2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya bilmiyorum hareketlerini hissetsek korkmam en azından takip ederim ama 2 hafta sonra gitsem diyorum ne diyip te gidicem doktorum bana evham yapma diyo ilk gebelik 1.5 sene sonra oldu korkuyorum ister istemez sen napıcaksın gidicek misin
Gitmek istiyorum. Bir yandan sabırlı olmam lazım diyorum.ama merak ettim inşallah kötü bişi olmaz burda giden arkadaşlar olursa belki bende giderim

Evet benide 1 ay sonraya çağırdı insan merak ediyor böyle kalbi duranlar nasıl farkettiniz bir şey belirti mi oldu söylerseniz bizde ona göre hareket ederiz yoksa insan aklına takıyor

Peki kaç haftalıkken gidiceksiniz. Benim de çok belirtim yok sadece bazı şeylere iştahsızm.

Gitmek istiyorum. Bir yandan sabırlı olmam lazım diyorum.ama merak ettim inşallah kötü bişi olmaz burda giden arkadaşlar olursa belki bende giderim
Ben kendimce dikkat edip içimi ferah tutmaya çalışıcam ama bir ayda beklemicem ghaftaya gidicem 9 haftalık olmuş oluyor nie geldin demez dersede cevabını veririm diye düşünüyorum onun rahatı değil benim bebeğimin sağlığı ve içimin rahatlığı önemli benim görüşümde

Haklısınız bende giderim haftaya.şuan 2 hafta oldu en son muayene olalı. Benimde şuan 9+3

Evet benide 1 ay sonraya çağırdı insan merak ediyor böyle kalbi duranlar nasıl farkettiniz bir şey belirti mi oldu söylerseniz bizde ona göre hareket ederiz yoksa insan aklına takıyor
çok haklısın ben 7 haftalıkken gitiim geçen hafta herşey çok iyi 1 ay sonra dedi normal dedim kendimce iyi falan içim rahattı kızımda da 1 ay da gidiyodum ama şuan hiçbelirti yokken olması korkuttuğu için beni gidicem inşALLAH

Rabbim sabır ve güç versin. Çok üzüldüm neler hissettiğini iyi biliyorum malesef. Kendine dikkat et

Peki kaç haftalıkken gidiceksiniz. Benim de çok belirtim yok sadece bazı şeylere iştahsızm.
canım ben geçen hafta cumatesi 7+3 de gitmiştim önüzüdeki hafta da çarşamba tam 9 haftalık oluyo çarşambadan sonra perşembe cuma cumartesi den birinde gidicem inşALLAH

Haklısınız bende giderim haftaya.şuan 2 hafta oldu en son muayene olalı. Benimde şuan 9+3
11-14 hafta arası 2 li test var 9 da gitsem 12 de test yaptırsam sonuçla birlikde 3 hafta sonra gitmiş olurum böylece hem biraz dah büyümüş olur hemde içim rahat eder canım ondan sonra 1 ay desin olabilir ama şuan çok küçükler yani

Aynen canıım. 16 haftalıkken kalbi duran da var maalesef. Bu stres 20.haftaya kdr devam edecek gibi

Daha önce düşük yaptığım için 2 hafta da bir gel dedi dr. 1 ay uzun bi süre keşke önceki gebeliğimde de daha erken gitseydim önlenebilir miydi bilmiyorum 16 haftalıkken hiçbir sorun yokken kaybettim maalesef

Ben her hafta gidiyordum kontrole hiçbi belirtim olmadı kanama ağrı vs. şok olduk doktorumuz sağlıksız bir gebelik olduğu için daha fazla büyüyemediğini söyledi kendinizi bu şekilde strese sokmayın sakın herşey allahtan kimsenin suçu yok hayırlı böyleymiş teşekkür ederim

Rabbim sabır ve güç versin. Çok üzüldüm neler hissettiğini iyi biliyorum malesef. Kendine dikkat et

Evet sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah ödem filan olmuştur, ya da sonraki aylarda bu şişkinliğimiz iner sağlıklı bir süreç geçiririz :)

Kızlar sık ultrason iyi değil. İlk çocuğumda meraktan ya da onu görme sevincinden yine ultrasona giderdim. Verdiği ses ile bebeğin irkilmesini öğrendiğimden beri sık girmeme kararı aldım. Birde Allah korusun otizm ya da hiperaktif olmasına bir etkenmiş doktorum söyledi.
Bunları yazarken benim de bebeğimin 9.haftada kalbi durdu ama ben bir hafta sonrasında öğrendim zaten ilk 12 hafta anneyi zehirlemek gibi bir durum yok. Yani biraz teslimiyet lazım. Olacak olanın önüne geçilmiyor. Kendinizi sıkmayın. Şu an düşük tehlikem var ve bir kanama falan olmadıkça Sadece bu defa 23 gün sonra gideceğim. Daha sonraları 4-5 hafta da bir gideceğim inşallah. Bebeğiniz için kendinize iyi bakın, rahat olun

Kahverengi lekelenmem var, aynı durumda olan var mı?
Ben şu dünden beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Bel ve kasık ağrım oldu ilk kez. Hatta dedim tamam gebelik durdu. Daha önce 2 kere böyle kalp durması sonucu bebek kaybettim. Sabah dr a gittim kesin problem var diye. Kalbi atıyor deyince çok şaşırdım. 8 haftalık şu an. Ama suyu beklenenden daha az dedi. Progestan verdi dinlen dedi bakalım takip edeceğiz

Çok geçmiş olsun. Allah kolaylıklar versin.

Ben 2 kere öyle kayıp yaşadım. Birisi 8+2 de durdu birisi 6+4 te. İlkinde kahverengi lekelenme oldu sadece ikincisinde olmadı ama bulantılarım durmuştu.
şimdi yine aynı durumu yaşıyorum leke başladı belirtilerim de çok az ama bugün gittim kalbi atıyormuş bebek iyi dedi diyeceğim o ki hiç belli olmuyor doğacağı varsa sağlıcakla geliyor. 2 kayıptan sonra bir sağlıklı doğumun oldu bu 3 kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…