2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hangi damlayı almam lazım canım

Kızlar bebeklerde gaz problemi ne zaman başlıyor yani kaçıncı günde gaz sancısı başladı??
7. Gun basladi bizimki
Kızlar kanguru alan varmı
Ben sling aldim ama daha bi kere denemek icin kullandim. Hava soguk oldugu icin yatak odasindan dogru duzgun cikarmiyirum ben. Bizim burda dogal gaz yok heryer esit sicaklikta dgl o yuzden.

Kizlar merhaba korona testim negatife döndü sonunda bin şükür oglumda gelmedi daha 40. Haftama girdim bugun perşembe sabah kendi doktorumda sezeryana alinacam belden uyusturmali olarak ama yinede korkuyorum bulasiciligim devam ediyomudur tamamen vucudumdan temizlenmismidir eger temislenmediyse belden uyusturmada sorun yaşarmiyim persembe karantinamin 13. Gunu bu arada 1 gun sonra bitiyo karantinam bi de oksurugum devam ediyo korkuyorum dikislerimde sorun olurmu bi de bebege bulasirmi ayni odada kalininca ve tecrubelilerden şunu yapsan daha cabuk iyileşirsin soyle yaparsan sutun cabuk gelir diye fikir istiyorum ve oksurugum icin neler yapabilirim şimdide dogum korkum başladi

7. Gun basladi bizimki

Ben sling aldim ama daha bi kere denemek icin kullandim. Hava soguk oldugu icin yatak odasindan dogru duzgun cikarmiyirum ben. Bizim burda dogal gaz yok heryer esit sicaklikta dgl o yuzden.
Ya bende bitane kanguru aldim ama dikkat etmedim üstünde 3 aydan sonra kullanılır yazıyo bende 40 çıktıktan sonra kullanmak istiyorum

Eger yatarak cekersen asırı asırı zor . Ama yurursen bol hareket edersen gercekten zor değil . Bunu ağda bile yapamayan canı tatlı bir ben söylüyorum

Benm ilk doğumumds hep yatrdılar bende pek biilgili değildim ses etmedim yattım . Ama bu doğımda öğrendim ki hareket etme hakkımız var . Ve gercekten çok rahat geçiyor bol hareket ile , kolumda serum bol bol bol hareket ettm

Anladım canım . Ama benim şu an hiç acilmam falan olmadığı için nasıl olacağını gerçekten merak ediyorum. İnternette de sürekli suni sancı sonrası dogmayip sezaryene alınanlari falan okuyorum psikolojim bozuluyor. Hem sancı çekip hem sezaryen ne bileyim ya

Allah korusun insallah güzel olscak öyle düşün . Ve açılma için bıseyler mi yapsan
Sıcak suya oturmak
Bol bol squat filan

Neden sağıyorsun cnm
İlk başta kızımda sarılık riski vardı, doktor dediki emmekle çok enerji harcıyor, bir memeni emzir, bir memeni sağ öyle ver, ben de sağıp kaşık biberonla vermeye çalışıyordum.
Sonra çocuklu arkadaşlarla konuşurken sütleri artsın diye sağdıklarını söylediler, ve benim de sağmam gerektiğini söylediler. Doktorumuzsa sağmaya karşı, doğrusu nedir acaba

Allah korusun insallah güzel olscak öyle düşün . Ve açılma için bıseyler mi yapsan
Sıcak suya oturmak
Bol bol squat filan
Yapıyorum canım , pazartesine kadar yapmaya da devam edeceğim , dua et benim için lütfen

Yapıyorum canım , pazartesine kadar yapmaya da devam edeceğim , dua et benim için lütfen
Canım ben de bugün çörek otu yağı aldım, karnına sürünce doğumu başlatmak için iyi gelebiliyormuş. Günde 1 çay kaşığı da çörek otu yiyin diyorlar. Hurma da yiyeceğim bakalım, kaynatıp suyunu içenler de var açılmaya faydası oluyormuş aklında olsun.

O ahududu yaprağı çayını ilk kim dediyse de Allah onu bildiği gibi yapsın Sonunda buldum bir yerden, iki kere yaptım içtim ama kokusu iğrenç, midem bulandığı için içmiyorum artık, boşu boşuna almış oldum resmen.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…