Merhaba 53 günlük henüz bebeğim hipps kullanıyorum ben başta yoktu aslında ama son 1haftadır iyice kötü oldu zeyrinyağı sürmezsek asla çıkmıyor herkes sabah mamasına 1-2damla zwytinyağı koy diyor çok içime sinmedi o yüzden pazartesi randevu aldık ıkınmaktan makatta sıkıntı olacak diye korkuyorum kıpkırmızı çünkü bakalım doktorumuz ne diyecek çare bulursak paylaşırım sizinleYa merhaba benim bebeğim iki aylık oldu bu kabızlıktan yıldık denemediğimiz mama kalmadı fitille yapıyor ancak çaree buldunuzmu birde sizinki nekadar
Sadece anne sütü mü alıyoYa merhaba benim bebeğim iki aylık oldu bu kabızlıktan yıldık denemediğimiz mama kalmadı fitille yapıyor ancak çaree buldunuzmu birde sizinki nekadar
Ya onu acaba kafasinda tutarmiki kullanisli birsey mi ? Internette baktiklarim goz bandi tarzindaydi oyle mi acaba ?
Valla kivrilmiyirsa cok sanslisin canimmemeyi kavrarken kulakla kolum arasinda nerdeyse her seferinde veya mama yi alirken pozisyonu ayarlayamiyorum herhalde
6 yıl nasıl dayandın kız. Ben evlendim 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimne cicim ayi ne gezme hiç bir şey olmadi özendim şimdi sana
Doktorum işe yramıyor dedi bizeBende o kulak bandından hemen alim . Fayda sağlarmi acaba
Kızlar hepinize birşey sorucam ben hiç adet olmadım bu ay siz oldunuz mu ben kırkım çıktı mesela kanmaya falan bitti işte 9 kasımda falan tekrar şidetli kanmam oldu yani adet kanaması gibi 6 7 gün sürdü bitti ama bu ay olmadi bi kaç defa ilşki de oldu o kadar korkuyorum korunmamiza rağmen hamile değilimdir dimiay inşallah normaldir sizde yaşadınız mi
Aynen canim. Tam daldi dedigim anda gozleri full acik. Gece uykusu hele hic yok.Canimlar sizin cocuklarda mikirdaniyor mu ?
Uyutuyorum yatiriyorum basliyor mikir mikir tepismeye gozunu acmaya. Soyle deliksiz guzel bir uyku yok. Geceleri hep mikirdandigi icin surekli uyaniyorum
Sakin bi zamanda durumu eşine anlatırsın eminim anlicaktir seniSen paylaştıkça neler çektiğini bizler de okuyoruz. Bir şey olmaz dedikçe sizin yaşadıklarınizi örnek veriyorum ama dediğim gibi uzaktan köyün sesi hoş geliyor. Çocuk bu hasta da olur diyorlar ya saçmalığa bak. Biz elimizden geleni yapalım demiyorlar da neymiş cocukmus, hasta da olurmuş. Allah akrabanın falan da hayırlısını versin, bugün sinirlerim tepeme çıktı.
Aynen ya varsın onlar mutlu olsun, ağlamaları uykusuzluğa katlanmaktan çok çok daha zorAminnnaynen öyle evet belki bitmicek sorunları ama bu kadar da küçük olmucaklar insan kıyamıyo ya onlar dudaklarını büzüp ağladıkça içi eriyo insanım. uykusuzluğa alıştık artık onlar iyi olsunda
Aa kollarını çıkarıp mı koyuyorsun, ben öyle koysam yine uyumaz benimkiBen sadece geceleri koyuyorum canım, o da her zaman değil soğuk günlerde. Haftada 4 kez filan koyuyorum sanırım , kollarını çıkartarak. Birde mutlaka banyo yaptığı zaman koyuyorum, sıcak olsun üşümesin diye. kolları içerde kundak şeklinde asla uyumuyor benimki, debelenip duruyor. Tam bir anti kundakçı, kolları kafasının iki yanında olacak illa
Been.Aa kollarını çıkarıp mı koyuyorsun, ben öyle koysam yine uyumaz benimkikollarıyla uykusunu sabote ediyor. Senin yöntem bizim doktor için de ok.
Benim gibi kollarını içerde tutup uyutan var mı acaba?
Arkadaşım peki üstüne battaniye koyuyor musun bunu giydirince?
