2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar blw yöntemime. Kaçıncı. Ayda başlanılıyor. Biraz. Bana korkutucu. Geldi
6. Ayda cnm
Cbm yogurt verebilirsin sut verilmiyor. Ayni sey degil cok farkli. 2 yasina kadar sut verilmiyor

Çok ilginç

Sadece
Bizde daha 2.3 hafta çnce ailecek olduk önce eşim sonra bebiş ve en son ben calpol verdim canım iki gün ateş sürdü 3.gün geçti.. Bu seferde 3.gün öksürük başladı uykuda çok öksürüyordu burnu tıkanıyordu sürekli sf sıkarak teziledim ama yine de tıkanıyordu gece ambulans aradık hastaneye gittik baktılar ciğerlerde sıkıntı yoktu fakat boğazları enfeksiyon kapmış dedi, hava makinasıyla kullanım için ilaç+öksürük şurubu yazdı onları kullandık eve buhar makinası aldık nemlendirici nemi hep %55 te tutmaya çalışıyoruz. Bir ara düzelmişti ama şimdi yine öksürük ve burun tıkanıklığı tekrar başladı yine doktora gidicez önümüzdeki hafta. Çok geçmiş olsun sen sadece ateş yükselirse calpol ver ve dikkat et hijyene,odasını sürekli havalandır ve nemli tutmaya özen göster iki günde geçiyor ateş,sonrasında birşey olmaz inşAllah

Ek gıda ile değişiklik olmadı mı zeyno ya((
Yarın bızde ılk denememızı yapacağızz

Oldu çok şükür ya epeyce azaldı eskiden 10dan fazla kusuyprdu, şimdi 3-4 oldu :)
Yenice meyve denemeye karar verdik eşimle elma verdik ama annem meyve asidi midesini rahatsız etmesin diye pişirmemi söyledi.
Şimdilik iyi gidiyor çok şükür.
Umarım çok güzel geçer bebiş sever
Kendi sevdiğiniz şekilde formüle edersen daha çok yiyorlar.
Patatesi hiç sevmemişti. Kaç kere denedim hep tükürmüştü. Bugün normal yemekten verdim ona tuzsuz ayırmıştım. Yedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…