Bizimki damla seklinde kaşığa damlatıp ağızdan iciriyoruz.Ocean kullanıyoruz biz canım fısfıslı 1 fıs hergün hem kullanımı kolay içeri ği temiz herhangi bir sorun olmadı şükür
Bende öyle hatırlıyorum sanki 3 4. Aylarda birakiliyordu. İlk çocuğuma göre bu daha kolay gazını çıkarıyor zaten. Biogaga damla daha çok kaka yaptırıyor gibi geldi bana. Bende günde 5 damla veriyorum ufacık bir şey zaten 93 TL ayda iki defa alıyorum. Parasını geçtim çok kaka yapıyor sanki bir kaka yapıyor bez Komple doluyor. Acaba kilo alımını da etkiler mi sürekli kaka yapması diye düşündüm.Biz de zinco kullanıyoruz doğumdan itibaren henüz bitmedi hergün 4 damla. 2 aydan sonra yediklerimede dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum. 4 aydan sonra bırakmıştık ilk oğlum da. Sizin nie çabuk bitiyor damlanız?
Çok geçmiş olsun canım. Etkilenmiştir tabiki. Maske taksan emzirirkenOlabilir canım ama ben hiç soğuk su icmem zaten. Benim hastalığım ona geçtiği için böyle oldu malesef bir yerleri ağrıdigi kesin de neresi bilmiyorum
Çok şükür kötü bir şey yok. Mol gebeliği hiç duymamistim. Rahim içi ilaçla tamamen temizlenirse müdahale ye gerek kalmazCanım kanama devam ediyor, cuma kontrol vardı. Rahim içindeki görüntüyü mol gebeliğe benzetiyorum ama beta hcg değerin negatif dedi doktor. Mol gebelik olunca hamilelik testi de pozitif çıkarmış. İyi huylu oluyormuş mol gebelikte ve müdahale edilmesi gerekmiş. Rahim içini temizlesin diye hap içmeye devam ediyorum. İçerde ki beyaz görüntü biraz azalmış pazartesi günü kontrol var tekrar. Artık kanama devam ederse herhalde hiteroskopi yapacak diye düşünüyorum.
İnşallahİnşallah ilaçla atılır biter gider.
İnşallahÇok şükür kötü bir şey yok. Mol gebeliği hiç duymamistim. Rahim içi ilaçla tamamen temizlenirse müdahale ye gerek kalmaz
Canım bende olmadımYa ben neden olmadım ya 3 aylık olacagiz 6 gün sonra
Çok tesekkur ederım canımCok geçmiş olsunatesliyken ne kadar soyunuk ne kadar giyinik olacağına karar vermek çok ince bir çizgi. Ateşi 37.5 un altina düşünce giydir canım, atesliykende çorabını çıkarma üzerini rahatlat. Ateş dusureyim derken zatürre olmasın. Calpol ver 4 saatte bir zaten ateş çıkmaz o zaman fazla.
Bız ocean kullanıyoruz 400 lukGaz genelde oturunca geçiyormuş.
Bacaklarını hareket ettirip tepeye kaldırınca daha çok çıkartıyorlar.
Gaz damlalarının farklı etkileri oluyor.
Sab simplex kullandım mesela kusmasına çok faydası oldu hafifletti.
Sonra lactocol kullandım bitkisel içerikli prebiyotikli bir gaz damlası. Epey beğendim. Hem kakasını düzene koydu günde 1-2ye düştü çok şükür. (kilo için önemli imiş) hem de gazını çok daha rahat yapıyor.
Bu arada sağlık ocağının verdiği d vitaminini veriyordum bizde acayip gaz yapmış. Geçen birnsta sayfasında gördüm 3-4 gün vermeyin rahatlama görüyorsanız ondandır dediler. Gerçekten de öyle oldu. Yeni bir d vitamini bakıyorum ne alsam iyi olur.
Menenjit yaptırıczm ilk cocuğuma da yaptırdm ama rota yaptırmayacağımRota mi menenjit mi desen bende rota degil ama menenjit aşısıni yptirmaya karar verdim. Rota virüsü çocukta kalıcı bir şey bırakmaz ama menenjit olursa beyinde kalıcı hasar bırakabiliyor çok tehlikeli...
