Banada supriz oldu yaBu ne acele ayol
Sislik fln war mi cnm ya da kizariklikHuzursuz agliyo. Elim yanlışlıkla bacağına geliyo çığlık atiyo resmen
En son baktığımda yoktu uyansın bidaha bakcamSislik fln war mi cnm ya da kizariklik
Cidden nasıl başarıyolar ya baya gözlem ve sabır istiyoEşimle 8 yıl sevgililik 6 yıl evliliğin sonunda çocuk yapmaya karar verdik. Sırf izne çıkıp bebeğime bakabilecek maddiyatım olsun istedim
Önce günde 2 ye düştü. Bir haftadır günde 1 kere yapıyor. Dolup taşıyor o anda
Kulak şekli çok bozuldu. Ebebek den kulak düzeltme bantı aldım, tembellikten takamadım
Uzun yıllardır duyduğum, yapan tanıdığım olan bişey. Nasıl başarıyorlar şaşırıyorum
Bak bi cnm. Ins agrilari uyandiginda gecmis olur. Ben bu 2. Ay asisindan cok korkuyorum hemen bitsin gecsin insEn son baktığımda yoktu uyansın bidaha bakcam
InsAllah canım. Senin bebiş oldumu ikinci ayıBak bi cnm. Ins agrilari uyandiginda gecmis olur. Ben bu 2. Ay asisindan cok korkuyorum hemen bitsin gecsin ins
Eşimin kucağına atiyorum öyle yapabiliyorum yapacagimiBurda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insanbenim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?
Bebeğimi slinge koyup öyle yemek yiyorum. Ayıptır söylemesi bazen onunla tuvalete gidiyorum , napayımBurda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insanbenim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?
Bulamadım benimkide sürekli memede bu saatlerde artık kavga ediyor süt yetmiyo desem 22 günde 600 gr almışBurda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insanbenim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?
Canım sütün yetiyor tabi . O gazından dolayı yatamıyor ayağına koy aspiratör sesi ac öyle uyut çok uykusuz kalıncada öyle oluyorBulamadım benimkide sürekli memede bu saatlerde artık kavga ediyor süt yetmiyo desem 22 günde 600 gr almış
Canım ben uyku krizlerinde çözümü emzikte buldum. En ufak huysuzluk yaptığında ki bu uyku belirtisi oluyor, emziği verip kucağıma alıyorum ve evin içinde loş veya karanlık yerlerde yürüyorum. Hafifi sallantı ve emzik uykuya geçmesinş kolaylaştırıyor. Uykusu varsa gözleri kapanmaya başlıyor hemen zaten.Kızlar selam 16 aralıkta 2 aylık olucaz. Beslenmede sorun yok ama kolik mi degil mi bilmiyorum ama gündüz iyi uyuyo cok şükür bikaç defa döngü de. Ama gece son uykusuna geçmede cok zorlanıyor. Bazen 7 8 saat uyumuyo mesela aksam üstü 5 te uyanıyo sa gece 12 1 e kadar huysuz. Anca uyuyo. Uyumadan son 30 dk aglıyo cok. Nasıl düzene sokabilirim siz ne durumdasınız?
Mama verince sustu uyudu ama . Bilmiyorum valla ya sütü çok olanlara özeniyorum gerçektenCanım sütün yetiyor tabi . O gazından dolayı yatamıyor ayağına koy aspiratör sesi ac öyle uyut çok uykusuz kalıncada öyle oluyor
Sütün kesinlikle yetiyor maşallah güzel kilo almış. Doktor demiştir zaten. Birkaç kez ben de aynı şekilde mama verdim sürekli ağlıyor diye o çaresizliği biliyorum. Uykuya geçeneyince de ağlıyor benim kızım sonradan anladım. Emzikle kucakta gezdirerek uyutmayı denedin mi hiç o ağladığı anlarda?Bulamadım benimkide sürekli memede bu saatlerde artık kavga ediyor süt yetmiyo desem 22 günde 600 gr almış
Yemin ederim ben o haldeyim üçüncü ayınıza girdik 4 gundur kız bi bebek hiç mı gündüz uyumaz çok nadir on dk şekerleme yapıyor oda hep ayakta olucak sonra uyanıyor bazen duştan sonra iki saat uyuyor sonra hiç uymuyorBurda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insanbenim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?