- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Yakında başlar seninki de canımMaşallah canımbizimki hala öyle dönmeleri yok erken mi acaba daha
Kiz vicdan yapma bende kaldirmiyorumBen de aynı şeyi diyorum, eşim kaldırtmadı, ve vicdan azabı çekiyorum şu anda
Senin kanguru nasıl birşey canım . Ben hala cesaret edemiyorum kullanmaya ya başlarsa dışarda ağlmaya diyeBugün yine kurtlandım, çocuğu alıp 2. kez tek başıma uzun süreli dışarı çıktımAma bu sefer kanguruyla çıktım, Allahım ne büyük rahatlıkmış istediğim gibi doya doya gezdim, benim sıpa da biraz etrafı izledikten sonra uyudu kaldı çok şükür. Allah bu kanguru olayını icat edenden bin kere razı olsun diyorum başka bir şey demiyorum
Kizlar ya bebeğim bi kaç gündür aksam saatlerinde durduk yere ağlayıp sakinleşmiyor ne yapsak 20 dk öyle agliycak ila yani ve sonrada gülüyor aç değil altı temiz ve aç olduğuna bağladım başta sonra esim bu gün saloyor karnından ses geliyor nasıl insan şu içer fazla çalkalanıyor ya öyle tok yani anlamadım niye ağlamayan bebeğim böyle değişik bi huy çıkardı doğduğundan beri asla öyle aglamdi ya sadece mırıldanarak agliyordu ve bu aralar böyle sizde de oldu mı ya acaba atak haftası dediğinizden olabilir mi yabide hep salyaları akiyor neyden sizce hep islak üstü başı günde üç defa üst degistiruyor belki daha fazla
Kızlar sizin bebeklerde uyumadıkları anlarda huysuzlar mı? En fazla 5 dk duruyor sonra ağlıyo ne zaman uyanıkken ağlamadan durabilecekler
Canım benimki Boroosh Baby marka kanguru, fotoğrafını ekliyorum. Owli’nin dış kundağı var çocuğu ona sarıp kanguruya koyuyorum. Kucakta gittiği için bir süre sonra mayışıp uyuyor zaten. O ağlama olayını geçen bebek arabasında yaşadım ya gerçekten rezalet bir şey, tüm gün kucağımda dolaştı arabasına her koyduğumda ağladıSenin kanguru nasıl birşey canım . Ben hala cesaret edemiyorum kullanmaya ya başlarsa dışarda ağlmaya diye
Uf ben hasta olursa diye korkuyorum, yoksa çok istiyorum gezip tozmakCanım benimki Boroosh Baby marka kanguru, fotoğrafını ekliyorum. Owli’nin dış kundağı var çocuğu ona sarıp kanguruya koyuyorum. Kucakta gittiği için bir süre sonra mayışıp uyuyor zaten. O ağlama olayını geçen bebek arabasında yaşadım ya gerçekten rezalet bir şey, tüm gün kucağımda dolaştı arabasına her koyduğumda ağladıAma denemeden bilemezsin canım, önce kısa mesafelerle başla, yavaş yavaş uzat ben öyle yaptım.
Ya ben gerçekte bu sorunun yanıtını merak ediyorum şöyle uyanık kalıp ağlamadan ne kadar duruyor sizinkiler herkes bi yazsaKızlar sizin bebeklerde uyumadıkları anlarda huysuzlar mı? En fazla 5 dk duruyor sonra ağlıyo ne zaman uyanıkken ağlamadan durabilecekler
Ben kullanıuorum iki güne etki ediyoMerhaba sevgili anneler btewers yeast b12 kullanan var mı acaba kac gune etki etmeye basliyor
Değmez bosver hasta olunca tüm düzen tepetaklak olıyo yaza kadar evde takılalmUf ben hasta olursa diye korkuyorum, yoksa çok istiyorum gezip tozmak
Evet coğu bebek oyle 3 aydan sonra azalacakKızlar sizin bebeklerde uyumadıkları anlarda huysuzlar mı? En fazla 5 dk duruyor sonra ağlıyo ne zaman uyanıkken ağlamadan durabilecekler
10 dkYa ben gerçekte bu sorunun yanıtını merak ediyorum şöyle uyanık kalıp ağlamadan ne kadar duruyor sizinkiler herkes bi yazsa
Yemin ederim uc dört gündür bu haldeyim aynı dedigin gibi birden ve hiç durmuyor ilk doğduğundan bu yana bile o kadar aglamdi yani bende çok kötü oluyorum ve uzluyorum gerçekten göz yaşları geliyor öyle agliyor bu gün yapmadı çok şükür belki geçer canim endişelenme aynısını yaşadım yaniAkşam saatinde kudurdu resmen minnoş. Ağlama krizlerine girdi inanılmaz kötüydü. Katılarak kıpkırmızı olarak ağladı. Hala ağlıyor sakinleşemedi. Biraz aç kaldı kendi emmedi, uyku saati de az geçti uyumadı. Çıldırmış gibiydi. Uyudu az uyandı aynen devam. Kötü bi rüyada gibiyim heryerim kaskatı kesildi.
