Kızlar, benim kıza dün gece babası baktı, ve 7 saat filan uyudu, normal midir bu? Bir önceki gece de 6 saat uyumuştu. Gece mama verip yatırıyorum.
Aç kalmıştır bunca saat gibi geliyor bana, babası da bi şey olmaz diyor. Vicdan yapıyorum, uyuduğum için. Belki ben yanında olsam meme isterdi
Bir de owli kundağa koyuyorum, normal yatırsam bu kadar uyumaz, hatta hemen uyanır. Doğru mu yapıyorum kundakta bu kadar saat uyutarak...
Benimkisi hayatta o kadar uzun uyumaz ama uyusaydi da kilosu yerindeyse çok müdahale etmezdim sanırım. Ama o kadar saat göğüslerimin ağrısından ben uyuyamazdim emilmedigi için.Kızlar, benim kıza dün gece babası baktı, ve 7 saat filan uyudu, normal midir bu? Bir önceki gece de 6 saat uyumuştu. Gece mama verip yatırıyorum.
Aç kalmıştır bunca saat gibi geliyor bana, babası da bi şey olmaz diyor. Vicdan yapıyorum, uyuduğum için. Belki ben yanında olsam meme isterdi
Bir de owli kundağa koyuyorum, normal yatırsam bu kadar uyumaz, hatta hemen uyanır. Doğru mu yapıyorum kundakta bu kadar saat uyutarak...
Benimkisi hayatta o kadar uzun uyumaz ama uyusaydi da kilosu yerindeyse çok müdahale etmezdim sanırım. Ama o kadar saat göğüslerimin ağrısından ben uyuyamazdim emilmedigi için.Zaten öyle uzun uyuyacak uykusu varsa en azından bir defa kalkıp emzirip geri yatirsaniz olmaz mı?
Ben de aynı şeyi diyorum, eşim kaldırtmadı, ve vicdan azabı çekiyorum şu andaBenimkisi hayatta o kadar uzun uyumaz ama uyusaydi da kilosu yerindeyse çok müdahale etmezdim sanırım. Ama o kadar saat göğüslerimin ağrısından ben uyuyamazdim emilmedigi için.Zaten öyle uzun uyuyacak uykusu varsa en azından bir defa kalkıp emzirip geri yatirsaniz olmaz mı?
Ben de aynı şeyi diyorum, eşim kaldırtmadı, ve vicdan azabı çekiyorum şu anda
Şu an 79 günlük... sizce ne zamana kadar kundağa devam edebiliriz? Uykusu açısından çok iyi kundak, ama sıkışık tepişik şekilde 7 saat durması da belki kemik kas gelişimi için iyi değil... kundaksız hiç uyumuyor...Kundakta uyumak çocuğu dinlendirir. Bu kamp uyku tulumları kundaklarla aynı mantık, çok güzel dinlenip uyanır insan. Maşallah diyelim bebişe de.
Şu an ne kadar bilmiyorum ama emzirme danışmanları 2 ay bittikten sonra çocuğu zorla kaldırıp beslemenize gerek yok acıksa zaten kalkar diyorlar. Vicdan yapmayın. Keşke bizimkiler de uyusa da az dinlesek
Şu an 79 günlük... sizce ne zamana kadar kundağa devam edebiliriz? Uykusu açısından çok iyi kundak, ama sıkışık tepişik şekilde 7 saat durması da belki kemik kas gelişimi için iyi değil... kundaksız hiç uyumuyor...
Ben de böyle yapıyorumAslında uyanmadan da emiyorlar dediğin gibi.
Bazen ben uyanacağı saatlerde ondan önce uyanmış oluyorum hızlı yatmak için kucağıma alıp sütün kokusunu alınca açıyor ağzınıçocuğumun en büyük zaafı.
Ben de böyle yapıyorumgözünü bile açmıyor emzirip geri yatırıyorum
Vicdan azabı çekmenize gerek yok ama içinize sinmiyorsa bir emzirip geri yatin bence, sütünüz de azalmaz böylece. Uykusu masallah bu kadar derinse uyanmaz zaten gözünü bile açmazBen de aynı şeyi diyorum, eşim kaldırtmadı, ve vicdan azabı çekiyorum şu anda
Hiç sormaBizimkiler az obur sanki maya yaa
Canım doktorumuz omega 3 mutlaka kullan dedi solgar urunlerini tavsiye etti bende regnesis almistik dedi kullan dedi keşke 2 aydir kullansaydin omega 3 cok önemli ben tavsiye ettim saniyodum dedi sut arttirmak içinde bi urün önerdi ama daha adina bile bakmadimEğe vitamin eksikliğini yoksa vitamin kullanmak karaciğeri ve böbreği yorar, taşa sebebiyet verir.
Amaç süt arttırmak ise süt arttırıcı damlalar var.
Ben lullaby diye bir şey kullanmıştım memnundum.
Kalitesini arttırmak ise lifli ve proteinli gıdalar tüketmek.
