2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar merhaba instgramda bir paylasimda gordum. Gumus kapak kapatinca bakteri mantar ureyebilir tarzinda. Gumus kapak in ozelligi bakteri vs oldurmesiydi dimi ? Acaba boyle bir sıkıntisi varmi

Canım tıkanıklık mı oldu acaba? Lesitini bir araştır istersen senin durumuna yarıyor mu bilemedim.

Kizlar merhaba instgramda bir paylasimda gordum. Gumus kapak kapatinca bakteri mantar ureyebilir tarzinda. Gumus kapak in ozelligi bakteri vs oldurmesiydi dimi ? Acaba boyle bir sıkıntisi varmi
Gümüş kapak bana çok iyi geldi. Sık sık yıkamak lazım tabi her kullanımda.

Canım geçmiş olsun. Tıkanıklık mı oldu? Tıkanıklık varsa lesitini araştır ben çok faydasını gördüm, herkese de söylüyorum ben çektim kimse çekmesin.

Çörek otunu ve hurma suyunu deneyeceğim canım. Kız ahududu o kadar da kötü bir tadı yok emin misin tamam lezzetli değil ama öyle tiksinmedim ben hiç Allah Allah

Canım geçmiş olsun. Tıkanıklık mı oldu? Tıkanıklık varsa lesitini araştır ben çok faydasını gördüm, herkese de söylüyorum ben çektim kimse çekmesin.
acikcasi bilmiyorum bir anda titremeye basladim atesim yukseldi, sonra aciya dayanarak sut sagdim ve gecti. gercekten inanilmaz bir durum. doktora sordum, memede sut kalirsa olabilir dedi. ertesi gun yine sagdim ara ara boyle cok agri olunca sagiyorum tavsiye ederim. Lesitini arastirayim cok sagol canim.

ben cektim hala da cekiyorum biraz, kimse cekmesin gercekten zor. sezaryen oldum vallahi onun acisi 0 kalir

Vall canım ilk oğlumda memeyi tutmuyordu 3 ay sağdım gayette iyi geliyordu

Kızlar bebeğim sarı ishal gibi kakasını yapıyor gün içersinde 5 kez oluyor sizce normalmj

Benimde bugün kontrolüm vardı yine açılma yok .perşembe gel yatışını verebiliriz dendi suni sancı için

Reactions: The
Ya bende bitane kanguru aldim ama dikkat etmedim üstünde 3 aydan sonra kullanılır yazıyo bende 40 çıktıktan sonra kullanmak istiyorum
Kullanma cnm bence nolur nolmaz
Kızlar bebeğim sarı ishal gibi kakasını yapıyor gün içersinde 5 kez oluyor sizce normalmj
Benimki 8 10 kez fln yapiyo. Anne sutu ile beslenenlerinki sari oluyomus. Mamada daha yesil gibi. Doktor normal dedi ama bagursaklari biraz duzene girsin diye biogaia damlaverdi. Bi ise yaramadi damla.

Süt sağma gerekir tabiki arada çünkü tıkalı olan kanallarda açılır. Hatta benimde bir göğsün çok tazyikli hemşire gördü, biraz sütünüzü sağın sonra bu memeyi öyle verin dedi. 3 dk emiyor ondan sonra ağlamaya başlıyor bizimkide... Doğal emme yaptır, arada sahip buzluğa at. Hastalık olur, dışarıda işin olur, bu sütleri kullanırsın canım.
Çok sağol aşırı faydalı oldu hemen kaydettim bilgileri
Rica ederim
Rica ederim canim sıcağı sıcağına unutmadan sizede yazayım dedim.
Rica ederim canım. Bu arada beyaz gürültü videosunu açıyorum youtubedan dünden beri gerçekten çocuk bu sesi duymaya başlayınca uyuyor
Sabun cildini kuruturmus bebeklerin bu arada. Şampuanla vücudunuzda yikayabilirmissin canım. Bebeğin kafasına neden hızlandırılmış çekim gibi suyu dokmemi istediğini hiç sormak aklıma gelmedi. Bende şaşırdım özellikle yaptı bunu. Bilen varsa valla banada aciklasin... Gösterdiği masaj hareketlerini yapıyorum dünden beri bir tık faydası oldu. Göbek üstü saat yönünde, sırtı saat yönünün tersine, ayaklarının altını ovala birde bacaklarına yukarıdan aşağı doğru yaptı. Gaz çıkarmasına yardımcı oluyor en azından rahatlatıyor.

Kızlar bu arada bio mu biPs marka emzik varmış. Evdeki bütün emzikleri verdik çocuk tutmadı, hemşire bu emziği önerdi. Bunu bebekler rahat tutuyormuş ve anne memesine yakınmış. Aklınızda olsun. Emzige alıştırmak lazım yoksa emzik gibi memede kalacak sürekli.

Sarı, hardal ve yeşil kaka normal kaka renkleri canım. Yeşil kakaya annem sen veya çocuk usutmustur derdi hep arada bizimkinin yeşil çıktı. Dün gelen hemşire ise yeşil kakaya anne çok şekerli şeyler tukettiyse veya yeşil renkli besinler tukettiyse ( salatalık, marul gibi) bebeğin kakası yeşil olur dedi. Ayrıca sulu oluyor kakalari ama parçacıklı olması lazım. Parçacıklar varmı kakada?

Çörek otunu ve hurma suyunu deneyeceğim canım. Kız ahududu o kadar da kötü bir tadı yok emin misin tamam lezzetli değil ama öyle tiksinmedim ben hiç Allah Allah
Ya tadı değil ama kokusu bence berbattt Bitki çayları ile normalde de çok aram yok diye tiksindim belki bilemiyorum

Bu arada durup durup 40. haftada çatladı göbeğim benim de, hem de tek bir çatlak da değil Tosunuma göbek de dayanamadı sonunda

Reactions: The
Ben resmen çiğlik atıyordum. Eczaneden alabilirsin . Ama emzirecegin zaman ıyicene sil
Benim ucu yara canım onun dışında süt toplanmış göğsümde onun acısı çok kötü ona da sagma dışında çaba yok ve sağdıkça sütüm çekildi sanki çok uzluyorum çok
O sertliği bende yaşadim. Internette bakarken bi ebenin videosunu gördüm masaj gosteriyordu. onu yaptıktan sonra bebeğe tutturdum inanirmisin hemen gogsum boşaldı
Nasıl bi masaj canım bende yapsam basturmaktan canım çıktı artuk çok uzluyorum sütüm çekilmeye başladı
O ağrı için lahanayı buzdolabına koyun. Göğsünüzn ucu açık gelecek şekilde sarın 20 dakika sonra çıkarın. Baya rahatlayacaktır.
Deniycem canım allah razı olsun inşallah ise yarar bana dua edin çok uzluyorum sütüm dr sanki azaldı neydi başıma geldi birden bilmiyorum
Canım benim yara ayrı bide süt toplanmış acıdan öldürdü beni sütüm çekildi sanki ağlamaktan ne yapsam gelir acaba çok uzluyorum bu bi günde başıma gelene
Benimde öyle oldu canım ise yarıyor mu krem canım benim süt içinde kalmış sütüm kesildi sanki saymaktan gelmiyor canım çok uzluyorum ne.yapabilirim acaba sağıyorum gelmiyor ben fark et
Canım tıkanıklık mı oldu acaba? Lesitini bir araştır istersen senin durumuna yarıyor mu bilemedim.
Tıkanmış işte canım ne yapcam.bilmiyorum sürmesiyim şey kalamdı ağrı okadar yok ama sertlik var sütüm kesildi sanki ağlamaktan çok uzluyorum gelir mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…