Doktorum 24 saatte 1 defa 1 ogun atlanabilir demisti. 4-6 saatKızlar gece uykularınız ne durumda bebişlerin? Kendi uyanmadıkça uyandırmıyoruz ama bunun bir sınırı var mı acaba biliyor musunuz max kaç saat uyur ? Yani diyelim 6 saat uyanmadı uyandırmak gerekir mi
Bende dün oldum 2 aylığızBen henüz olmadım ya geçen rüyamda kendimi hamile olarak görüyordum
Valla uyusa asla uyandırmamKızlar gece uykularınız ne durumda bebişlerin? Kendi uyanmadıkça uyandırmıyoruz ama bunun bir sınırı var mı acaba biliyor musunuz max kaç saat uyur ? Yani diyelim 6 saat uyanmadı uyandırmak gerekir mi
Ah ben de geçen hafta böyle bi yazı okuduğumda nasıl yani demiştim içimdenValla uyusa asla uyandırmamhiç böyle dertlerim yok ne yazık ki
Keci sutlu mamalarda ar yok sanirim doktorum aptamil ar önerdi sma kullandim hic kabiz olmadi aksine gunde 6 7 defa kaka yapiodu gayey yumusak sulu ama anne sütude veriyorum belkide ondan kabizlik sorununu farkedemedim cunku sütumü emerken bile gaz cikarir ve kaka yapar daha emmesi bitmeden
MasallahDoğrudur canım 59 günlük oldu
Allah AllahKızlar bebeğim tüm gece inlediateşi de yok anlayamadık bir şey. Galiba benden ona geçti grip ama bir belirtisi de yok neden böyle oldu bilmiyorum ya kucağımizdan indirdiğimiz an inanılmaz şekilde korkuyor çığlıklarla bağırıyor alana kadar korkudan..
Tıkanıklık çok yok canım bayadir her gün temizliyorum . Gazi çok olmazdı böyleAllah Allahçok geçmiş olsun. o genelde gaz sancısında olur ama gün içinde devam ederse hemen doktora götür canım ateşi bekleme. Burnunda tıkanıklık var mı
Tıkanıklık çok yok canım bayadir her gün temizliyorum . Gazi çok olmazdı böyleçok limon falan yedim ondan olur mu ki ya. Ateş olmadan pek müdahale etmezler diye düşündüm açıkçası
Bana da gazdan dolayı gibi geldi canım. Gaz hiç tahmin edemediğin şeylerden de olabiliyor maalesef. Bol bol gaz masajı yap bakalım ne olacak.Tıkanıklık çok yok canım bayadir her gün temizliyorum . Gazi çok olmazdı böyleçok limon falan yedim ondan olur mu ki ya. Ateş olmadan pek müdahale etmezler diye düşündüm açıkçası
Canım yüksek ihtimal bende faz diye düşünüyorum. Benim kızda illa kucağımda evde gezmek istiyor mesela, uyutmak için kucağından indirdiğim an başlıyor ağlayama. Biraz atak dönemi birazda gazdan ağlıyor. İnşallah hasta değildir canım, sen yine de takipte kalKızlar bebeğim tüm gece inlediateşi de yok anlayamadık bir şey. Galiba benden ona geçti grip ama bir belirtisi de yok neden böyle oldu bilmiyorum ya kucağımizdan indirdiğimiz an inanılmaz şekilde korkuyor çığlıklarla bağırıyor alana kadar korkudan..
Canim ben molfix yeni mavi paket çıkardı simdi bantlı bez onlari kullaniyorum gayet memnunumKızlar artık atak mıdır nedir bilmiyorum günler çok zor geçmeye başladı. Kızım çok huysuz, sürekli ağlıyor, sürekli kucakta ve evin içinde gezmek istiyor. Kucağıma alıp oturunca da ağlıyor. Ben illa ayakta olacağımgündüz 4 saate yakın uyuyan çocuk bölük pörçük 2 saati zor uyuyor. Dün akşam 9da yorgunluktan kendi kendine uyuya kaldı yatakta, sevinçten gözlerim doldu sabaha kadar belki 6 kez uyanmıştır. Çok yoğun ve yorucu geçiyor günlerim, pek bakamıyorum burayada
Gece bezini ben 1 kez kakalıysa değiştiriyorum. Kaka yoksa değiştiremiyorum uykusu açılmasın diye. Gece kullanacağım, yüksek emiciliğe sahip, kuru tutan, sızdırmayan, pişik yapmayan bez öneriniz var mı? Sadece geceleri takacağım o bezi. Uzun saatler kalıyor çünkü. Sabahta bez dolmuş oluyor. Pişik yapmasın, mümkün olduğunca kuru tutsun istiyorum.
Bahsettiğin bu kucaktan indirince ağlamalar filan gazdan olur genelde ama.
Bazen yediğimiz bir şey, aldığımız bir soğuk bile farkediyor. Gaz damlası var mı yada evde anason. Az anasonla çay demle iki üç çay kaşığı bebişe kalanını da sen iç. Faydası olur diye düşünüyorum.
Bir de ateş yoksa önemsemezler zannettiğimde baya hasta imiş bizim kız. Bugün takip et, yarına nasıl olacak bakalım.
Bana da gazdan dolayı gibi geldi canım. Gaz hiç tahmin edemediğin şeylerden de olabiliyor maalesef. Bol bol gaz masajı yap bakalım ne olacak.
Sağolun kizlar ama malesef gazdan değil sanırım, bebeğim çok halsizCanım yüksek ihtimal bende faz diye düşünüyorum. Benim kızda illa kucağımda evde gezmek istiyor mesela, uyutmak için kucağından indirdiğim an başlıyor ağlayama. Biraz atak dönemi birazda gazdan ağlıyor. İnşallah hasta değildir canım, sen yine de takipte kal
Canım bazen oluyor insallah geçer atesi de yokmuş çok şükür benimde bazen bebeğimin hiç keyfi hiç hali olmuyor inlemesi de neye bağlı bilmiyorum ama benim bebeğim de bazı geceler böyle hep mikirdaniyor inleme demiyim de yani böyle hasta gibi değilde böyle insanin bedeni ağrır ya öyle bi his sankiSağolun kizlar ama malesef gazdan değil sanırım, bebeğim çok halsizonu hiç böyle görmemiştim. Ateşi 36.8-37 aralığında çıkıyor,yine de soğuk kompleks uyguladım eklem yerlerine. Sanki biraz rahatladı gibi , en azından inlemiyor. Slinge koydum yürüyorum biraz uyusun bari diye daha kötüye gittiğini görürsem hastaneye götüreceğim
Aptamil ar aldim canim insallah şifa olur dunden beri kusuyo agiz dolusu ödüm kopuyo artik moralim sifirAr yoksa ve ar ihtiyacınız varsa hiç başkasına bakmayın nacizane tavsiyem
Anladım canım yok o mikirdanmak başka bir şey benimkisi bugün sabaha kadar büyük insan gibi inledi yani , hani bir yerin ağrır da halin olmaz inlersin ya o şekilde. Ben hastayım, çok yüksek ihtimalle benim hastalığım ona da geçti.Canım bazen oluyor insallah geçer atesi de yokmuş çok şükür benimde bazen bebeğimin hiç keyfi hiç hali olmuyor inlemesi de neye bağlı bilmiyorum ama benim bebeğim de bazı geceler böyle hep mikirdaniyor inleme demiyim de yani böyle hasta gibi değilde böyle insanin bedeni ağrır ya öyle bi his sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?