Gitmek istiyorum. Bir yandan sabırlı olmam lazım diyorum.ama merak ettim inşallah kötü bişi olmazYa bilmiyorum hareketlerini hissetsek korkmam en azından takip ederim ama 2 hafta sonra gitsem diyorum ne diyip te gidicemdoktorum bana evham yapma diyo ilk gebelik 1.5 sene sonra oldu korkuyorum ister istemez sen napıcaksın gidicek misin
Evet benide 1 ay sonraya çağırdı insan merak ediyor böyle kalbi duranlar nasıl farkettiniz bir şey belirti mi oldu söylerseniz bizde ona göre hareket ederiz yoksa insan aklına takıyorişte dimi bide belirtisi olmayan bile oluyor o yüzden hiçbir belirtim yok diye rahatlatırdım kendimi şimdi oda olmuyo belirti olmadan kalp atışı durabiliyo neden bekledim demektense ara kontrole gidicem bende gerekirse kalp atışını dışa vermesin ekrandan baksın razıyım yani ama gidip ğrenitim durumunu
Peki kaç haftalıkken gidiceksiniz. Benim de çok belirtim yok sadece bazı şeylere iştahsızm.işte dimi bide belirtisi olmayan bile oluyor o yüzden hiçbir belirtim yok diye rahatlatırdım kendimi şimdi oda olmuyo belirti olmadan kalp atışı durabiliyo neden bekledim demektense ara kontrole gidicem bende gerekirse kalp atışını dışa vermesin ekrandan baksın razıyım yani ama gidip ğrenitim durumunu
Ben kendimce dikkat edip içimi ferah tutmaya çalışıcam ama bir ayda beklemicem ghaftaya gidicem 9 haftalık olmuş oluyor nie geldin demez dersede cevabını veririm diye düşünüyorum onun rahatı değil benim bebeğimin sağlığı ve içimin rahatlığı önemli benim görüşümdeGitmek istiyorum. Bir yandan sabırlı olmam lazım diyorum.ama merak ettim inşallah kötü bişi olmazburda giden arkadaşlar olursa belki bende giderim
Haklısınız bende giderim haftaya.şuan 2 hafta oldu en son muayene olalı. Benimde şuan 9+3Ben kendimce dikkat edip içimi ferah tutmaya çalışıcam ama bir ayda beklemicem ghaftaya gidicem 9 haftalık olmuş oluyor nie geldin demez dersede cevabını veririm diye düşünüyorum onun rahatı değil benim bebeğimin sağlığı ve içimin rahatlığı önemli benim görüşümde
çok haklısın ben 7 haftalıkken gitiim geçen hafta herşey çok iyi 1 ay sonra dedi normal dedim kendimce iyi falan içim rahattı kızımda da 1 ay da gidiyodum ama şuan hiçbelirti yokken olması korkuttuğu için beni gidicem inşALLAHEvet benide 1 ay sonraya çağırdı insan merak ediyor böyle kalbi duranlar nasıl farkettiniz bir şey belirti mi oldu söylerseniz bizde ona göre hareket ederiz yoksa insan aklına takıyor
Rabbim sabır ve güç versin. Çok üzüldümmerhaba herkese bizim de 9.haftamızda kalbi durdu aldılar bebeği hiçbir sorun yoktu sanırım bebekte bir anomali vardı nasip böyleymiş tüm gebelere sağlıklı bi hamilelik diliyorum sağlıkla kucağınıza alın
canım ben geçen hafta cumatesi 7+3 de gitmiştim önüzüdeki hafta da çarşamba tam 9 haftalık oluyo çarşambadan sonra perşembe cuma cumartesi den birinde gidicem inşALLAHPeki kaç haftalıkken gidiceksiniz. Benim de çok belirtim yok sadece bazı şeylere iştahsızm.
11-14 hafta arası 2 li test var 9 da gitsem 12 de test yaptırsam sonuçla birlikde 3 hafta sonra gitmiş olurum böylece hem biraz dah büyümüş olur hemde içim rahat eder canım ondan sonra 1 ay desin olabilir ama şuan çok küçükler yaniHaklısınız bende giderim haftaya.şuan 2 hafta oldu en son muayene olalı. Benimde şuan 9+3
Aynen canıım. 16 haftalıkken kalbi duran da var maalesef. Bu stres 20.haftaya kdr devam edecek gibi11-14 hafta arası 2 li test var 9 da gitsem 12 de test yaptırsam sonuçla birlikde 3 hafta sonra gitmiş olurum böylece hem biraz dah büyümüş olur hemde içim rahat eder canım ondan sonra 1 ay desin olabilir ama şuan çok küçükler yani
Başınız sağolsun en yakın zamanda tekrar hamilelik haberlerinizi alırız inşallahnasıl anladınız acaba kalbinin durduğunu? 1 ay sonraya çağırıyor doktorlar baya uzun süre ara kontrole gitmediğimiz için
Rabbim sabır ve güç versin. Çok üzüldümneler hissettiğini iyi biliyorum malesef. Kendine dikkat et
Evet sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah ödem filan olmuştur, ya da sonraki aylarda bu şişkinliğimiz iner sağlıklı bir süreç geçiririz :)Bende senin gibiyim. İki gebeligimde hiç karnim olmadı su an ultrason a göre 7+5 im ve göbeğim oluştu. Şimdiden 3 kilo aldim. Ekmek yemiyorum normalde 51 kiloydum su an 54 oldum. Doğuma kaç kilo giderim diye düşünmeden edemiyorum
Ben şu dünden beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Bel ve kasık ağrım oldu ilk kez. Hatta dedim tamam gebelik durdu. Daha önce 2 kere böyle kalp durması sonucu bebek kaybettim. Sabah dr a gittim kesin problem var diye. Kalbi atıyor deyince çok şaşırdım. 8 haftalık şu an. Ama suyu beklenenden daha az dedi. Progestan verdi dinlen dedi bakalım takip edeceğizKahverengi lekelenmem var, aynı durumda olan var mı?
Hayır canım karın bölgesinden duydum..Kalp atışını vajinal ultrasonla mı duydunuz acaba
Çok geçmiş olsun. Allah kolaylıklar versin.merhaba herkese bizim de 9.haftamızda kalbi durdu aldılar bebeği hiçbir sorun yoktu sanırım bebekte bir anomali vardı nasip böyleymiş tüm gebelere sağlıklı bi hamilelik diliyorum sağlıkla kucağınıza alın
Ben 2 kere öyle kayıp yaşadım. Birisi 8+2 de durdu birisi 6+4 te. İlkinde kahverengi lekelenme oldu sadece ikincisinde olmadı ama bulantılarım durmuştu.Evet benide 1 ay sonraya çağırdı insan merak ediyor böyle kalbi duranlar nasıl farkettiniz bir şey belirti mi oldu söylerseniz bizde ona göre hareket ederiz yoksa insan aklına takıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?