2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben lansinoh kullaniyorum.

Makinenin parcalarini.kontrol ettin mi ? Hava alan bir yer varsa verimsiz olabiliyor.
Ic kisimda beyaz valf var. Kiwi 2 adet gonderiyordu onda bir yirtiklik vs varmi ? O uzun hava akisi saglayan parcayi tekrar cikartip takmayi denedin mi ?

Lansinoh var canım memnunum

Kanguru kullanan arkadaşlar bana foto atma sansiniz var mi

Mamadus veya solomom hangini onerirsiniz

Bence makinanda değil aparatında sıkıntı var. Benim aparatın üst kısmındaki o sağım esnasında esneyen kısım bozuldu iki kere.
Kanguru kullanan arkadaşlar bana foto atma sansiniz var mi

Mamadus veya solomom hangini onerirsiniz
Ben tuniko marka neko switch bebek kangusuru aldım. Biraz araştırdım bebeğin bacak arası mesafesi ayarlanabilir olmalıymış omurga sağlığı için. Bunda çıt çıtlar var bebeğinin kilosuna göre ayarlayabiliyorsun. Böylece yenidoğandan itibaren kullanılabilior. Bebeğin yüzü dışarı bakınca omurgası olumsuz etkileniyor. Önermiyorlar öyle kanguruları. Dolap uygulamasındn 280 e almıştım. Youtube linkini paylaşıyorum araştırman için.

Kanguru videosu

Memnun musun canım peki? Yani genel oladak kanguru kullanımından ? Benim belim ağrıyor da slingde. Kanguruda değişen bir şey var mı merak ediyorum

Ben dikkat ediyorum yediklerime.
Ona rağmen geçen gazı varmış röntgende çıktı
Ya gaz muhakkak vardır, hepimizde var yani bence önemli olan çıkartabiliyor mu o kadar. 4 ay oldu artık yiyelim bence yani ben baklagilleri de deniyorum artık bir şey olmuyor gibi ya. Siz de mahrum etmeyin kendinizi

Kızlar bende bebişi kontrolden getiriyorum. Covid sonrası aşıları ertelemedi. Devlet açılarıyla çakışan menenjit aşılarını sordum, ağır gelmez yaptırabilirsin dedi. Burnunda hırıltı var diyince tedbir amaçlı röntgen istedi, temiz çıktı şükür. Sürekli nemlendir burnunu başka çaresi yok dedi .

500 Gr almış geçen aydan bu yana. Gelişiminde bir sıkıntı görmedi. 6.ayda tekrar çağırdı. Ek gıdayı sormayı unuttum ama başladık zaten. Bu gün avakado aldık sıra onda

Maşallah prensese.Gıda emziği varsa onunla ver daha çok seviyorlar bnm oğlum 30 eylülde doğdu başlasam mı die düşünüyorum kararsızım ama artık süt yetmiyor saat başı emmek istiyor

Ya gaz muhakkak vardır, hepimizde var yani bence önemli olan çıkartabiliyor mu o kadar. 4 ay oldu artık yiyelim bence yani ben baklagilleri de deniyorum artık bir şey olmuyor gibi ya. Siz de mahrum etmeyin kendinizi

Bi tek baklagile dikkat ediyorum.
Bir de ben kuruyemiş yediğim zaman kızımda hemen kızarıklık oluyor.
İkisinin harici normal beslenme :)

Reactions: The

Ay ben geçen alayım dedim 14 liraydı tanesi vazgeçtim
Normalde kendim de hiç aramam öyle denk gelirse bir iki çatal alırım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…