2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cidden nasıl başarıyolar ya baya gözlem ve sabır istiyo

Kızlar selam 16 aralıkta 2 aylık olucaz. Beslenmede sorun yok ama kolik mi degil mi bilmiyorum ama gündüz iyi uyuyo cok şükür bikaç defa döngü de. Ama gece son uykusuna geçmede cok zorlanıyor. Bazen 7 8 saat uyumuyo mesela aksam üstü 5 te uyanıyo sa gece 12 1 e kadar huysuz. Anca uyuyo. Uyumadan son 30 dk aglıyo cok. Nasıl düzene sokabilirim siz ne durumdasınız?

Burda aynı şeyi yazanları okuyunca bi oh yalnız değilmişim diyor insan benim oğlum da gündüz hiiç ama hiç uyumuyor koca insan gibi bizimle günü yaşıyor. Yaşamak dediğim memede yaşıyor tabi eğer evden çıkmadıysak bütün gün emip 5 er dk memede uyuyakalmalarla bitiriyor günü. 2 aylık olduk ama hala ev işlerinde yardıma muhtaç durumdayım resmen çünkü tuvalete bile gidemiyorum gündüz bi boşluk bulursam yemek yemeye çalışıyorum hızlı hızlı bu gündüz bebeği hiç uyumayan arkadaşlarım bir çare bulabildiniz mi?

Eşimin kucağına atiyorum öyle yapabiliyorum yapacagimi yoksa onla birlikte bende ağlıyorum

Bebeğimi slinge koyup öyle yemek yiyorum. Ayıptır söylemesi bazen onunla tuvalete gidiyorum , napayım bugün yemek yerken bebemin üstüne döktüm gündüz bebeği uyumayan, daha doğrusu sadece kucakta uyuyan anne olarak ben genelde bu durumdayım

Bulamadım benimkide sürekli memede bu saatlerde artık kavga ediyor süt yetmiyo desem 22 günde 600 gr almış

Mama berdim şimdi 60 cc uyudu açmı yani bu çocuk benim sütğm artmıyo mu acaba süreklide emiyo halbuki. Mamaya karşı değilim ama memeyi bırakır diye korkuyorum

Bulamadım benimkide sürekli memede bu saatlerde artık kavga ediyor süt yetmiyo desem 22 günde 600 gr almış
Canım sütün yetiyor tabi . O gazından dolayı yatamıyor ayağına koy aspiratör sesi ac öyle uyut çok uykusuz kalıncada öyle oluyor

Canım ben uyku krizlerinde çözümü emzikte buldum. En ufak huysuzluk yaptığında ki bu uyku belirtisi oluyor, emziği verip kucağıma alıyorum ve evin içinde loş veya karanlık yerlerde yürüyorum. Hafifi sallantı ve emzik uykuya geçmesinş kolaylaştırıyor. Uykusu varsa gözleri kapanmaya başlıyor hemen zaten.

Kızlar bu arada benim başparmak kökümde bileğime yayılan ağrı vardı. Geçmeyince doktora gittim baş parmak tendon sıkışması dedi. Doğum sonrası olabiliyormuş. İnternette de anne hastalığı diye geçiyor. Sanırım hormonlar tetikliyor. Atel kullanıcam bi de merhem verdi doktor. Eğer geçmezse sonu ameliyat malesef. İçinizde aynı rahatsızlığı geçiren var mı? Neler yptınız?

Sütün kesinlikle yetiyor maşallah güzel kilo almış. Doktor demiştir zaten. Birkaç kez ben de aynı şekilde mama verdim sürekli ağlıyor diye o çaresizliği biliyorum. Uykuya geçeneyince de ağlıyor benim kızım sonradan anladım. Emzikle kucakta gezdirerek uyutmayı denedin mi hiç o ağladığı anlarda?

Yemin ederim ben o haldeyim üçüncü ayınıza girdik 4 gundur kız bi bebek hiç mı gündüz uyumaz çok nadir on dk şekerleme yapıyor oda hep ayakta olucak sonra uyanıyor bazen duştan sonra iki saat uyuyor sonra hiç uymuyor gece 10 buçukta yatıyordu artık baykuş gibi 12 buçuğu bekliyor ne olcak bilmiyorum korkuyorum artık gece de uyumaz diye yemin ederim bazen ev işini yemeği altıda yapıyorum eşim geliyor bazen tuvalete gidemiyorum akşama kadar kaç defa banyo yaptım 5 dkda çıplak önünde oturdum giyinmeme fırsat vile vermiyor ki ah allahım ne olcak bilmiyorum bebek bakmak çok zor helde yardım edicek kimse yoksa allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…