Kremin adi ne acaba benim de goguslerim cok fena haldeSenin yazdığını okuyunca dün gece hemen eşime aldırdım, Allahım inşallah benimki de geçer dediğin gibi yarık yarık oldu, biraz iyileşme var gibi en azından acısını aldı sanırım ama tamamen geçer inşallah, çoooooookkkk teşekkür ederim canım
@ işareti yapıp ismini yazıyorsun canım.Kızlar burda kişiyi nasıl etiketliyoruz bi türlü bulamadım
Doktor isilik dedi canım. Resmen yakmisim bebeği. Kızlar siz siz olun bebek diye abartmayın ya yazık yavrulara, çok pişmanımCanım sanki sıcaktan ya da deterjan/şampuandan gibi duruyor. Be. de bir kere yaş pasta yemiştim, ertesi gün çocuğun vücudu kızarmıştı ama nokta nokta kırmızılıklar vardı bunun gibi değildi. Sen şüphelendiğin şeyleri sırayla 3 er gün kes, belli olur zaten.
Canım benim bebeğimin de vücudunda oluyo hep tek kat giydiriyorum hep zıbının üstüne ama memede falan bile az bişey çabalasa sıcaklasa vücudunda isilik çıkıyo hemen benimkinin yüzünde de var doğduğundan beriDoktor isilik dedi canım. Resmen yakmisim bebeği. Kızlar siz siz olun bebek diye abartmayın ya yazık yavrulara, çok pişmanım
Ben de tek kat giydiriyorum canım, bı de muslin bezden kundak yapıyorum. Evim de 23 derece yani çok sıcak da değil ama dün anneme geldim, bebek üşür diye üstüne kalın battaniye örtüp durdu. Bir günde çocuk ne hale geldiCanım benim bebeğimin de vücudunda oluyo hep tek kat giydiriyorum hep zıbının üstüne ama memede falan bile az bişey çabalasa sıcaklasa vücudunda isilik çıkıyo hemen benimkinin yüzünde de var doğduğundan beri
Canım ara sıra kendi kendine desteksiz uyuyordu . Bir gün dışardan geldik, uyuyordu. Uykusunu çok açmadan yerine koydum uyumaya devam etti. Mutlka gazını çıkarıyorum uyutmadan önce. Altı kuru oluyor, karnı tok oluyor klasik şeyler. Uyanıklık saati ilerlemeye başlayınca beşiğe alıyorum. Bazen çok hafif sallayıp hafif mayışmasını sağlıyorum sonra bırakıyorum. Çoğu zaman emzik ağzında oluyor. Bazen parmağımı tutuyor, ten teması sakinleştiriyor. Bazen ben kafasını okşuyorum. Uykusu geldiğini anlıyorum zaten gözleri kaymaya başlıyor, sakinleşiyor. Memede uyuduğu zaman da hafifçe sallayarak beşiğe bırakıyorum. Bazen gece çok durmazsa ,uykuya hemen dalmazsa sallayıp bırakıyorum. Oda sıcaklığı gündüz 23-24 oluyor. Yatak odası da gece 22 civarı. Üstünü pek kalın örtmüyorum, üşümüyor ama sıcaktan da yanmıyor. O zamanda huzurla uyuyor. Genel olarak bunlar. Birde akşam olunca gece uykusuna 9 gibi yatırıyorum, 12-1 gibi uyanıp emiyor. 10dan sonra yatarsa da gece 2-3 gibi uyanıyor.Canım sen bi özet geçsen desteksiz uyuması için neler yaptın bizde deneyelim
Kakası katı mı canım? Kabız mı diyeceğim de anne sütü kabız yaparmı ki? Acaba karnı falan mı ağrıyor ki, günde 7 kakalı bez çok geldi bana. İshal olmuş olabilir mi?Kızlar 45 günlük gece çığlık çığlığa agladi bugun aldigim katimsi 6-7. Kakali bezi sirt ustu yatirinca bagirmaya basliyor neden olur sizce ne yapacagimi sasirdim ya
3 numara aldım canım. 4600 şuan bebişim. 4400ken başladık 3 numaraya. Bir tık büyük geliyordu ama önemsemedim, bacak arası çok geniş değil çünkü. Gece 5 saatten fazla durduğu da oldu, hem çişli hem kakalı. Pişik, koku sızdırma yapmadı.Kedilervekitaplar canım kaç numara aldın bezi? Senin kızçe kaç kiloydu
Kıyafetini değiştirdim canım , banyo da yaptırdım bakalım düzelme olacak mıama kıyafetten değildir çünkü popo kısmında en çok var , bezin altındaki kısım yani.
doğduğundan beri süt urunlerini ben çok tükettim yoğurt özellikle , sonradan olur mu bilmiyorum.
