2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Senin kanguru nasıl birşey canım . Ben hala cesaret edemiyorum kullanmaya ya başlarsa dışarda ağlmaya diye

Akşam saatinde kudurdu resmen minnoş. Ağlama krizlerine girdi inanılmaz kötüydü. Katılarak kıpkırmızı olarak ağladı. Hala ağlıyor sakinleşemedi. Biraz aç kaldı kendi emmedi, uyku saati de az geçti uyumadı. Çıldırmış gibiydi. Uyudu az uyandı aynen devam. Kötü bi rüyada gibiyim heryerim kaskatı kesildi.

Kızlar sizin bebeklerde uyumadıkları anlarda huysuzlar mı? En fazla 5 dk duruyor sonra ağlıyo ne zaman uyanıkken ağlamadan durabilecekler

Uykusu gelince çığlık atıp ağlardı. Daha kötüsü olamaz derdim ama bu akşam mahvetti bizi. Anneme gitmiştim. Evden çıktığıma pişman etti beni

Senin kanguru nasıl birşey canım . Ben hala cesaret edemiyorum kullanmaya ya başlarsa dışarda ağlmaya diye
Canım benimki Boroosh Baby marka kanguru, fotoğrafını ekliyorum. Owli’nin dış kundağı var çocuğu ona sarıp kanguruya koyuyorum. Kucakta gittiği için bir süre sonra mayışıp uyuyor zaten. O ağlama olayını geçen bebek arabasında yaşadım ya gerçekten rezalet bir şey, tüm gün kucağımda dolaştı arabasına her koyduğumda ağladı Ama denemeden bilemezsin canım, önce kısa mesafelerle başla, yavaş yavaş uzat ben öyle yaptım.

Eklentiler

• F22BA7E7-A0BF-4B55-A921-5D9EFAC3F662.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 55
Reactions: The
Guzel Ekim anneleri hepinize selamlar Ben bir zamanlar bu grupta yaziyordum, bebegimin ekimde dogmasi beklendigi icin. Ama erken dogdu Agustos’ta. Bir sure sonra Agustos annelerini takip etmeye basladim, cunku gelisim acisindan onlara daha yakindi. Ama onlar genelde zamaninda dogum yaptiklari icin, aslinda tam olarak oraya da uymuyoruz :) Neyse yani ozetle, ne burada kalabildim, ne orali olabildim

Benim size yazma nedenim su. Bu zamana kadar gecen nice uykusuz gecelerim oldu, asi gunleri, sac dokulmeleri, meme retleri, ataklar, memede sut eksikligi vs. Su an bunlarla ugrasiyorsaniz, merak etmeyin gececek demeye geldim. Her sey daha yoluna girecek. Tabi yine sorunlar cikabiliyor, ama inanin gucunuz git gide daha artiyor. Cunku basta bebeginize iyice alisiyorsunuz, huyunu suyunu ogreniyorsunuz. İletisiminiz git gide artiyor, bu da size daha cok guc veriyor. Uyku olarak (ozel bir durum olmadigi surece) biraz daha fazla uyuyabiliyorsunuz ki bu gercekten dayanma gucunuzu cok artiriyor. Yani her sey toz pembe olmasa da, tunelin sonunda ışık var cunku siz gucleniyorsunuz… Hepinize sefkatle sariliyorum, dayanin anneler, daha guzel gunler yakinda

Uf ben hasta olursa diye korkuyorum, yoksa çok istiyorum gezip tozmak

Yemin ederim uc dört gündür bu haldeyim aynı dedigin gibi birden ve hiç durmuyor ilk doğduğundan bu yana bile o kadar aglamdi yani bende çok kötü oluyorum ve uzluyorum gerçekten göz yaşları geliyor öyle agliyor bu gün yapmadı çok şükür belki geçer canim endişelenme aynısını yaşadım yani

Ya ben gerçekte bu sorunun yanıtını merak ediyorum şöyle uyanık kalıp ağlamadan ne kadar duruyor sizinkiler herkes bi yazsa
2,5-3 Aydan önce kısaydı tabi ama şimdi oyun halısı aldım. 1 saate yakın oynuyor onunla günde, hışırtılı kitap aldım ona da bayılıyor. Oynarken uyuyakalıyo aşık oluyorum

Uf ben hasta olursa diye korkuyorum, yoksa çok istiyorum gezip tozmak
Canım çok soğuksa hava çıkarma tabii ama burada 1 haftadır hava yumuşak mesela ben de çıkarabildiğim kadar çıkarmaya çalışıyorum. Sen de havaya göre kısa süreli çıkabilirsin belki yoksa ben de çok soğuk, yağışlı zamanlarda çıkmıyorum.

Gözyaşları öyle aktı ki kıyafetinin yakasını ıslattı bu akşam. Ben gık demeden besledim, ağlamayı öğrenmesin dedim. Meğer ağlama uzmanı olmuş da farketmemişim

Çok tatlısın umut doluyum bende inşallah

Gözyaşları öyle aktı ki kıyafetinin yakasını ıslattı bu akşam. Ben gık demeden besledim, ağlamayı öğrenmesin dedim. Meğer ağlama uzmanı olmuş da farketmemişim
Aynen Vala kız hiç sorma bende bu gün öyle çabaladım aglamsin diye Vala çok şükür bu gün aglamdi öyle tam yapacak durdurdum insallah unuturlar

Benimkide gunduz uyumaz ama gece 4 5 hatta 6 saat uyudugu olur gece beslenmeside sevmez 1 kere yer 11 12 gibi uyur 5 gibi uyanir biraz emer uyur sabah 7 bucuk 8 de uyanir acikir aglar sonra 11 gibi uyur 1 2 gibi uyanir eskiden uyurken uyandiriyodum ama şimdi uyandirmiyorum çunku uyanikken ya aglayacak ya emeceük ya da kucakta asla yatirmadan dik tutularak gezilecek o da omuzdan etrafi izleyecek o sebepten ne zaman kendisi uyanirsa diyorum huysuzluğunu çekmemek için açıkcası

2,5-3 Aydan önce kısaydı tabi ama şimdi oyun halısı aldım. 1 saate yakın oynuyor onunla günde, hışırtılı kitap aldım ona da bayılıyor. Oynarken uyuyakalıyo aşık oluyorum
Bende oyun halısı aldım ama hala dikkatini çekmedi 71 günlük bugün. Kitabı elinde tutuyor demek daha oda yok bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…