2,5-3 Aydan önce kısaydı tabi ama şimdi oyun halısı aldım. 1 saate yakın oynuyor onunla günde, hışırtılı kitap aldım ona da bayılıyor. Oynarken uyuyakalıyo aşık oluyorumYa ben gerçekte bu sorunun yanıtını merak ediyorum şöyle uyanık kalıp ağlamadan ne kadar duruyor sizinkiler herkes bi yazsa
Canım çok soğuksa hava çıkarma tabii ama burada 1 haftadır hava yumuşak mesela ben de çıkarabildiğim kadar çıkarmaya çalışıyorum. Sen de havaya göre kısa süreli çıkabilirsin belki yoksa ben de çok soğuk, yağışlı zamanlarda çıkmıyorum.Uf ben hasta olursa diye korkuyorum, yoksa çok istiyorum gezip tozmak
Gözyaşları öyle aktı ki kıyafetinin yakasını ıslattı bu akşam. Ben gık demeden besledim, ağlamayı öğrenmesin dedim. Meğer ağlama uzmanı olmuş da farketmemişimYemin ederim uc dört gündür bu haldeyim aynı dedigin gibi birden ve hiç durmuyor ilk doğduğundan bu yana bile o kadar aglamdi yani bende çok kötü oluyorum ve uzluyorum gerçekten göz yaşları geliyor öyle agliyor bu gün yapmadı çok şükür belki geçer canim endişelenme aynısını yaşadım yani
Guzel Ekim anneleri hepinize selamlarBen bir zamanlar bu grupta yaziyordum, bebegimin ekimde dogmasi beklendigi icin. Ama erken dogdu Agustos’ta. Bir sure sonra Agustos annelerini takip etmeye basladim, cunku gelisim acisindan onlara daha yakindi. Ama onlar genelde zamaninda dogum yaptiklari icin, aslinda tam olarak oraya da uymuyoruz :) Neyse yani ozetle, ne burada kalabildim, ne orali olabildim
Benim size yazma nedenim su. Bu zamana kadar gecen nice uykusuz gecelerim oldu, asi gunleri, sac dokulmeleri, meme retleri, ataklar, memede sut eksikligi vs. Su an bunlarla ugrasiyorsaniz, merak etmeyin gececek demeye geldim. Her sey daha yoluna girecek. Tabi yine sorunlar cikabiliyor, ama inanin gucunuz git gide daha artiyor. Cunku basta bebeginize iyice alisiyorsunuz, huyunu suyunu ogreniyorsunuz. İletisiminiz git gide artiyor, bu da size daha cok guc veriyor. Uyku olarak (ozel bir durum olmadigi surece) biraz daha fazla uyuyabiliyorsunuz ki bu gercekten dayanma gucunuzu cok artiriyor. Yani her sey toz pembe olmasa da, tunelin sonunda ışık var cunku siz gucleniyorsunuz… Hepinize sefkatle sariliyorum, dayanin anneler, daha guzel gunler yakinda
Aynen Vala kız hiç sormaGözyaşları öyle aktı ki kıyafetinin yakasını ıslattı bu akşam. Ben gık demeden besledim, ağlamayı öğrenmesin dedim. Meğer ağlama uzmanı olmuş da farketmemişim
Benimkide gunduz uyumaz ama gece 4 5 hatta 6 saat uyudugu olur gece beslenmeside sevmez 1 kere yer 11 12 gibi uyur 5 gibi uyanir biraz emer uyur sabah 7 bucuk 8 de uyanir acikir aglar sonra 11 gibi uyur 1 2 gibi uyanir eskiden uyurken uyandiriyodum ama şimdi uyandirmiyorum çunku uyanikken ya aglayacak ya emeceük ya da kucakta asla yatirmadan dik tutularak gezilecek o da omuzdan etrafi izleyecek o sebepten ne zaman kendisi uyanirsa diyorum huysuzluğunu çekmemek için açıkcasıKızlar, benim kıza dün gece babası baktı, ve 7 saat filan uyudu, normal midir bu? Bir önceki gece de 6 saat uyumuştu. Gece mama verip yatırıyorum.
Aç kalmıştır bunca saat gibi geliyor bana, babası da bi şey olmaz diyor. Vicdan yapıyorum, uyuduğum için. Belki ben yanında olsam meme isterdi
Bir de owli kundağa koyuyorum, normal yatırsam bu kadar uyumaz, hatta hemen uyanır. Doğru mu yapıyorum kundakta bu kadar saat uyutarak...
Bende oyun halısı aldım ama hala dikkatini çekmedi 71 günlük bugün. Kitabı elinde tutuyor demek daha oda yok bizde2,5-3 Aydan önce kısaydı tabi ama şimdi oyun halısı aldım. 1 saate yakın oynuyor onunla günde, hışırtılı kitap aldım ona da bayılıyor. Oynarken uyuyakalıyo aşık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?