Maşallah prensese.Gıda emziği varsa onunla ver daha çok seviyorlarbnm oğlum 30 eylülde doğdu başlasam mı die düşünüyorum kararsızım ama artık süt yetmiyor saat başı emmek istiyor
Memnunum gayet rahat bebeğim. Sling ile kıyaslayamam hiç kullanmadım. Ama minnoş ağır olduğu için zor oluyor tabiki. Bebek arabasıyla gitmemim zor olacağı yerlerde kullanıyorum şuanda. Benim ciddi bi diz problemim var. Doğumdan sonra aşırı arttı ufacık yokuş çıkamıyorum. Kanguruyla daha da zorlaştı yoksa sürekli dışarı çıkartırdım. Evde yemek yaparken eğer durmazsa kullanıyorum. Nasıl seviyor anlatamam. Çıkartınca içinden çığlık kıyamet ağlıyor beni tekrar kucağına al diyeMemnun musun canım peki? Yani genel oladak kanguru kullanımından ? Benim belim ağrıyor da slingde. Kanguruda değişen bir şey var mı merak ediyorum
Benim doktorum covid sonrası aşı yapılmaz dedi ve yapmadı. Hatta burda da konuşulmuştu onlrın da doktoru yapmamıştı aşıyı.Kızlar bende bebişi kontrolden getiriyorum. Covid sonrası aşıları ertelemedi. Devlet açılarıyla çakışan menenjit aşılarını sordum, ağır gelmez yaptırabilirsin dedi. Burnunda hırıltı var diyince tedbir amaçlı röntgen istedi, temiz çıktı şükür. Sürekli nemlendir burnunu başka çaresi yok dedi .
500 Gr almış geçen aydan bu yana. Gelişiminde bir sıkıntı görmedi. 6.ayda tekrar çağırdı. Ek gıdayı sormayı unuttum ama başladık zaten. Bu gün avakado aldık sıra onda
Benim kızım da 28 Eylül canım. Benim covid döneminde çok azalmıştı sütüm. Mamayı da kabul etmedi, bende analık iç güdülerimle başladım tadımlara.Maşallah prensese.Gıda emziği varsa onunla ver daha çok seviyorlarbnm oğlum 30 eylülde doğdu başlasam mı die düşünüyorum kararsızım ama artık süt yetmiyor saat başı emmek istiyor
Sert aldım canım ben, evde kendim olgunlaştırıyorum. Tam olgun alayım dedim birkaç kez kötüsü denk gelmişti.Bu arada avokadoyu hemen yenilenden mi alıosunuz siz mi olgunlaştırıyorsunuz
10 liradan aldım bende, yemezse eğer çok fena şeyler olacakAy ben geçen alayım dedim 14 liraydı tanesi vazgeçtim
Normalde kendim de hiç aramam öyle denk gelirse bir iki çatal alırım o kadar
Biliyorum canım özellikle sordum ama bana bir mahsuru olmadığını söyledi, yaptırabilirsin dedi. Ertelemedi aşıları. İçime kurt düştü şimdi. Bir zararı olurmu ki ?Memnunum gayet rahat bebeğim. Sling ile kıyaslayamam hiç kullanmadım. Ama minnoş ağır olduğu için zor oluyor tabiki. Bebek arabasıyla gitmemim zor olacağı yerlerde kullanıyorum şuanda. Benim ciddi bi diz problemim var. Doğumdan sonra aşırı arttı ufacık yokuş çıkamıyorum. Kanguruyla daha da zorlaştı yoksa sürekli dışarı çıkartırdım. Evde yemek yaparken eğer durmazsa kullanıyorum. Nasıl seviyor anlatamam. Çıkartınca içinden çığlık kıyamet ağlıyor beni tekrar kucağına al diye
Benim doktorum covid sonrası aşı yapılmaz dedi ve yapmadı. Hatta burda da konuşulmuştu onlrın da doktoru yapmamıştı aşıyı.
Canım benim doktorum aşıdan 3-4 gün öncesine kadar ateşli hastalık geçirmediyse sorun olmaz demişti aşılar için. Yakın tarihte olup olmamasına bakıyorlarmış. Covid için farklı mıdır bilemiyorum tabii.Biliyorum canım özellikle sordum ama bana bir mahsuru olmadığını söyledi, yaptırabilirsin dedi. Ertelemedi aşıları. İçime kurt düştü şimdi. Bir zararı olurmu ki ?
Instagram'da cevap veren doktorlar oluypr y sorayım bi bakayımCanım benim doktorum aşıdan 3-4 gün öncesine kadar ateşli hastalık geçirmediyse sorun olmaz demişti aşılar için. Yakın tarihte olup olmamasına bakıyorlarmış. Covid için farklı mıdır bilemiyorum tabii.
