15 günde başladı bizimki canımmKızlar bebeklerde gaz problemi ne zaman başlıyor yani kaçıncı günde gaz sancısı başladı??
Hadi ya bizde daha bişi yokta olmaz mı ki acaba demiştim demekki bu aralarda olabilir bizimde15 günde başladı bizimki canımm
Hangi damlayı almam lazım canımBana hastanede sarılık riski 1 ay boyunca devam eder demişlerdi. Bende hep bu sarılıktan çok korkarım ama benim oğlanda uyku falan yok 24 saat emmek istiyor boş memeyi emmekten artık benim pertim çıkti. Snde canım gaz damlası al baya iyi geliyo
Canım.ben maflor aldim. Baya etkisini gördük bizHangi damlayı almam lazım canım
Dün başladı canım bizdeKızlar bebeklerde gaz problemi ne zaman başlıyor yani kaçıncı günde gaz sancısı başladı??
7. Gun basladi bizimkiKızlar bebeklerde gaz problemi ne zaman başlıyor yani kaçıncı günde gaz sancısı başladı??
Ben sling aldim ama daha bi kere denemek icin kullandim. Hava soguk oldugu icin yatak odasindan dogru duzgun cikarmiyirum ben. Bizim burda dogal gaz yok heryer esit sicaklikta dgl o yuzden.Kızlar kanguru alan varmı
3. Hafta 3 ay arası söyleniyor da bence bebekten bebeğe değişiyor bu durumKızlar bebeklerde gaz problemi ne zaman başlıyor yani kaçıncı günde gaz sancısı başladı??
Benim kızımdan kalan vardı onu kullanırım canımKızlar kanguru alan varmı
Ya bende bitane kanguru aldim ama dikkat etmedim üstünde 3 aydan sonra kullanılır yazıyo bende 40 çıktıktan sonra kullanmak istiyorum7. Gun basladi bizimki
Ben sling aldim ama daha bi kere denemek icin kullandim. Hava soguk oldugu icin yatak odasindan dogru duzgun cikarmiyirum ben. Bizim burda dogal gaz yok heryer esit sicaklikta dgl o yuzden.
Bende aldim bitane ama üstünde 3 aydan sonra kullanın yazıyor . 40 çıktıktan sonra kullansam sorun olurmu acaba3. Hafta 3 ay arası söyleniyor da bence bebekten bebeğe değişiyor bu durum
Benim kızımdan kalan vardı onu kullanırım canım
Kullanma canım omurga sistemine filan zarar gelir Allah korusun yine 3 ayı bekleBende aldim bitane ama üstünde 3 aydan sonra kullanın yazıyor . 40 çıktıktan sonra kullansam sorun olurmu acaba
Eger yatarak cekersen asırı asırı zor . Ama yurursen bol hareket edersen gercekten zor değil . Bunu ağda bile yapamayan canı tatlı bir ben söylüyorumBen devlet hastanesinde yapıcam doğumu. refakatçi yokmuş. Doğumdan sonra refakatçi aliniyormus hastanın yanına. Yatış verdiler aslında bana ben kabul etmedim evim yakın gelirim dedim. Yatis yapsaydım suni de verirlerdi sanırım bu kadar beklemezdim. Suni de çok korkuttular beni kendi sancinin dört beş katı diyenler oldu. Kimide rahattı diyor işte senin gibi
Benm ilk doğumumds hep yatrdılar bende pek biilgili değildim ses etmedim yattım . Ama bu doğımda öğrendim ki hareket etme hakkımız var . Ve gercekten çok rahat geçiyor bol hareket ile , kolumda serum bol bol bol hareket ettmSuni sancida hareket etme şansın oluyor mu yani canım? Ben de yürümek istiyorum, pilates topunda hareket etmek istiyorum ama sanki hep yatmam gerekecek gibi düşünmüştüm niyeyse. Eğer öyle olabiliyorsa bence de daha kolay olur
Anladım canım . Ama benim şu an hiç acilmam falan olmadığı için nasıl olacağını gerçekten merak ediyorum. İnternette de sürekli suni sancı sonrası dogmayip sezaryene alınanlari falan okuyorum psikolojim bozuluyor. Hem sancı çekip hem sezaryen ne bileyim yaBenm ilk doğumumds hep yatrdılar bende pek biilgili değildim ses etmedim yattım . Ama bu doğımda öğrendim ki hareket etme hakkımız var . Ve gercekten çok rahat geçiyor bol hareket ile , kolumda serum bol bol bol hareket ettm
Allah korusun insallah güzel olscak öyle düşün . Ve açılma için bıseyler mi yapsanAnladım canım . Ama benim şu an hiç acilmam falan olmadığı için nasıl olacağını gerçekten merak ediyorum. İnternette de sürekli suni sancı sonrası dogmayip sezaryene alınanlari falan okuyorum psikolojim bozuluyor. Hem sancı çekip hem sezaryen ne bileyim ya
İlk başta kızımda sarılık riski vardı, doktor dediki emmekle çok enerji harcıyor, bir memeni emzir, bir memeni sağ öyle ver, ben de sağıp kaşık biberonla vermeye çalışıyordum.Neden sağıyorsun cnm
Yapıyorum canım , pazartesine kadar yapmaya da devam edeceğim , dua et benim için lütfenAllah korusun insallah güzel olscak öyle düşün . Ve açılma için bıseyler mi yapsan
Sıcak suya oturmak
Bol bol squat filan
Canım ben de bugün çörek otu yağı aldım, karnına sürünce doğumu başlatmak için iyi gelebiliyormuş. Günde 1 çay kaşığı da çörek otu yiyin diyorlar. Hurma da yiyeceğim bakalım, kaynatıp suyunu içenler de var açılmaya faydası oluyormuş aklında olsun.Yapıyorum canım , pazartesine kadar yapmaya da devam edeceğim , dua et benim için lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?