2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
10 haftalık uçmuştum ben, 22 haftalık ,30 Haftalık, 32 haftalık. Hiçbir şey olmadı.

Çok minikler zaten daha şuan. Aşırıya kaçmadığı sürece zararlı olduğunu sanmıyorum. Belki okyanus aşırı ülkeler , dolaşım yüzünden sıkıntı yaratabilir çok oturmaktan. Ama onun dışında kısa yolculuklardan korkmayın, yine de bilirkişiye sormakta fayda var. Yani doktorlar.

İnşallah hemencik biter bulantılarımız ya
ben bu cuma uçak yolculuğu da yapacağım. Bir tehlikesi olur mu ki

Valla ya bide benim düşük geçmişi olunca korkuyorum hep

Arkadaşlar bir sorum olacak, sekiz-dokuz haftalık olup ultrasona giren oldu mu bugünlerde? Bebişler kaç mm çıktı? Yarın ben de gireceğim de fikir edinmek için soruyorum

Bugün adetiniz geçmiş miydi. Değer çok önemli değil aslında 2 günde 2 kat artması yeterli
Evet 10. Günü ama bir önceki hamileliğime baktım aynı neredeyse değer . 400 lerde. Yınede endışeliyiz

Evet 10. Günü ama bir önceki hamileliğime baktım aynı neredeyse değer . 400 lerde. Yınede endışeliyiz
Her gebelik birbirinden farklı derler belkide geç döllenme olmuştur:) endişe etmeyin inşallah güzelce yükselir iki katına dua edelim :)

Her gebelik birbirinden farklı derler belkide geç döllenme olmuştur:) endişe etmeyin inşallah güzelce yükselir iki katına dua edelim :)
İnşallah :/ değer bayağı düşük heralde doktora da gitmeye cesaret edemiyorum :/

İnşallah iyi haberler alırsınız. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ikincide oğlumu doğurdum çok şükür. Ama dediğiniz gibi pozitifi gördüğümden beri kendimle savaşıyorum, kötüyü düşünme, iyi düşün diye. İnşallah bebeklerimize sağ salim kavuşacağız onlar güçlü olduğu müddetçe boşuna endişe ediyor olacağız. Hadi bakalım bizden daha güçlü olsunlar ve sağlıkla dünyaya gelsinler
Benim de kanama alanı kesenin büyümesini engellemişti geçen hafta. İnşallah bir sonraki kontrolümüzde her şeyi yoluna girdiğini duyarız. Dua ediyoruz. İyi ki bir aradayız. İnşallah güzel haberlerinize sevineceğiz.
İyi akşamlar kızlar. Yarın 7+2 oluyorum kontrolüm var bebeği ve kalp atışını görmek için çok heyecanlıyım vede biraz korkuyorum ya gozukmezse diye.
İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah gününüz çok güzel geçer
Arkadaşlar bir sorum olacak, sekiz-dokuz haftalık olup ultrasona giren oldu mu bugünlerde? Bebişler kaç mm çıktı? Yarın ben de gireceğim de fikir edinmek için soruyorum
Benim 2 hafta sonra ama senin doktordan sonra yazıp bilgi verirsen sevinirim canım

Önceki hamileliğimde de lekelenmem olmuştu çok şükür 6 yaşında kızım var ama şuanki hamileliğimde kasik batması ve sanki lekelenme gibi bişey var tam kahverengi değil koyu sarımsı akıntı.cok korkuyorum ve tedirginim.aglamamak için zor tutuyorum kendimi

Koyu sariysa belki enfeksiyon olabilir canım. Hamilelikte idrar yolu infeksiyonu biraz daha fazla görülüyormus bol bol su tuket. Doktora gittiğinde birde idrar ver bakarlar enfeksiyon mu var diye. Benim daha hiç bir damla kan bile gelmedi. Çoğu kişide lekenlenme oluyormuş bende gelmeyince iyi mi kötü mü bilemedim

İlk kan testiyle beraber idrar da vermiştim enfeksiyon çıkmış tekrsr verdiğimde temiz demişti dr.kan yok zaten de işte gördüğüm her lekeyi rengi olumsuzluğa yoruyorum.stres yaptım kayınvalidemleri yatılı eve davet etmedim diye triplerdeler.arayip hayırlı olsun bile demediler.esim çok üzüldü sanırım ona çok üzüldüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…