2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bastan aşağıya stres oldum bir olayda her tarafım titredi elim ayağım boşaldı kalp ritmim düzelmedi pazartesi kontrolüm var ama gün geçmiyor ben de dsizinle paylasmakistedim. Normalde çok sınırlı bitiyimdir ama hormonlar olsa gerek ayroca ritmim hemen değişir çok korkuyorum. Hâlâ ağrı var kalbimde inşallah bebeğim sağlıklı ve hayırlı evlat olur

Kızlar benim gece burnum çok kuruyor ve tıkanıyor nefes almakta güçlük çekiyorum. Doktor hormonlardan çok normal dedi, hava nemlendirici alın zaten bebek için de gerekecek dedi. Marka Önerisi olan var mı?
bende de aynı durum var üstüne azıcık merdiven çıksam yürüsem nefes nefese kalıyorum, dün eşim dikkat etti çok sesli ve hızlı nefes alıp veriyormuşum normalde hiç böyle olmazdı yarın doktora soracağım ben de

Merhabalar anneler ,
3 yas 8 aylik bir oglum var. Simdi ikinci gebelik icin bir heyecan sardı icimi. Bu ay adetim 6 gün gecikti idrar da çıkmdi hastaneye gittim.cihaz bozuktu kan veremedim. Ilk hamileliğimdeki tüm belirtiler var. Idrarda çıkmaması durumu oluyormuş anladığım kadarıyla. Eğer hamile isem ki insallah hamileyimdir sağlıkla kucagima alirim. Sezeryan olacağı icin ekim annesi olucam nasipse.

Rahim genişlediği için organlara baskı yapıyor dolayısıyla akciğerede o yüzden çok çabuk nefes alıp vermeye başlıyoruz bendr öyleyim

Kızlar aşırı bir kahverengi leklenmem var stres yapmistim sanırım.ondan dolayı çok korkuyorum

Evet ben gün içinde hastaneye gitmiştim ultrasonla bakıldı ve ilk o gün kalp atışını duydum çok duygulanmıştım. Benim hastaneden sonra dhaa fazla lekelenmem olmuştu sonra bi kaç gün içinde bitti lekelenmem 1 hafta sonra tekrar azıcık oldu bugün yine lekelenmem oldu yani ara ara oluyor 1 hafta önce kanama alanım hala vardı ama küçülmüştü 1 aya kadar kanama alanım ancak yok olurmuş durum böyle umarım yardımcı olabilmişimdir . Sizinde imkanınız varsa ve içiniz rahat değilse doktora gidin ben çarşambayı beklemek yerine hemen gitmeyi tercih etmiştim .

bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlarım için çok üzgünüm Allah en kısa ve en hayırlı zamanda yeni yavrular nasip etsin inşallah
Süreci öyle ya da böyle devam eden bizlerinde yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

6 gün sonra çıkması gerekli ama 2 idrar testini üst üste yapın isterseniz.

Kızlar aşırı bir kahverengi leklenmem var stres yapmistim sanırım.ondan dolayı çok korkuyorum
Dinlen mümkün olduğunca uzan bence umarım faydasını görürsün benimde lekelenmelerim oluyor doktor fazla ayakta kalmamam ve dinlenmem konusunda uyarıyor inşallah bir sıkıntı olmaz

İki gün önce doktorum kahverengi kanamadan korkma demişti. Sanırım eski kanamanın devamı imiş ama doktorunuza danışın isterseniz

Yaş 26
Sat 11 ocak
İlk bebek
18 ekim 2021

Yok kuzum kokusuz ve yanmam yok çok şükür
Benim de kokusuz ve çok azdı. İdrarda yanma ağrı da yoktu ama doktorum idrar testi ve idrar kültürü yaptırdı ve enfeksiyon çıktı ilaç kullandım. Normalde olsa ilaç kullanılmayacak önemsenmeyecek bir enfeksiyon bile gebelikte sorun olabilirmiş. Doktoruna gidene kadar bol bol su içip çok sık çamaşır değiştirmeni tavsiye ederim naçizane.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim 2gündür bol su içmeye çalışıyorum. Çamaşır olayı günde 2ama 3yapayım onuda

Merhaba kızlar, size bir şey danışmak istiyorum. Kendinizi covid den nasıl koruyorsunuz? Eşimin ilk evliliğinden oğlu üniversite sınavına hazırlandığı için bizde kalıyor, şimdiye kadar online kurs dersleri alıyordu, ama artık yüzyüze gitmeye başladı ve gittiği kurstan eve covid getirecek diye çok korkuyorum. Evimiz de çok küçük... o yüzden anneme geldim, bir süredir burada kalıyorum, ama ne zamana kadar kalıcam...

Sizler böyle riskler yaşıyor musunuz, nasıl yönetiyorsunuz? Hamileyken covid olmanın nasıl etkileri olabilir? Bebeğe zarar verir mi?

Eşiniz çalışmıyor mu sadece okula giden çocuk değil esiniz de getirebilir siz mesela kontrollere gideceksiniz hastaneye oralarda riskli. Elimizden geldiğince dikkat edeceğiz ama tamamen merkeze alamayız bu virüsü ben de araştırdım plesantayı etkilemiyormuş covıd. Hamilelikte geçiren cok fazla Allah korusun hepimizi

İki gün önce doktorum kahverengi kanamadan korkma demişti. Sanırım eski kanamanın devamı imiş ama doktorunuza danışın isterseniz
Daha önce başıma geldi ama uzun zamandır gelmiyordu dün bir konuya çok bozuldum hamile hamile sınır ettiler beni istemeden de olsa her şeye sind oldum.ve uzun süre kendime gelemedim bildiğin kriz geçirdim belki de ondan oldu diyeçok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…