Canım tıkanıklık mı oldu acaba? Lesitini bir araştır istersen senin durumuna yarıyor mu bilemedim.Inan ben de öyleyim hata şu an bile ağlıyorum gerçekten 20 gündür bu göğüsler Mahf eti benisordum canım o krem yara içinmiş benim hem.yara var hemde gogsumun içinde süt kalmış galiba o agri yapıyor aşırı bi ağrı ama sağıyorum geçmiyor eczane sağsin ılık suyla silsin demiş masaj yapsın demiş yapıyorum olmuyor
Gümüş kapak bana çok iyi geldi. Sık sık yıkamak lazım tabi her kullanımda.Kizlar merhaba instgramda bir paylasimda gordum. Gumus kapak kapatinca bakteri mantar ureyebilir tarzinda. Gumus kapak in ozelligi bakteri vs oldurmesiydi dimi ? Acaba boyle bir sıkıntisi varmi
Canım geçmiş olsun. Tıkanıklık mı oldu? Tıkanıklık varsa lesitini araştır ben çok faydasını gördüm, herkese de söylüyorum ben çektim kimse çekmesin.kizlar mememde sut birikmis atesim cikti titreme geldi cok fena. sagdim gecti sukur. lansinoh krem fayda etmedi hep yaralandi meme ucum, earth mama angel baby diye bi krem aldim iyi geldi biraz... pahali ama ciglik cigliyaydim aldim valla. sizinle paylasmak istedim belki isinize yarar
Çörek otunu ve hurma suyunu deneyeceğim canım. Kız ahududu o kadar da kötü bir tadı yok emin misinCanım ben de bugün çörek otu yağı aldım, karnına sürünce doğumu başlatmak için iyi gelebiliyormuş. Günde 1 çay kaşığı da çörek otu yiyin diyorlar. Hurma da yiyeceğim bakalım, kaynatıp suyunu içenler de var açılmaya faydası oluyormuş aklında olsun.
O ahududu yaprağı çayını ilk kim dediyse de Allah onu bildiği gibi yapsınSonunda buldum bir yerden, iki kere yaptım içtim ama kokusu iğrenç, midem bulandığı için içmiyorum artık, boşu boşuna almış oldum resmen.
acikcasi bilmiyorum bir anda titremeye basladim atesim yukseldi, sonra aciya dayanarak sut sagdim ve gecti. gercekten inanilmaz bir durum. doktora sordum, memede sut kalirsa olabilir dedi. ertesi gun yine sagdim ara ara boyle cok agri olunca sagiyorum tavsiye ederim. Lesitini arastirayim cok sagol canim.Canım geçmiş olsun. Tıkanıklık mı oldu? Tıkanıklık varsa lesitini araştır ben çok faydasını gördüm, herkese de söylüyorum ben çektim kimse çekmesin.
Vall canım ilk oğlumda memeyi tutmuyordu 3 ay sağdım gayette iyi geliyorduİlk başta kızımda sarılık riski vardı, doktor dediki emmekle çok enerji harcıyor, bir memeni emzir, bir memeni sağ öyle ver, ben de sağıp kaşık biberonla vermeye çalışıyordum.
Sonra çocuklu arkadaşlarla konuşurken sütleri artsın diye sağdıklarını söylediler, ve benim de sağmam gerektiğini söylediler. Doktorumuzsa sağmaya karşı, doğrusu nedir acaba
Benimde bugün kontrolüm vardı yine açılma yok .perşembe gel yatışını verebiliriz dendi suni sancı içinAnladım canım . Ama benim şu an hiç acilmam falan olmadığı için nasıl olacağını gerçekten merak ediyorum. İnternette de sürekli suni sancı sonrası dogmayip sezaryene alınanlari falan okuyorum psikolojim bozuluyor. Hem sancı çekip hem sezaryen ne bileyim ya
Hakkımızda hayırlısı olsun canım sen kaç haftaliktinBenimde bugün kontrolüm vardı yine açılma yok .perşembe gel yatışını verebiliriz dendi suni sancı için
Ayrı satılıyormu canım. Benim arkadaşım bu benim aldığımdan almış o 1 aylıkken kullanmaya baslmais sorun yaşamamışYenidogan aparatı alman lazım
40+0 canımHakkımızda hayırlısı olsun canım sen kaç haftaliktin
Kullanma cnm bence nolur nolmazYa bende bitane kanguru aldim ama dikkat etmedim üstünde 3 aydan sonra kullanılır yazıyo bende 40 çıktıktan sonra kullanmak istiyorum
Benimki 8 10 kez fln yapiyo. Anne sutu ile beslenenlerinki sari oluyomus. Mamada daha yesil gibi. Doktor normal dedi ama bagursaklari biraz duzene girsin diye biogaia damlaverdi. Bi ise yaramadi damla.Kızlar bebeğim sarı ishal gibi kakasını yapıyor gün içersinde 5 kez oluyor sizce normalmj
Benim doktor besleniyorsa yapar dedi kestirip attıKullanma cnm bence nolur nolmaz
Benimki 8 10 kez fln yapiyo. Anne sutu ile beslenenlerinki sari oluyomus. Mamada daha yesil gibi. Doktor normal dedi ama bagursaklari biraz duzene girsin diye biogaia damlaverdi. Bi ise yaramadi damla.
