Dıs kundak demıssn ya canım bacakları kanguruda nasıl sekıllendırıyosn?Canım benimki Boroosh Baby marka kanguru, fotoğrafını ekliyorum. Owli’nin dış kundağı var çocuğu ona sarıp kanguruya koyuyorum. Kucakta gittiği için bir süre sonra mayışıp uyuyor zaten. O ağlama olayını geçen bebek arabasında yaşadım ya gerçekten rezalet bir şey, tüm gün kucağımda dolaştı arabasına her koyduğumda ağladıAma denemeden bilemezsin canım, önce kısa mesafelerle başla, yavaş yavaş uzat ben öyle yaptım.
Hışırtılı kıtap nedir canım?2,5-3 Aydan önce kısaydı tabi ama şimdi oyun halısı aldım. 1 saate yakın oynuyor onunla günde, hışırtılı kitap aldım ona da bayılıyor. Oynarken uyuyakalıyo aşık oluyorum
Daha erken zaten canım tutması için 15 güne başlar ama yavaş yavaş. Benimki 116 günlük eline verdiğimi tutuyo önce bi bakıyo sonra uzanıp tutmya çalışıyor. Uzun süre tutamıyo tabi henüz. Havuç veriyorum eline ağzına götürüyor bakıyo sonra bırakıyor. Eline aldığı herşeyi ağzına götürüyor.Bende oyun halısı aldım ama hala dikkatini çekmedi 71 günlük bugün. Kitabı elinde tutuyor demek daha oda yok bizde
Hışırtılı kıtap nedir canım?
Benı bi linklesen
Çok teşekkur ederm canmEki Görüntüle 2978739
Bu canım çok ilgisini çekti. Uygulama olduğu için link atamadım :)
Bu kitapları oyuncakları nasıl temizliyorsunuz? Yıkıyor musunuzEki Görüntüle 2978739
Bu canım çok ilgisini çekti. Uygulama olduğu için link atamadım :)
Canım yıkamadım rengi solar karışır falan diye belki bişey olmaz ama ben karbonatlı sirkeli su karıştırdım sprey olarak oyuncaklarına oyun halısına sıkıp balkona asıyorum arada. Bir de lysol dezenfektan dediler onu alıcam bebek eşyalarına sıkıyorlarmış.Bu kitapları oyuncakları nasıl temizliyorsunuz? Yıkıyor musunuz
Oyun oynatıyor musun canım? Bende piyanolu oyun halısı ve beşikte dönencesi var bunlarla vakit geçirtiyorum biraz. Tavsiye ederim. Bir de kitap okuyorum ona her syafayı okuduktan sonra resimleri gösteriyorum. Böyle böyle oyalanıyor 10ar 15 er dakika. Ana kucağında da oturuyor bir süre beni izliyor ama yanından ayrılırsam çığlığı basıyor.Kızlar sizin bebeklerde uyumadıkları anlarda huysuzlar mı? En fazla 5 dk duruyor sonra ağlıyo ne zaman uyanıkken ağlamadan durabilecekler
Canım benimki de ilk başta öyleydi ama biraz büyüyünce tam oldu gibi. Fotoğrafını da atıyorum hatta. Tek sıkıntım kundak çok kalın, dışarıda neyse de binalara filan girince çocuk içinde pişecek diye korkuyorum.Dıs kundak demıssn ya canım bacakları kanguruda nasıl sekıllendırıyosn?
Benım mınısın bacakları azcık kucuk geldi rahatca acılıyo ama sankı bı 2-3 cm daha ıhtıyac var o arada bı potluk kalıyo
Hiç kullanmadığım bir hesabım var canım
Ben makinede yıkanabilir yazan her şeyi atıyorum makineyeBu kitapları oyuncakları nasıl temizliyorsunuz? Yıkıyor musunuz
Benim de hafif kabarık, tam izin üstü de kararmıştı ve kupkuruydu. Doktora gösterdim, geçer filan dedi çok da ciddiye almadı. İzler için contractubex çok iyi bir krem diye biliyorum ama emziriyorsan kullanabilir misin emin değilim canım. Ben kantaron yağı sürmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. O kararan yerler de kese yaptıkça normale dönmeye başladı çok şükür, benim de o kısım moralimi acayip bozuyordu.Kizlar sezeryan iziniz nasıl?? ince kırmızı mor arası bi renk hafif kabarık şekilde nette araştırdım keloidmiş . Dr kerem felan vermedi canım sıkıldı bu izemadecassol var evde sürsem etki eder mi 15 tatilde gidebilirim ancak dr eczane den krem almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz var mı krem
Her bebek farklıdır benm ilk bebeğim çok ağlardı bu o kadar değil ihtiyaclarını gdernce susuyo ama gececek hepsi emin olunYa ben gerçekte bu sorunun yanıtını merak ediyorum şöyle uyanık kalıp ağlamadan ne kadar duruyor sizinkiler herkes bi yazsa
Hannel diye bi hesap gördüm de aklıma sen geldin hemenCanım benimki de ilk başta öyleydi ama biraz büyüyünce tam oldu gibi. Fotoğrafını da atıyorum hatta. Tek sıkıntım kundak çok kalın, dışarıda neyse de binalara filan girince çocuk içinde pişecek diye korkuyorum.
