En iyi rahatlama yöntemi eve dooppler almak miss bende var ilkindede sizin gibi korku doluydum acar acar dınler rahatlardım bırde plasenta ön duvardaydı bebek tekmede atsa ona attıgı için bebek varmı yokmu anlayamazdım dooppler işimi gördüYa bilmiyorum hareketlerini hissetsek korkmam en azından takip ederim ama 2 hafta sonra gitsem diyorum ne diyip te gidicemdoktorum bana evham yapma diyo ilk gebelik 1.5 sene sonra oldu korkuyorum ister istemez sen napıcaksın gidicek misin
Doppler 12.haftadan itibaren kullanılmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorumEn iyi rahatlama yöntemi eve dooppler almak miss bende var ilkindede sizin gibi korku doluydum acar acar dınler rahatlardım bırde plasenta ön duvardaydı bebek tekmede atsa ona attıgı için bebek varmı yokmu anlayamazdım dooppler işimi gördü
Aynen öyle ama benım ikinci gebelik bı kac gundur duyuyorum sasırdım doğrusu.ilkinde 11 .haftada duymustum sanırımDoppler 12.haftadan itibaren kullanılmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum
Benimde ilk oglumdayken almıştım sonra eşimin kuzeninin hamilelikleri sorunluydu 3 kaybı var Allah bizlerden uzak etsin ona vermistim
Kullandığınızı resmini atma şansınız var mı yenisi almayı istiyorum bendeAynen öyle ama benım ikinci gebelik bı kac gundur duyuyorum sasırdım doğrusu.ilkinde 11 .haftada duymustum sanırım
Biliyorsunuzdur belki ama diğer arkadaslarıda aydınlatmak için yazıyorum ben bebek yagı sürüp sonra kullanıyorum daha duyulur hale geliyo .özellikle jel almaya gerek yokKullandığınızı resmini atma şansınız var mı yenisi almayı istiyorum bende
Bana yaptı arkadaşım kız çıktı.ama erkek hissediyorumAmin canım, saglikla kucağımıza almak nasip olsun :)
Yuzuk olayı da kocakarı olayı aslında pek çoğu gibi :)
Evlilik yüzüğünü bir ipe ya da saçının teline geçirip karnının üzerine tutuyorsun, ileri geri giderse erkek, daire cizerse kız deniyor :)
Kendimi hic yormuyorum,hep uzanigim,arasira uyusmatayim diye geziyorum.evi b*k goturuyor ama temizlik bile yapmiyorum.dun sadece 3-5 bulasik yikadim,fitil koyub uzandim bi bakdim öluyorum .kotu tecrubelerim var diye endiselyim.12 senelik her ay bekleyisNe kadar yorulur ve ayakta kalırsan bu ağrıyı daha çok hissedersin canım
Bendeki de bundandi şuan ekranlilar var kalp atım hızını da gösteren onları araştırıyorum eğer olursa onlardan yada yine bundan alacamBiliyorsunuzdur belki ama diğer arkadaslarıda aydınlatmak için yazıyorum ben bebek yagı sürüp sonra kullanıyorum daha duyulur hale geliyo .özellikle jel almaya gerek yok
ayy inanmıyorum, çok geçmiş olsun. Hamileyken covid olmanın nasıl bir etkisi oluyor, bebeğe geçiyor mu acabaKızlar merhaba ...Ben bu seferde covid oldum
Aynı değil ama çok yakın 28 Aralık benimMerhaba sat 26 Aralık syni olan varmı
Yok sadece yüksek ağırlıklar kaldırma yeterHamilelikte egilmenin zararı var mı kızlar? Ben pek eğilmiyorum iş yapmıyorum ama arada mecbur kalınca eğiliyorum mecburen
Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Selam kizlar bende bugun keseyi gormek icin gittim cok sukur haftasiyla uyumlu dedi haftaya da kismetse kalp atışı duymaya gidicem
Aynı sayilirmisiz senin durumun nslAynı değil ama çok yakın 28 Aralık benim
Oksaparlar ile kalp çok hoş olmuşSelam kizlar bende bugun keseyi gormek icin gittim cok sukur haftasiyla uyumlu dedi haftaya da kismetse kalp atışı duymaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?