Bi zararı olucağından değil de ağır geliceği için de erteliyor olabilir doktorlar. Tahmin benimkisiBenim kızım da 28 Eylül canım. Benim covid döneminde çok azalmıştı sütüm. Mamayı da kabul etmedi, bende analık iç güdülerimle başladım tadımlara.
Sert aldım canım ben, evde kendim olgunlaştırıyorum. Tam olgun alayım dedim birkaç kez kötüsü denk gelmişti.
10 liradan aldım bende, yemezse eğer çok fena şeyler olacak
Biliyorum canım özellikle sordum ama bana bir mahsuru olmadığını söyledi, yaptırabilirsin dedi. Ertelemedi aşıları. İçime kurt düştü şimdi. Bir zararı olurmu ki ?
İlk kızımda almıştım çok iyi oluyor hem dişlerini kaşıyorlar hem de sebze meyve yemiş oluyorlar püre gibi oluyor zaten ağızlarında umarm sever bebişiniz :) yoğurt mayalayacgm inş başlayacagm yavaştanAy o emzikten alacağım ben de umarım sever :)
Benim kızım da 25 Eylül doğumlu, 1 ay erken doğdu. Doktor başlayabilirsin dedi. Bir iki haftadır ek gıdaya geçtik :)
Annelik içgüdülerne güvenirim ne gzel yapmışsınBenim kızım da 28 Eylül canım. Benim covid döneminde çok azalmıştı sütüm. Mamayı da kabul etmedi, bende analık iç güdülerimle başladım tadımlara.
Sert aldım canım ben, evde kendim olgunlaştırıyorum. Tam olgun alayım dedim birkaç kez kötüsü denk gelmişti.
Biliyorum canım özellikle sordum ama bana bir mahsuru olmadığını söyledi, yaptırabilirsin dedi. Ertelemedi aşıları. İçime kurt düştü şimdi. Bir zararı olurmu ki ?
Matmazelcim, hangi sudan veriyorsun? Kaynatıp ılıttığın damacana suyunu mu veriyorsun? Bir de bebe suyu diye satılan sular var, ondan mı almalı acaba?Tadımlra başladım minnoşta. Haliyle su da veriyorum. İlk günler asla içemiyordu anlamıyordu. Ama baya baya alıştı içmeye. Elimde su bardağı görünce çırpınıyor su istiyor
Dün biberonuna koydum denemek için suyu. Meğer benim bebeğim mamayı içmiyor değilmiş. Biberondan içemiyormuş şok oldummm. Biberon da doğumdan beri kullandığımız avent biberon aslında. Midesi bulanıyor asla alamıyor ağzına
İlk kızımda almıştım çok iyi oluyor hem dişlerini kaşıyorlar hem de sebze meyve yemiş oluyorlar püre gibi oluyor zaten ağızlarında umarm sever bebişiniz :) yoğurt mayalayacgm inş başlayacagm yavaştan
Matmazelcim, hangi sudan veriyorsun? Kaynatıp ılıttığın damacana suyunu mu veriyorsun? Bir de bebe suyu diye satılan sular var, ondan mı almalı acaba?
Mamayı hep kaynamış suyla yapıyoruz, bence içtiği su da kaynatılmış olmalı ya da özel bebe suyu olmalı diye düşünüyorum.Ay böyle yazınca aklıma düştü ben çocuğa hazır suyu ılıtıp verdim.
Hiç kaynatmak aklıma gelmedi.
Hayatın 6lı Bebek suyunun özel kapağı var dışarıda çok iş görüyordu kardeşimde.
Şimdi o kadar içemiyorlar ben kaşıkla, minik biberonla veriyorum. Suluk veriyorum eline ama çok anlamıyor onu henüz.
Mamayı hep kaynamış suyla yapıyoruz, bence içtiği su da kaynatılmış olmalı ya da özel bebe suyu olmalı diye düşünüyorum.
Ay benim bebem bu akşam yattı, 30 dakika uyudu ve uyandı, 2 saattir cebelleşiyoruz, yok uyumuyor, cin gibi
Kızlar öyle yorgun bitkinimki benim bebek ne uyuyor nede ağlamadan duruyo pertim çıktı eşim işten geldi aldı yoksa bayılacaktım artık. Sütümde. Hiç yok sizce mama vermeliyimmi . Kaç gündür. Annemle kız kardeşime azcık gelin çok yorgunum biraz yardım edin diyorum hiç oralı olmadılar .Bugün beni arıyorlar 2 gün sonra sana oturmaya gelmek istiyoruz ne diyorsun diyo dedim özel davet mi gönderim misafir gibi geliyorsunuz zaten nedese ayda yılda bir geliyoz niye öyle diyorsun o kadar yorgunumki hiç gelmelerini istemiyorum . Ne desem gelmesinler buraya çünkü çok. Kırgınım onlara bana karşı çok geri duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?