2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Rabbim bir daha yaşatmasın insallah sağlıkla kucaklayın evladınızı

Benim de yarın kontrolüm var. İnş hepimiz sağlıkla ilerleriz sağlıkla kucağımıza alırız.

Bilemiyorum acaba bölündü desem o zaman içi neden boş olsun belki henüz görünmemiştir

Kizlar ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama haftasını söylemedi kese boyu 0'98 cm yazıyo iyimi anlayan varmı lekelenme vardı progestan iğne yazdı

Bir ay bence de cok benim doktorum 2 hafta sonra gel dedi. Olacağı varsa her şey oluyor kızlar kuzenim esinin hiçbir belirtisi riski yokken 4.ayın sonunda kalbi durdu benim komşumun doğuma bir hafta kala bebeği öldü karnında bildiğin ölü doğum yaptırdılar Allah korusun bunları örnek verme sebebim başta ya da sonda olacak varsa oluyor maalesef. Dua edelim allahım korusun.

Arkadaşlar bel ve kasik agrisi,adet olacak gibi hissetmek,agridan kysacak gibi olmak kacinci haftaya kadar oluyor?

Kızlar hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim benim yavrumun kalbi durmuş kürtaj olacağım aranızdan ayrılıyorum.
Aynısını yaşadım. Üzüntüm 6 ay sürdü ama sonra çok azaldı. Yazarken bile gözüm doldu şuanda acını biliyorum. Rabbimin bir bildiği vardır, kimseye çekemeyeceği dert vermez. Cennet bahçesinde bebeklerimiz bizi bekliyor.

Yaş 31 , ikinci çocuk olucak inşallah, son adet 15.01.2021 ,tahmini Doğum ise 21 Ekim 2021

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…