2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bence hamilesin cunku benimklde boyle cikmisti
Ay inşallah çok teşekkür ederim cvp için.bide biraz önce ovülasyon testi yaptım o nasıl die oda koyu çıktı sanki yarın pik olacak gbi.normalde son gün böyle çıkmazdı

Eklentiler

• B4ECCEBE-F504-4E86-B0EE-3F577554B5F0.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 37
Canim benim bebeğim geçen hafta 4600 falandı, muhtemelen şu an 4800-5 kg falandır ve biz de sleepy kullanıyoruz ama 2 numara. Çok mu küçük kullanıyoruz acaba ya sen öyle yazınca tereddüte düştüm.
Kız 2 numara çok küçük. Benimki şuan 5500 4 numaraya gecicem
Kız ne diyorsunuz benimki 5 kg’yu geçti ama 1 numara takıyorum hala yanlış mı yapıyorum Bezi çıkarınca öyle bacak kenarlarında kızarma filan yok hiç, ben de bir üste geçmedim o yüzden. Prima’nın 1 numarası asla olmuyor ama o küçük geliyor.

Şuan kullandığım sleepy hem 3 almışım hem 4 . 1 numarada şaşırdım valla

Ne 1 mi

Di mi 2 numara şu an normal oluyor gibi geliyor canım bana da ya sanki en az birkaç hafta daha kullanırım diye düşünmüştüm

1 den sızma taşma yaşamıyorsan harika. Kızarıklık da olmuyorsa kullanabilirsin bana çok abest gelmedi.
Di mi 2 numara şu an normal oluyor gibi geliyor canım bana da ya sanki en az birkaç hafta daha kullanırım diye düşünmüştüm

2. Ayına kadar kullanırsın bence. Ama yeni satın alıcaksan 3 numara al. Şişse bile alanı geniş olduğu için bebişi rahatsız etmiyor çok daha iyi. Ben 400 taneye yakın almışım 2 numara o kampanya döneminde. Daha doğum bile yapmamıştım. Son kalan paket zorladı az çiş olsa bile değiştiriyorum sırf bitain diye

Yok canım Sleepy’de hiç taşma sızma olmadı. Prima 1’de çocuğun bacaklarında iz çıkıyordu, küçük geliyordu ama bunda öyle bir şey olmayınca eldekileri bitirene kadar devam edeyim dedim. Valla bezler çok pahalı küçük de gelse bitirene kadar devam

Bizde keltoşum diye seviyoruz ama herkes arkasi dokulmeli diyo benimkinin tepesi dokuldu doblocu enişte gibi oldu oğluşum

Kesinlikle haklisin bilim adamlari bi sistem gelistirsede şu coo konuşan kayinvalide gorumcelerin sesi kısılabilse duymasak hepsi icin demiyorum tabi içlerinde mukemmel olanlarda var bana denk gelmedi orasi ayri

Benim 59 cc ciktigi zaman seviniyorum cunku saat basi 30 ccden 2 saatte 60 cc almali diye sma 2 saatte asla 60 cc çikmiyo ciksa asla mama vermem 4 5 saatte 100 cc cikti ama bi kere bulgur yiyorum tahin pekmezde ama az yiyorum heralde insallah canım hepimizinki bol olsun benim sorunum bebegim tam cekemiyoda uyuyo memede çekee artacak

Herkese merhabalar ben de ekim annesiyim yeni katıldım aranıza Devamlı yazdıklarınızı okuyorum. Bilgilerini paylaşanlar sağolsunlar. İlk bebekte insan ne yapacağımı şaşırıyormuş gerçekten elimiz ayağımıza dolanıyor bazen.
Galiba sağ göğsüm mastit olmuş bebiş emmiyor diye sağıyım dedim. Kitle var içibde kocaman kocaman. Süt de gelmiyor göğsüm büyük. Napıcam ben ilk müdahele
Aynısını yaşadım, emzirme danışmanından yardım aldım ben. Önce sıcak su torbasıyla 5dk ısıttık, sonra güzelce masaj yaptık ama tabi onun yaptığı çok fenaydı gözlermden yaş geldi. Sırtta kulunç açar gibi kıtır kıtır ses geldi resmen. Sonra sağdık ve son olarak buzlukta olanlardan paketlerden birine sardık Peçeteleri ,tekrar göğse koyduk. Çok rahatladım ben. Ki benim çok sütüm olmadığı halde. Bir de göğsün doluysa düşünemiyorum. Kolaylıklar gelsin

Canım emme aralığı iyi gibi en başından beri mi böyle yoksa sonradan mı oldu

İsilik canım
Doktor isilik dedi canım. Resmen yakmisim bebeği. Kızlar siz siz olun bebek diye abartmayın ya yazık yavrulara, çok pişmanım
Doktorda soylemiş
Aslında ev ısın bıraz dusuk değil mi neden oldu ki bızım ev 26-27 derece düşürsem sanki esınti oluyo gibi şu oda sıcaklığı işinde sınıfta kaldm
turtless canim sen Ankaradamiydin kızın hangi hastanede yatti? Seni yanina almamislar ya ondan soruyorum
Canım cukurambar koru da yattı
Ama küvözdeydı sanırm kuvöz zamanları gecmiştir artık ya
Yani inşaAllah öyle olsn Rabbım anaları evlatlarından ayırmadan tedavılerını oldursn

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…