Banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekletin biraz sonra tarakla tarayınca geçmişti abimiz de şimdi yavaş yavaş bizdede olmaya başlamış yine aynısı yapcamKızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Canım bizdede cıktı banyoda zeytin yaği şurup sonra tarakla temizliyorum öyle öyle biticek yavaş yavaşKızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Canım sprilla bir çok arkadaşım hamile kaldı benimde ona hiç güvenim yokBende olmadım 62 günlük olduk 40 çıkınca dr a gittim cerazette diye hap verdi emzirirken kullanabilirsiniz dedi ama almadım şimdiye dek hep eşim korundu öyle devam etmeyi düşünüyorum ama bende çok korkuyorum kaza olacak diye bide sezeryan sonrası 2 yıl çocuk yasak dediler. Dr ısrarla süt kesinlikle korumaz mutlaka korunun dedi. Hap mı spiral mi dedim sprial daha etkiliymiş.
Canim banyodan once hakiki zeytinyağı sür ve ince tarakla yavaşca geriye dogru tara. Oglumun vardi ve doktoru boyle yapmami onerrmisti 1 kac kereden sonra bitmişti çok şükürKızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Zeytinyagı sürüp yumuşak fırçayla tarayın yavasca günde bikaç kez yapabilirsinizKızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Ben hiç adet olmadım ben de sezeryanlıyım 55 günlüğüz biz de. Dr pansuman yaparken 3 buçuk ay sonra gel spiral tskıcaz dedi. Ben emziriyorum diye koruyo sandım kırkımızda sonra 2 kez ilişki oldu korunmasız.. Korkmaya başladım adet 6 aya kadar olmayaviliyomuş ama.. Hamile kalma ihtimalim var sizce?Bende olmadım 62 günlük olduk 40 çıkınca dr a gittim cerazette diye hap verdi emzirirken kullanabilirsiniz dedi ama almadım şimdiye dek hep eşim korundu öyle devam etmeyi düşünüyorum ama bende çok korkuyorum kaza olacak diye bide sezeryan sonrası 2 yıl çocuk yasak dediler. Dr ısrarla süt kesinlikle korumaz mutlaka korunun dedi. Hap mı spiral mi dedim sprial daha etkiliymiş.
Ben alttan müdahale den korktuğum için spiral de taktırmıcam canım 3 kez hamile. Kaldım. Çok şükür İstediğimz vakitte oldu planlıydı eşim korundu hep inşallah kaza felan olmaz.Canım sprilla bir çok arkadaşım hamile kaldı benimde ona hiç güvenim yok
2 ay aşısı olmadık ama tam 60 günlük olduk sebepsiz ağlamalar uykuya dalaman korkmuş gibi sıçramalar başladı 8 hafta atağı yaşıyoruz sanırım sizinde öyledir muhtemelenArkadaşlar kızım 2 ay aşısından sonra çok huzursuzlandı huy değiştirdi resmen. Sizde de oldu mu
İhtimali bilemiyorum ama Dr süt koruması diye bi şey kesinlikle yok korunun mutlaka dedi. 12 aya kadar adet olmaman normal dedi bide.Ben hiç adet olmadım ben de sezeryanlıyım 55 günlüğüz biz de. Dr pansuman yaparken 3 buçuk ay sonra gel spiral tskıcaz dedi. Ben emziriyorum diye koruyo sandım kırkımızda sonra 2 kez ilişki oldu korunmasız.. Korkmaya başladım adet 6 aya kadar olmayaviliyomuş ama.. Hamile kalma ihtimalim var sizce?
AminnnİnşAllahda.. Burda okumuştum 3 4 ayda anca düzene giriyo ama sevinmeyin bu sefer de diş cıkarma huysızlugu oluyo. Sonra 2 yas sendromu oluyo. Yani bize uyku yok hanımlar demişti biri Olsun ya kokusuna değer her şey evlat dünyanın en güzel şeyi.. Allah isteyen "hayırlı anne baba olabilen" herkese nasip etsin saglıklı bebişler
Zeytinyağı sür canım sonra tarakla hafiften tara kalkıyo zaten hemenKızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Canım zeytinyağı içine bir tatlı kaşığı karbonat koyup başına masaj yapıp 1 2 saat sonra banyo öncesi ince uçlu tarakla tarayıp yıkadık geçti iki kez yaptım ilkimde zeytinyağı kullandım ama tarak yoktu yani o tip tarak, ikincisinde hindistancevizi yağı ve karbonatla msaj yapıp 1 2 saat beklettik başına şapka ve tülbent takıpKızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Ben de yenidoğandan itibaren kullanılabilen bi kanguru aldım, gerçekten insanın işini kolaylaştırıyor. Yemeği kanguruyla yapıyorum, uyumakta çok direnince de kanguruya atıp biraz yürüyorum hemen dalıyor.Doktora kanguruyu sormuştum 2 ay demişti ama slıngı ayrı sormamıştım. Başlayayım ben de, bağı güçlendiriyor da yazıyor. Hem de işlerimi kolaylaştırır
Ya merhaba benim bebeğim iki aylık oldu bu kabızlıktan yıldık denemediğimiz mama kalmadı fitille yapıyor ancak çaree buldunuzmu birde sizinki nekadarBwnim bebeğimde artık öyle hatta 4-5gündür kabızlık yaşıyoruz zeytinyağı Sürüyorum çok az Ancak öyle çıkabiliyor ıkınmaktan çatlayacak yavrum
İşten gelince babası seni çok özledi oğlun diyerek eline tutuşturuyorumsağolsun pek itiraz etmiyor dışardan getirmedik sonuçta bebeği azıcık bakacaklar tabi ki
Ben anlamıyorumki doğum yapan kadın gergin olur stresli olur bizdede etraftakiler lohusa depresyonuna giriyor.İkisinide al karşına konuş.Birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız de.Eşinede eğer annemi istemiyorsan bakıcı tut de bak ozaman nasıl tamam diyorKızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadıannemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?