Oy kuzum ya. Üzülme canım ara sıra olur öyle şeyler. Anne yüreği, üşüyrcek diye korkuyoruz bizde napalım. Bizim evde çok sıcak ama çocuğu habire giydirip üstünü örtesim geliyor, sanki üşüyecek gibi geliyor. Halbuki üstü bir kat, oda tam ısıda olunca daha derin uyuyor bebiş ama gelde bunu anneye anlat işteDoktor isilik dedi canım. Resmen yakmisim bebeği. Kızlar siz siz olun bebek diye abartmayın ya yazık yavrulara, çok pişmanım
Sen hiç merak etme düzenli kullan 3 günde geçicekSenin yazdığını okuyunca dün gece hemen eşime aldırdım, Allahım inşallah benimki de geçer dediğin gibi yarık yarık oldu, biraz iyileşme var gibi en azından acısını aldı sanırım ama tamamen geçer inşallah, çoooooookkkk teşekkür ederim canım
Benim yarın regl günüm9 yıllık evliyim bir düşük bir ikizin tek kaybı var şükürler olsun ikiz eşi kızım 6 yaşında birde kimyasal gebeliğim var ilk aşilamam olacak geçen ayda çatlama iğnesi ile normal denedik olmadı
Kac dk içinde çıktı canımBenim yarın regl günümtest yaptım ama anlamdım bakarmısınız sizde kuruma çizgisimi
İlk damlattığımda çoook az bi çizgi vardı sonra ilk çizgi koyulaştıkça oda koyulaştı.şimdi diğer yaptığımı atıyım onu pazar günü yapmıştım aradaki değişikliği görün die atıyorumKac dk içinde çıktı canım
Vardır inşallah canım bir iki gün sonra tekrar yap ve artışa bak istersen. Ben de çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim :)İlk damlattığımda çoook az bi çizgi vardı sonra ilk çizgi koyulaştıkça oda koyulaştı.şimdi diğer yaptığımı atıyım onu pazar günü yapmıştım aradaki değişikliği görün die atıyorum
Canim benim bebeğim geçen hafta 4600 falandı, muhtemelen şu an 4800-5 kg falandır ve biz de sleepy kullanıyoruz ama 2 numara. Çok mu küçük kullanıyoruz acaba ya sen öyle yazınca tereddüte düştüm.Canım ara sıra kendi kendine desteksiz uyuyordu . Bir gün dışardan geldik, uyuyordu. Uykusunu çok açmadan yerine koydum uyumaya devam etti. Mutlka gazını çıkarıyorum uyutmadan önce. Altı kuru oluyor, karnı tok oluyor klasik şeyler. Uyanıklık saati ilerlemeye başlayınca beşiğe alıyorum. Bazen çok hafif sallayıp hafif mayışmasını sağlıyorum sonra bırakıyorum. Çoğu zaman emzik ağzında oluyor. Bazen parmağımı tutuyor, ten teması sakinleştiriyor. Bazen ben kafasını okşuyorum. Uykusu geldiğini anlıyorum zaten gözleri kaymaya başlıyor, sakinleşiyor. Memede uyuduğu zaman da hafifçe sallayarak beşiğe bırakıyorum. Bazen gece çok durmazsa ,uykuya hemen dalmazsa sallayıp bırakıyorum. Oda sıcaklığı gündüz 23-24 oluyor. Yatak odası da gece 22 civarı. Üstünü pek kalın örtmüyorum, üşümüyor ama sıcaktan da yanmıyor. O zamanda huzurla uyuyor. Genel olarak bunlar. Birde akşam olunca gece uykusuna 9 gibi yatırıyorum, 12-1 gibi uyanıp emiyor. 10dan sonra yatarsa da gece 2-3 gibi uyanıyor.
Birde mesela gündüz ve gece uykusunda bEn uyanıyor ya da yatakta kıpırdanıyor. Hemen almıyorum kucağa. Emziği ağzına geri veriyorum, bir iki kez beşiği sallayıp bırakıyorum. Çok hafif pişşş pişş yapıyorum geri uykuya dalıyor .çoğu zamanda vaktinden önce uyanmış oluyor ki geri dalıyor uykuya
Kakası katı mı canım? Kabız mı diyeceğim de anne sütü kabız yaparmı ki? Acaba karnı falan mı ağrıyor ki, günde 7 kakalı bez çok geldi bana. İshal olmuş olabilir mi?
