2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar sabah kontrole götürdüm. 2. Ay kontrolü vardı. Takip ettigim gibi az kilo almış. 650 gram ile 2. Aya giriş yaptık. Kusmalarida etken oldu sanırım. Rota aşısı 3. Ayda yapilacak dedi hastanede varmış eczaneden mi almak daha iyi olur hastaneden mi bilemedim. Boyuda 3 cm uzamis. Yalnız ben 23 gün sonra goturmustum yani 23 günde aldığımiz ölçümler bunlar. Yola cikacagim için bugün goturmek zorunda kaldım. Gözleri gormye başlarmis artık siyah beyaz şeklinde, daha sonrada renkli görecek dedi. Neticede çok şükür sağlıklı inşallah böyle devam eder

Kızlar aylık kontrolleri için çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz yoksa sağlık ocağına mı? İlk ay çocuk doktoruna gittik kalça çıkıklığına falan bakıldı ama 2. Ay için sağlık ocağına gitsek olur gibi geliyo bana

Kızlar bebeğimin göğsünden poposuna kadar kirmiziliklar oluşmuş, neyden olabilir sizce ya sıcaklamis olabilir mi veya alerjik mi acaba ya korktum ama direk hastanede mi götürmeliyim gozlemlemeli miyim bilmiyorum, yaşayan var mı

Benimde mecburiyetim yok korona geçirdim calismiyorumda . Ama kaynanam eşim sürekli bana asi oldu diye baskı yapıyolar psikolojimi bozdular resmen

Ay Allahım darısı bana inşallah, kremi sürüp açık mı bıraktın peki? Bende gümüş kapak da var acaba kaparsam mı?
InsAllah canım. Sabah akşam sürüyorsun bebeği emzirmeden önce siliyorsun . Ister açık bırak hiç farketmez benim o yarıklı göğsümü 2 günde geçirdi

Terzi kendi söküğünü dikemiyor dedikleri bu olsa gerek canım . Benim ilk oğlumda bende böyle takiktim insanlar yüzünden. Oğlum 3 yaşından sonra uzun cümleler söylemeye başladı insanlar resmen çocuğumun hakkında demedikleri kalmamıştı görumcem annemler psikolojimi bozdular yemeden içmeden kesimdim onlar yüzünden yavrum 5 yaşından hiç susmuyo şükür şimdide ne çok konuşuyor diyolar her çocuğun fıtratı farklı ben ona çok inanıyorum

Bu şekilde kızlar. Sizce götüreyim mi doktora

Fıstık yedin mi ? Ben bi keresinde 2 3 tane yedim öyle olmuştu

Reactions: The
Bu sayfaları takip ediyorum canım, faydasını gördüm ben çok şükür.

Eklentiler

• IMG_20211202_132414.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20211202_132323.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20211202_132301.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20211202_132228.webp
    34 KB · Görüntüleme: 29
Canım bebekler doğum saçını döker, yenisi çıkar derler hep endişe etme. Benim kızımda kafasını sağa sola çevirmekten kafsının arkasındaki saçları dökülmüş, orası kel gibi kaldı. Keltoş diyip gülüyoruz

Ben ilk ay sağlık ocağına gittim canım. Baktım herşey yolunda, boşuna çocuk doktoruna hastane kalabalığına girmek istemedim. 2.ayımıza girdik, kalça yltrsonu, göz vs bunlar için çocuk doktoruna gideceğim.

Aynen psikiyatrilerde tedavi oldum ki benim cocugum 19 aylikken uclu cumle kuruyordu anne bak araba gibi ama kaynanamgile yetmiyodu her hareketini gozluyordum ne agladim cocuk noroloji psikiyatri ne paralar doktum sonuc oglumun ogretmeni x hanim cocugunuz cok uyumlu ve sosyal bi cocuk hic yalniz buyumus gibi degil oraya gelene kadar ne cektim bunda incelemeyecem diyordum yine basladi yavastan ama nete yazip bakmayacam bu sondu kizimin refleksleri de cok sukur yerinde ki kimse bise demedi en iyisi bu hallerinin tadini cikarmak cunku cok cabuk buyuyorlar sonra insan keskee diyor

Gunlerimiz hemen hemen ayni canim bizimkide birakinca uyaniyor kucagimda uyuyor
Canim foto gorunmuyor ama yedigin birseyler alerji yapmis olabilir farklk olarak birsey tukettinmi

Canım çok sıcaktan isilik olmuş olabilir mi? Ya da alerjiktir, son zamanlarda alerji yapabilecek neler yedin? Üşütmeyecek sıcaklıkta bi duş aldır belki rahatlar vücudu.

AYNEN canım nete çok bakmamak lazım. Senin çektiklerini çok iyi anlıyorum bende çektim

Cok tesekkur ederim sacma bi sekilde evham yaptim

Hangi sayfalar cnm bizde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…