Ekim anneleri merhaba, size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Bebeğim 19 günlük, başlangıçta emziremedim ama son 4 5 gündür göğsümü emiyor ama her öğün değil bazen alıyor bazen almıyor.Bu şekilde yaşayan var mı, varsa kaç haftalık olduğunda artık nazlı nazlı ara sıra değil de geröek anlamda emdi bebekleriniz? Bundurum başlangıçta mı böyle hep mi böyle olacak
Bende alanlardanım olsun ya beybitolarin cani sagolsun kilo veriliyo yeterki onlar sağlıklı olsun
Uf ben hasta olursa diye korkuyorum, yoksa çok istiyorum gezip tozmak
Bugün bebeğimi tarttım 9 günde 220 gr almış hemşire iyi dedi ama kilosu ancak 4370 daha 2 ay 10 günlük illa mama alımını mı artırmam lazım ne yapsam olmuyo pes ediyorum
Evet evet Ankara'dayim canim. Cesaret edemiyorum zatenİç Anadolu'daki bir yerdeydin sanki değil mi?
Eğer öyleyse bizim buralar dışarı çıkılacak gibi değil.
Ben de bugün koydum oyun halisina , heyecanlandiöyle aman aman bi oynamadı ama sıkılmadi da bı 15dk falan durdurdum , en azından yemek yiyebildim inşallah sıkılmaz. Her gün yarım saat bile dursa mutlu olurum valla. En azından bı ferahlarim
Evet evet Ankara'dayim canim. Cesaret edemiyorum zaten
Aynennn buz buz Ankaraaa. Ama ben çıkartıyorumm iyice giydiripp. Yoksa nasil aliscaklar yaaİç Anadolu'daki bir yerdeydin sanki değil mi?
Eğer öyleyse bizim buralar dışarı çıkılacak gibi değil.
Ayyy neresi Ankaranin MayaaaEvet evet Ankara'dayim canim. Cesaret edemiyorum zaten
Tam 59 günlük oldu canım. Senin bebisle bizimkinin doğumu normalde çok yakındı :) valla benimki dönmeye dair henüz bir çabaya girmiyor açıkçası, o popoyu kaldiramiyor. Ben döndürünce de napiyorsun der gibi anlamsız anlamsız bakıyorSeninki tam ne kadarlık oldu tam canım?
Ben de ana kucağına koyuyorum onun üzerindeki oyuncaklara heyecanlanıyor ama uzanmıyor henüz.
Doktorumuz erken doğduğu için gelişimi 1 ay geç gidebilir telaşlanma dedi ama yine de tam neredeyiz onu merak ediyorum :) iki üç gündür dönmek istiyor bugün azıcık döndü kısacık yan durdu geri sırt üstü döndü
Kız niye yemek yiyemiyonAynen öyle. Yeter ki yensin süt olsun. Ben yemek yiyemediğim için hamile kaldığım kilodan bile daha zayıfım şu an. Ciddi anlamda üzülüyorum..
Valla ben aileme götürdüm birkaç kere ama küçük kardeşim var (7), sürekli grip falan oluyor. Pek de gitme taraftarı değilim. Kayınvalide desen köy gibi çok soğuk bir yerde oturuyor, bir kez götürdüm ve çok soguklar çıkana kadar bir daha goturrmem kesinlikleBizim buralarda çıkılmaz en azından ocak bitsin arabayla çıkarırım. Mart gibi kanguru yada bebek arabasıyla :) yazık dün doktora gittim de çok soğuktu ben bile üşüdüm. kızımı hiç çıkaramambiz ailelere bile götürmüyoruz arabayla gidecek olsak bile.