3 numara aldım canım. 4600 şuan bebişim. 4400ken başladık 3 numaraya. Bir tık büyük geliyordu ama önemsemedim, bacak arası çok geniş değil çünkü. Gece 5 saatten fazla durduğu da oldu, hem çişli hem kakalı. Pişik, koku sızdırma yapmadı.
Oy kuzum ya. Üzülme canım ara sıra olur öyle şeyler. Anne yüreği, üşüyrcek diye korkuyoruz bizde napalım. Bizim evde çok sıcak ama çocuğu habire giydirip üstünü örtesim geliyor, sanki üşüyecek gibi geliyor. Halbuki üstü bir kat, oda tam ısıda olunca daha derin uyuyor bebiş ama gelde bunu anneye anlat işte
Benim bebişim erken doğdu 2,5 hafta. 2 ayına 2 gün kala başladı agulama. Doktor normal bebek gibi düşünme 2 hafta geriden gelicek bebeğin dedi. Benim doktordan anladığım aguşama 1,5 ayda olmalı oldu.Kızlar bebişleriniz ne zaman agulamaya başladı
Canım emme konusunu anlayamadım bizimki de 2 saatte bir emiyor daha mı uzun olması lazım artık
2 saatte bir emmesi normal değil mi? Ben saat başı emziriyorum, mamadan sonra bile emziriyorum. Çünkü memedeki hazzı mamada alamıyorlar. Çok yoruldugunda mama verip kendini dinlendirebilirsin. Umarım gece gunduz ayrimini yapmaya başlar. Senin ymmtmttrm
Canim sünger gibide olsa sut oluyor ama az oluyor. Nerden biliyorum bir keresinde göğsüm sünger gibiydi makinayla sagdim 59 CC kadar çıktı en fazla zorlaya zorlaya...günde bir kere doktorunada danışarak mama ver tabiki ama onuda 30 CC olarak sınırlandırılma. Mesela dün akşam 120 CC süt yaptım icebildigini içti mesela... O çektikçe göğsünü sütun gelecek ama sende biraz Yemen'e icmene dikkat etmen lazım. Boza, tahin pekmez, şerbetli tatlı, irmik, bulgur çok süt yapiyor bunlar...sütün bol olsun insallah
Kızlar bebeğimin göğsünden poposuna kadar kirmiziliklar oluşmuş, neyden olabilir sizce yasıcaklamis olabilir mi veya alerjik mi acaba ya korktum ama direk hastanede mi götürmeliyim gozlemlemeli miyim bilmiyorum, yaşayan var mı
Ben 5,5 kiloya kadar rahatlıkla 2 numara sleppy kullandım. Şuanda 6 kilo oldu tam. Son kalan paketim 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. Bitsin yarın inşallah da 3 e geçiyim artık sıkıyor gerçekten de.Canim benim bebeğim geçen hafta 4600 falandı, muhtemelen şu an 4800-5 kg falandır ve biz de sleepy kullanıyoruz ama 2 numara. Çok mu küçük kullanıyoruz acaba ya sen öyle yazınca tereddüte düştüm.
Yarın regl günüm zatenVardır inşallah canım bir iki gün sonra tekrar yap ve artışa bak istersen. Ben de çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim :)
Canım madecassol diye bir krem, bugün kullanmaya başladım ama yaranın kırmızılığı et rengine döndü, sanırkm işe yarayacak Allahım inşallahKremin adi ne acaba benim de goguslerim cok fena halde
İnşallah Allahım inşallahSen hiç merak etme düzenli kullan 3 günde geçicek
Bence hamilesin cunku benimklde boyle cikmistiİlk damlattığımda çoook az bi çizgi vardı sonra ilk çizgi koyulaştıkça oda koyulaştı.şimdi diğer yaptığımı atıyım onu pazar günü yapmıştım aradaki değişikliği görün die atıyorum
Canim benim doktor bide bunu muane etti . Ondan sonra kullan geçicek dedi ilk gün inan hemen rahatlattı o kadar etkiliydi yaniCanım madecassol diye bir krem, bugün kullanmaya başladım ama yaranın kırmızılığı et rengine döndü, sanırkm işe yarayacak Allahım inşallah
Kız 2 numara çok küçük. Benimki şuan 5500 4 numaraya gecicemCanim benim bebeğim geçen hafta 4600 falandı, muhtemelen şu an 4800-5 kg falandır ve biz de sleepy kullanıyoruz ama 2 numara. Çok mu küçük kullanıyoruz acaba ya sen öyle yazınca tereddüte düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?