ben genelde kontrol gününü zor getirdiğimden randevularımı sabah saatine alıyorum bide o günü beklemekle geçirmiyim diye :) :)Teşekkürlerbugünü zor ettik simdi de saat 3ü beklecegiz
Vajinadan bakıldı hepsinde.Karından mi vajinal mi baktirdiniz?
Ben Artvin'de yaşıyorum Arhavi de özel hastane ve doktor yok burda Trabzon'a gideceğim için öğleden sonraya aldım sabah koş koştur gitmemek için ama bekle bekle zaman geçmiyor şimdiben genelde kontrol gününü zor getirdiğimden randevularımı sabah saatine alıyorum bide o günü beklemekle geçirmiyim diye :) :)
Hayırlı olsun acaba bu kese görmede de gaz vs etkili oluyormu?ben tüp bebek yapıyorum da orada yumurtalar büyürken gaz olursa vajinal ultrsnada görmekte zorlanıyorVajinadan bakıldı hepsinde.
Evet sanırım ben çok erken gittim. Ondan göremiyor olabilir. Zaten size verilen tarihe göre benim için çok erken olmuş oluyor.Merhabalar bende 5+2 deyim. Tüp bebek yaptırdım. 1 tane kondu. Bana 4 martta gel dediler. Erken gidince görülmeyince stres yapılıyor diye. Bem de daha hiç gitmedim. Benim de belimde kasıkta ağrı var. Senin de inşallah sıkıntı yoktur.
aman güzel haberle gelde bekleyelim napalımm bende cumartesi gidicem 7+3 oluyorum inşAllah duyarım kalp atışını :)Ben Artvin'de yaşıyorum Arhavi de özel hastane ve doktor yok burda Trabzon'a gideceğim için öğleden sonraya aldım sabah koş koştur gitmemek için ama bekle bekle zaman geçmiyor şimdi
Merhaba ben tüp bebek yaptırdım transferden itibaren söylediğiniz ilaçları kullanıyorum kan sulandırıcı yakıyor ecopirin le aynı anda almayın diyorlar fitili biraz ittiriyorsunuz ilk 15 dakika uzanabilirsiniz.progestan iğne beni uyutuyor akşam vurunca 9.30 gibi uyuyorum bende cumartesi pozitif gördüm kanda kan tahlillerini yeniliyorum şimdi 2 günde bir.sonra muayeneye çağıracaklar. Inşallah hepimizin kucağına almak nasip olur.Günaydın kızlar pazartesi doktora gitmiştim ilaçlarımı dün alabildim. Doktor genetik testte bir sorun göremeyince önlem amaçlı düşük önleyici tüm ilaçları yazmam lazım dedi. Enox 4000 mg kan sulandırıcı verdi ecopirinle beraber. Kullanan arkadaşlar var mı acaba neye dikkat etmeli kullanırkenhemsire gösterdi eşim yaptı göbeğimden baya acıdı.. Progestan hap günde 3 kez 2 şer adet. Progestanm iğne ilk kez kullanıyorum tüm bu ilaçları.. İnşallah sonu güzel olur hepimizin
Tecrübe ettiğim için daha önce ben de anneme söylemeyi düşünüyorum sadece2016 Kasım annesi olarak
Şahsen , eşim, annem, babam ve ablam dışında kimseye söylemedim. Kayınvalideme bile 3. ay bitiminde söylemeyi planlıyorum.
Tabii bu benim tercihim, hep içimde ya yolunda gitmezse korkusu var.Ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam da.
Ama burada her sevinci, sıkıntıyı yazabilmek dertleşmek; daha önceden hiç tanımadığın insanlara , çok yakınlarına söyleyemediğin şeyleri paylaşabilmek, çok değerli. Yoksa çatlar insan.
Umarım bu yoldaşlıkta hepimiz çok ama çok mutlu oluruz.
Merhaba. Bin kere doğum yapsam john hopkins Zeynep Yılmaz’ı öneririm . Şahane bir doktor . Hem işinde çok iyi hem çok pozitif .Merhaba kızlar,
Ekim 2017 annesiyim ve tekrardan ekim annesi olacağımı öğrendim. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. Hepimize sağlıklı günler
Tebrikler gözünüz aydın sağlıkla ilerlesinKızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür 7+3 günlük herşey yolunda dedi bebek 1.26 cm olmuş
İnş hepimizin sağlıklı ilerler hamileliğiTecrübe ettiğim için daha önce ben de anneme söylemeyi düşünüyorum sadece
Çok sevindim darisi basimizaKızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür 7+3 günlük herşey yolunda dedi bebek 1.26 cm olmuş
bende aynen öyleyim canım dayanamam çünkü hemen söylerim soran olursa daİnş hepimizin sağlıklı ilerler hamileliğibiz kalp atışını duyunca söyleyelim ailelere diyoruz biraz erken mi diye düşünüyorum ama dayanamıyorum
Merhabalar.. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeMerhaba ben tüp bebek yaptırdım transferden itibaren söylediğiniz ilaçları kullanıyorum kan sulandırıcı yakıyor ecopirin le aynı anda almayın diyorlar fitili biraz ittiriyorsunuz ilk 15 dakika uzanabilirsiniz.progestan iğne beni uyutuyor akşam vurunca 9.30 gibi uyuyorum bende cumartesi pozitif gördüm kanda kan tahlillerini yeniliyorum şimdi 2 günde bir.sonra muayeneye çağıracaklar. Inşallah hepimizin kucağına almak nasip olur.
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alınKızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür 7+3 günlük herşey yolunda dedi bebek 1.26 cm olmuş
Ya insan paylaşmak istiyor sevincini çok haklısın. Bence içinden geldiği gibi davranmalısın . Bu senin yolculuğunİnş hepimizin sağlıklı ilerler hamileliğibiz kalp atışını duyunca söyleyelim ailelere diyoruz biraz erken mi diye düşünüyorum ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?