Emziği almıyo ağzına verince kusacak gibi oluyoSütün kesinlikle yetiyor maşallah güzel kilo almış. Doktor demiştir zaten. Birkaç kez ben de aynı şekilde mama verdim sürekli ağlıyor diye o çaresizliği biliyorum. Uykuya geçeneyince de ağlıyor benim kızım sonradan anladım. Emzikle kucakta gezdirerek uyutmayı denedin mi hiç o ağladığı anlarda?
Canım maşallah bebeğin kilo almis. Sen sütüm az deme hiç bir zman deme öyle dersen azalırmış maşallah şükür sutum çok de her zman bak nasıl cogaliyo bide fırsat buldukca yarim saatte olsa uyuMama verince sustu uyudu ama . Bilmiyorum valla ya sütü çok olanlara özeniyorum gerçekten
Tam olarak aynı benim bebeğimde 14 aralıkta iki aylık olacak anlattıklarını görünce benim bebiş sandımKızlar selam 16 aralıkta 2 aylık olucaz. Beslenmede sorun yok ama kolik mi degil mi bilmiyorum ama gündüz iyi uyuyo cok şükür bikaç defa döngü de. Ama gece son uykusuna geçmede cok zorlanıyor. Bazen 7 8 saat uyumuyo mesela aksam üstü 5 te uyanıyo sa gece 12 1 e kadar huysuz. Anca uyuyo. Uyumadan son 30 dk aglıyo cok. Nasıl düzene sokabilirim siz ne durumdasınız?
Kanguruyu takıp onunla birlikte süpürge vileda vs yapıyorum süpürge sesine uyuyp kalıyo ama kangurudan indirince yine uyanıyoBurda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insanbenim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?
Benimde 40ıma kadar sürdü Sonra bir kaçdamla damla geldi sonra da bittiSezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Doktor normal diyor tanıdıklar 3.aydan sonra düzelir diyor süprizleri bekliyoruzBizim 2 gündür boule olmaya başladı. Bende masaj yapmaya çalışıyorum ama bırakmiyo
benim eşimin ailesi de uzaktan sevenlerden aman işime karışmasınlarda uzaktan sevsinler Allah annelerimize sağlık versin de onlarla hallederiz her şeyiBirsey farkediyorum yorumlarda. Eşlerimizde hep bizim anne babamizdan cocuk konusunda destek bekliyor sizcede oyle degil mi ? Neden bazi erkek anneleri sadece mudahaleci ve isleri zora sokuyor acaba ?
Aynen öyle eşim eve gelince hemen kucağına verip meme istemediği kısacık zamanda hangi işime koşacağımı şaşırıyorumEşimin kucağına atiyorum öyle yapabiliyorum yapacagimiyoksa onla birlikte bende ağlıyorum
Bu sling için kumaş kestirip yaptım demiştin sen galiba di mi canım o kumaş hangi kumaş ne kadar kestirip nasıl yaptırdın tarif edebilir misin bende artık ya almak ya yaptırmak şstiyorum dediğin gibi en azından o şekilde bi şeyler yapmaya başlarım bende.. Ben de şuanda da bütün yemekleri emzirir vaziyette yiyorum çok alıştım bunaBebeğimi slinge koyup öyle yemek yiyorum. Ayıptır söylemesi bazen onunla tuvalete gidiyorum , napayımbugün yemek yerken bebemin üstüne döktüm gündüz bebeği uyumayan, daha doğrusu sadece kucakta uyuyan anne olarak ben genelde bu durumdayım
Heh aynen öyle bi de kavga var benim de öyle. Memeyi alıp alıp atıyo ayaklar hiç durmuyor bir yandan eller çırpınıyo yüzüyor mu meme mş emiyor belli değilBulamadım benimkide sürekli memede bu saatlerde artık kavga ediyor süt yetmiyo desem 22 günde 600 gr almış
Aynen aynenAynen öyle eşim eve gelince hemen kucağına verip meme istemediği kısacık zamanda hangi işime koşacağımı şaşırıyorumsonra zaten başımda bitiyorlar “annesiii seni istiyoo annesiiii acıktıık”
Bu sling için kumaş kestirip yaptım demiştin sen galiba di mi canım o kumaş hangi kumaş ne kadar kestirip nasıl yaptırdın tarif edebilir misin bende artık ya almak ya yaptırmak şstiyorum dediğin gibi en azından o şekilde bi şeyler yapmaya başlarım bende.. Ben de şuanda da bütün yemekleri emzirir vaziyette yiyorum çok alıştım bunahatta geçen üzerine çay damlattım bende … neyseki sıcak çay içme ihtimalimiz yok tabi soğuktu