Onu yaptıracağım ama bir yasında ikenYa valla desene karışık işler . Menenjit için ne düşünüyorsun peki
Solgar b12 bira mayası bnde onu kullanıyormKacirdigimizi zannetmiyorum canım. Öyle olsa doktor bana geçen ay söylerdi. Ama 3. Ayda olabilir belki. Salı günü doktora götüreceğim sorarım mutlaka.
Eczaneden mi aldın canım? Süt arttırıcı birşey mi?
Biz bu bebeğimde hiçbirini kullanmadık cok şükür ama ilkbebeğimde biogaia kullanmıstm huzursuzluğu bitince gazını kendi rahat rahat cıkarmaya baslayınca bıraktıkKızlar bu haz ilacını ne zamana kadar kullanıyoruz? Bizim ilack ayda 2 defa alıyoruz. Çabucak bitiyor, birde çok kaka mi yaptiriyor anlamadım. Biogaiga kullanan var mı? Benim bebo gazını çıkarıyor , kakasını yapıyor bazen sabahları huzursuz oluyor anliyorum sıkıştı bağırsakları ama bir kaç saate yapmış oluyor.
Kacirdigimizi zannetmiyorum canım. Öyle olsa doktor bana geçen ay söylerdi. Ama 3. Ayda olabilir belki. Salı günü doktora götüreceğim sorarım mutlaka.
Bu arada bende regl olmadım daha, eminim hamile de değilimIçimi rahatlatti bu dediğin
Sagol canım bende tatlı yemekten şiştim. En iyisi süt artırıcı şeyler kullanayımSolgar b12 bira mayası bnde onu kullanıyorm
Aynen bende birakicam yavaş yavaş çıkarabiliyor bir şekilde. Sağol canım.Biz bu bebeğimde hiçbirini kullanmadık cok şükür ama ilkbebeğimde biogaia kullanmıstm huzursuzluğu bitince gazını kendi rahat rahat cıkarmaya baslayınca bıraktık
3 aya kdar kullandım
Humanayi bende duymuştum.Evet süt artırıcı bi takviye. Eczanede satılıyor ama bulması kolay değil. Solgar.com internet sitesine girip ilçendeki yetkili satış yapan eczaneleri arayıp sorabilirsin. İnternette saçma pahalı, eczanede 130 lira civarındaydı galiba.
Tam adı solgar brewyer yeast with b12 gibi bişeydi. 2 şer tane toplam 6 tane içmeyi öneriyor üzerinde. Sütümün olmadığı zaman 10 tane bile içtim.
Humana süt artırıcı çay da çok işe yaradı bende
Bu arada bende regl olmadım daha, eminim hamile de değilim
Bizimki atak haftasında mıdır nedir. Huyu inanılmaz değişti, kendi bebeğimi tanıyamaz oldum resmen. İzne gidip gelmemizde tüm düzenini alt üst etti. Yeni yeni eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz . Küçücük elleriyle saçımı çekiyor birde ağlarkenAy cadıya bak senben gazını almadan yatırsam sabaha kadar inlemesinden uyuyamam. Gazı tam çıkmayınca bi zaman sonra kucağıma alıp gene sırtına vurup çıkartıyorum. Çok şükür uyansa da geri ağlamadan yatırıyorum.
Tamam canım haber bekliyoruz senden.Kacirdigimizi zannetmiyorum canım. Öyle olsa doktor bana geçen ay söylerdi. Ama 3. Ayda olabilir belki. Salı günü doktora götüreceğim sorarım mutlaka.
Yok canım gazı olmadığına eminim. Huysuzluktan uyanıyor benim kızKolay gelsin canım. Gazı olabilir çok sık uyandıysa. Onun dışında edindiğim bir tecrübe ay dönemlerinde bir haller oluyor :) atak sanırım. Bir kaç gün zor geçiyor sonrasında büyümüş oluyor tavırları yeni güncellemeler ekleniyor. En azından 3 aylık minik bir tecrübe.