Bakalim hâla pes etmedim mucadele ediyorum bakalim nolacak ve evet dogum kilomun üstumdeyim ☹Merhabalar tamamen geçti diyemem Bazen 3 saat uyuyor çok açsa Uyanınca meme falan dinlemiyorama en azından zamanı tutturduk mu meme alıyor, mamayı gündüz hala eds yöntemiyle veriyorum Tabi sütüm az olduğu için böyle bence Sütüm gelse bence dönerdik memeye
gribe de faydalıyün yerine normal pamuk kullanabilirsiniz
Ben de başta süt olsun diye denemediğim şey kalmadı baktım doğum kilomun üzerine çıktım sağlık olsun napalım dedikbazen olmayınca olmuyor
Benim bebeğim de öyleydi bir kereyle düzelmiyorlar. Bizim doktorumuzda zeytinyağı Ver Dedi 7. 8. Günden sonra kendi yapmaya başladı Yine de kendi doktoruna sor istersen
Benimkide refluymuş 2. Ayinda başladi malesef nolacak bilmiyorum doktorum ilac kullanmayalim simdi dedi insallah gelişimini etkilemezBir ara bizimde böyle oldu. Arka arkaya iki gün kustu püskürterek, reflü öyle başladı sanırım. Birde diyorsun ya göğsünu bosaltana kadar emmiş demek çok fazla gelmiş ona. Panik yapma bence. Reflü için nelere dikkat edilmeli bunları internetten okursan daha iyi olur. Ben daha önce yazmıştım. Bu ay çok şükür öyle püskürterek haftada 1 kere oldu kusmasi. Geçen hafta iki kere oldu. Bir gogsumu emdirip diğer göğse gectigim zamanda kusuyor mesela. Çok yüklenmemek lazım...
Canım 500 gram bir ayda aldıysa biraz az olabilir ama biraz mamada ver arada toparlar açığı kapatır. Diyorum ya bir atak yapar bir bakmışsın 3 4 gün sonra 300 gram yükselmiş. Ayrıca emzirmeye devam et inan sutun artacak. Stresten uzak dur, takma kafana hiçbir şey. Tartı olayınida bırak bence bende bir ara taktım sabah akşam tartinin üstündeydik en son 9 Aralık'ta olcmusum. O zamandan beri ilk kez dün ölçtüm ve sadece 500 gram almış
Kaybolur zamanla, kaybolmasada birşey olmaz. İnsanların koca benleri, bezeleri duruyor ellemiyorlar. Kötü bir şey olmadıktan sonra... Doktor tedbir amaçlı tetkik yapabilir tabi normal canım.
Bizim eve gelen hemşire demistiki, kırmızı et sütü artırır derler aslında et yiyen bir kişi çok su tükettiği için süt artıyor demişti. Sağlıklı besleniyorsan canım o yüzdendir tabi. Yumurta, süt, kırmızı et, sebze herşeyden yemek lazım ki bunların hepsinin vitamini çocuğa sütten geçecek. Ayrıca kiminin sütü yağlı olur der annem öyle olunca bebekte güzel kilo alırmış. Sutunle kal her zaman sağlıkla büyüsün
Hiç olurmu öyle şey. Günde bir kere aldığı biberona alisipta bırakır mı hiçbende veriyorum günde 1 kere mama hem bende dinleniyorum göğüsler toparlanıyor biraz süt oluyor o arada. Egər biberona alışır diye korkuyorsan kaşık biberonlar var onunla verirsin...
Soluna kendisi dönmeye başladı canım nerdeyse. Bir iki kez kendi döndü, geri sırt üstü geldi. Sağa dönmesi içinde teşvik ediyorum. Destekle tam yüz üstü dönüyor. Yüz üstü gelince ayaklarıyla direniyor, poposunu havaya kaldırıyor. Kurtulmaya çalışıyor kurtulamazsa ağlıyor. Bu çok rahatlattı içimi. Olur ya gece uykusunda dönerse filan kendini kurtarır ya da ağlayarak haber verir.Canım motor becerilerinde bide bilişselde neler yapiyo
Bence mamadan dolayı uzun uyumuştur üzülmeyin. Mamanın sindirimi uzun sürüyor. Bebeğin kilo alımı iyiyse gece uynadırmayın demişti doktor bize. Ben de owli de yatırıyorum bence yarım kundak olmazsa olmaz. Owlisiz 15 dk anca uyur benimki.Kızlar, benim kıza dün gece babası baktı, ve 7 saat filan uyudu, normal midir bu? Bir önceki gece de 6 saat uyumuştu. Gece mama verip yatırıyorum.
Maşallah canım benimki o kadar uyusa üzülmeyi geçtim göbek atarım herhaldeKızlar, benim kıza dün gece babası baktı, ve 7 saat filan uyudu, normal midir bu? Bir önceki gece de 6 saat uyumuştu. Gece mama verip yatırıyorum.
Benimki 3 aylık olmak üzere kundağı gevşetmek için yandaki fermuardan bir kanada açtım. Bir kanat fermuarlı duruyor. Kumaş zaten esnek sıkı sıkıya değilŞu an 79 günlük... sizce ne zamana kadar kundağa devam edebiliriz? Uykusu açısından çok iyi kundak, ama sıkışık tepişik şekilde 7 saat durması da belki kemik kas gelişimi için iyi değil... kundaksız hiç uyumuyor...
Maşallah canım benimki o kadar uyusa üzülmeyi geçtim göbek atarım herhaldeBir haftadır babası müslin bezle kundak yapıyor bizde de, çok şükür en azından kesintisiz 4 saat uyuyabiliyor artık. Acıksa herkesin dediği gibi tam uyanamasalar bile mıkır mıkır etmeye başlıyorlar, benimki öyle en azından. Hala uykusundayken alıyorum emziriyorum geri yerine koyuyorum. Bir daha sen de öyle yaparsın ama o kadar vicdan azabı duymana gerek yok bence.
Ya bu arada benimki de şu an 2,5 saattir karnımda uyuyor, kaldırıp yatağa koysam anında uyanacakAtak haftası diye mi böyle bilmiyorum önceki haftalarda yine biraz yatağına koyup işimi yapabiliyordum şimdi yine yapıştı bana. Kafayı göbeğime koydu gövdesi de bacaklarımın arasında, ondan keyiflisi yok şu an
Canım kendin kayısı kurusu ye bende işe yaradıCanım dün bende verdim . Karnına poposuna zeytinyagla masaj yaptım ama babamısin demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?