2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızım bugün 2 ayını doldurdu.guzduz çok az uyanık kalıyor .uyuyor sürekli. Tedirgin oluyorum her şeyi normal herhangi bir sağlı sorunumuz yok simdilik ama bu kadar gündüz uyuması normal mi

Gunlerimiz hemen hemen ayni canim bizimkide birakinca uyaniyor kucagimda uyuyor

Canim foto gorunmuyor ama yedigin birseyler alerji yapmis olabilir farklk olarak birsey tukettinmi
Farklı Bir şey tuketmedim canım, alerji sonradan olur mu acaba süt ürünlerine falan

Canım bana isilik gibi geldi ya. Çok sıcak olduda o mu kızarttı acaba tenini. gerçi dikkat ediyorsundur ama giydiği kıyafetin kumaşı yapmış olabilir mi ? Olur ya tam pamuklu değildir filan.

Süt ürünleri alerjisi sonradan çıkıyor mu bilmiyorum ama süt ürünlerini birkaç gün kes bakalım geçecekmi. Birde üşütmeyecek kadar ılık suda bir vücudunu suya tut, ferahlatır . Şampuansız duş aldır yani. Baktın hafiflemiyor o zaman doktora götürürsün.

Merhaba kızım bugün 2 ayını doldurdu.guzduz çok az uyanık kalıyor .uyuyor sürekli. Tedirgin oluyorum her şeyi normal herhangi bir sağlı sorunumuz yok simdilik ama bu kadar gündüz uyuması normal mi
Bizimkide öyle canim 2 aylık olcak 5 gün sonra 3 4 gündur çok uyumaya başladı ama aksına akşam uyumuyor bu seferde

Kızlar 45 günlük gece çığlık çığlığa agladi bugun aldigim katimsi 6-7. Kakali bezi sirt ustu yatirinca bagirmaya basliyor neden olur sizce ne yapacagimi sasirdim ya

Canım sanki sıcaktan ya da deterjan/şampuandan gibi duruyor. Be. de bir kere yaş pasta yemiştim, ertesi gün çocuğun vücudu kızarmıştı ama nokta nokta kırmızılıklar vardı bunun gibi değildi. Sen şüphelendiğin şeyleri sırayla 3 er gün kes, belli olur zaten.

Reactions: The
InsAllah canım. Sabah akşam sürüyorsun bebeği emzirmeden önce siliyorsun . Ister açık bırak hiç farketmez benim o yarıklı göğsümü 2 günde geçirdi
Senin yazdığını okuyunca dün gece hemen eşime aldırdım, Allahım inşallah benimki de geçer dediğin gibi yarık yarık oldu, biraz iyileşme var gibi en azından acısını aldı sanırım ama tamamen geçer inşallah, çoooooookkkk teşekkür ederim canım

Kıyafetini değiştirdim canım , banyo da yaptırdım bakalım düzelme olacak mı ama kıyafetten değildir çünkü popo kısmında en çok var , bezin altındaki kısım yani.
doğduğundan beri süt urunlerini ben çok tükettim yoğurt özellikle , sonradan olur mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…