Anladım canım aynı durumdayız işte , ben de suni sancı aldığımda 40+1 olmuş oluyorum. Rabbim yardımcimiz olsun, inşallah çok güzel dogumlarimiz olur40+0 canım
Süt sağma gerekir tabiki arada çünkü tıkalı olan kanallarda açılır. Hatta benimde bir göğsün çok tazyikli hemşire gördü, biraz sütünüzü sağın sonra bu memeyi öyle verin dedi. 3 dk emiyor ondan sonra ağlamaya başlıyor bizimkide... Doğal emme yaptır, arada sahip buzluğa at. Hastalık olur, dışarıda işin olur, bu sütleri kullanırsın canım.Süt sağma ile ilgili bir şey dedi mi? Dün bebiş için doktora gittik, o sağmaya karşı, ancak ağrın olursa sağ diyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım, sürekli sağım yapmam gerekir mi, yoksa doğal emme mi yapmalıyım sadece?
Rica ederimÇok sağol aşırı faydalı oldu hemen kaydettim bilgileri
Rica ederim canim sıcağı sıcağına unutmadan sizede yazayım dedim.Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah canım 1 hafta içinde gelir bence ya
Ayaklarının karnına doğru bastırıyor musun canım altını siler gibi kaldırmak da iyi geliyor bizimkine gaz damlası da kullanıyorum ben
Ben tek meme bi sağ bi sol
Her damla her bebekte işe yaramıyor maalesef canım denemek lazım başkalarını da
Yok değil canım sancı tüm karın bel kasık yani göğüs altın ve kalçan arasında yer alan tüm bölgede hissediyorsun ve düzenli aralıklarla gelip 1 dakka kadar sürüp kesiliyor
Ben nurse harvey kullanıyorum canım
Çok sağol canım zahmet edip tek tek yazmışsın üstelik benim de ikinci bebek ben de bilmediğim bilgilere denk geldim
Rica ederim canım. Bu arada beyaz gürültü videosunu açıyorum youtubedan dünden beri gerçekten çocuk bu sesi duymaya başlayınca uyuyor39+3 akşam 10da yatmışım yapıldı, gece yarısı 1.34de doğum yaptım canım. Sabah ağrıyla gitmiştim, 2 cm açılma vardı. Sancı düzenli olmadığı için eve gönderdi. Akşama kadar pilates topuyla hareket yaptım, sıcak duşa girdim. Akşam 10da sancı düzenli olmaya başladı. 3 cm açılma ile yatış yaptı bana canım. 2 saat filan kendi sancımla bekledim. 5 cm falan olunca sanırım suni sancı verdiler, 1 saat suniden sonra yarım saat içinde doğurdum canım. Suni sancı süreci çook çabuk ilerletiyor canım. Evet ağrılı acılı birşey ama asla dayanılmayacak kadar değil. Zaten sancılar 1 dk sürüyor, sonra birkaç dakika sancısız duruyorsun. Sancı olmadığı zaman vücut dinleniyor. Yeterki sancı gelince kendini yorup güçsüz düşecek kadar bağırma yeter. Ben çok bağırdım, çok ağladım. O kadar kendimi yormasaydım tam doğum anında bir iki ıkınmada bebek çıkardı dedi ebe. Ona rağmen 15 dk yatakta, 15 dk de çatalda ıkınıp doğurdum.
Vicol diye bir bitkisel damla verdi doktor, onu kullanıyoruz canım. Faydasını gördüm ama heralde ben miktarı az veriyorum ya. Çoğaltma gerekecek damla sayısını.
Canım harikasın, ellerine sağlık ne güzel yazmışsınkaydettim, aklıma takıldıkça açar okurum.
Canım bende vicol damla kullanıyorum. Bizim de kutusunda 20 damla diyor ama bana da fazla geldi. En fazla 4 damla falan veriyorum sabah öğle akşam. Acaba az mı veriyorum ki?
