Amin canım inşallahAnladım canım aynı durumdayız işte , ben de suni sancı aldığımda 40+1 olmuş oluyorum. Rabbim yardımcimiz olsun, inşallah çok güzel dogumlarimiz olur
Ay ciddi misin benim de 37 de çatlamısti biliyorsun ve çatlamaya 2-3 gün boyunca devam etmişti. Birkaç tane uzun falan olsa neyse diyeceğim ama minik minik bir sürü bende deYa tadı değil ama kokusu bence berbatttBitki çayları ile normalde de çok aram yok diye tiksindim belki bilemiyorum
Bu arada durup durup 40. haftada çatladı göbeğim benim de, hem de tek bir çatlak da değilTosunuma göbek de dayanamadı sonunda
Çok sevindim canım gerçekten, hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişiniKızlar saat 01.30 da bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun kibu sabah yatış olup suni sancı verilcekti ama kendi sancılarım ve suyum geldi nasipten ötesi yok gerçekten biraz fazla dikişim var onun dışında bi problem yok şükür, doğuramayanlara da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah Rabbim
Sıcak suya oturdum valla belki yanlıştır ama o gece sancılarım geldiÇok sevindim canım gerçekten, hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişiniÖzel bir şey yaptin mi sancınin gelmesi için
Oh maşallah iyiymiş vallaSıcak suya oturdum valla belki yanlıştır ama o gece sancılarım geldiilişki ve sıcak suya oturmadan sonra, hastaneye geldiğimde 5 cm açıklığım vardı
Evet canım ilk bebeğim, ben doğum sancısı olduğunu anlamadım bile evdeyken sancı vurdukça suyum geldi apar topar gittim hastaneye, 4 saat suni sancı eşliğinde doğurdum şükürler olsun kiOh maşallah iyiymiş vallaben de biraz korkuyorum ama deneyeceğim bugün sıcak suyu. En azından birkaç gün ılık su ile başlayacağım. İlişki bende işe yaramıyor ya biz hiç kesmedik ki ilişkiyi yani etki etmiyor ilk bebeğin miydi canim 5 cm açıklık çok güzel maşallah
Anladım canım tekrar hayırlı olsunEvet canım ilk bebeğim, ben doğum sancısı olduğunu anlamadım bile evdeyken sancı vurdukça suyum geldi apar topar gittim hastaneye, 4 saat suni sancı eşliğinde doğurdum şükürler olsun ki
Reçeteye günde bir kez yazmış, eczacı da kutuya günde bir kez tok yazmış. Kaç damla yazmamış. Cuma kontrol var sorayım Bi artık.Bana da fazla gibi geldi ama doktor oyle dedi
Biz de ayniyiz cnm. Geceleri ciglik cigliga agliyor gazdan dolayi. Gunduz de gozunu acamiyo emmiyo. Doktora gittik bgn ins verdigumi damla ise yarar da cocugum rahatlar
Ewt cnm haklisin. Biogaia 6 damlaydi bunu 20×2 seklinde verdi. Ins ise yarar
Doktor su kadar verin diye bisey demedi mi cnm? Dediyse ona gore ver bence. Dmediyse de prospektusunde su yasa kadar su kadar fln yaziyodur. Ona gore verirsin
Bu gün sabah 8 verdim, rahatladı çocuk. 4 damla ağzını bile ıslatmıyordu belkiBenim bebeğim içinde damla vermisti şurup gibi kivsmda her emzirmede süt icitiktrn osnra 15damla ver dedi bence sen doktora uy 4damla çocuğun bağırsaklarında nasıl olsun
Maşallah canım gözün aydınHerkese günaydın kızım Bufüçıkıyor 14 gün küvezde kaldı şükür iyi.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inşallahKızlar saat 01.30 da bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun kibu sabah yatış olup suni sancı verilcekti ama kendi sancılarım ve suyum geldi nasipten ötesi yok gerçekten biraz fazla dikişim var onun dışında bi problem yok şükür, doğuramayanlara da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah Rabbim
Benim göğüs ucum var ama birkaç gündüz benim kızım da gündüzleri dediğin gibi çığlık kıyamet emiyor. 5 kez emiyorsa gündüz 3ü böyle bağırıyor. Meme ucunu ağzına alıyor, bir dk emip sonra çekiştirip ağlamaya başlıyor, kızarıyor. Sütüm tazyikli diye biraz elle sağıp veriyorum yine aynı. Meme reddi mi yapıyor diye korkmaya başladımKızlar Allah rızası için bi akıl verin tükendim oğlum uçlukla emiyor ama son iki gündür resmen savaş veriyoruz ağzı memenin içinde ucu bulmaya çalışıyor ağlıyor zorla hoplaya zıplaya tutuyor sinirlenerek emiyor belim sırtım kalmadı hatta şuan pes edip kaşıkla verdik nasıl olacak böyle ya
Esra ertuğrul tıkalı meme masajı diye gir canım bulursunBenim ucu yara canım onun dışında süt toplanmış göğsümde onun acısı çok kötü ona da sagma dışında çaba yok ve sağdıkça sütüm çekildi sanki çok uzluyorum çok
Nasıl bi masaj canım bende yapsam basturmaktan canım çıktı artuk çok uzluyorum sütüm çekilmeye başladı
Deniycem canım allah razı olsun inşallah ise yarar bana dua edin çok uzluyorum sütüm dr sanki azaldı neydi başıma geldi birden bilmiyorum
Canım benim yara ayrı bide süt toplanmış acıdan öldürdü beni sütüm çekildi sanki ağlamaktan ne yapsam gelir acaba çok uzluyorum bu bi günde başıma gelene
Benimde öyle oldu canım ise yarıyor mu krem canım benim süt içinde kalmış sütüm kesildi sanki saymaktan gelmiyor canım çok uzluyorum ne.yapabilirim acaba sağıyorum gelmiyor ben fark et
Tıkanmış işte canım ne yapcam.bilmiyorum sürmesiyim şey kalamdı ağrı okadar yok ama sertlik var sütüm kesildi sanki ağlamaktan çok uzluyorum gelir mı acaba
Canım benim çok teşekkür ederim önerilerin için sadece batikon yazmış reçeteye, bide benim bebiş uyanmıyo emziremiyorum çok nasıl uyandırabilirizReçeteye günde bir kez yazmış, eczacı da kutuya günde bir kez tok yazmış. Kaç damla yazmamış. Cuma kontrol var sorayım Bi artık.
