2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Geçmiş olsun
Umarım daha sonrasında düzelir. 1 senedir vücut alışkın olmadığı bir şeyle karşılaştı nihayetinde.

Kızlar kizim mizil mizil memeyi zor tutturup uyuttum bu gece baktim inliyor atesini bir ölçtüm 37.8 hemen üstünü incellttim yüzünü yıkadım. Neden olmus olabilir ya

İnşallah canım haber veririm tabiki. O dış muhabbetinden çok korkuyorum ben de , henüz yaşamadık

İnan benim içinde. Artık. Beşiğe koymadım ayağımda uyudu kaldırmadım en azından öyle dinlendim
Ben de bitik durumdayim. Hala da uyumuyo yarim saat anca uyudu
Kızlar ben hala korkumdan gaz yapacak şeyler yemiyorum, siz napıyorsunuz? Acaba bitmiş midir artık gaz mevzu?
Ben de yemiyorum. Ona ragmen arada sancisi oluyo. Yesem daha kotu olur herhalde

GeminiWoman gecmis olsun cnm. Ne dedi doktor ii misiniz
Sağol canım. Abisinin bogazlari kizarik cigerindede ufak lekeler var öksürükten. Ona antibiyotik başladık. Ama kızımın cok az kizarikmis ve ciğer temiz çok şükür. Ona antibiyotik başlamadi. Birde bu alerji hassasiyeti bağırsakta oldugu için. Bol bol emzir ateşi cikarsa calpol ver dedi. Ama eger düzelme olmaz ates devam ederse onada antibiyotik başlayalım dedi

Cok gecmis olsun cnm hemencecik atlatir ins kuzucuklar. Sen de iyi beslenmeye calis cnm da bebege yarasin. Antibiyotige gerek kalmadan atlatirsiniz ins

Kızlar süt sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Bende Kiwi marka var, bu zamana kadar iyiydi aslında ama son zamanlarda birkaç damla anca çıkıyor çekmiyor. Elimle sıkınca ise süt fışkırıyor, bariz makineden kaynaklı yani. Çocuğu annemlere bırakıp biraz uzun süre dışarıya çıkabileyim istiyorum ama burada da hiç sütüm yok, makine de çalışmayınca kaldım böyle. 1-2 sefer için mama almak istemiyorum gerisi çöp olacak çünkü.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…