Sabun cildini kuruturmus bebeklerin bu arada. Şampuanla vücudunuzda yikayabilirmissin canım. Bebeğin kafasına neden hızlandırılmış çekim gibi suyu dokmemi istediğini hiç sormak aklıma gelmedi. Bende şaşırdım özellikle yaptı bunu. Bilen varsa valla banada aciklasin... Gösterdiği masaj hareketlerini yapıyorum dünden beri bir tık faydası oldu. Göbek üstü saat yönünde, sırtı saat yönünün tersine, ayaklarının altını ovala birde bacaklarına yukarıdan aşağı doğru yaptı. Gaz çıkarmasına yardımcı oluyor en azından rahatlatıyor.Canım çok güzel bilgiler vsllshiaklımda tırnakları kesmem, ben hergun altını yıkıyorum her değiştirmede değil ama sıcak su ile şampuansiz sabunsuz, zaten başını yiksrken hemen şu döküyorum usutmesin diye bir anlamı var mi neden hemen hızlı su dokmeliyiz ben üşümesin korkmasın kendini sallaması n diye hemen yikiyorum
Canım geçmiş olsun benimde öyleydi göğüs ucu kremlri fayda etmedi bir süreden sonra, doktora gittim bana bepanthen diye yara kremi verdi iki üç gün sürdüm gece emzirmedim açık tuttum derim tuttu cild kendini topladı şükür korkmadan emziriyorum birkaç gündür grcecgunduz o derdim bittişimdi sıra dişlerimde
Allah razı olsun canım insalalh şimdi uyuşma geçti ılık çorba içtim dislerimi bastırınca ağrıyor inşallah birkaç güne geçer pazartesi daha kötü olacak biliyitum geçen senede kızı doğurdum iki dişi mi cerrahi ortamda yaptılar 1hafta yüzüm gözüm şişti dikislidi çekilen diş etleri bakalım pazartesi gelsin artık dayanalim biraz daha ağrılara
Cok teşekkürler canım sabah sanrim 10du bitti daha emzirmedim birazdan emziririm inşallah narkoz etki etmez bebeğe 5saat geçti üstünden
Sarı, hardal ve yeşil kaka normal kaka renkleri canım. Yeşil kakaya annem sen veya çocuk usutmustur derdi hep arada bizimkinin yeşil çıktı. Dün gelen hemşire ise yeşil kakaya anne çok şekerli şeyler tukettiyse veya yeşil renkli besinler tukettiyse ( salatalık, marul gibi) bebeğin kakası yeşil olur dedi. Ayrıca sulu oluyor kakalari ama parçacıklı olması lazım. Parçacıklar varmı kakada?Kızlar bebeğim sarı ishal gibi kakasını yapıyor gün içersinde 5 kez oluyor sizce normalmj
Ya tadı değil ama kokusu bence berbatttÇörek otunu ve hurma suyunu deneyeceğim canım. Kız ahududu o kadar da kötü bir tadı yok emin misintamam lezzetli değil ama öyle tiksinmedim ben hiç Allah Allah
Benim ucu yara canım onun dışında süt toplanmış göğsümde onun acısı çok kötü ona da sagma dışında çaba yok ve sağdıkça sütüm çekildi sanki çok uzluyorum çokBen resmen çiğlik atıyordum. Eczaneden alabilirsin . Ama emzirecegin zaman ıyicene sil
Nasıl bi masaj canım bende yapsam basturmaktan canım çıktı artuk çok uzluyorum sütüm çekilmeye başladıO sertliği bende yaşadim. Internette bakarken bi ebenin videosunu gördüm masaj gosteriyordu. onu yaptıktan sonra bebeğe tutturdum inanirmisin hemen gogsum boşaldı
Deniycem canım allah razı olsun inşallah ise yarar bana dua edin çok uzluyorum sütüm dr sanki azaldı neydi başıma geldi birden bilmiyorumO ağrı için lahanayı buzdolabına koyun. Göğsünüzn ucu açık gelecek şekilde sarın 20 dakika sonra çıkarın. Baya rahatlayacaktır.
Canım benim yara ayrı bide süt toplanmış acıdan öldürdü beni sütüm çekildi sanki ağlamaktan ne yapsam gelir acaba çok uzluyorum bu bi günde başıma geleneCanım geçmiş olsun benimde öyleydi göğüs ucu kremlri fayda etmedi bir süreden sonra, doktora gittim bana bepanthen diye yara kremi verdi iki üç gün sürdüm gece emzirmedim açık tuttum derim tuttu cild kendini topladı şükür korkmadan emziriyorum birkaç gündür grcecgunduz o derdim bittişimdi sıra dişlerimde
Benimde öyle oldu canım ise yarıyor mu krem canım benim süt içinde kalmış sütüm kesildi sanki saymaktan gelmiyor canım çok uzluyorum ne.yapabilirim acaba sağıyorum gelmiyor ben fark etkizlar mememde sut birikmis atesim cikti titreme geldi cok fena. sagdim gecti sukur. lansinoh krem fayda etmedi hep yaralandi meme ucum, earth mama angel baby diye bi krem aldim iyi geldi biraz... pahali ama ciglik cigliyaydim aldim valla. sizinle paylasmak istedim belki isinize yarar
Tıkanmış işte canım ne yapcam.bilmiyorum sürmesiyim şey kalamdı ağrı okadar yok ama sertlik var sütüm kesildi sanki ağlamaktan çok uzluyorum gelir mı acabaCanım tıkanıklık mı oldu acaba? Lesitini bir araştır istersen senin durumuna yarıyor mu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?