Kız niye yemek yiyemiyon
Ben de yaptırmaya çalışıyorum ama öyle ebelerin dediği gibi günde 7-8 hiç yaptıramadim açıkçası. Günde 1-2 anca aklıma geliyor. Benim bebeğim de boynunu güzel tutuyor doğduğundan beri masallah ama dönmeye dair hiçbir teşebbüsü olmadı
Valla ben de hastayım ve iki gündür deli gibi limon suyu içiyorum. Pişik durumu olmadı canım.Kızlar hastayım portakal mandalina suyu içmem de sıkıntı var mı bi yerde bebekte pişik yapar falan diye okudum da
Kızlar hastayım portakal mandalina suyu içmem de sıkıntı var mı bi yerde bebekte pişik yapar falan diye okudum da
Bende ayni sekildeyim canım ama ben guluyorum halime alay ediyorum kendimle dolar bile boyle yukselmedi diyorum kilom içinYalnız değilsinbende lig yaptım kilo konusunda. Hiç umrumda değil, yeterli bebişim alabildiği kadar anne sütü alsın varsın ben 46 beden pantalon giyeyim. 6 ay sonra zayıflayınca birazda kendime bakım yaparım microbialing, kalıcı makyaj falan iki çocuklu çıtır anne olurum yine. Kendime hep bunları hatirlatip modunu düşürmuyorum. Birde bazı basit tipler var annemlerdeyim hala bizi görmeye geliyorlar, aaaaa sende olmuşsun Zeynep gibi ( 100 kilo bahsettiği ben 79 ), aaaa bir zamanlar ne citirdin şimdi baya kilo almışsın. Allah'a havale ediyorum, lahusa sayılırız, bebek emziriyoruz denilecek şeyler değil bence yeni doğum yapmış insana...
Etkilemez canım. Kusmamasi için sende elinden geleni yap. Emzirmeden önce altını degistir, emzirdikten sonra dik bir yere yatır, reflü yastığı al, çok fazla emzirme. Gelişimini etkilese bizimkide etkilenirdi. 2. Ayında reflü pig yapmıştı.
Bunların hepsini bende yapıyorum, yapıyoruz fakat ayaklarının uzerine bastırmiyorum canım...
Uyuturken özellikle gece uykusunda emzirdikten sonra gazını çıkarıyorum, cikmazda yatırıyorum ama sağına veya soluna. Asla sırt üstü, yüzü tavana bakar şekilde yatırmiyorum.
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle herşey geçiyoruz, herşey yoluna giriyor. Önemli olan strese sokmadan kendimizi tamamen teslimiyet içerisinde bebeğimizin yanında onu saglikla buyutebilelim
Duruyor en fazla 1 saat. Sonra uykusu geliyor, yoruluyor.
Oyun halısı çok erken canım. 4. Aydan sonra daha iyi oluyor.
Ben şunu anladım canım bu bebeklerin kaç.kg alacağı hiç belli olmaz. Bende bu ay az kilo aldı zannediyordum. 2 sinde doktora gittik tam 3 gün sonra 350 gram almış yani 5inde. Ayın 5 inden bu zamana kadar ise 650 gram almış. 3 günde aldığı kiloya bak, 24 günde aldığı kiloya bak yani. Günde 1 kere mama, bir çay kasigi su da ver. Doymasa ağlar ortalığı inletir. Kaka ve çiş takibi yap canım...
Bende henüz almadım ama alacağım. Aylarca düzenli kullanmak lazımmış. Bunu bana şişli florence nightingale hastanesin plastik estetek cerrahi biriminden bir doktor önerdi. Özellikle ameliyat dikiş ve izleri için hastalara bunu oneriyorlarmis. Sizde araştırın isterseniz... Siliskar jel.
Pişiği bilmiyorum ama gaz yapabilirKızlar hastayım portakal mandalina suyu içmem de sıkıntı var mı bi yerde bebekte pişik yapar falan diye okudum da
Aynen öyle kuzum bende abiden uzak tutamıyorum maalesef. Abisinin randevusu var suan mesela oda bizle geliyor mecburen. Kimse zabdedemez huysuzu cunku.Ya bana da muhtemelen kardesimden bulaştı annemlere gidince. O da 1. Sınıfa gidiyor, mecburen gitmek zorunda kaldık birkaç gün önce. Yaklasmasam bile ondan geçtiğini düşünüyorum havadan falan haliyle
Eşimde de hafif bir grip var. Ben çok sakiniyorum , bebeğimi öpmuyorum falan ama eşim her zamanki rahatlığıyla gayet öpüyor. Değil ki maske taksındediğin gibi aslında soğuktan ziyade doktor gripli kişilerden uzak tutun çocuğu demişti bana ama tutamadım
Golden Goat çok öneriyorlar canım, kullananlar memnun genelde.Kizlar keçi sutu mamalari hakkinda fikriniz nedir kullananiniz varmi hangi mamalari tercih ediyosunuz daha cok banada öneri verseniz sma kullaniyorum ama degistirecem doktorumuz aptamil ar ònerdi reflu için bende keci sutlulere aklim kaydi sizlerden fikir alayim istedim
Senin bebeğin kac kilo ki canım?Ya o benim de hep aklımda hamilelikten beri ama taşıma kapasitesi 9 falan diye okudum sanırım. Benim oğlan bir iki ay ya kullanır ya kullanamaz sanırım onu. Seninkinin kapasitesi ne ?
6 buçuk civarı canım. Genelde 9 kg okudum o yüzden demiştim. Dediğin gibi max 6 ay yatabilirler :)Senin bebeğin kac kilo ki canım?
11 kiloya kadar benimki 4moms.
İçinde max zaten 6 aya kadar yatacak sonra yatmıyolar yerde yuvarlanıyolar
Kizlar keçi sutu mamalari hakkinda fikriniz nedir kullananiniz varmi hangi mamalari tercih ediyosunuz daha cok banada öneri verseniz sma kullaniyorum ama degistirecem doktorumuz aptamil ar ònerdi reflu için bende keci sutlulere aklim kaydi sizlerden fikir alayim istedim
Aynı ozsmsn bebeklerimiz . ZAten Üç aydan sonra kilo alımları azalıyor. Çok kısa kullanuyolar moms ı ama çok kurtarıcı gercekten tavsiye ederm . Bugun bide oyun halısını kurdum bakalm ona ne tepki vercek. Oyun halısı da alabilirsin oda kurtarıcı6 buçuk civarı canım. Genelde 9 kg okudum o yüzden demiştim. Dediğin gibi max 6 ay yatabilirler :)
Doğrudur canım bazı bebekler çok seviyormuş bazısı da hiç durmuyorlarmis şans işi tamamen :) fiyatı ucuz bir şey olsa alırım da iki üç ay için o parayı sanırım veremem şu anAynı ozsmsn bebeklerimiz . ZAten Üç aydan sonra kilo alımları azalıyor. Çok kısa kullanuyolar moms ı ama çok kurtarıcı gercekten tavsiye ederm . Bugun bide oyun halısını kurdum bakalm ona ne tepki vercek. Oyun halısı da alabilirsin oda kurtarıcı
Kızlar regl oluyorum galiba11 ay sonra regl olmak çok değişik bir duygu
Sorma normalde ağrılı geçmezdi ama şu an belim çok ağrıyor. Bir de hastayımOoww
Benim de ağrısı var kendisi yok hala.
Ben olmuyorum canim ya ValaKızlar regl oluyorum galiba11 ay sonra regl olmak çok değişik bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?