2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba Ekim anneleri aranızda kasık ağrısı geçen ya da olmayan var mı? Benim geçti endişeleniyorum sizlere sormak istedim

12. Haftadan sonra mı risk azalıyor tabi elbet yine ne olacağı belli olmaz ama en azından 12. Haftadan sonra biraz rahatlatabilirsek o da güzel olur gerçekten

12. Haftadan sonra mı risk azalıyor tabi elbet yine ne olacağı belli olmaz ama en azından 12. Haftadan sonra biraz rahatlatabilirsek o da güzel olur gerçekten
Evet evet doktor öyle dedi 12. Haftadan sonra çok azalıyormuş düşük riski. Hatta kalp atışını da gördükten sonra artık %1 oran dedi. Şimdiden iyi şeyler düşünün kızlar

Merhaba Ekim anneleri aranızda kasık ağrısı geçen ya da olmayan var mı? Benim geçti endişeleniyorum sizlere sormak istedim
benim kasik agrim hic olmadı canim.hatta bulantimda yok.gebelikle ilgili hissettigim tek sey gogus hassasiyetim...bugun doktordaydim 7+5 olmusuz sorun yok

Kızlar benim gece burnum çok kuruyor ve tıkanıyor nefes almakta güçlük çekiyorum. Doktor hormonlardan çok normal dedi, hava nemlendirici alın zaten bebek için de gerekecek dedi. Marka Önerisi olan var mı?

Kayıpları olan arkadaşlarim üzüntüzü paylaşıyorum sizinle ve dualarım sizlerle inşallah yakın zamanda tekrar toparlanıp saglikli gebelikleriniz olur

Kızlar benim gece burnum çok kuruyor ve tıkanıyor nefes almakta güçlük çekiyorum. Doktor hormonlardan çok normal dedi, hava nemlendirici alın zaten bebek için de gerekecek dedi. Marka Önerisi olan var mı?
Canım bendede aynı durum var. Oğluma almıştık makine chicconundu şimdilik iyi memnunuz yani

Ay aynisi bende vqr tıkanıyor devamlı sabah kuru kalkıyorum kızımın buhar makinesi var bebeklikten almıştık bu 2.makinemiz diğeri bozulmuştu. Arada kizim benle yatıyor makine cok iyi geliyor markası weewell markası trendyol insrimdeyken aldım

Aynı durumu yaşıyorum şu an 7. Haftadayım çok çok silik bir renk değişikliğiyle karşılaştım en erken çarşamba doktor randevum var doktorum tatilde çünkü sizinki nasıl donuçlandı acaba paylaşabilir misiniz normal midir bu durum

Kayıpları olan arkadaşlar inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelikleri olur
Evet hayırlısıyla sağlıklı gebelikleri olur inşallah arkadaşların. Daha önce bu haberlerden sonra endişe duydugumu söylemiştim ama sonra çok pişman oldum. Bu vesileyle belirtmek isterim. Bu durumu yaşayan arkadaşlar yaşadıklarını bizimle paylaşıyorlar ve karşılığında endişe duydugumuzu belirtmemiz oldukça incitici olabiliyor. Kendi adıma bu arkadaşlardan özür dilerim. Kalpten en iyi dileklerimi ve dualarimi iletiyorum.

Kese etrafında kanama alanım varmış progestan diye bir ilaç verdi ara ara lekelenmelerim devam ediyor inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci

Kese etrafında kanama alanım varmış progestan diye bir ilaç verdi ara ara lekelenmelerim devam ediyor inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci
Ultrason şart galiba sebepler değişiklik gösterebiliyor biz kalp atışını da henüz duymadık bu hafta için planlıyorduk ama planladığımız gibi olmadı tabi şu an kesiliyor gibi ama başlayınca arkası geliyor anladığım kadarıyla ne kadar sürede artış göstermişti hatırlıyormusunuz çarşambaya kadar inşallah ciddi bir şey olmaz teşekkür ederim cevabınız için inşallah atlatırız

Kızlar günaydın bugün itibariyle 4 kilo vermiş bulunmaktayım Allah sonumu hayır etsin açlıktan ölecem galiba
Ölmezsiniz allahin izniyle.korkmayin ben 10 kilo verdim oglumda doguma kadae her sabah kustum duzgun yemek yemedim ama oglumun gelisimi cok iyiydi. Bol bol.dinlenin saagkikli seyler yiemeye çalışın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…