Ne desen haklısın arkadaşım. Okul çocuklarıyla bizim bebeleri yanyana bile getirmemek gerekiyor, değil öptürmekKızlar inanılmaz doluyum lütfen bana bir akıl verin. Bugün kayinvalideye gittik, evleri sobalı. Zaten hiç gitmek istemiyordum çocuğu terletir sonra soğutur hasta ederiz diye , neyse eşimin zoruyla gittik. Oraya gittik hiç dikkat etmiyorlar sürekli kapı vs açıyorlar, buz gibi geliyordu diğer odalardan anlatamam, yüzüm düştü haliyle kaç defa uyardım çünkü. Sonra ablasigil geldi, çocukları var. Ya bebeğimi defalarca öpüyorlar ama anlatamam yani , yemin ediyorum en az 50 defa opulmustur bu çocuk. Hele ki 3 yaşında falan bir çocuk vardı, bebeğin üstüne yatıyordu nerdeyse, ben tuttum yapma diye. Ve openler okul çocuğu yani hasta olup olmadıkları bile belli değil. Kaldı ki ben bile opmuyorum bu çocuğu yüzünden ya, annesi olarak ben bile opmuyorum. İnanılmaz gıcık oldum ve bunu belli ettim. Opmeyin yüzünden diyorum , tinlayan olmadı , ya yüzümün düşmesi çok normal değil mı? Ordan çıktık eşimle tartıştık. Bundan sonra ben de senin ailene böyle davranacam falan dedi . O kadar sinir oldum ki anlatamam. Haksız mıyım gerçekten? 39 günlük çocukla sobalı köy gibi bir yere gitmek ve çocuğun sürekli hırpalanmasina göz yummak mi normal olan?
Ahhh ah bu eşler kendi ailelerine asla toz kondurmuyor nedense. %100 haklısın canım. Eşinin asla kavga etmeye hakkı yok. Eminim bir anne olarak aynı şeyleri kendi yiğenlerin yapsa yine aynı tepkiyi verirsin. Biz hastayken maskeyle emzirip bebeklerimizi öpmüyorken biri gelip şapur şupur öpse hepimiz aynı şekilde tepki gösteririz. Sakın sakın taviz verme canım. Hadi sobalı filan idare ederim diye gitmişsin ama öpme koklama meselesi beni acayip geriyor ya, çok iyi anlıyorum seni. Eşim işten gelince bile ellerini yıka, üstünü değiştir diye kırk kere darlıyorum, o da bana aynı tribi atıyor pis miyim ben diye. Babalarından, kendimizden sakındığımız çocuğu elbette ki başkalarından da sakınırız.Kızlar inanılmaz doluyum lütfen bana bir akıl verin. Bugün kayinvalideye gittik, evleri sobalı. Zaten hiç gitmek istemiyordum çocuğu terletir sonra soğutur hasta ederiz diye , neyse eşimin zoruyla gittik. Oraya gittik hiç dikkat etmiyorlar sürekli kapı vs açıyorlar, buz gibi geliyordu diğer odalardan anlatamam, yüzüm düştü haliyle kaç defa uyardım çünkü. Sonra ablasigil geldi, çocukları var. Ya bebeğimi defalarca öpüyorlar ama anlatamam yani , yemin ediyorum en az 50 defa opulmustur bu çocuk. Hele ki 3 yaşında falan bir çocuk vardı, bebeğin üstüne yatıyordu nerdeyse, ben tuttum yapma diye. Ve openler okul çocuğu yani hasta olup olmadıkları bile belli değil. Kaldı ki ben bile opmuyorum bu çocuğu yüzünden ya, annesi olarak ben bile opmuyorum. İnanılmaz gıcık oldum ve bunu belli ettim. Opmeyin yüzünden diyorum , tinlayan olmadı , ya yüzümün düşmesi çok normal değil mı? Ordan çıktık eşimle tartıştık. Bundan sonra ben de senin ailene böyle davranacam falan dedi . O kadar sinir oldum ki anlatamam. Haksız mıyım gerçekten? 39 günlük çocukla sobalı köy gibi bir yere gitmek ve çocuğun sürekli hırpalanmasina göz yummak mi normal olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?