2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aaaa hamileliğini mi tebrik etmediler ? Eğer öyleyse bunun için kendini de bebeğini de üzme. Dikkat et kendine bol bol su tuket

Benim de bugün başladı ne guzel yok diyordum
Benim de sadece sabah bulantılarım var ama kesemde kanama olduğu için çok ogurunce çok kasiliyorum doktor ondan dolayı riske atmayalım diye mide bulantı kesici ilaç verdi ama şimdilik kullanmıyorum artarsa baslayacagim

Aaaa hamileliğini mi tebrik etmediler ? Eğer öyleyse bunun için kendini de bebeğini de üzme. Dikkat et kendine bol bol su tuket
Evet canım hiç mutlu olmadılar ve şuan bize gelemedikleri için tripliler.nedeni de ben hamileyim diye gezmeleri gidemezmisim zaten pandemiden beri hiç gitmiyoruz dikkstliyiz yani.evet haklısın üzmeye değmez tadını çıkartayim.naz bende artık

Kuzum sakin kendini üzme ben bir olaya çok üzüldüm doktor uyardı beni bebeğine zarar verirsin yapma dedi . Bir de her lekeden korkma Allahın izniyle bir şey olmaz benim pembe lekem ve 2 haftadır bitmeyen kahverengi leke vardı annemi aramıştım artık tutamayıp ağlamıştım. Doktora gittim lekeden 4 gün sonra ancak o güne randevu vardı haftasonu girdiği için baktı 4.5 haftwlikti kanama geldiğinde ve o gün inanılmaz üzgündüm. Ama baktık şükür bebekte sorun yok kalp atışını duyduk. sen de kendini üzüp bos yere bebeğini strese sokma

2016 Kasım annesi olarak

Şahsen , eşim, annem, babam ve ablam dışında kimseye söylemedim. Kayınvalideme bile 3. ay bitiminde söylemeyi planlıyorum.
Tabii bu benim tercihim, hep içimde ya yolunda gitmezse korkusu var. Ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam da.

Ama burada her sevinci, sıkıntıyı yazabilmek dertleşmek; daha önceden hiç tanımadığın insanlara , çok yakınlarına söyleyemediğin şeyleri paylaşabilmek, çok değerli. Yoksa çatlar insan.

Umarım bu yoldaşlıkta hepimiz çok ama çok mutlu oluruz.

Kızlar ben 2016 ekim anneleri grubundan hala bazı arkadaşlarla görüşüyorum. Güzel bir yol arkadaşlığı oluyor burası :)

Evet canım haklisin ama insan o kadar hassas ki bu dönemde herşeye uzulebiliyor her şeyi olumsuza yorabiliyo.kasik batman var mı seninde adet olacakmış gibi sanki

İlk hamileliğimde bulantilarim o kadar fazlaydı ki resmen sürünmüş, kilo vermistim. 12. Haftaya doğru yavaş yavaş azalmış ve sonra bitivermisti. Şimdi aynı durumu yaşamaktan korktuğum için ilacımı bile erkenden aldım. Çünkü bu sefer küçük kızım var ve bakacak kimsem yok. Çok şükür bulantıları hafif geçiriyorum; İştahım az, yemek göresim yok. Ama çok şükür ilki kadar kötü değilim. İnsan bu konuda annesine benziyor galiba. Annem de ilk çocuğuna, yani bana hamileyken mahvolmuş ama ikincisinde daha rahatmış.

Merhabalar bende 2016 Kasım annesiyim 16 Kasım doğumlu oğlum var.. Bende sizin gibi düşünüyorum 3 aydan sonra söylemeyi düşünüyorum bir önceki gebeliğim de 16 haftalıkken kaybettim zaman geçmesini bekleyeceğim bende. Burası gerçekten cok güzel ortak sorunlar, sevinçler hepsi burada...

Günaydın kızlar pazartesi doktora gitmiştim ilaçlarımı dün alabildim. Doktor genetik testte bir sorun göremeyince önlem amaçlı düşük önleyici tüm ilaçları yazmam lazım dedi. Enox 4000 mg kan sulandırıcı verdi ecopirinle beraber. Kullanan arkadaşlar var mı acaba neye dikkat etmeli kullanırkenhemsire gösterdi eşim yaptı göbeğimden baya acıdı.. Progestan hap günde 3 kez 2 şer adet. Progestanm iğne ilk kez kullanıyorum tüm bu ilaçları.. İnşallah sonu güzel olur hepimizin

hayırlı olsunn sağlıklı haberlerini alın inşAllah :)

Darısı bana inş canım duyduktan sonra zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor hala kendime hamileyim diyemiyorum kalp atışını duyana kadar emin olamayacağım sanırım
Biz de inanmakta zorlandık daha önce olumsuz 2 doğal 1 de tüp bebek denememiz olmuştu. Kalp atışını bırakın kucağımıza alınca inanacağız demiştik. İnş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz. Herkesin sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum hayırlı sağlıklı evlatları olsun inş :) midem çok bulanıyor 6+4 de başladı bulantılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…