2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bugün 2 ay asini oldu bebeğim. Çok fena agrisi var calpol verdim malesef fayda etmedi napcagimi şaşırdım

Birsey farkediyorum yorumlarda. Eşlerimizde hep bizim anne babamizdan cocuk konusunda destek bekliyor sizcede oyle degil mi ? Neden bazi erkek anneleri sadece mudahaleci ve isleri zora sokuyor acaba ?
Ah bende bilsem keşke bizim eşim tarafı hep müdahaleci akıl verirler icraat yok

Kızlar doktora götürdük fizyolojik reflü diyo doktor ama oğlum her emmeden sonra fazlaca kusuyor bazen uykusunda bile kusuyor başka bi şey olabilir mi? Reflüyse de ne yapmam lazım?
Benim gozlemledigim cok yediginde kusuyor ve yemekten sonra sabit biraz gaz cikarma modunda tutmazsam veya yedikten sonra en az 1 saat gecmeden altini fln aldigimda ? Sizde oyle mi yoksa her kosulda mi kusuyor

Ah bende bilsem keşke bizim eşim tarafı hep müdahaleci akıl verirler icraat yok
Benimde kayinvalidem ben bildimci.
Herseyin dogrusunu o biliyor yanlis yaptigi halde kabul etmeyen.
Huzursuz agliyo. Elim yanlışlıkla bacağına geliyo çığlık atiyo resmen
Ah kiyamam ya normal mi acaba ? Yoksa asi yi yapan kisi ile mi alakali

Eşimle 8 yıl sevgililik 6 yıl evliliğin sonunda çocuk yapmaya karar verdik. Sırf izne çıkıp bebeğime bakabilecek maddiyatım olsun istedim

Kızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi

Önce günde 2 ye düştü. Bir haftadır günde 1 kere yapıyor. Dolup taşıyor o anda

Emerken sizin bebislerinde kulaklari kivriliyor mu ? Kulaklarinda sorun olucak diye korkuyorum
Kulak şekli çok bozuldu. Ebebek den kulak düzeltme bantı aldım, tembellikten takamadım

Kızlar tuvalet iletişimini bilen duyan gören var mı? İzledim biraz , araştırdım da çok güzel değil mi?

Uzun yıllardır duyduğum, yapan tanıdığım olan bişey. Nasıl başarıyorlar şaşırıyorum

Ya onu acaba kafasinda tutarmiki kullanisli birsey mi ? Internette baktiklarim goz bandi tarzindaydi oyle mi acaba ?
Benimki kivrilmiyor sanırım ya hiç farketmedim bile. Emzirirken nasıl kıvrılsin ki
Valla kivrilmiyirsa cok sanslisin canim memeyi kavrarken kulakla kolum arasinda nerdeyse her seferinde veya mama yi alirken pozisyonu ayarlayamiyorum herhalde

Birsey farkediyorum yorumlarda. Eşlerimizde hep bizim anne babamizdan cocuk konusunda destek bekliyor sizcede oyle degil mi ? Neden bazi erkek anneleri sadece mudahaleci ve isleri zora sokuyor acaba ?
Erkek anneleri ortalığı karıştırmak için yaratılmışlar. Lohusalıkta çekdiğimi bir ben bilirim birde allah. Allaha havale ettim kaynanamı

Of çok korkuyorum şu iki yaş aşısından inşallah bir an önce geçer , kıyamam yavruma ya
Bende korkuyordum canım çok ilk oglumdada ağrı çok oldu. Kolay değil onlar yaparken benim icim gitti yeni doğan bebeğe 3 tane asi çok ya

Reactions: The
Erkek anneleri ortalığı karıştırmak için yaratılmışlar. Lohusalıkta çekdiğimi bir ben bilirim birde allah. Allaha havale ettim kaynanamı
Ilk oğlumdada benim kaynanam yanımdaydı bende onu allaha havale ettim cok çektirdi bilmiş bana şükür bunda yoktu

6 yıl nasıl dayandın kız. Ben evlendim 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ne cicim ayi ne gezme hiç bir şey olmadi özendim şimdi sana

Bende o kulak bandından hemen alim . Fayda sağlarmi acaba

Hahh eger evde kiz evlat yoksa hele halden hic anlamiyorlar. Evde kendilerinin hukmu surdugu icib hep cok bilmisler

Benim gozlemledigim cok yediginde kusuyor ve yemekten sonra sabit biraz gaz cikarma modunda tutmazsam veya yedikten sonra en az 1 saat gecmeden altini fln aldigimda ? Sizde oyle mi yoksa her kosulda mi kusuyor
Bizde daha 3 gündür bu sorun var bugün doktora tekrar gittik kan idrar tahlili yapıldı ultrasonda bakıldı her şey temiz doktor şuan gaz en zirve seviyesinde o yüzden kusuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…