- 14 Şubat 2021
- 44
- 34
- 8
- 32
Benim de bugün başladı ne guzel yok diyordumbenim de ilk defa bugun basladi bulantilar.sabah uyandim baya midem bulaniodu cubuk kraker yedim hemen 4-5 tane.kesti bulantimi.(6.haftanin icindeyim)
Amin inşallah canımKorkma Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz inşallah dua etmekten başka elimizden gelen yok Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah hemencik biter bulantılarımız ya
ben bu cuma uçak yolculuğu da yapacağım. Bir tehlikesi olur mu ki
Valla ya bide benim düşük geçmişi olunca korkuyorum hepBende 5+2 Deyim. 3.gündür hiç belirtim yoktu. Ağrım sızım kalmadı. Korktum bir şey mi oldu diye. Bugün bel kasık ağrım başladı. Şimdi de korkuyorum bir şey mi oldu diye. Belirti olsa bir türlü olmasa bir türlü.
Biz uçmasak da korkuyoruz . Tuvalete gitmeye korkuyorum travma olmuş gibiValla ya bide benim düşük geçmişi olunca korkuyorum hep
Gebelik belirtileri m de öyle yok gibi ondan bugun suphelendim ben kotu senaryolar ya zip durdum sanirimAynen öle sıkıntı var gibi konuşmamış zaten haftan da erken rahat ol
Beta değerinizi sormuşsunuz bide cevap vericektim kaçırdım. Hangi gün çıktı o değer ve bidaha yapıldı mı kan testiBiz uçmasak da korkuyoruz . Tuvalete gitmeye korkuyorum travma olmuş gibi
Bugün ilk kan testimi yaptırdım . Persembe tekrarlanacakBeta değerinizi sormuşsunuz bide cevap vericektim kaçırdım. Hangi gün çıktı o değer ve bidaha yapıldı mı kan testi
Ya çok tatlısınAyy ben 2020 Ekim annesiyim geçen sene bu günlerde 6 haftalık hamileydimHepiniz sağlıcakla alın kucağınıza
Bugün adetiniz geçmiş miydi. Değer çok önemli değil aslında 2 günde 2 kat artması yeterliBugün ilk kan testimi yaptırdım . Persembe tekrarlanacak
Evet 10. Günü ama bir önceki hamileliğime baktım aynı neredeyse değer . 400 lerde. Yınede endışeliyizBugün adetiniz geçmiş miydi. Değer çok önemli değil aslında 2 günde 2 kat artması yeterli
Her gebelik birbirinden farklı derler belkide geç döllenme olmuştur:) endişe etmeyin inşallah güzelce yükselir iki katına dua edelim :)Evet 10. Günü ama bir önceki hamileliğime baktım aynı neredeyse değer . 400 lerde. Yınede endışeliyiz
İnşallah :/ değer bayağı düşük heralde doktora da gitmeye cesaret edemiyorum :/Her gebelik birbirinden farklı derler belkide geç döllenme olmuştur:) endişe etmeyin inşallah güzelce yükselir iki katına dua edelim :)
İnşallah iyi haberler alırsınız. İyi haberlerinizi bekliyoruz.Anladım, teşekkürler. Bugün tekrar test yapıldı değerim 6.700 çıktı. Yine keseyi göremediler. Dış gebelikten şuphelendiler ama değer arttığı için müdahale edilmedi. Perşembe günü tekrar test yapılacak bekliyorum.
