2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Benim de bir sabah bir ikindin açıkçası. :) akşam belki babası.
Ama seninki daha küçük. Benimki sanırım şu an ne doğması gereken vakit gibi ne de doğduğu vakittekiler gibi bir dönemde.

Kızlar hastayım portakal mandalina suyu içmem de sıkıntı var mı bi yerde bebekte pişik yapar falan diye okudum da

Her bebekte aynı olmaz. Bazı bebeklerin bağırsakları asiti absorbe edemez. Pişik yada yüzünde kabartı olabilir. Denemeden bilemezsiniz.

Bende ayni sekildeyim canım ama ben guluyorum halime alay ediyorum kendimle dolar bile boyle yukselmedi diyorum kilom için eşimin davranislari zoruma gidiyo sadece arkadaslar arasinda espriye vuruyorum basenlerim artik ayri bagimsizligini ilan etti diyorum gulup geciyorum ama esimin davranislari sinirlerimi bozuyo daha dogrusu dogum sonra eşimin ailesiyle cok sorun yaşadim eşimde bana he he deyip geciştirdi yani ne bana kizdi ne onlara ses etti ama cok kirginim ailesine kendisine ailesini öncedende sevmezdimde şimdi iğrendim eşime karşida o sevgisizlik devam ediyo belki ondan zoruma gidiyo her hali o da farkinda eskisi gibi degilsin diyo cok soguksun normalde o bana bisey dese bende 10 tane espri yapardim kendisine takilirdim ama şimdi icimden gelmiyo ailem bile eşimi cok severdi onlar bile eşimin ailesinden bana yapilanlardan ve eşimin tepksizliginden sogudular haklilarda ben sogudum onlar nasil sogumasin iyi ki oğluşum var en azindsn kendimi ona verince tum dunyayi unutuyorum saatlerce onla oturabilirim oynayabilirim konusabilirim hic sıkılmıyorum bi de sütüm bollaşsa akılli ogluşum aslında anliyo sanki beni ama iste sut olmayinca agliyo mama veriyom midesi kaldirmiyo degişik durumlar ama pes etmek yok çabalayacam

Kizlar keçi sutu mamalari hakkinda fikriniz nedir kullananiniz varmi hangi mamalari tercih ediyosunuz daha cok banada öneri verseniz sma kullaniyorum ama degistirecem doktorumuz aptamil ar ònerdi reflu için bende keci sutlulere aklim kaydi sizlerden fikir alayim istedim

Aynen öyle kuzum bende abiden uzak tutamıyorum maalesef. Abisinin randevusu var suan mesela oda bizle geliyor mecburen. Kimse zabdedemez huysuzu cunku. Bugun hava daha guzel Allah'tan

Reactions: The
Golden Goat çok öneriyorlar canım, kullananlar memnun genelde.

Ya o benim de hep aklımda hamilelikten beri ama taşıma kapasitesi 9 falan diye okudum sanırım. Benim oğlan bir iki ay ya kullanır ya kullanamaz sanırım onu. Seninkinin kapasitesi ne ?
Senin bebeğin kac kilo ki canım?
11 kiloya kadar benimki 4moms.
İçinde max zaten 6 aya kadar yatacak sonra yatmıyolar yerde yuvarlanıyolar

Senin bebeğin kac kilo ki canım?
11 kiloya kadar benimki 4moms.
İçinde max zaten 6 aya kadar yatacak sonra yatmıyolar yerde yuvarlanıyolar
6 buçuk civarı canım. Genelde 9 kg okudum o yüzden demiştim. Dediğin gibi max 6 ay yatabilirler :)

Reflü varsa aptamil ar yada evolvia ar kullanabilirsiniz.
Tamamen tıbbi bir amaç için kullanılıyor çünkü.
Keçi sütlü mamalarda ar mama var mı.
Benim kızımın kusmasını ciddi manada hafifletti.
Oturup katı gıdaya geçene kadar sabredeceğiz geçecek inşallah reflüleri.

Genel bir mama arayışında iseniz;
~Hipp combiotik bağırsakları için iyi oluyor. Tadını sevmişti kızım.
~Aptamil Bağışıklık yükseltmek için özel formülü, tadı baya iyi sanırım çok severek içiyor.
~Sma kilo için iyi oluyor. Ama genel itibariyle kabızlık sorunu duyuyorum.
~Evolvia prematüre ve ar mamalarını kullandım. İkisini de tıbbi amaç için kullanınca bir şey diyemiyorum. Benim kızım çok sevmiyor tadını ama aç olunca mecbur yiyor.
Keçi sütlü mamayı bilmiyorum.

6 buçuk civarı canım. Genelde 9 kg okudum o yüzden demiştim. Dediğin gibi max 6 ay yatabilirler :)
Aynı ozsmsn bebeklerimiz . ZAten Üç aydan sonra kilo alımları azalıyor. Çok kısa kullanuyolar moms ı ama çok kurtarıcı gercekten tavsiye ederm . Bugun bide oyun halısını kurdum bakalm ona ne tepki vercek. Oyun halısı da alabilirsin oda kurtarıcı

Doğrudur canım bazı bebekler çok seviyormuş bazısı da hiç durmuyorlarmis şans işi tamamen :) fiyatı ucuz bir şey olsa alırım da iki üç ay için o parayı sanırım veremem şu an birkaç bin yazıyor nette. Sevindim senin bebişin sevdiğine Oyun halısinda benimki de en azından 15-20 dk duruyor bakalım şimdilik sıkılmazsa :)

Kizlar benim kız televizyon izlemeye bayılıyorum ve bende bu gün bilerek ona televizyon izletim mecbur çünkü hiç durmuyor yatarak hep kucak isteyip uyumuyir ve akşama kadar keyfini beklemek zorunda kaliyorumramazan tayfayı bi saat izledi oda da biri varsa gözlerine onu arıyor ama yoksa televizyona dalıyor zannediyor onun la konuşuyor kapıda izledim televizyona bakıp gülüyor oradan çok istiyor ki biri surekli onunla konuşsun oda akşama kadar dinlesin sizce yanış mi yaptım ya sonra içime dert oldu ne yapim ya iş güç yemek hep kaliyor

Kızlar regl oluyorum galiba 11 ay sonra regl olmak çok değişik bir duygu
Ben olmuyorum canim ya Vala bi arkadaş demiş ağrısı benimle bende de o var hep agri ama yok en son çok korktum kesin hamileyim dedim test yaptım çok şükür yok ölümden döndüm sonra da bi videoya denk geldim kaliteli emzirme yapıyorsa vücut 6 aya kadar da goremeyebilirmis insan ama benim süt te az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…