Kiyamam yaKızlar bugün 2 ay asini oldu bebeğim. Çok fena agrisi var calpol verdim malesef fayda etmedi napcagimi şaşırdım
Ah bende bilsem keşke bizim eşim tarafı hep müdahaleci akıl verirler icraat yokBirsey farkediyorum yorumlarda. Eşlerimizde hep bizim anne babamizdan cocuk konusunda destek bekliyor sizcede oyle degil mi ? Neden bazi erkek anneleri sadece mudahaleci ve isleri zora sokuyor acaba ?
Huzursuz agliyo. Elim yanlışlıkla bacağına geliyo çığlık atiyo resmenKiyamam yaagrisi var derken huzursuz mu agliyor mu ?
Insallah fayda eder canim
Benim gozlemledigim cok yediginde kusuyor ve yemekten sonra sabit biraz gaz cikarma modunda tutmazsam veya yedikten sonra en az 1 saat gecmeden altini fln aldigimda ? Sizde oyle mi yoksa her kosulda mi kusuyorKızlar doktora götürdük fizyolojik reflü diyo doktor ama oğlum her emmeden sonra fazlaca kusuyor bazen uykusunda bile kusuyor başka bi şey olabilir mi? Reflüyse de ne yapmam lazım?
Benimde kayinvalidem ben bildimci.Ah bende bilsem keşke bizim eşim tarafı hep müdahaleci akıl verirler icraat yok
Ah kiyamam ya normal mi acaba ? Yoksa asi yi yapan kisi ile mi alakaliHuzursuz agliyo. Elim yanlışlıkla bacağına geliyo çığlık atiyo resmen
Kızlarr
Nasılsnız neler yapıyosunuz?
Ya doğum izni bitenler veya bitmek üzere olan arkadaslarım ne yapmayı düşünüyosunuz?
Benım 19 aralıkta baslamam lazım 2. Doneme kadar ücretsz kullanaym dedm ama şimdi de düşünüyrm acaba 2. Dönemde minişim bırakıla bılecek kadar buyumus olacak mıay öküz oturdu içime kac gundur dert küpü oldum düşünmekten
Kızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi
Kulak şekli çok bozuldu. Ebebek den kulak düzeltme bantı aldım, tembellikten takamadımEmerken sizin bebislerinde kulaklari kivriliyor mu ? Kulaklarinda sorun olucak diye korkuyorum
Kızlar tuvalet iletişimini bilen duyan gören var mı?İzledim biraz , araştırdım da çok güzel değil mi?
Of çok korkuyorum şu iki yaş aşısındanHuzursuz agliyo. Elim yanlışlıkla bacağına geliyo çığlık atiyo resmen
Benimki kivrilmiyor sanırım ya hiç farketmedim bile. Emzirirken nasıl kıvrılsin kiEmerken sizin bebislerinde kulaklari kivriliyor mu ? Kulaklarinda sorun olucak diye korkuyorum
Ya onu acaba kafasinda tutarmiki kullanisli birsey mi ? Internette baktiklarim goz bandi tarzindaydi oyle mi acaba ?Eşimle 8 yıl sevgililik 6 yıl evliliğin sonunda çocuk yapmaya karar verdik. Sırf izne çıkıp bebeğime bakabilecek maddiyatım olsun istedim
Önce günde 2 ye düştü. Bir haftadır günde 1 kere yapıyor. Dolup taşıyor o anda
Kulak şekli çok bozuldu. Ebebek den kulak düzeltme bantı aldım, tembellikten takamadım
Uzun yıllardır duyduğum, yapan tanıdığım olan bişey. Nasıl başarıyorlar şaşırıyorum
Valla kivrilmiyirsa cok sanslisin canimBenimki kivrilmiyor sanırım ya hiç farketmedim bile. Emzirirken nasıl kıvrılsin ki
Erkek anneleri ortalığı karıştırmak için yaratılmışlar. Lohusalıkta çekdiğimi bir ben bilirim birde allah. Allaha havale ettim kaynanamıBirsey farkediyorum yorumlarda. Eşlerimizde hep bizim anne babamizdan cocuk konusunda destek bekliyor sizcede oyle degil mi ? Neden bazi erkek anneleri sadece mudahaleci ve isleri zora sokuyor acaba ?
Yapan kişide zaten ağrı olur dedi valla bilemedimkiBenimde kayinvalidem ben bildimci.
Herseyin dogrusunu o biliyor yanlis yaptigi halde kabul etmeyen.
Ah kiyamam ya normal mi acaba ? Yoksa asi yi yapan kisi ile mi alakali
Bende korkuyordum canım çok ilk oglumdada ağrı çok oldu. Kolay değil onlar yaparken benim icim gitti yeni doğan bebeğe 3 tane asi çok yaOf çok korkuyorum şu iki yaş aşısındaninşallah bir an önce geçer , kıyamam yavruma ya
Ilk oğlumdada benim kaynanam yanımdaydı bende onu allaha havale ettim cok çektirdi bilmiş banaErkek anneleri ortalığı karıştırmak için yaratılmışlar. Lohusalıkta çekdiğimi bir ben bilirim birde allah. Allaha havale ettim kaynanamı
6 yıl nasıl dayandın kız. Ben evlendim 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimEşimle 8 yıl sevgililik 6 yıl evliliğin sonunda çocuk yapmaya karar verdik. Sırf izne çıkıp bebeğime bakabilecek maddiyatım olsun istedim
Kulak şekli çok bozuldu. Ebebek den kulak düzeltme bantı aldım, tembellikten takamadım
Uzun yıllardır duyduğum, yapan tanıdığım olan bişey. Nasıl başarıyorlar şaşırıyorum
Bende o kulak bandından hemen alim . Fayda sağlarmi acabaEşimle 8 yıl sevgililik 6 yıl evliliğin sonunda çocuk yapmaya karar verdik. Sırf izne çıkıp bebeğime bakabilecek maddiyatım olsun istedim
Hahh eger evde kiz evlat yoksa hele halden hic anlamiyorlar. Evde kendilerinin hukmu surdugu icib hep cok bilmislerErkek anneleri ortalığı karıştırmak için yaratılmışlar. Lohusalıkta çekdiğimi bir ben bilirim birde allah. Allaha havale ettim kaynanamı
Bizde daha 3 gündür bu sorun var bugün doktora tekrar gittik kan idrar tahlili yapıldı ultrasonda bakıldı her şey temiz doktor şuan gaz en zirve seviyesinde o yüzden kusuyor dediBenim gozlemledigim cok yediginde kusuyor ve yemekten sonra sabit biraz gaz cikarma modunda tutmazsam veya yedikten sonra en az 1 saat gecmeden altini fln aldigimda ? Sizde oyle mi yoksa her kosulda mi kusuyor
Bu ne acele ayol6 yıl nasıl dayandın kız. Ben evlendim 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimne cicim ayi ne gezme hiç bir şey olmadi özendim şimdi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?