- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Ben senin yerinde olsam mutlaka pastörize süt alırım bebek için, mümkünse de organik olabı. Yoğurt yapmak için satılanlar var diye biliyorumBir de sey soracağım ben de haftaya başlayacağım ek gıdaya. Geçen biz yerken oylesine hazır yoğurttan tattirdim sevdi gibi grldi bize. Ama kararsızım şu an köy sütü alma imkanım var alıp kendim yogurt.yapsam agir gelir mk bebeğe. Bana bile agir geliyor cunku. Bir de arkadasima kendi doktoru pastörize ver drmiş
Instagram'da birkoalaninannesi diye bir hesap var canım. Bilmiyorum ya kafama o kadın yattı oradan alacağım bireysel danışmanlık şeklindeKimden nerden alacaksın canım uyku eğitimini? Ben hala seyredemedim cicekailemin videolarınıtuvalete zor gidiyorum
Bebek kucağında iken seyretsen? Ben artık bebek uyusun da şunu yapayım kafasını bıraktım şahsen.Kimden nerden alacaksın canım uyku eğitimini? Ben hala seyredemedim cicekailemin videolarınıtuvalete zor gidiyorum
Günlük sütten mi bahsediyorsunBen senin yerinde olsam mutlaka pastörize süt alırım bebek için, mümkünse de organik olabı. Yoğurt yapmak için satılanlar var diye biliyorum
Kaç lira ücreti canım? Ben de takip ediyorum o hesabıInstagram'da birkoalaninannesi diye bir hesap var canım. Bilmiyorum ya kafama o kadın yattı oradan alacağım bireysel danışmanlık şeklinde
1500 canimKaç lira ücreti canım? Ben de takip ediyorum o hesabı
Cnm agir gelmekten ziyade alinan koy sutleri guvenli olmuyo. Herhangi bi kontrolden gecmedigi icin guvenilirligi yok ve genellikle antibiyotikli oluyo. Ben gida muhendisiyim asla koy sutu fln almam. Market yogurtlarunda sanilanin aksine katki maddesi fln yok. Ben kendim kac kere analize gonderdim. Kendin yapmak.istiyosan yogurdu gunluk pastorize sutlerden yap cnmBir de sey soracağım ben de haftaya başlayacağım ek gıdaya. Geçen biz yerken oylesine hazır yoğurttan tattirdim sevdi gibi grldi bize. Ama kararsızım şu an köy sütü alma imkanım var alıp kendim yogurt.yapsam agir gelir mk bebeğe. Bana bile agir geliyor cunku. Bir de arkadasima kendi doktoru pastörize ver drmiş
Öyle mi ya işte köy sütüne de çiğ aldigimiz için cok guvenemiyordum aslında çoğu kişi bana köy sütünden yap diyor. Dogrusunu soylemek gerekirki ben de köy sütüyle köy yogurduyla büyümedim ve bu saatten sonra hemhal olamiyorum. Köy yumurtası iyi ama süt ürünlerini biz bile tuketemiyoruzCnm agir gelmekten ziyade alinan koy sutleri guvenli olmuyo. Herhangi bi kontrolden gecmedigi icin guvenilirligi yok ve genellikle antibiyotikli oluyo. Ben gida muhendisiyim asla koy sutu fln almam. Market yogurtlarunda sanilanin aksine katki maddesi fln yok. Ben kendim kac kere analize gonderdim. Kendin yapmak.istiyosan yogurdu gunluk pastorize sutlerden yap cnm
20 gün önce sormuştum, o eğitmen bana 1200 TL demişti canım. Zam yapmış galiba.1500 canim
Napıyorki egıtmen cnm. Merak ettim20 gün önce sormuştum, o eğitmen bana 1200 TL demişti canım. Zam yapmış galiba.
Bebeğe özel program hazırlayıp ağlatmadan uyku eğitimi veriyorlarmış canım.ben denemedim ama en azından öyle söylüyor, geri dönüşleri yorumları filan okudum sayfasında. Bebeğe kendi kendine uyumayı öğretiyorlarmış. Gündüz uykularını uzatma, gece uykusunu düzene koyma vs.Napıyorki egıtmen cnm. Merak ettim
Valla. o diş agrıları olduğu zamanda. Uyursa. Çok ıyımisBebeğe özel program hazırlayıp ağlatmadan uyku eğitimi veriyorlarmış canım.ben denemedim ama en azından öyle söylüyor, geri dönüşleri yorumları filan okudum sayfasında. Bebeğe kendi kendine uyumayı öğretiyorlarmış. Gündüz uykularını uzatma, gece uykusunu düzene koyma vs.
Feramat yazmıstı doktorDemirin hangi marka canım
İnşallah canım , ben de merakla bekliyorum şu atağın bitmesini. Aklımdaki kaygı eğitim boyunca bir yerlere gidemeyecek miyim onu merak ediyorumThe merakla bekliyorum uyku eğitimi sonucunu. İnşallah başarırsın da bende denerim
Doğrudur canım olabilir, pınar sibirsky falan da baktım 2500 dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ama onlar o kadar ilgili olmazlar gibi geldi çok fazla danışani olduğu için. O yüzden çok popülerlere yanaşmadim açıkçası20 gün önce sormuştum, o eğitmen bana 1200 TL demişti canım. Zam yapmış galiba.
İnternette hep tetagil görüyorum ya , dış döneminde ben alırım herhalde çok rahatlatıyormuskızlar benim. Bebek. Dehşet salya akıyor ağzındn gündüz. Toplasam bir saat uyumuyor. Kafayı yemek üzereyim
O eğitmen çok tatlı bir bayana benziyor canım, inşallah faydasını görürsün. Çok çaresiz kalırsam bende düşünüyorum ama bi diş çıkarsın, yaşına falan girsin diye bekliyorum bakalımDoğrudur canım olabilir, pınar sibirsky falan da baktım 2500 dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ama onlar o kadar ilgili olmazlar gibi geldi çok fazla danışani olduğu için. O yüzden çok popülerlere yanaşmadim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?