Bilmiyorum canım pek anlayacağa benzemiyor, kendini haklı gördüğü için. Hayırlısı olsun, belli ki bebek buyutmede zitlasmak gerçekten zor olacakSakin bi zamanda durumu eşine anlatırsın eminim anlicaktir seni
Ben çok memnun kaldım canım, bence gerçekten gerekli. Ben kundak şeklinde kullanıyorumOwli Uyku Gurusu kullananlar memnun musunuz? Olumsuz yorum çok okudum da alıp almama konusunda kararsız kaldım. Oğlum uykuda çok hareket ediyor, kundak yapmaya çalışıyoruz onda da uyanıp izin vermiyor. Cırt cırtlı bir hazır kundak almıştım daha önce ama onu da açıyor, uzun süre öyle kalamıyor, ne yapacağımı şaşırdım.
Ben memnunum canım, tepinse, üstünü açsa bile kundak olduğu için sıkıntı olmuyor. Tog değerine uygun giydiriyorum, birde penye battaniye örtüyorum içim rahat etmiyortek sıkıntısı fermuarı tam kapatınca boğaz kısmı potluk yapıyor, boğazını sıkıyor gibi oluyor. Birkaç santim açıyorum fermuarı, yakalarını içe kıvırıyorum boyun kısmı açılıyor rahatça yatıyor.
Ben çok memnun kaldım canım, bence gerçekten gerekli. Ben kundak şeklinde kullanıyorum
Eşinin tavrı yanlış olmuş canım, sen sonuçta çocuğunun iyiliği için endişeleniyorsun. Benim de yeğenlerim geldi ve onlar da haliyle öpmek, okşamak istediler ama “O daha çok küçük, ayaklarını sevelim sadece olur mu?” filan diyerek durumu idare etmeye çalıştık. Hoş büyük olan yine arada derede benimkinin kafasına bir şaplak atmayı başardı ya neyseKızlar inanılmaz doluyum lütfen bana bir akıl verin. Bugün kayinvalideye gittik, evleri sobalı. Zaten hiç gitmek istemiyordum çocuğu terletir sonra soğutur hasta ederiz diye , neyse eşimin zoruyla gittik. Oraya gittik hiç dikkat etmiyorlar sürekli kapı vs açıyorlar, buz gibi geliyordu diğer odalardan anlatamam, yüzüm düştü haliyle kaç defa uyardım çünkü. Sonra ablasigil geldi, çocukları var. Ya bebeğimi defalarca öpüyorlar ama anlatamam yani , yemin ediyorum en az 50 defa opulmustur bu çocuk. Hele ki 3 yaşında falan bir çocuk vardı, bebeğin üstüne yatıyordu nerdeyse, ben tuttum yapma diye. Ve openler okul çocuğu yani hasta olup olmadıkları bile belli değil. Kaldı ki ben bile opmuyorum bu çocuğu yüzünden ya, annesi olarak ben bile opmuyorum. İnanılmaz gıcık oldum ve bunu belli ettim. Opmeyin yüzünden diyorum , tinlayan olmadı , ya yüzümün düşmesi çok normal değil mı? Ordan çıktık eşimle tartıştık. Bundan sonra ben de senin ailene böyle davranacam falan dedi . O kadar sinir oldum ki anlatamam. Haksız mıyım gerçekten? 39 günlük çocukla sobalı köy gibi bir yere gitmek ve çocuğun sürekli hırpalanmasina göz yummak mi normal olan?
Ben 0.5 aldım canım. Benim bebeğim de 58 cm ama bu tulum zaten çok uzun , her türlü oluyorKızlar kaç tog değerinde aldınız peki? Ay biz de doğru düzgün kundaklamadık pek şimdi onu kullansam rahat etmez diye korkuyorum. Gece emzirirken bile beni dövüyor neredeyse eller ayaklar sürekli hareket halinde
E bebek’teki owli benzeri kundaklara baktım ama onlar da genişlemiyormuş. Bir de 56 cm yazıyordu boyuna, benim bebe 58 cmOwli’yi deneyeyim bakayım inşallah iş görür, bayağı da pahalı boş yere almış olmam umarım.