Ayrıca prima premium care tam öyle bir bez. Asla hissettirmiyor, kaka yapsa bile emiyor kupkuru kalıyor. Fiyatlar uçmasa tek tercihim olurdu. Sleepyde hemen değiştirmemi istiyor mesela. Molfix'de de çok tepki vermiyor kakasını yapınca. (alırsan 1 numara büyük al ama) Şu an koku almıyorum o yüzden davranışlarına bakıp yada bezini açıp anlamam gerekiyor o sebeple bebek konforunu da rahatlıkla söyleyebilirim
Bu dediğini bende farkettim canım. Ben sağlık ocağının d vitaminini verirken düşürdüm elimden, çatlayınca şişe attım. Evde idareten bir d vitamini vardı mamsel pedia d diye birşey. Onu vermeye başladım başlayalı gazı da azaldı sanki çocuğun, gaz damlasını bile azalttım hatta. Bu da bitince fısfıslı ocean alacağım inşallah.Gaz genelde oturunca geçiyormuş.
Bacaklarını hareket ettirip tepeye kaldırınca daha çok çıkartıyorlar.
Gaz damlalarının farklı etkileri oluyor.
Sab simplex kullandım mesela kusmasına çok faydası oldu hafifletti.
Sonra lactocol kullandım bitkisel içerikli prebiyotikli bir gaz damlası. Epey beğendim. Hem kakasını düzene koydu günde 1-2ye düştü çok şükür. (kilo için önemli imiş) hem de gazını çok daha rahat yapıyor.
Bu arada sağlık ocağının verdiği d vitaminini veriyordum bizde acayip gaz yapmış. Geçen birnsta sayfasında gördüm 3-4 gün vermeyin rahatlama görüyorsanız ondandır dediler. Gerçekten de öyle oldu. Yeni bir d vitamini bakıyorum ne alsam iyi olur.
Canım alerji yapmıyorsa bebeğine kestane bende müthiş süt yapıyor. Birde ne zaman tavuk yesem ertesi sabaha artıyor sütüm. İzindeyken tüketemedik pek. Buraya geldim düzenli yemeye başladım hemen farketti.bir iki gündür sütüm arttı çok şükür.Sagol canım bende tatlı yemekten şiştim. En iyisi süt artırıcı şeyler kullanayım
Aynen bende birakicam yavaş yavaş çıkarabiliyor bir şekilde. Sağol canım.
Humanayi bende duymuştum.
1) Humana süt artırıcı çay
2) Solgar B12
Kızlar başka bir şey var mı? Tatlı süt artırıyor diye çok kilo aldım. Bunun yerine yine süt, sebze vs. Gibi dengeli beslenin sütun kalitesini artıracak besinler yerken diğer tarafta sütü arttırmak için bu takviyelerden alayım diyorum. Sizlerin görüşleri çok önemli benim için. Tecrübe her zaman daha kıymetli.
Ben de oceanda karar kıldım. Normalde kendim için de kullandığım sevdiğim bir vitamindi.Bizimki atak haftasında mıdır nedir. Huyu inanılmaz değişti, kendi bebeğimi tanıyamaz oldum resmen. İzne gidip gelmemizde tüm düzenini alt üst etti. Yeni yeni eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz . Küçücük elleriyle saçımı çekiyor birde ağlarken
Tamam canım haber bekliyoruz senden.
Yok canım gazı olmadığına eminim. Huysuzluktan uyanıyor benim kızbirde her uyandığında emziriyorum, onu da alışkanlık yaptı herhalde. Dün gece 3 kez uyandı mesela. Birinde emzikle tekrar döndürdüm uykuya, bende daha çok dinlenebildim.
Bir paket Molfix bir paket Prima alayı m bakayım, hangisinden verim alırsak gece onla devam ederiz. Gece altını değiştirmeyince çok vicdanım sızlıyor ıslak ıslak duruyor diye. Değiştirince de uykusu açılıyor daha çok sıkıntı. Geceye sağlam bir bez şart olmuştu bize o yüzden
Bu dediğini bende farkettim canım. Ben sağlık ocağının d vitaminini verirken düşürdüm elimden, çatlayınca şişe attım. Evde idareten bir d vitamini vardı mamsel pedia d diye birşey. Onu vermeye başladım başlayalı gazı da azaldı sanki çocuğun, gaz damlasını bile azalttım hatta. Bu da bitince fısfıslı ocean alacağım inşallah.
