2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ocean kullanıyoruz biz canım fısfıslı 1 fıs hergün hem kullanımı kolay içeri ği temiz herhangi bir sorun olmadı şükür
Bizimki damla seklinde kaşığa damlatıp ağızdan iciriyoruz.
Biz de zinco kullanıyoruz doğumdan itibaren henüz bitmedi hergün 4 damla. 2 aydan sonra yediklerimede dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum. 4 aydan sonra bırakmıştık ilk oğlum da. Sizin nie çabuk bitiyor damlanız?
Bende öyle hatırlıyorum sanki 3 4. Aylarda birakiliyordu. İlk çocuğuma göre bu daha kolay gazını çıkarıyor zaten. Biogaga damla daha çok kaka yaptırıyor gibi geldi bana. Bende günde 5 damla veriyorum ufacık bir şey zaten 93 TL ayda iki defa alıyorum. Parasını geçtim çok kaka yapıyor sanki bir kaka yapıyor bez Komple doluyor. Acaba kilo alımını da etkiler mi sürekli kaka yapması diye düşündüm.

Olabilir canım ama ben hiç soğuk su icmem zaten. Benim hastalığım ona geçtiği için böyle oldu malesef bir yerleri ağrıdigi kesin de neresi bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Etkilenmiştir tabiki. Maske taksan emzirirken
Çok şükür kötü bir şey yok. Mol gebeliği hiç duymamistim. Rahim içi ilaçla tamamen temizlenirse müdahale ye gerek kalmaz

Ya ben neden olmadım ya 3 aylık olacagiz 6 gün sonra
Canım bende olmadım
Ama hamıle olma ihtımalımde yok hiç bir yonteme guvenmediğim için olabılgınce kacıyrm
Oğlumda 18. Ayda olmustm:) onun için kafaya takmamaya calısıyrm
Çok tesekkur ederım canım
Dediğin gibi ateslıyken ayarı tutturmak zor oluyo
Ayaklarına corap iyi gelıyo
Bız ocean kullanıyoruz 400 luk
Dr 3 damla dedı ama bır fıs yapıyoruz

Rota mi menenjit mi desen bende rota degil ama menenjit aşısıni yptirmaya karar verdim. Rota virüsü çocukta kalıcı bir şey bırakmaz ama menenjit olursa beyinde kalıcı hasar bırakabiliyor çok tehlikeli...
Menenjit yaptırıczm ilk cocuğuma da yaptırdm ama rota yaptırmayacağım

Solgar b12 bira mayası bnde onu kullanıyorm

Biz bu bebeğimde hiçbirini kullanmadık cok şükür ama ilkbebeğimde biogaia kullanmıstm huzursuzluğu bitince gazını kendi rahat rahat cıkarmaya baslayınca bıraktık
3 aya kdar kullandım

Evet süt artırıcı bi takviye. Eczanede satılıyor ama bulması kolay değil. Solgar.com internet sitesine girip ilçendeki yetkili satış yapan eczaneleri arayıp sorabilirsin. İnternette saçma pahalı, eczanede 130 lira civarındaydı galiba.
Tam adı solgar brewyer yeast with b12 gibi bişeydi. 2 şer tane toplam 6 tane içmeyi öneriyor üzerinde. Sütümün olmadığı zaman 10 tane bile içtim.
Humana süt artırıcı çay da çok işe yaradı bende

Içimi rahatlatti bu dediğin
Bu arada bende regl olmadım daha, eminim hamile de değilim

Solgar b12 bira mayası bnde onu kullanıyorm
Sagol canım bende tatlı yemekten şiştim. En iyisi süt artırıcı şeyler kullanayım
Biz bu bebeğimde hiçbirini kullanmadık cok şükür ama ilkbebeğimde biogaia kullanmıstm huzursuzluğu bitince gazını kendi rahat rahat cıkarmaya baslayınca bıraktık
3 aya kdar kullandım
Aynen bende birakicam yavaş yavaş çıkarabiliyor bir şekilde. Sağol canım.
Humanayi bende duymuştum.
1) Humana süt artırıcı çay
2) Solgar B12

Kızlar başka bir şey var mı? Tatlı süt artırıyor diye çok kilo aldım. Bunun yerine yine süt, sebze vs. Gibi dengeli beslenin sütun kalitesini artıracak besinler yerken diğer tarafta sütü arttırmak için bu takviyelerden alayım diyorum. Sizlerin görüşleri çok önemli benim için. Tecrübe her zaman daha kıymetli.

