2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bebeklere ekran yasak, tv tablet bunlara bakmamalılar. Erken yaşta ekrana maruziyet otizmle ilişkilendirilebiliyor. Bir kereden bir şey olmaz, bir daha yapma bence

Kızlar 2.ay aşısını olup 2.gün bebeği çok uyuyan oldumu.dün aşımızı olduk çok şükür bi sıkıntımız olmadı hareketliydi iyiydi.bugün akşam üzeri 5 te uyudu 3 saat oldu uyanmadı çok derin uyuyor.gözlerini açıyor geri kapanıyor yorgun gibi.ateş yok

Kac gunluk oldunuz evet ya malesef beş bin küsür. İlk cocuksa sabrediliyor da bemm bitane daha var ona da vakit ayırmsm gerekiyor o yuzden kurtarıcı oluyor çok

Reactions: The
Olabilir canm uykusu vardır sen kucağına al emzir uyumak isterse gene uyusun

Valla canım izletme daha bende ilk çocukta çok izlettim çok zararı oluyo bırak iş yapmayı ver ama genede izletme

Ben henüz olmadım ya geçen rüyamda kendimi hamile olarak görüyordum
Aman benimkisine de regl demeye bin şahit ister zaten. Leke gibi azcik , artarsa bilmiyorum gayri . Ay deme öyle korkulu rüyam su an hamilelik çünkü doğru düzgün bir korunma yöntemi bulamadım henüz

Çok tesekkur ederim

Kızlar gece uykularınız ne durumda bebişlerin? Kendi uyanmadıkça uyandırmıyoruz ama bunun bir sınırı var mı acaba biliyor musunuz max kaç saat uyur ? Yani diyelim 6 saat uyanmadı uyandırmak gerekir mi

Aman benimkisine de regl demeye bin şahit ister zaten. Leke gibi azcik , artarsa bilmiyorum gayri . Ay deme öyle korkulu rüyam su an hamilelik çünkü doğru düzgün bir korunma yöntemi bulamadım henüz
Valla bende bulamadım korkudan o işte olmuyo iki kez olmuş doğumdan sonra ya kaza olursa diye

Reactions: The
Kızlar gece uykularınız ne durumda bebişlerin? Kendi uyanmadıkça uyandırmıyoruz ama bunun bir sınırı var mı acaba biliyor musunuz max kaç saat uyur ? Yani diyelim 6 saat uyanmadı uyandırmak gerekir mi
Benim doktor uyandırma diyordu

Bence artık kendileri uyanirlar acikinca ya ama yinede doktora sormak lazim tabi

Canım bebeklere ekran yasak, tv tablet bunlara bakmamalılar. Erken yaşta ekrana maruziyet otizmle ilişkilendirilebiliyor. Bir kereden bir şey olmaz, bir daha yapma bence
Ay doğru söylüyorsun Vala ya pisman oldum çok canım ya benim kaynimin oğlu da otizm galiba o dogustan ama çok televizyon ve tablet önünde donardi yani çocuk ve çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın yapmiycam bir daha ya
Valla canım izletme daha bende ilk çocukta çok izlettim çok zararı oluyo bırak iş yapmayı ver ama genede izletme
Ay Vala pisman oldum çok canım ya bir daha yapmicm bide ben hep diyordum asla çocuğumun eline telefon vermem diye ki hala o düşüncedeyum uc aylıkken televizyon izletim çocuğa inan artık öyle bi hal aldim zaten yerden kalkmakta istemiyorum bu gün de artık sabrım kalmadı biraktim oraya çok pisman oldum Vala
Kızlar az önce eşim hapşırınca bebeğim çok korktu o an uyku modundaydi resmen çiğlik attı biisy olurmu sizce
Korkma ya birsey olmaz benim hep oluyor çok korkuyor özelikle bizi bi öksürük tutuyor çok sinir bozucu ya dikkat ediyoruz ama bazen urkuyorlar canım neyden oluyor bende bilmiyorum benim bebevimde çok agliyor öyle olunca

Keci sutlu mamalarda ar yok sanirim doktorum aptamil ar önerdi sma kullandim hic kabiz olmadi aksine gunde 6 7 defa kaka yapiodu gayey yumusak sulu ama anne sütude veriyorum belkide ondan kabizlik sorununu farkedemedim cunku sütumü emerken bile gaz cikarir ve kaka yapar daha emmesi bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…