Bu gün sabah 8 verdim, rahatladı çocuk. 4 damla ağzını bile ıslatmıyordu belki
Maşallah canım gözün aydın
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inşallahantibiyotik ilaç ne yazdılarsa mutlaka düzenli kullan canım. Pansuman, krem falan verdilerse onu da çok düzenli kullan ki dikişler açılma yapmasın Allah korusun. Kaç dikişin var bilmiyorum ama büyük tuvalet yaptıktan sonra çok iyi temizle canım, mikrop kapmasın. Saç kurutma makinesi ile de kurulan. Çabucak iyileşirsin Allahın izniyle
Benim göğüs ucum var ama birkaç gündüz benim kızım da gündüzleri dediğin gibi çığlık kıyamet emiyor. 5 kez emiyorsa gündüz 3ü böyle bağırıyor. Meme ucunu ağzına alıyor, bir dk emip sonra çekiştirip ağlamaya başlıyor, kızarıyor. Sütüm tazyikli diye biraz elle sağıp veriyorum yine aynı. Meme reddi mi yapıyor diye korkmaya başladım
Bunu yap tüm gün boyunca. Benim göğüsler taş gibiydi o kadar agriyorduki en iyi makinaylada sağmya çalıştık bir damla süt gelmedi sonra tesadüf nette dolanırken bu kadının masajı cıktı masaj yaparak yumuşadığını hissettiğim an bebeğime tutturdum şükür o akşam kurtuldum. Egerki fayda etmeseydi eczaneden burda bir arkadaş solgar lestin diye bir ilaç varmış son care onu alcaktım. Bide sana tavsiyem sıcak biisy koyma buz torbası koySağol canım allah razı olsun❣
Valla canım ben topugunu cimcikliyordumCanım benim çok teşekkür ederim önerilerin için sadece batikon yazmış reçeteye, bide benim bebiş uyanmıyo emziremiyorum çok nasıl uyandırabiliriz
Gözün aydın canım çok şükürHerkese günaydın kızım Bufüçıkıyor 14 gün küvezde kaldı şükür iyi.
Çok şükür canım sağlıcakla büyüt inşallah darısı kalan arkadaşlarımızın başına hayırlısıylaKızlar saat 01.30 da bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun kibu sabah yatış olup suni sancı verilcekti ama kendi sancılarım ve suyum geldi nasipten ötesi yok gerçekten biraz fazla dikişim var onun dışında bi problem yok şükür, doğuramayanlara da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah Rabbim
Canım ya süt sağma makinen var mı seni çok yıpratır böyle sağıp da versen aradaKızlar Allah rızası için bi akıl verin tükendim oğlum uçlukla emiyor ama son iki gündür resmen savaş veriyoruz ağzı memenin içinde ucu bulmaya çalışıyor ağlıyor zorla hoplaya zıplaya tutuyor sinirlenerek emiyor belim sırtım kalmadı hatta şuan pes edip kaşıkla verdik nasıl olacak böyle ya
Topuğunu gıdıkla canım elini kolunu hareket ettir bi arkadaş ıslak pamukla boyun altını siliyorum yazmıştıCanım benim çok teşekkür ederim önerilerin için sadece batikon yazmış reçeteye, bide benim bebiş uyanmıyo emziremiyorum çok nasıl uyandırabiliriz
Benimde boyle olmuştu meme alıyor ama kavrayıp emmiyordu sinirleniyordu ağlamaktan kendinden geçiyordu .söyle bir çare buldum silikon meme ucu aldım.memeye taktım tam onunla emmeye başladı bir iki içine çekince sütü, usulca aradan o silikonu çektim memeyi aldı ağzına.meme ucu ağzına göre şekillenince digerlerinde sorun yaşamadımKızlar Allah rızası için bi akıl verin tükendim oğlum uçlukla emiyor ama son iki gündür resmen savaş veriyoruz ağzı memenin içinde ucu bulmaya çalışıyor ağlıyor zorla hoplaya zıplaya tutuyor sinirlenerek emiyor belim sırtım kalmadı hatta şuan pes edip kaşıkla verdik nasıl olacak böyle ya
Aynen canım, göbek deliğine yakın bir yerde böyle bir bölge, küçük küçük çatlaklarrrAy ciddi misin benim de 37 de çatlamısti biliyorsun ve çatlamaya 2-3 gün boyunca devam etmişti. Birkaç tane uzun falan olsa neyse diyeceğim ama minik minik bir sürü bende deilk birkaç gün çok canım sıkıldı sonra alıştım
Hayırlı olsun canım çok sevindim kendiliğinden başlamasınaKızlar saat 01.30 da bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun kibu sabah yatış olup suni sancı verilcekti ama kendi sancılarım ve suyum geldi nasipten ötesi yok gerçekten biraz fazla dikişim var onun dışında bi problem yok şükür, doğuramayanlara da hayırlı doğumlar nasip eder inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?