Yenikentteyim kuzu, sen nerdesinAynennn buz buz Ankaraaa. Ama ben çıkartıyorumm iyice giydiripp. Yoksa nasil aliscaklar yaaRusyada nasil buuyutuyolar kiz bebeleri
Ayyy neresi Ankaranin Mayaaa
Bu arada ben hamileyken hep böyle derdim biliyor musun, rusyadakiler bebek değil mi , onlar nasıl büyütüyor ben de cikarticam bir haftalık olduktan sonra diyordumAynennn buz buz Ankaraaa. Ama ben çıkartıyorumm iyice giydiripp. Yoksa nasil aliscaklar yaaRusyada nasil buuyutuyolar kiz bebeleri
Ayyy neresi Ankaranin Mayaaa
Valla ben aileme götürdüm birkaç kere ama küçük kardeşim var (7), sürekli grip falan oluyor. Pek de gitme taraftarı değilim. Kayınvalide desen köy gibi çok soğuk bir yerde oturuyor, bir kez götürdüm ve çok soguklar çıkana kadar bir daha goturrmem kesinlikleyoksa bebiş slingde eğer toksa duruyor, bir iki saat çıkabilirim ama soguktan cesaret edemiyorum. Akşama kadar evde şu moddayiz Eki Görüntüle 2979433
Tam 59 günlük oldu canım. Senin bebisle bizimkinin doğumu normalde çok yakındı :) valla benimki dönmeye dair henüz bir çabaya girmiyor açıkçası, o popoyu kaldiramiyor. Ben döndürünce de napiyorsun der gibi anlamsız anlamsız bakıyoryüzüstü yatirdigimda eskiden çok rahatsız olur kafasını kaldırır öyle dururdu , şimdi o pozisyonu da seviyor öyle yatıyor bir süre
Ya o benim de hep aklımda hamilelikten beri ama taşıma kapasitesi 9 falan diye okudum sanırım. Benim oğlan bir iki ay ya kullanır ya kullanamaz sanırım onu. Seninkinin kapasitesi ne ?Kızlar ben sallanan moms aldım elektrikli çok rahat ettim gümdüzleri uyuyo onun içinde ben yemek temizlik rahat yapabiliyorm aklınızda olsn
Keçiörendeyim kuzum bendeYenikentteyim kuzu, sen nerdesin
Bende gribim kuzum Ankara'da genel bir salgın varmis zatenBu arada ben hamileyken hep böyle derdim biliyor musun, rusyadakiler bebek değil mi , onlar nasıl büyütüyor ben de cikarticam bir haftalık olduktan sonra diyordumsonra oğlumun bir burnu tıkandı , onda bile öyle evhamlandim ki oturdum ağladım ya iyice hastalanır da ciğerlerine inerse diye. Yani demem o ki onlar nasıl büyütüyor bilmiyorum iki gündür ben hastayım maalesef, boğaz enfeksiyonum var , hem de burun akıntım. Oğluma geçerse diye kara kara düşünüyorum
Ben de yaptırmaya çalışıyorum ama öyle ebelerin dediği gibi günde 7-8 hiç yaptıramadim açıkçası. Günde 1-2 anca aklıma geliyor. Benim bebeğim de boynunu güzel tutuyor doğduğundan beri masallah ama dönmeye dair hiçbir teşebbüsü olmadıEvet normalde çok yakındı ama benimki acele etti :) benimki de 3 ay 1 hafta oldu bugün. Ben de 2.ay itibariyle her gün tummy time yaptırdım. Yeri geldi karnını bacağıma koydum yeri geldi dümdüz döndürdüm. Bazen sinirleniyor bazen mutlu olup duruyor. Ama boynunu tutmasında çok etkili oldu.
Ya bana da muhtemelen kardesimden bulaştı annemlere gidince. O da 1. Sınıfa gidiyor, mecburen gitmek zorunda kaldık birkaç gün önce. Yaklasmasam bile ondan geçtiğini düşünüyorum havadan falan haliyleKeçiörendeyim kuzum bende
Bende gribim kuzum Ankara'da genel bir salgın varmis zatenBenim kiziminda doğdu dogali burnu tıkalı ama işte soguk değil virus hasta ediyor onlari Bizde okula giden bir abi var o getiriyor hastanede sordukları ilk soru evde okula giden var mı Maskesiz dolasmiyoruz evde Su kış bi bitseydi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?