2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben battaniye koymuyorum. Az öncr de yazmıştım da hep içeride kolları. Kesinlikle fazla giydirmiyorum çocuk için çok tehlikeli aşırı ısı artışı. İlk Denediğimde çocuğun göğsüne sırtına bakıp üşüyüp üşümediğine baktım ben. 0.3 togluk olanı gündüz giydirdim ekim kasım ayında derece hep 27 falandı, içine sadece uzun kollu zıbın giydirdim. Akşamları 0.5 togluk olanı giydirdim uzun kollu badi ve patikli pantolonla oluyor çocuk.
Şimdilerde hava soğudu ev 24-25 derece hep o yüzden hem gece hem gündü 0.5 togluk olanı içine uzun kollu zıbın ve patikli pantokonla giydiriyorum.
Bir de battaniye koymak tehlikeli bence. Benim bebek eğimli yatakta yatıyor ve uyandığında yatağın aşağısına kadar inmiş oluyor her gün. Battaniye yüzünü örtebilir dikkat etmek lazım.

Benimki asla ama asla kundak kabul etmedi doğduğu ilk günden beri. Babası gibi kolları iki yanda uyuyordu daha ilk doğduğu günlerde bile, öyle de alıştı gitti. O yüzden kollarını çıkarıp kullanıyorum canım içim rhaat etmiyor birde ince penye battaniye örtüyorum canım, sıcacık oluyor.
0.5 tog aldım canım, yaza doğru da yazlık olanı alacağım, büyük rahatlık gerçekten.
Canım mama veriyor musun bilmiyorum ama yeni doğan dönemlerinde 10 güne kadar normal diye biliyorum. Gaz ve kabızlık masajları var denedin mi? Birde ıkınmalsrı iyi bir şeymiş aslında. Gaz çıkarmayı, kaka yapmayı öğreniyorlarmış. Ilınmaya bilmeyincr sıkıntı oluyormuş asıl.

Canim zeytinyagi veriyormusun ?
Ben arada 1 cay kasigi kadarveriyorum. Veya mamasina ekliyorum. Doktorumda ver dedi.
Biri bana yedikleri yetersiz geliyorsa olabilir demisti ama ben doktoruma sordugumda 100 saate kadar normal olabilir demisti.
Bugün verdim canım zeytinyağı, poposunu da uyardım yağla ama yok hala yapmıyo ya, ben mama vermiyorum sadece anne sütü alıyo doymuyo ki acaba ondan mı oluyo

Yok canım mama vermedim hiç, masajları denedim ama yok işe yaramadı, gaz çıkarıyo sadece. Çok huysuz çok ağlıyo çok kötü bi durum ya

Bizim yatak da eğimli canım, çareyi annem buldu. Penye bir battaniyeyi katlayıp, yatınca poposunun altına gelecek şekilde bariyer yaptık yatakta, aşağıya kaymasını engelliyor,

Bugün verdim canım zeytinyağı, poposunu da uyardım yağla ama yok hala yapmıyo ya, ben mama vermiyorum sadece anne sütü alıyo doymuyo ki acaba ondan mı oluyo
Gunde 5 cisli bez olursa doyuyomus cnm. Cocuk biraz cok aglayinca ya da farklibisey olunca hemen sit mu yetmiyo mu diyoruz daha cok cevrenin etkisiyle. Ben de ayniyim ne yazikki ama topluca bundan kurtulmamiz lazim

Gunde 5 cisli bez olursa doyuyomus cnm. Cocuk biraz cok aglayinca ya da farklibisey olunca hemen sit mu yetmiyo mu diyoruz daha cok cevrenin etkisiyle. Ben de ayniyim ne yazikki ama topluca bundan kurtulmamiz lazim
Çişli bez sayısı çok fazla canım, o kadar haklısın ki.. ama işte ne biliyim memede de ağlayınca hemen yetmiyo mu psikolojisi geliyo

Mama kullanıyo muydun canım sen? Bide huzursuz mu benim ki çok ağlıyo da
Kullanmıyorum canım evet benim kucağım dışında kimsede durmuyo hep emmek istiyo benim sütğm yetmiyo diyorum ben ama kilo alımı normal çözemedim. Arada sütğm az oluyo seninde oluyo mu bazen çok bazen az

Ya meme ucum sürekli yara oluyo delirşcem artık . Memeyide düzgün veriyorum ama oluyo onun sıkıntısından sütüm azalıyo ne zormuş emzirmek ya yok mastit ol yok ucu yara olsun

Aynen öyle gerçekten her şey batıyor. Bugün 40 günlük olduk, sözde lohusalik bitiyor ama bence hiç de bitmiyor dediğin gibi tekrar konuşurum ama farklı bir zamanda. Şu an hiç sakın kalamam bu konular açıldığında çünkü.

Benimkiler Allah'tan Cat kapı gelecek uzaklıkta değiller, aynı şehirdeyiz ama. Annemler cat kapı gelecek uzaklıkta ama inan hiç rahatsız etmediler bir günden bir güne. Erkek aileleri hep mi sorunlu anlamadım. Biz de böyle kayınvalide olur muyuz bilemedim benimkisi normal doğum olmasını benden çok istiyordu , sebebi de belki 3-4 ten fazla dogurursam sezaryenle olmazmış. Te Allah'ım ya guler misin ağlar mısın

Ya meme ucum sürekli yara oluyo delirşcem artık . Memeyide düzgün veriyorum ama oluyo onun sıkıntısından sütüm azalıyo ne zormuş emzirmek ya yok mastit ol yok ucu yara olsun
Gümüş kapak kullanıyor musun benim bu sitede kalıp sorum oldu artık bu satışa mi başlasam ne yapsam

Kullanmıyorum canım evet benim kucağım dışında kimsede durmuyo hep emmek istiyo benim sütğm yetmiyo diyorum ben ama kilo alımı normal çözemedim. Arada sütğm az oluyo seninde oluyo mu bazen çok bazen az
Benim oğlum da kakasını yapamadığından beri hep kucakta duruyo sadece, sütüm gündüzleri daha az gibi geliyo ama bilemiyoruz ki işte kilo alımı da iyi doktor fazla bile almış sütümün yettiğini söylüyo ama çocuk hep huzursuz yani sürekli aç gibi emmek istiyo

Bizim yatak da eğimli canım, çareyi annem buldu. Penye bir battaniyeyi katlayıp, yatınca poposunun altına gelecek şekilde bariyer yaptık yatakta, aşağıya kaymasını engelliyor,
Ya benim bebeğim de birkaç saat sonra aşağıya düşüyor top gibi oluyor her seferinde Deneyeyim canım ben de bu taktiği.
Çişli bez sayısı çok fazla canım, o kadar haklısın ki.. ama işte ne biliyim memede de ağlayınca hemen yetmiyo mu psikolojisi geliyo
Bizde de öyle günler oluyor canım, eşim hemen mama vermek istiyor sinir oluyorum. Çişli bezler fazlaysa besleniyordur, merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…