Evet çocuk anlamıyor, ben çocuklara kızmıyorum. Çocuklar öyle hirpalarken sesini çıkarmayan annelerine ve eşime kızıyorum. Aynı şeyi ben de söyledim , daha çok küçük yüzünden öpmeyin falan diye ama dediğim gibi bu konuda eşimle hemfikir olmadığımız için bir sonraki görüşmemizde yine aynıları olacağına eminim. Resmen akrabalarından soğuttu beni, uzun süre anne babası dahil hiç kimseyi görmek istemiyorumEşinin tavrı yanlış olmuş canım, sen sonuçta çocuğunun iyiliği için endişeleniyorsun. Benim de yeğenlerim geldi ve onlar da haliyle öpmek, okşamak istediler ama “O daha çok küçük, ayaklarını sevelim sadece olur mu?” filan diyerek durumu idare etmeye çalıştık. Hoş büyük olan yine arada derede benimkinin kafasına bir şaplak atmayı başardı ya neyseHadi çocuk anlamıyor da bu ailelerin rahatlığı nedir gerçekten bilmiyorum. Hasta olsa onlar bakacak sanki.
Eşin sana destek olmazsa onun tarafında kimse senin dediğini sallamıyor maalesef canım. Daha sakin bir zamanda tekrar konuşursanız bu konuyu bence tavrı değişir çünkü genelde ilk tepki olarak savunma moduna geçiyorlar, sonra sonra hak vermeye başlıyorlar. Allah yardımcın olsun bu dönemde zaten normalde de her şey batıyor insana bir de düşüncesizlik iyice delirtiyordur.Evet çocuk anlamıyor, ben çocuklara kızmıyorum. Çocuklar öyle hirpalarken sesini çıkarmayan annelerine ve eşime kızıyorum. Aynı şeyi ben de söyledim , daha çok küçük yüzünden öpmeyin falan diye ama dediğim gibi bu konuda eşimle hemfikir olmadığımız için bir sonraki görüşmemizde yine aynıları olacağına eminim. Resmen akrabalarından soğuttu beni, uzun süre anne babası dahil hiç kimseyi görmek istemiyorum
Canim zeytinyagi veriyormusun ?Kızlar bebeğim bugün 3 gün olucak kakasını yapmıyo yayani arada gaz çıkarırken biraz geliyo bezine o kadar, çok ıkınıyo zorlanıyo sanki niye böyle oldu ki? Biogia kullanmaya başlamıştım bi hafta oldu o mu yaptı acaba
Değişik emzikler dene bence canım emzik büyük rahatlık.Emziği almıyo ağzına verince kusacak gibi oluyo
Evet bizim de memede öyle oluyodu dedim böyle olmicak çünkü aç olmasa da kokusunu alınca emiyo ya kusuyo sonra hazmedemiyor. Emzik aldık daha yeni yrni tutmaya basladı. Ben de göğsüme koyuyorum emzik veriyorum kucagımda yürüyorum piş piş diyorum uyuyo. Valla bakalım inşallah böyle devam eder
Benimkinde de var. Mustelanın konak kremini kullandık ama fayda etmedi. Zeytinyağında asit olduğu için sürmek istemiyorum.Kızlar konak var mı bebeğinizin başında? Benim kızımın başı konak oldu, bebe yağı sürdüm ama pek farketmedi. Siz ne önerirsiniz
Canım ben doğumdan beri kullanıyorum memnunum baya. Uyanmasını engelliyor. İlk yatırdığımda sevmemişti ama pes etmedim birkaç deneme sonrasında alıştı. Ben hem yazlık hem kışlık olanından aldım yani 0.3 ve 0.5 tog olanından havanın derecesine göre giydiriyorum.Owli Uyku Gurusu kullananlar memnun musunuz? Olumsuz yorum çok okudum da alıp almama konusunda kararsız kaldım. Oğlum uykuda çok hareket ediyor, kundak yapmaya çalışıyoruz onda da uyanıp izin vermiyor. Cırt cırtlı bir hazır kundak almıştım daha önce ama onu da açıyor, uzun süre öyle kalamıyor, ne yapacağımı şaşırdım.
Ben gece de gündüz de koyuyorum. Kolları da hep içeride yoksa kollarını yüzüne götürüp uyandırıyor kendini.Gündüz uyuturken de koyuyor musun canım ? Bizim doktor çok önermedi, kas gelişimi için kollarını oynatsın dedi. Ben de sadece gece yapıyorum, çünkü buna koymadan hayatta uyumuyor. Gündüz de mi koysam acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?