Ben lansinoh kullaniyorum.Kızlar süt sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Bende Kiwi marka var, bu zamana kadar iyiydi aslında ama son zamanlarda birkaç damla anca çıkıyor çekmiyor. Elimle sıkınca ise süt fışkırıyor, bariz makineden kaynaklı yani. Çocuğu annemlere bırakıp biraz uzun süre dışarıya çıkabileyim istiyorum ama burada da hiç sütüm yok, makine de çalışmayınca kaldım böyle. 1-2 sefer için mama almak istemiyorum gerisi çöp olacak çünkü.
Lansinoh var canım memnunumKızlar süt sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Bende Kiwi marka var, bu zamana kadar iyiydi aslında ama son zamanlarda birkaç damla anca çıkıyor çekmiyor. Elimle sıkınca ise süt fışkırıyor, bariz makineden kaynaklı yani. Çocuğu annemlere bırakıp biraz uzun süre dışarıya çıkabileyim istiyorum ama burada da hiç sütüm yok, makine de çalışmayınca kaldım böyle. 1-2 sefer için mama almak istemiyorum gerisi çöp olacak çünkü.
Bence makinanda değil aparatında sıkıntı var. Benim aparatın üst kısmındaki o sağım esnasında esneyen kısım bozuldu iki kere.Kızlar süt sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Bende Kiwi marka var, bu zamana kadar iyiydi aslında ama son zamanlarda birkaç damla anca çıkıyor çekmiyor. Elimle sıkınca ise süt fışkırıyor, bariz makineden kaynaklı yani. Çocuğu annemlere bırakıp biraz uzun süre dışarıya çıkabileyim istiyorum ama burada da hiç sütüm yok, makine de çalışmayınca kaldım böyle. 1-2 sefer için mama almak istemiyorum gerisi çöp olacak çünkü.
Ben tuniko marka neko switch bebek kangusuru aldım. Biraz araştırdım bebeğin bacak arası mesafesi ayarlanabilir olmalıymış omurga sağlığı için. Bunda çıt çıtlar var bebeğinin kilosuna göre ayarlayabiliyorsun. Böylece yenidoğandan itibaren kullanılabilior. Bebeğin yüzü dışarı bakınca omurgası olumsuz etkileniyor. Önermiyorlar öyle kanguruları. Dolap uygulamasındn 280 e almıştım. Youtube linkini paylaşıyorum araştırman için.Kanguru kullanan arkadaşlar bana foto atma sansiniz var mi
Mamadus veya solomom hangini onerirsiniz
Memnun musun canım peki? Yani genel oladak kanguru kullanımından ? Benim belim ağrıyor da slingde. Kanguruda değişen bir şey var mı merak ediyorumBence makinanda değil aparatında sıkıntı var. Benim aparatın üst kısmındaki o sağım esnasında esneyen kısım bozuldu iki kere.
Ben tuniko marka neko switch bebek kangusuru aldım. Biraz araştırdım bebeğin bacak arası mesafesi ayarlanabilir olmalıymış omurga sağlığı için. Bunda çıt çıtlar var bebeğinin kilosuna göre ayarlayabiliyorsun. Böylece yenidoğandan itibaren kullanılabilior. Bebeğin yüzü dışarı bakınca omurgası olumsuz etkileniyor. Önermiyorlar öyle kanguruları. Dolap uygulamasındn 280 e almıştım. Youtube linkini paylaşıyorum araştırman için.
Kanguru videosu
Elektrikli mi manuel mi canım?Lansinoh var canım memnunum
ElektrikliElektrikli mi manuel mi canım?
Ben solomom kullanıyorum memnunum canım, özelden atayım sana fotoğraf .Kanguru kullanan arkadaşlar bana foto atma sansiniz var mi
Mamadus veya solomom hangini onerirsiniz
Hic bilmiyorum canim ya. Abide hasta. Getirdim ikisinide bekliyorum simdi
Kızlar ben hala korkumdan gaz yapacak şeyler yemiyorum, siz napıyorsunuz? Acaba bitmiş midir artık gaz mevzu?
Ya gaz muhakkak vardır, hepimizde var yaniBen dikkat ediyorum yediklerime.
Ona rağmen geçen gazı varmış röntgende çıktı
Sagol kuzumÇok geçmiş olsun
Kanguruda benim belimde çok agrıyoMemnun musun canım peki? Yani genel oladak kanguru kullanımından ? Benim belim ağrıyor da slingde. Kanguruda değişen bir şey var mı merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canım, hemencik iyileşir inşallah kuzularınHic bilmiyorum canim ya. Abide hasta. Getirdim ikisinide bekliyorum simdi
Maşallah prensese.Gıda emziği varsa onunla ver daha çok seviyorlarKızlar bende bebişi kontrolden getiriyorum. Covid sonrası aşıları ertelemedi. Devlet açılarıyla çakışan menenjit aşılarını sordum, ağır gelmez yaptırabilirsin dedi. Burnunda hırıltı var diyince tedbir amaçlı röntgen istedi, temiz çıktı şükür. Sürekli nemlendir burnunu başka çaresi yok dedi .
500 Gr almış geçen aydan bu yana. Gelişiminde bir sıkıntı görmedi. 6.ayda tekrar çağırdı. Ek gıdayı sormayı unuttum ama başladık zaten. Bu gün avakado aldık sıra onda
Ya gaz muhakkak vardır, hepimizde var yanibence önemli olan çıkartabiliyor mu o kadar. 4 ay oldu artık yiyelim bence yani ben baklagilleri de deniyorum artık bir şey olmuyor gibi ya. Siz de mahrum etmeyin kendinizi
Kızlar bende bebişi kontrolden getiriyorum. Covid sonrası aşıları ertelemedi. Devlet açılarıyla çakışan menenjit aşılarını sordum, ağır gelmez yaptırabilirsin dedi. Burnunda hırıltı var diyince tedbir amaçlı röntgen istedi, temiz çıktı şükür. Sürekli nemlendir burnunu başka çaresi yok dedi .
500 Gr almış geçen aydan bu yana. Gelişiminde bir sıkıntı görmedi. 6.ayda tekrar çağırdı. Ek gıdayı sormayı unuttum ama başladık zaten. Bu gün avakado aldık sıra onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?