Herkese merhaba,bende yeni katılıyorum aranıza ama sizi yaklaşık 3 haftadır takip ediyorum herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah
Yaşım 32
Sat 11 ocak
2. Çocuk
Daha önce 2 gebelik geçirdim ilk gebeliğim 7. Haftada sonlandı,2. gebeliğim de riskliydi ağrım ve kanamam oluyordu az az ilki düşük olunca da doktor baya iyi takip etti 16. Haftaya kadar yattım hep istirahat ettim ve Progestan kullandım her hafta ultarasona girdim kanama oluştu mu diye kese de çok şükür atlattım ve kızımı kucağıma aldım şimdi 7 yaşında.Tekrar hamileyim ve baştan beri ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oldu çok korktum açıkçası bel ağrım da var bi ara düşücek kesin dedim.adet olacağım gün beta hcg yaptırdım 621 çıktı değerim hemen doktoru aradım 1 hafta sonra gel ancak görünür kese dedi yani 5. Hafta da gittim gördük keseyiAğrılarımın normal olduğunu olabileceğini düşüğün önüne geçilemeyeceğini stres yapmamam gerektiğini söyledi bunda da progestan kullanmak istedim hayır hiç gerek yok dedi (bunda farklı doktora gittim) 8. Haftaya kalp atışı için randevu verdi bakalım hayırlısı inşallah sağsalim kucağımıza alırız 3 gündür baya bulantım vardı yemek hiç yiyemiyordum ama bugün hiç yok bulantı böylede olunca insanın morali bozuluyor.Kızımda bulantım oldu ama hiç kusmadım rahat bi hamilelik geçirmiştim...Birde cumartesi günü çok az kahverengi akıntım oldu ağrım oluyor sıkılıyorum hiçbir şey olmuyor ay bişey mi oldu diyorum bulantım oluyor öff diyorum bugün olmayınca moralim bozuldu bi ortam yok yani Daha önce düşük yaşayınca insanın hep aklı kötüye gidiyor hamileliğin ilk haftaları zor yani Allah kimseye yaşatmasın
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ikincide oğlumu doğurdum çok şükür. Ama dediğiniz gibi pozitifi gördüğümden beri kendimle savaşıyorum, kötüyü düşünme, iyi düşün diye. İnşallah bebeklerimize sağ salim kavuşacağızHayırlı olsun :) benim de bir düşüğüm oldu ve travmatik bir olay olduğunu düşünüyorum. Sonrasında bir çocuğum oldu ama suan pozitifi gördüğüm andan itibaren aklımda ya birsey olursa sorusu dolanıyor
Benim de kanama alanı kesenin büyümesini engellemişti geçen hafta. İnşallah bir sonraki kontrolümüzde her şeyi yoluna girdiğini duyarız. Dua ediyoruz. İyi ki bir aradayız. İnşallah güzel haberlerinize sevineceğiz.Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, doktor bebeğin yaşaması için az şans veriyor, kalp atışının yavaş olmasının sebebi yolk sac kesesi normalinden büyük,buda embriyo nün büyümesi ni engelliyor maalesef, dua edin Benim için morelim çok bozuk
İyi haberlerinizi bekliyoruzİyi akşamlar kızlar. Yarın 7+2 oluyorum kontrolüm var bebeği ve kalp atışını görmek için çok heyecanlıyım vede biraz korkuyorum ya gozukmezse diye.
Benim 2 hafta sonra ama senin doktordan sonra yazıp bilgi verirsen sevinirim canımArkadaşlar bir sorum olacak, sekiz-dokuz haftalık olup ultrasona giren oldu mu bugünlerde? Bebişler kaç mm çıktı? Yarın ben de gireceğim de fikir edinmek için soruyorum
Önceki hamileliğimde de lekelenmem olmuştu çok şükür 6 yaşında kızım var ama şuanki hamileliğimde kasik batması ve sanki lekelenme gibi bişey var tam kahverengi değil koyu sarımsı akıntı.cok korkuyorum ve tedirginim.aglamamak için zor tutuyorum kendimiKullan bence canım benim lekelenmelerim hala devam ediyor hem iğne hem progestan kullanıyorum henüz kalp atışını duymadım benimde daha önce boş gebeliğim var tedirgin oluyorum lekelenme olduğu için ihmal etme istersen
Koyu sariysa belki enfeksiyon olabilir canım. Hamilelikte idrar yolu infeksiyonu biraz daha fazla görülüyormus bol bol su tuket. Doktora gittiğinde birde idrar ver bakarlar enfeksiyon mu var diye. Benim daha hiç bir damla kan bile gelmedi. Çoğu kişide lekenlenme oluyormuş bende gelmeyince iyi mi kötü mü bilemedimÖnceki hamileliğimde de lekelenmem olmuştu çok şükür 6 yaşında kızım var ama şuanki hamileliğimde kasik batması ve sanki lekelenme gibi bişey var tam kahverengi değil koyu sarımsı akıntı.cok korkuyorum ve tedirginim.aglamamak için zor tutuyorum kendimi
İlk kan testiyle beraber idrar da vermiştim enfeksiyon çıkmış tekrsr verdiğimde temiz demişti dr.kan yok zaten de işte gördüğüm her lekeyi rengi olumsuzluğa yoruyorum.stres yaptım kayınvalidemleri yatılı eve davet etmedim diye triplerdeler.arayip hayırlı olsun bile demediler.esim çok üzüldü sanırım ona çok üzüldüm bendeKoyu sariysa belki enfeksiyon olabilir canım. Hamilelikte idrar yolu infeksiyonu biraz daha fazla görülüyormus bol bol su tuket. Doktora gittiğinde birde idrar ver bakarlar enfeksiyon mu var diye. Benim daha hiç bir damla kan bile gelmedi. Çoğu kişide lekenlenme oluyormuş bende gelmeyince iyi mi kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?