2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dıs kundak demıssn ya canım bacakları kanguruda nasıl sekıllendırıyosn?
Benım mınısın bacakları azcık kucuk geldi rahatca acılıyo ama sankı bı 2-3 cm daha ıhtıyac var o arada bı potluk kalıyo

Bende oyun halısı aldım ama hala dikkatini çekmedi 71 günlük bugün. Kitabı elinde tutuyor demek daha oda yok bizde
Daha erken zaten canım tutması için 15 güne başlar ama yavaş yavaş. Benimki 116 günlük eline verdiğimi tutuyo önce bi bakıyo sonra uzanıp tutmya çalışıyor. Uzun süre tutamıyo tabi henüz. Havuç veriyorum eline ağzına götürüyor bakıyo sonra bırakıyor. Eline aldığı herşeyi ağzına götürüyor.

Bugün bebeğimi tarttım 9 günde 220 gr almış hemşire iyi dedi ama kilosu ancak 4370 daha 2 ay 10 günlük illa mama alımını mı artırmam lazım ne yapsam olmuyo pes ediyorum

Kizlar sezeryan iziniz nasıl?? ince kırmızı mor arası bi renk hafif kabarık şekilde nette araştırdım keloidmiş . Dr kerem felan vermedi canım sıkıldı bu izemadecassol var evde sürsem etki eder mi 15 tatilde gidebilirim ancak dr eczane den krem almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz var mı krem

Bu kitapları oyuncakları nasıl temizliyorsunuz? Yıkıyor musunuz
Canım yıkamadım rengi solar karışır falan diye belki bişey olmaz ama ben karbonatlı sirkeli su karıştırdım sprey olarak oyuncaklarına oyun halısına sıkıp balkona asıyorum arada. Bir de lysol dezenfektan dediler onu alıcam bebek eşyalarına sıkıyorlarmış.

Kızlar sizin bebeklerde uyumadıkları anlarda huysuzlar mı? En fazla 5 dk duruyor sonra ağlıyo ne zaman uyanıkken ağlamadan durabilecekler
Oyun oynatıyor musun canım? Bende piyanolu oyun halısı ve beşikte dönencesi var bunlarla vakit geçirtiyorum biraz. Tavsiye ederim. Bir de kitap okuyorum ona her syafayı okuduktan sonra resimleri gösteriyorum. Böyle böyle oyalanıyor 10ar 15 er dakika. Ana kucağında da oturuyor bir süre beni izliyor ama yanından ayrılırsam çığlığı basıyor.

Son düzenleme:
Canım benimki de ilk başta öyleydi ama biraz büyüyünce tam oldu gibi. Fotoğrafını da atıyorum hatta. Tek sıkıntım kundak çok kalın, dışarıda neyse de binalara filan girince çocuk içinde pişecek diye korkuyorum.

hannel canım senin dolap hesabın var mıydı
Hiç kullanmadığım bir hesabım var canım
Bu kitapları oyuncakları nasıl temizliyorsunuz? Yıkıyor musunuz
Ben makinede yıkanabilir yazan her şeyi atıyorum makineye Gerisini de deterjanlı suyla siliyorum.
Benim de hafif kabarık, tam izin üstü de kararmıştı ve kupkuruydu. Doktora gösterdim, geçer filan dedi çok da ciddiye almadı. İzler için contractubex çok iyi bir krem diye biliyorum ama emziriyorsan kullanabilir misin emin değilim canım. Ben kantaron yağı sürmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. O kararan yerler de kese yaptıkça normale dönmeye başladı çok şükür, benim de o kısım moralimi acayip bozuyordu.

Eklentiler

• E175B84B-FBA5-4F94-9497-FB77E5A277AC.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 51
Ya ben gerçekte bu sorunun yanıtını merak ediyorum şöyle uyanık kalıp ağlamadan ne kadar duruyor sizinkiler herkes bi yazsa
Her bebek farklıdır benm ilk bebeğim çok ağlardı bu o kadar değil ihtiyaclarını gdernce susuyo ama gececek hepsi emin olun

Hannel diye bi hesap gördüm de aklıma sen geldin hemen

Oyun halısı var da daha dikkatini çekmiyor sanırım bi 15 günümüz falan var

Reactions: The
Oyun halısı var da daha dikkatini çekmiyor sanırım bi 15 günümüz falan var
Ben de bugün koydum oyun halisina , heyecanlandi öyle aman aman bi oynamadı ama sıkılmadi da bı 15dk falan durdurdum , en azından yemek yiyebildim inşallah sıkılmaz. Her gün yarım saat bile dursa mutlu olurum valla. En azından bı ferahlarim

Benim de aynı

Bugün bebeğimi tarttım 9 günde 220 gr almış hemşire iyi dedi ama kilosu ancak 4370 daha 2 ay 10 günlük illa mama alımını mı artırmam lazım ne yapsam olmuyo pes ediyorum
Canım benım bebeğim 2 aylıkken gunde 3-4 kez mama takviye etmeme rağmen 4.150-200 gram falandı önemli olan doğum kılosu aslında bırde bır oncekı ay kilosu kactı
Oyy kuzuu sanırm bnm kangurunun alt kısmı az daha genıs
Yenı dogan yastıgyla kullAnmaya karar verdım o da hıc rahat değil
Cnm benım kızımda aynı
Ama gececek inş
Bıraz zamana ıhtıyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…