Bizimki atak haftasında mıdır nedir. Huyu inanılmaz değişti, kendi bebeğimi tanıyamaz oldum resmen. İzne gidip gelmemizde tüm düzenini alt üst etti. Yeni yeni eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz . Küçücük elleriyle saçımı çekiyor birde ağlarken
Tamam canım haber bekliyoruz senden.
Yok canım gazı olmadığına eminim. Huysuzluktan uyanıyor benim kız birde her uyandığında emziriyorum, onu da alışkanlık yaptı herhalde. Dün gece 3 kez uyandı mesela. Birinde emzikle tekrar döndürdüm uykuya, bende daha çok dinlenebildim.

Bir paket Molfix bir paket Prima alayı m bakayım, hangisinden verim alırsak gece onla devam ederiz. Gece altını değiştirmeyince çok vicdanım sızlıyor ıslak ıslak duruyor diye. Değiştirince de uykusu açılıyor daha çok sıkıntı. Geceye sağlam bir bez şart olmuştu bize o yüzden
Bu dediğini bende farkettim canım. Ben sağlık ocağının d vitaminini verirken düşürdüm elimden, çatlayınca şişe attım. Evde idareten bir d vitamini vardı mamsel pedia d diye birşey. Onu vermeye başladım başlayalı gazı da azaldı sanki çocuğun, gaz damlasını bile azalttım hatta. Bu da bitince fısfıslı ocean alacağım inşallah.

Canım alerji yapmıyorsa bebeğine kestane bende müthiş süt yapıyor. Birde ne zaman tavuk yesem ertesi sabaha artıyor sütüm. İzindeyken tüketemedik pek. Buraya geldim düzenli yemeye başladım hemen farketti.bir iki gündür sütüm arttı çok şükür.

Ben de oceanda karar kıldım. Normalde kendim için de kullandığım sevdiğim bir vitamindi.
Benimki de net rutin kalkar ama emiyor ama acıktığı için kalkıyor. başka türlü de uyumuyor. Emzik zaten hiç istemiyor nadiren alır ona da anne sütü yada mama damlatıyorum yada ilaç verdiysem üzerine veriyorum.
Benimki biraz oburcuk, gündüzleri de hala saat başı emiyor.
Önce molfixi dene bence primayı (premium care ama diğeri öyle değil), böylesi varken neden diğerlerini alayım diye düşünüyor insan sonra bezi çöpe attıkça insanın da içi acıyor.
Migrosta genelde indirim oluyor her iki markada da.
Sleepyde uçmuş gitmiş tam bir memnuniyetim yoktu zaten onu da bıraktım öyle olunca.

Yağlı kuruyemşler (fındık fısstık ceviz) kırmızı et yumurta yulaf sütü yağladırır. Bunlardan hergün ye
Ben demir takviyesine devam
solgar b12 bira mayası
Osteocare magnezyum kalsiyum
Venatura d vit 1000lik
Bunları kullanıyorum. He bunları sadece süt artsın diye yapmıyorum. Kendim için enerjim için

İnek sütü direk içince çok süt yaptı bana. Süt hassasiyetim var ciddi sıkıntı yaşıyorum ama zorlandığımda yarım litre sütü bi seferde içiyorum

Kizlar ben bayadir yazamıyorum. Bizim ki hep gazli vakit olmuyor. Bu ara daha iyi gibi önceki günlere gore diyebilirim. ..bu arada benim dişler hep gitti .her hafta bir dus yaptırıyorum. Dis etlerime sizi girdi gecen gun .implant yaptik 1 ay önce gecen gun kanal tedavisi ....hepsinde sutumu direk verdim bebege 2 saat bekleyip. İnslalah bi zarari olmaz veya olamamıştır bebegime ....

Ben sleepyi bırakalı çok oldu canım. Hem memnuniyetim azalmıştı, hemde gerçekten dediğin gibi fiyatı uçup gitmiş. Baby turco çok memnunum. Gece de pişik yapmıyor aslında ama uzun saatler üzerinde kaldığı için içim rahat etmiyor. Cildi ıslak kalırsa diye üzülüyorum. Molfixle başlayayım o zaman dediğin gibi

Bende baby turco kullanıyrm canım ama prima aktıf bebekten sonra zorlandm baby turco hemen şişiyo aktıf bebekte sen bakmazsan kolay kolay cısı anlayamazsn ama onunda azcık parfumü fazla sanki:) bez kokuyo ya

Valla insAllah oyledir ya . Bu gece gene rüyama girdi bir oğlum daha olacaktı

Valla grupta çoğunluk kimse olmamış umid verici oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…