2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız ılkmi valla iyi. Ben hiç özlemiyorum misafir. Zor geliyor bana

Bebem Naturelddn bende memnunum kızlar a101 e indirmdeyken almıştım 4 numara dün gece kaka yapmış emmiş Bez pişik de yapmadı. Baby turco kullandık hep doğumdan itibaren ona göre daha sert geldi sadece. Sızdırma felan yapmıo

Kız ılkmi valla iyi. Ben hiç özlemiyorum misafir. Zor geliyor bana
Bi zahmet sana zor gelsin artık senin misafirler bi acayiplerdi.
Taaa ilkokulda 8 sene aynı sırada oturduğum arkadaşlarım. Nasıl kıymetliler benim için. Pandemi başladığından beri görüşmüyorduk. Bir iki kişi daha çağırır bitiririm misafir işini ben. Taze kovid geçirdiğimiz için bu cesaretim zaten

Kızlar ciddi anlamda kel kalacağım diye korkuyorum ya bir çözüm bulabilen oldu mu veya zamanla azalır mı acaba

Ay vallahi bende bunu soracaktim saclarim felaket dökülüyor ya
Bende aynıyım kızlar yakel olsam nasıl görünürüm diye düşünmeye falan başladım , o kadr dökülüyor saçlarım. Vitamin, demir falanda fayda etmiyor.

Bende aynıyım kızlar yakel olsam nasıl görünürüm diye düşünmeye falan başladım , o kadr dökülüyor saçlarım. Vitamin, demir falanda fayda etmiyor.
Benim de öyle ya. Düzeliyor mu acaba çok merak ediyorum çünkü gerçekten böyle giderse kel kalırım açsam açamıyorum toplasam sevmiyorum yakışmıyor bana. Saçlarımı penyemin içine koyuyorum sırf yere dökülmesin diye kedilerin tüylerine bir de benim saçlarım ekleniyor yoksa

Valla bana gelenler hep yoruyor keyfi geliyorlar

Kızlar atak sonrası uyku eğitimine başlamaya karar verdim. İddiasina göre ağlatmadan çok yavaş bir eğitim olacakmış. Bir ay sürüyor zaten baya basamak basamak dedi. Allah gazami mübarek etsin

Haydi bakalım gazan mübarek olsun inşallah memnun kalırsın kolayca hallolur :)

Reactions: The
İnşallah düzelir yoksa kızımla dalga geçiyordum keltoş diye aynısı bana da olacak

Bir de sey soracağım ben de haftaya başlayacağım ek gıdaya. Geçen biz yerken oylesine hazır yoğurttan tattirdim sevdi gibi grldi bize. Ama kararsızım şu an köy sütü alma imkanım var alıp kendim yogurt.yapsam agir gelir mk bebeğe. Bana bile agir geliyor cunku. Bir de arkadasima kendi doktoru pastörize ver drmiş

Hazır yoğurdun içindeki katkılar masum değil bence. Ben kendimize de hep köy sütüyle mayaliyorum. İnşallah ek gıdaya geçince bebeğime de ondan vereceğim

Kızlar atak sonrası uyku eğitimine başlamaya karar verdim. İddiasina göre ağlatmadan çok yavaş bir eğitim olacakmış. Bir ay sürüyor zaten baya basamak basamak dedi. Allah gazami mübarek etsin
Kimden nerden alacaksın canım uyku eğitimini? Ben hala seyredemedim cicekailemin videolarını tuvalete zor gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…