Öğle aralarında bebiş uyuduğu anda uyuman. Benim ilacım bu
Doğumdan sonra ilkdefa regl oldum. İlkbaşta çok sevimdim ama şuanda kıvranıyorum ağrıdan. Yıllarca regl ağrısı çektim, degalarca hastanelik oldum. Ağrı kesicileri şeker gibi yuttum. Tek tutunacak dalım doğumdan sonra geçicek sözleriydi. Ama aynı ağrı aynı kıvranış. Bitik durumdayım
Gecms olsun canim. Covid durumunuz varmi veya evde hasta biriKızlar kizim mizil mizil memeyi zor tutturup uyuttum bu gece baktim inliyor atesini bir ölçtüm 37.8 hemen üstünü incellttim yüzünü yıkadım. Neden olmus olabilir ya
Hayır canım yok. Ama şimdi götürüyorum acile. Cok huysuz ateşli ve agliyorV
Gecms olsun canim. Covid durumunuz varmi veya evde hasta biri
Enfeksiyon vs mi acaba gecmis olsun kuzu. Bizi de haberdar etHayır canım yok. Ama şimdi götürüyorum acile. Cok huysuz ateşli ve agliyor
Hic bilmiyorum canim ya. Abide hasta. Getirdim ikisinide bekliyorum simdiEnfeksiyon vs mi acaba gecmis olsun kuzu. Bizi de haberdar et
Ondan geçmiş demek kiHic bilmiyorum canim ya. Abide hasta. Getirdim ikisinide bekliyorum simdi
Ay inşallah iyi gelir de bizi de bilgilendir canım. 3 gündür yine yarım saatte bi uyanmaya başladı çok uykusuzum ya, sanırım dişlerden sıkıntılı biraz. Şu süreçleri bi atlatsaydık Allahın izniyle kafayı yemeden
İnşallah canım haber veririm tabiki. O dış muhabbetinden çok korkuyorum ben de , henüz yaşamadıkAy inşallah iyi gelir de bizi de bilgilendir canım. 3 gündür yine yarım saatte bi uyanmaya başladı çok uykusuzum ya, sanırım dişlerden sıkıntılı biraz. Şu süreçleri bi atlatsaydık Allahın izniyle kafayı yemeden
Ben de bitik durumdayim. Hala da uyumuyo yarim saat anca uyuduİnan benim içinde. Artık. Beşiğe koymadım ayağımda uyudu kaldırmadım en azından öyle dinlendim
Ben de yemiyorum. Ona ragmen arada sancisi oluyo. Yesem daha kotu olur herhaldeKızlar ben hala korkumdan gaz yapacak şeyler yemiyorum, siz napıyorsunuz? Acaba bitmiş midir artık gaz mevzu?
Sağol canım. Abisinin bogazlari kizarik cigerindede ufak lekeler var öksürükten. Ona antibiyotik başladık. Ama kızımın cok az kizarikmis ve ciğer temiz çok şükür. Ona antibiyotik başlamadi. Birde bu alerji hassasiyeti bağırsakta oldugu için. Bol bol emzir ateşi cikarsa calpol ver dedi. Ama eger düzelme olmaz ates devam ederse onada antibiyotik başlayalım dediGeminiWoman gecmis olsun cnm. Ne dedi doktor ii misiniz
Cok gecmis olsun cnm hemencecik atlatir ins kuzucuklar. Sen de iyi beslenmeye calis cnm da bebege yarasin. Antibiyotige gerek kalmadan atlatirsiniz insSağol canım. Abisinin bogazlari kizarik cigerindede ufak lekeler var öksürükten. Ona antibiyotik başladık. Ama kızımın cok az kizarikmis ve ciğer temiz çok şükür. Ona antibiyotik başlamadi. Birde bu alerji hassasiyeti bağırsakta oldugu için. Bol bol emzir ateşi cikarsa calpol ver dedi. Ama eger düzelme olmaz ates devam ederse onada antibiyotik başlayalım dedi
İnşallah kuzum cok sağolCok gecmis olsun cnm hemencecik atlatir ins kuzucuklar. Sen de iyi beslenmeye calis cnm da bebege yarasin. Antibiyotige gerek kalmadan atlatirsiniz ins
Ben artık her şeyi yiyorum içiyorum canımKızlar ben hala korkumdan gaz yapacak şeyler yemiyorum, siz napıyorsunuz? Acaba bitmiş midir artık gaz mevzu?
Ben Allah ne verdiyse yiyorum canım 1 aydır, hiç de olumsuz bir etkisi olmadı. Boşu boşuna mı kısmışım acaba diye düşünmüyor değilimKızlar ben hala korkumdan gaz yapacak şeyler yemiyorum, siz napıyorsunuz? Acaba bitmiş midir artık gaz mevzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?