam bakalım insalalh bu sinirler slinmisken o kırık dışinde ağrısı keislir

Neden sağıyorsun cnm

Yapiyorum cnm. Hatta sert yapiyorum bazen pirtliyo bazen olmuyo. Bugun doktora gittik. Nurse harvey verdi bize de sabak aksam 20 damla dedi. Sen ne kadar veriyosun
Cok gecmis olsun cnm. Kurtulcaksin sonunda oyle dusun

Yapiyorum cnm. Hatta sert yapiyorum bazen pirtliyo bazen olmuyo. Bugun doktora gittik. Nurse harvey verdi bize de sabak aksam 20 damla dedi. Sen ne kadar veriyosun

Canım 20 damla çok değil mi bizimki maflor günde bir kez 6 damla sadece veriyorum . Oda hergun vermiyorum çünkü baya etkili

Geçmiş olsun canım. Diş çok zor bide bebeğin var çok zorlanicaksin

Kızlar gece doğru düzgün uyumuyoruz, gündüz de uyanmıyoruz. Sabaha zombi gibi oluyorum ya.Emzirmek için uyandıramıyorum gündüzleri. Kilo alımı iyi ama hala sarılık riski var mıdır?
Birde ilk defa gaz sancısı çekti sabah yeşillikli salata çok yedim ondan olmuş olabilir mi ?

20 ben de canım bana da ilk fazla geldi ama çay kaşığının yarısı kadar bile etmiyor 20 damla prospektüste de 20 damla yazıyor canım
Canım 20 damla çok değil mi bizimki maflor günde bir kez 6 damla sadece veriyorum . Oda hergun vermiyorum çünkü baya etkili
Damladan damlaya değişiyor demek ki canım biogaia yı 5 damla veriyordum ben de nurse harvey 20
Çiğ sebze meyve gaz yapıyor diye biliyorum canım sarılık olsa devamlı uyurdu gece uyumamazlık etmezdi gönlünü ferah tut canım muhtemelen gece yatmadığı için fazla yorgun oluyor ondan uyanamıyordur

39+3 akşam 10da yatmışım yapıldı, gece yarısı 1.34de doğum yaptım canım. Sabah ağrıyla gitmiştim, 2 cm açılma vardı. Sancı düzenli olmadığı için eve gönderdi. Akşama kadar pilates topuyla hareket yaptım, sıcak duşa girdim. Akşam 10da sancı düzenli olmaya başladı. 3 cm açılma ile yatış yaptı bana canım. 2 saat filan kendi sancımla bekledim. 5 cm falan olunca sanırım suni sancı verdiler, 1 saat suniden sonra yarım saat içinde doğurdum canım. Suni sancı süreci çook çabuk ilerletiyor canım. Evet ağrılı acılı birşey ama asla dayanılmayacak kadar değil. Zaten sancılar 1 dk sürüyor, sonra birkaç dakika sancısız duruyorsun. Sancı olmadığı zaman vücut dinleniyor. Yeterki sancı gelince kendini yorup güçsüz düşecek kadar bağırma yeter. Ben çok bağırdım, çok ağladım. O kadar kendimi yormasaydım tam doğum anında bir iki ıkınmada bebek çıkardı dedi ebe. Ona rağmen 15 dk yatakta, 15 dk de çatalda ıkınıp doğurdum.
Arkadaşlar gaz sancimiz çok ne kullanıyorsunuz
Vicol diye bir bitkisel damla verdi doktor, onu kullanıyoruz canım. Faydasını gördüm ama heralde ben miktarı az veriyorum ya. Çoğaltma gerekecek damla sayısını.
Canım harikasın, ellerine sağlık ne güzel yazmışsın kaydettim, aklıma takıldıkça açar okurum.

Canım bende vicol damla kullanıyorum. Bizim de kutusunda 20 damla diyor ama bana da fazla geldi. En fazla 4 damla falan veriyorum sabah öğle akşam. Acaba az mı veriyorum ki?

Bana da fazla gibi geldi ama doktor oyle dedi
Biz de ayniyiz cnm. Geceleri ciglik cigliga agliyor gazdan dolayi. Gunduz de gozunu acamiyo emmiyo. Doktora gittik bgn ins verdigumi damla ise yarar da cocugum rahatlar
Ewt cnm haklisin. Biogaia 6 damlaydi bunu 20×2 seklinde verdi. Ins ise yarar
Doktor su kadar verin diye bisey demedi mi cnm? Dediyse ona gore ver bence. Dmediyse de prospektusunde su yasa kadar su kadar fln yaziyodur. Ona gore verirsin

Canım çok güzel bilgiler vsllshi aklımda tırnakları kesmem, ben hergun altını yıkıyorum her değiştirmede değil ama sıcak su ile şampuansiz sabunsuz, zaten başını yiksrken hemen şu döküyorum usutmesin diye bir anlamı var mi neden hemen hızlı su dokmeliyiz ben üşümesin korkmasın kendini sallaması n diye hemen yikiyorum
Canım geçmiş olsun benimde öyleydi göğüs ucu kremlri fayda etmedi bir süreden sonra, doktora gittim bana bepanthen diye yara kremi verdi iki üç gün sürdüm gece emzirmedim açık tuttum derim tuttu cild kendini topladı şükür korkmadan emziriyorum birkaç gündür grcecgunduz o derdim bitti şimdi sıra dişlerimde

Allah razı olsun canım insalalh şimdi uyuşma geçti ılık çorba içtim dislerimi bastırınca ağrıyor inşallah birkaç güne geçer pazartesi daha kötü olacak biliyitum geçen senede kızı doğurdum iki dişi mi cerrahi ortamda yaptılar 1hafta yüzüm gözüm şişti dikislidi çekilen diş etleri bakalım pazartesi gelsin artık dayanalim biraz daha ağrılara
Geçmiş olsun canım. Diş çok zor bide bebeğin var çok zorlanicaksin
Cok teşekkürler canım sabah sanrim 10du bitti daha emzirmedim birazdan emziririm inşallah narkoz etki etmez bebeğe 5saat geçti üstünden

Benim bebeğim içinde damla vermisti şurup gibi kivsmda her emzirmede süt icitiktrn osnra 15damla ver dedi bence sen doktora uy 4damla çocuğun bağırsaklarında nasıl olsun

Bana hastanede sarılık riski 1 ay boyunca devam eder demişlerdi. Bende hep bu sarılıktan çok korkarım ama benim oğlanda uyku falan yok 24 saat emmek istiyor boş memeyi emmekten artık benim pertim çıkti. Snde canım gaz damlası al baya iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…