Penye kumaş canım. 2.5 metre kestirdim, yarıdan böldüm ikiye, yani toplam ,5 m oldu. Onları birbirine eklettim. Al sana slingAynen öyle eşim eve gelince hemen kucağına verip meme istemediği kısacık zamanda hangi işime koşacağımı şaşırıyorumsonra zaten başımda bitiyorlar “annesiii seni istiyoo annesiiii acıktıık”
Bu sling için kumaş kestirip yaptım demiştin sen galiba di mi canım o kumaş hangi kumaş ne kadar kestirip nasıl yaptırdın tarif edebilir misin bende artık ya almak ya yaptırmak şstiyorum dediğin gibi en azından o şekilde bi şeyler yapmaya başlarım bende.. Ben de şuanda da bütün yemekleri emzirir vaziyette yiyorum çok alıştım bunahatta geçen üzerine çay damlattım bende … neyseki sıcak çay içme ihtimalimiz yok tabi soğuktu
Slingi doğumdan itibaren kullanabilirsin canım. Kanguruda da modeline göre değişiyor, doğumdan itibaren kullanılanlar da var, 3 aydan başlayanlar da. Benimki 33 günlük kanguru kullanıyorum ara ara.Kızlar slıng ve kangurular ne zaman kullanılır , 2 aylık olmasını mı beklemliyim?46 günlük bebişim
Benim durumum da ayniydi cnm kayinvalidemler geldi. Cok durmuyo bebis ama arada biraz da olsa mola cok ii geliyo. Onlar gidine kadar bebis buyur degisir ins yoksa ben de tuvalete bile gidemiyodum hatta bi kere altima yaptimBurda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insanbenim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?
Yok cnm 14unde 2 aylik olcak ama asi randevusunu 16sina verdi saglik ocagiInsAllah canım. Senin bebiş oldumu ikinci ayı
Doktora kanguruyu sormuştum 2 ay demişti ama slıngı ayrı sormamıştım. Başlayayım ben de, bağı güçlendiriyor da yazıyor. Hem de işlerimi kolaylaştırırSlingi doğumdan itibaren kullanabilirsin canım. Kanguruda da modeline göre değişiyor, doğumdan itibaren kullanılanlar da var, 3 aydan başlayanlar da. Benimki 33 günlük kanguru kullanıyorum ara ara.
Vay vay vay neler öğrenicem daha AllahımmmKanguruyu takıp onunla birlikte süpürge vileda vs yapıyorum süpürge sesine uyuyp kalıyo ama kangurudan indirince yine uyanıyoen azından evimin işlerini yapabilmiş oluyorum
Evet bizim de memede öyle oluyodu dedim böyle olmicak çünkü aç olmasa da kokusunu alınca emiyo ya kusuyo sonra hazmedemiyor. Emzik aldık daha yeni yrni tutmaya basladı. Ben de göğsüme koyuyorum emzik veriyorum kucagımda yürüyorum piş piş diyorum uyuyo. Valla bakalım inşallah böyle devam ederCanım ben uyku krizlerinde çözümü emzikte buldum. En ufak huysuzluk yaptığında ki bu uyku belirtisi oluyor, emziği verip kucağıma alıyorum ve evin içinde loş veya karanlık yerlerde yürüyorum. Hafifi sallantı ve emzik uykuya geçmesinş kolaylaştırıyor. Uykusu varsa gözleri kapanmaya başlıyor hemen zaten.
Aminnn Rabbim hepimize kolaylık versin gerçekten anne olmak kolay şey değilmiş çok sabır gerektiriyoVay vay vay neler öğrenicem daha AllahımmmAllah kolaylık versin valla şu ilk ayları atlatsak tamamdır
İnşAllahAminnn Rabbim hepimize kolaylık versin gerçekten anne olmak kolay şey değilmiş çok sabır gerektiriyoinşallah bu günlerde geçecek
Bende olmadım 62 günlük olduk 40 çıkınca dr a gittim cerazette diye hap verdi emzirirken kullanabilirsiniz dedi ama almadım şimdiye dek hep eşim korundu öyle devam etmeyi düşünüyorum ama bende çok korkuyorum kaza olacak diye bide sezeryan sonrası 2 yıl çocuk yasak dediler. Dr ısrarla süt kesinlikle korumaz mutlaka korunun dedi. Hap mı spiral mi dedim sprial daha etkiliymiş.Kızlar hepinize birşey sorucam ben hiç adet olmadım bu ay siz oldunuz mu ben kırkım çıktı mesela kanmaya falan bitti işte 9 kasımda falan tekrar şidetli kanmam oldu yani adet kanaması gibi 6 7 gün sürdü bitti ama bu ay olmadi bi kaç defa ilşki de oldu o kadar korkuyorum korunmamiza rağmen hamile değilimdir dimiay inşallah normaldir sizde yaşadınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?