- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
6. Ayda cnmKızlar blw yöntemime. Kaçıncı. Ayda başlanılıyor. Biraz. Bana korkutucu. Geldi
Cbm yogurt verebilirsin sut verilmiyor. Ayni sey degil cok farkli. 2 yasina kadar sut verilmiyorBende mama ya karşı değilim ama daha sağlıklı sanki diye öyle birsey denim dedim ama bazı arkadaşlar 3 yasa kadar öneriliyor demiş bilmiyordum benim kızım biberona alıştı emiyorda ama bazen nasıl desem süt gelmiyor diye emmek istemiyor benim öyle bi sıkıntım var biberon gibi damlasin istiyor
Bilmiyordum gerçekten söylediğiniz iyi oldu ya teyzem ard arda iki bebek büyütmüş öyle yaptım dedi bana da mantıklı geldi hem dedim kemiği için daha iyi olur falan bi yaşına kadar beklerim en az benim bebegimde yoğurt falan seviyor sanki oda iyi dediğiniz gibi mesela diş ağrısı çok çektim ama kucukken bende çok inek sütü içmişim ama galiba genetik olunca hiç bir şekilde önüne geçilmiyor sirf onun için süt yoğurt çok vericem dedim
Bir arkadaşımız daha demiş canim tesekur ederim bilmiyordum okuycam mamaya devam edicem yoğurt ta aynı şey oda iyi vermem beli bi süre canim tesekur ederim
Bizim ki öyle vala hemde iki aydır böyle hep bakıyor demiştim yayemek yiyemiyoruz onun yüzünden ekmek asla vermiyorum iki gün annem verdi meslea eline alıştı öyle qgaldi uc gün boyunca unutamadı
Bi deneme boy alırım bir iki aya. Kullanınca yazarım inşallah yorumlarımıKülot bezi bende bmerak ediyorum ama biraz ayaklanmaya başladıklarında daha iyi oluyormuş. Ben de öyle olunca almadım. Yoksa külot bezler fiyat olarak çok daha uygun.
Ya çok pis vicdan yaptım şuanda kızlar kusıra bakmayın. Ama bebem naturalden öyle memnunum ki anlatamamm. Bugün sabah 14 saat sonra bezini çıkarttım altından bebişin. Altı kupkuruydu, sızdırma yoktu asla. Hatta nasıl emmiş bukadar çişi diye şaşırdım. Bezin içini elledim orası bile ıslaklık hissi vermiyordu elime.
Oyyy miniğimmm ağzını yerim senin
Canım benim maşallah
Aa tamam canım görmedim kusura bakmazeynepsii canim bende ozelden yazdim mailimi banada yollarsan iyi olur
Bizde daha 2.3 hafta çnce ailecek olduk önce eşim sonra bebiş ve en son benBebeği ile covit geçiren arkadaşlar var mı bebeğim 4 ay 25 günlük.Önce eşim rahatsızlandı sonra büyük kızım şimdi bebegimn 38 civarı ateş. Calpol verdim başka ne yapabilirim tecrübeli anneler siz nasıl atlattınız.4 saat arayla ne verdiniz. Test Yaptırmadık ama covit bence inşallah kolay geçer.
Hay Allah ya, bir dünya sleepy aldım indirimde diyeÇok net daha iyi.
Canım onu da kusuyo dıye normal aptamıl devam edıyoruzzAr mamamı veriyorsun
Bana da atabılır msn canımKızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Olsun daha kullanacaklar nasılsa pişman olmaya gerek yok ki :)Hay Allah ya, bir dünya sleepy aldım indirimde diye
Canım onu da kusuyo dıye normal aptamıl devam edıyoruzz
Bana da atabılır msn canım
Bende çok bez denedim. Molfix candır diyorumdün kızımın altını sabah uyanınca değiştirmeyi unuttum uykusuzluktan son bezi taktıktan yaklaşık 15 saat geçtikten sonra değiştirdim. Hem çişi emmişti, hemde kaka vardı ama pişik asla olmamıştı. Kupkuruydu al
Yerım seni masallah
Oyy masalah masalah
Ek gıda ile değişiklik olmadı mı zeyno ya((Ben azıcık normal aptamil versem kusması daha çok artıyorar mama devam
Benimde sızlıyo ara ara kendimi yorduğum zamanlarda özellikleSezaryen olanlar, dikiş yerinizde sızlama oluyor mu hiç? Benim ara ara sızlıyor da normal mi acaba merak ettim
Ek gıda ile değişiklik olmadı mı zeyno ya((
Yarın bızde ılk denememızı yapacağızz
Bende çok memnunumÇok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?