Yağlı kuruyemşler (fındık fısstık ceviz) kırmızı et yumurta yulaf sütü yağladırır. Bunlardan hergün yeSagol canım bende tatlı yemekten şiştim. En iyisi süt artırıcı şeyler kullanayım
2) Solgar B12
Kızlar başka bir şey var mı? Tatlı süt artırıyor diye çok kilo aldım. Bunun yerine yine süt, sebze vs. Gibi dengeli beslenin sütun kalitesini artıracak besinler yerken diğer tarafta sütü arttırmak için bu takviyelerden alayım diyorum. Sizlerin görüşleri çok önemli benim için. Tecrübe her zaman daha kıymetli.
Sagol canım bende tatlı yemekten şiştim. En iyisi süt artırıcı şeyler kullanayım
2) Solgar B12
Ben sleepyi bırakalı çok oldu canım. Hem memnuniyetim azalmıştı, hemde gerçekten dediğin gibi fiyatı uçup gitmiş. Baby turco çok memnunum. Gece de pişik yapmıyor aslında ama uzun saatler üzerinde kaldığı için içim rahat etmiyor. Cildi ıslak kalırsa diye üzülüyorum. Molfixle başlayayım o zaman dediğin gibiBen de oceanda karar kıldım. Normalde kendim için de kullandığım sevdiğim bir vitamindi.
Benimki de net rutin kalkar ama emiyor ama acıktığı için kalkıyor. başka türlü de uyumuyor. Emzik zaten hiç istemiyor nadiren alır ona da anne sütü yada mama damlatıyorum yada ilaç verdiysem üzerine veriyorum.
Benimki biraz oburcuk, gündüzleri de hala saat başı emiyor.
Önce molfixi dene bence primayı (premium care ama diğeri öyle değil), böylesi varken neden diğerlerini alayım diye düşünüyor insansonra bezi çöpe attıkça insanın da içi acıyor.
Migrosta genelde indirim oluyor her iki markada da.
Sleepyde uçmuş gitmiş tam bir memnuniyetim yoktu zaten onu da bıraktım öyle olunca.
Bende baby turco kullanıyrm canım ama prima aktıf bebekten sonra zorlandmBen sleepyi bırakalı çok oldu canım. Hem memnuniyetim azalmıştı, hemde gerçekten dediğin gibi fiyatı uçup gitmiş. Baby turco çok memnunum. Gece de pişik yapmıyor aslında ama uzun saatler üzerinde kaldığı için içim rahat etmiyor. Cildi ıslak kalırsa diye üzülüyorum. Molfixle başlayayım o zaman dediğin gibi
Valla insAllah oyledir ya . Bu gece gene rüyama girdi bir oğlum daha olacaktıCanım bende olmadım
Ama hamıle olma ihtımalımde yok hiç bir yonteme guvenmediğim için olabılgınce kacıyrm
Oğlumda 18. Ayda olmustm:) onun için kafaya takmamaya calısıyrm
Çok tesekkur ederım canım
Dediğin gibi ateslıyken ayarı tutturmak zor oluyo
Ayaklarına corap iyi gelıyo
Bız ocean kullanıyoruz 400 luk
Dr 3 damla dedı ama bır fıs yapıyoruz
Valla grupta çoğunluk kimse olmamışEvet süt artırıcı bi takviye. Eczanede satılıyor ama bulması kolay değil. Solgar.com internet sitesine girip ilçendeki yetkili satış yapan eczaneleri arayıp sorabilirsin. İnternette saçma pahalı, eczanede 130 lira civarındaydı galiba.
Tam adı solgar brewyer yeast with b12 gibi bişeydi. 2 şer tane toplam 6 tane içmeyi öneriyor üzerinde. Sütümün olmadığı zaman 10 tane bile içtim.
Humana süt artırıcı çay da çok işe yaradı bende
Bu arada bende regl olmadım daha, eminim hamile de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?