2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben senin yerinde olsam mutlaka pastörize süt alırım bebek için, mümkünse de organik olabı. Yoğurt yapmak için satılanlar var diye biliyorum

Kizlar 5 ya 5 gün kaldı bebeğimin kilosu 6-6.100 gibi bir sey bugun baktirdik. 2 ayda 1 kilo almis. Az geldi. Boy 70 cm o iyi ama oglum zayif olmamakla birlikte etine dolgun da hic degil. O yuzden merak ettim sizlerde durum nasil? Ortalamalar nasil diye..

Cnm agir gelmekten ziyade alinan koy sutleri guvenli olmuyo. Herhangi bi kontrolden gecmedigi icin guvenilirligi yok ve genellikle antibiyotikli oluyo. Ben gida muhendisiyim asla koy sutu fln almam. Market yogurtlarunda sanilanin aksine katki maddesi fln yok. Ben kendim kac kere analize gonderdim. Kendin yapmak.istiyosan yogurdu gunluk pastorize sutlerden yap cnm

Öyle mi ya işte köy sütüne de çiğ aldigimiz için cok guvenemiyordum aslında çoğu kişi bana köy sütünden yap diyor. Dogrusunu soylemek gerekirki ben de köy sütüyle köy yogurduyla büyümedim ve bu saatten sonra hemhal olamiyorum. Köy yumurtası iyi ama süt ürünlerini biz bile tuketemiyoruz

Napıyorki egıtmen cnm. Merak ettim
Bebeğe özel program hazırlayıp ağlatmadan uyku eğitimi veriyorlarmış canım.ben denemedim ama en azından öyle söylüyor, geri dönüşleri yorumları filan okudum sayfasında. Bebeğe kendi kendine uyumayı öğretiyorlarmış. Gündüz uykularını uzatma, gece uykusunu düzene koyma vs.

Valla. o diş agrıları olduğu zamanda. Uyursa. Çok ıyımis bizimkinin öyle agrısı varki tüm. Düzen gitti

The merakla bekliyorum uyku eğitimi sonucunu. İnşallah başarırsın da bende denerim
İnşallah canım , ben de merakla bekliyorum şu atağın bitmesini. Aklımdaki kaygı eğitim boyunca bir yerlere gidemeyecek miyim onu merak ediyorum gidersem düzeni değişir mi vs. Bakalım neler olacak

20 gün önce sormuştum, o eğitmen bana 1200 TL demişti canım. Zam yapmış galiba.
Doğrudur canım olabilir, pınar sibirsky falan da baktım 2500 dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ama onlar o kadar ilgili olmazlar gibi geldi çok fazla danışani olduğu için. O yüzden çok popülerlere yanaşmadim açıkçası

kızlar benim. Bebek. Dehşet salya akıyor ağzındn gündüz. Toplasam bir saat uyumuyor. Kafayı yemek üzereyim
İnternette hep tetagil görüyorum ya , dış döneminde ben alırım herhalde çok rahatlatıyormus

O eğitmen çok tatlı bir bayana benziyor canım, inşallah faydasını görürsün. Çok çaresiz kalırsam bende düşünüyorum ama bi diş çıkarsın, yaşına falan girsin diye bekliyorum bakalım

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…