- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- 53
Aaaa hamileliğini mi tebrik etmediler ? Eğer öyleyse bunun için kendini de bebeğini de üzme. Dikkat et kendine bol bol su tuketİlk kan testiyle beraber idrar da vermiştim enfeksiyon çıkmış tekrsr verdiğimde temiz demişti dr.kan yok zaten de işte gördüğüm her lekeyi rengi olumsuzluğa yoruyorum.stres yaptım kayınvalidemleri yatılı eve davet etmedim diye triplerdeler.arayip hayırlı olsun bile demediler.esim çok üzüldü sanırım ona çok üzüldüm bende
Benim de sadece sabah bulantılarım var ama kesemde kanama olduğu için çok ogurunce çok kasiliyorum doktor ondan dolayı riske atmayalım diye mide bulantı kesici ilaç verdi ama şimdilik kullanmıyorum artarsa baslayacagimBenim de bugün başladı ne guzel yok diyordum
Evet canım hiç mutlu olmadılar ve şuan bize gelemedikleri için tripliler.nedeni de ben hamileyim diye gezmeleri gidemezmisim zaten pandemiden beri hiç gitmiyoruz dikkstliyiz yani.evet haklısın üzmeye değmez tadını çıkartayim.naz bende artıkAaaa hamileliğini mi tebrik etmediler ? Eğer öyleyse bunun için kendini de bebeğini de üzme. Dikkat et kendine bol bol su tuket
Kuzum sakin kendini üzme ben bir olaya çok üzüldüm doktor uyardı beni bebeğine zarar verirsin yapma dedi . Bir de her lekeden korkma Allahın izniyle bir şey olmaz benim pembe lekem ve 2 haftadır bitmeyen kahverengi leke vardı annemi aramıştım artık tutamayıp ağlamıştım. Doktora gittim lekeden 4 gün sonra ancak o güne randevu vardı haftasonu girdiği için baktı 4.5 haftwlikti kanama geldiğinde ve o gün inanılmaz üzgündüm. Ama baktık şükür bebekte sorun yok kalp atışını duyduk.İlk kan testiyle beraber idrar da vermiştim enfeksiyon çıkmış tekrsr verdiğimde temiz demişti dr.kan yok zaten de işte gördüğüm her lekeyi rengi olumsuzluğa yoruyorum.stres yaptım kayınvalidemleri yatılı eve davet etmedim diye triplerdeler.arayip hayırlı olsun bile demediler.esim çok üzüldü sanırım ona çok üzüldüm bende
Kızlar ben 2016 ekim anneleri grubundan hala bazı arkadaşlarla görüşüyorum. Güzel bir yol arkadaşlığı oluyor burası :)
Ben varım derince2021 Ekim annelerinden KOCAELİ'de olan var mı kızlarrr ?
Kuzum sakin kendini üzme ben bir olaya çok üzüldüm doktor uyardı beni bebeğine zarar verirsin yapma dedi . Bir de her lekeden korkma Allahın izniyle bir şey olmaz benim pembe lekem ve 2 haftadır bitmeyen kahverengi leke vardı annemi aramıştım artık tutamayıp ağlamıştım. Doktora gittim lekeden 4 gün sonra ancak o güne randevu vardı haftasonu girdiği için baktı 4.5 haftwlikti kanama geldiğinde ve o gün inanılmaz üzgündüm. Ama baktık şükür bebekte sorun yok kalp atışını duyduk.sen de kendini üzüp bos yere bebeğini strese sokma
Günaydın canımm inşallah duyarsınnGünaydın Tatlış anneler
Bugün kontrolümüz var 6+4 olduk inşallah duyarız kalbini minigimin
Merhabalar bende 2016 Kasım annesiyim 16 Kasım doğumlu oğlum var.. Bende sizin gibi düşünüyorum 3 aydan sonra söylemeyi düşünüyorum bir önceki gebeliğim de 16 haftalıkken kaybettim zaman geçmesini bekleyeceğim bende. Burası gerçekten cok güzel ortak sorunlar, sevinçler hepsi burada...2016 Kasım annesi olarak
Şahsen , eşim, annem, babam ve ablam dışında kimseye söylemedim. Kayınvalideme bile 3. ay bitiminde söylemeyi planlıyorum.
Tabii bu benim tercihim, hep içimde ya yolunda gitmezse korkusu var.Ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam da.
Ama burada her sevinci, sıkıntıyı yazabilmek dertleşmek; daha önceden hiç tanımadığın insanlara , çok yakınlarına söyleyemediğin şeyleri paylaşabilmek, çok değerli. Yoksa çatlar insan.
Umarım bu yoldaşlıkta hepimiz çok ama çok mutlu oluruz.
Darısı bana inş canım duyduktan sonra zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor hala kendime hamileyim diyemiyorum kalp atışını duyana kadar emin olamayacağım sanırımTebrikler cnm Benim de tüp bebek 6+1 de duyduk şükür.
günaydınn inşAllah duyarsınız güzel haberler bekliyoruzz :)Günaydın Tatlış anneler
hayırlı olsunn sağlıklı haberlerini alın inşAllah :)Merhaba kızlar,
Ekim 2017 annesiyim ve tekrardan ekim annesi olacağımı öğrendim. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. Hepimize sağlıklı günler
Teşekkürlergünaydınn inşAllah duyarsınız güzel haberler bekliyoruzz :)
Biz de inanmakta zorlandık daha önce olumsuz 2 doğal 1 de tüp bebek denememiz olmuştu. Kalp atışını bırakın kucağımıza alınca inanacağız demiştik. İnş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz. Herkesin sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum hayırlı sağlıklı evlatları olsun inş :) midem çok bulanıyor 6+4 de başladı bulantılarım.Darısı bana inş canım duyduktan sonra zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor hala kendime hamileyim diyemiyorum kalp atışını duyana kadar emin olamayacağım sanırım
GünaydınnGünaydın Tatlış anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?