Ben makinede yıkanabilir yazan her şeyi atıyorum makineyeGerisini de deterjanlı suyla siliyorum.
Benim de hafif kabarık, tam izin üstü de kararmıştı ve kupkuruydu. Doktora gösterdim, geçer filan dedi çok da ciddiye almadı. İzler için contractubex çok iyi bir krem diye biliyorum ama emziriyorsan kullanabilir misin emin değilim canım. Ben kantaron yağı sürmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. O kararan yerler de kese yaptıkça normale dönmeye başladı çok şükür, benim de o kısım moralimi acayip bozuyordu.
Aa yok o ben değilimHannel diye bi hesap gördüm de aklıma sen geldin hemen
Oyun halısı var da daha dikkatini çekmiyor sanırım bi 15 günümüz falan varOyun oynatıyor musun canım? Bende piyanolu oyun halısı ve beşikte dönencesi var bunlarla vakit geçirtiyorum biraz. Tavsiye ederim. Bir de kitap okuyorum ona her syafayı okuduktan sonra resimleri gösteriyorum. Böyle böyle oyalanıyor 10ar 15 er dakika. Ana kucağında da oturuyor bir süre beni izliyor ama yanından ayrılırsam çığlığı basıyor.
Ben de bugün koydum oyun halisina , heyecanlandiOyun halısı var da daha dikkatini çekmiyor sanırım bi 15 günümüz falan var
Benim de aynıKafayı yemek üzereyim ya emiyo ağlıyo zor bela uyuyo en fazla yarım saat sonra geri başa dön.atak haftasından gösteriyor ondan mı böyle ya akşama kadar pert oluyorum şöyle bi uyanıkken duruyum yok acaba başka bi derdi mi var diyorum Allahım sabır ver
Canım benım bebeğim 2 aylıkken gunde 3-4 kez mama takviye etmeme rağmen 4.150-200 gram falandı önemli olan doğum kılosu aslında bırde bır oncekı ay kilosu kactıBugün bebeğimi tarttım 9 günde 220 gr almış hemşire iyi dedi ama kilosu ancak 4370 daha 2 ay 10 günlük illa mama alımını mı artırmam lazım ne yapsam olmuyo pes ediyorum
Oyy kuzuuCanım benimki de ilk başta öyleydi ama biraz büyüyünce tam oldu gibi. Fotoğrafını da atıyorum hatta. Tek sıkıntım kundak çok kalın, dışarıda neyse de binalara filan girince çocuk içinde pişecek diye korkuyorum.
Ben makinede yıkanabilir yazan her şeyi atıyorum makineyeGerisini de deterjanlı suyla siliyorum.
Benim de hafif kabarık, tam izin üstü de kararmıştı ve kupkuruydu. Doktora gösterdim, geçer filan dedi çok da ciddiye almadı. İzler için contractubex çok iyi bir krem diye biliyorum ama emziriyorsan kullanabilir misin emin değilim canım. Ben kantaron yağı sürmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. O kararan yerler de kese yaptıkça normale dönmeye başladı çok şükür, benim de o kısım moralimi acayip bozuyordu.
Cnm benım kızımda aynıKafayı yemek üzereyim ya emiyo ağlıyo zor bela uyuyo en fazla yarım saat sonra geri başa dön.atak haftasından gösteriyor ondan mı böyle ya akşama kadar pert oluyorum şöyle bi uyanıkken duruyum yok acaba başka bi derdi mi var diyorum Allahım sabır ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?