2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar :) haftasonu girememiştim bazı arkadaşların acı haberlerini okudum ALLAH yardıcınız olsun sabır versin inşALLAH tez zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim çok üzüldüm tekrarını yaşatmasın rabbim bizlerinde bebeklerini korusun hayıla sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşALLAH

Alakası yok canım bana da aynısı olmustu ve hiçbir şey yaşamamıştım ama o tamamen içsel bir şey kanama alanı veya eski kan varsa o çıkıyor her strese girdiğimizde leke gelse vay halimize içini rahat tut alakası yok onunla

Merhaba bnde sizle aynı durumdayım eşimde translokasyon var ilk bebeğim tup bebek şimdi ise doğal yoldan hamileyim 10.haftadayım. Siz genetik test yaptırdınız mı amniyosentez veya cvs?

Bugün bebitoyu görmeye gittik iki hafta sonra ikili test yaptırmamı istedi doktorum. Cinsiyet tahmini yapmamı ister misin dedi bende kesin olunca öğrenmek istiyorum dedim iki üç hafta sonra söyleyeyim o zaman dedi. Doğum 1 ekim göründüğü İçin sizin biraz önünüzden gidiyorum sanırım. Özellikle yazmak istedim fikir olsun ilk gebelik olanlara önünüzdeki Haftalarda neler olacağı ile ilgili. İlk başlarda başlayan aşırı sivilcelenme sorunum vardı bunun içinde cildiyeye yönlendirdi. İkili testin üçlü testten daha ayrıntılı olduğunu üçlüyü yaptırmaktansa ikiliyi tercih etmem gerektiğini söyledi. İkili testi de yapmam konusunda mecbur olmadığımı ancak yaptırsam iyi olacağını bunu risk durumu karşısında çocuğumdan vazgeçmek gibi düşünmem gerekmediğini olumsuz durumlara kendimi hazırlamak gibi düşünmem gerektiğini söyledi. Doğum anında öğreneceğin bir sorun seni çok sarsar ama eğer bir sıkıntı oluşacaksa şuandan kendini hazırlayabilirsin ona göre hazırlığını yaparsın dedi. Bana da çok mantıklı geldi zaten yaptıracaktım ama şimdi daha bir mantıklı gelerek yaptıracağım.

masallah kocaman olmuş.benim minikomun daha bu boya gelmesine 3 haftasi varbilgileriniz icin tesekkurler

Teşekkür ederim canım :) artık stres hiç yapmayacağım

Merhaba bnde sizle aynı durumdayım eşimde translokasyon var ilk bebeğim tup bebek şimdi ise doğal yoldan hamileyim 10.haftadayım. Siz genetik test yaptırdınız mı amniyosentez veya cvs?
Merhaba ben daha 6+5 deyim bilmiyorum bende bir sorun olcak mı çocuk sakat olur mu ya da düşer mi diye korkuyorum. Bilen biri yazarsa sevinirim. Ama şunu söyliyim ilk gebeliğimde perinatolog o çok ciddi bir sorun değil demişti. Normal yollada çocuğunuz olur demişti. Oldu da... inşallah sağ salim doğururuz. SiŞn hangi kromozomda bizde 12. Kromozom

Kızlar biz 7 haftalığız daha. Aşırı derece üşüme ve kabızlık var bende. Benim gibi olan var mı acaba.
Ben hep üşürdüm zaten ama hamilelikle titriyorum bazen üşümekten.. kabızlık bende de çok kötü.. sabah kuru kayısı yiyip su içiyorum, akşam yatarken kefir içiyorum..gün içinde çok su içiyorum yürüyorum ama çare yok..

Merhaba, çok az kahverengi akıntım geldi, çok endişelendim inşallah kötü bir şey yoktur

Yaş 30
Sat 11/01/2021
Yaş 30
Sat 11/01/2021
İlk çocuk
Doğum tarihi 24/10/2021
Şuan 7hafta 2 gunluguz 1 hafta geç yumurtlama olmuş

daha öncede yazmıştım ama listeye eklenmiyor sanırım

yaş 39
son adet 23 ocak
2. çocuk
tahmini doğum 28 ekim

Sizlerden başına gelen oldu mu? Düşük belirtisi mi acaba bu? Benim ilk başta yerleşme kanaması olmuştu, bir daha hiç bir şey olmamıştı bugüne kadar
Benim oldu 7. haftadayım ilk kez oldu belli belirsiz bugün kesildi yarın doktor randevum var onu bekliyorum ama süreklilik göstermediyse sorun yok denildi çevremden yarını bekliyorum sürekli yatıyorum bir de

Bende sıtma bile oluyor arada. Kabızlık için doktır ilaç yazdı nadiren de olsa onu kullanıyorum şimdi

Benim oldu 7. haftadayım ilk kez oldu belli belirsiz bugün kesildi yarın doktor randevum var onu bekliyorum ama süreklilik göstermediyse sorun yok denildi çevremden yarını bekliyorum sürekli yatıyorum bir de
İnşallah her şey yolundadır. Yarın doktor randevunuzdan sonra buraya yazar mısınız gelişmeleri? Ben de yarın gitmeye çalışacağım ama annemdeyim, burada doktor bilmiyorum

İnşallah her şey yolundadır. Yarın doktor randevunuzdan sonra buraya yazar mısınız gelişmeleri? Ben de yarın gitmeye çalışacağım ama annemdeyim, burada doktor bilmiyorum
Bence gidin bana acile git diyen de olmuştu ultrasonda bakılsın sizin de içiniz rahat etsin hem. Herhangi bir kadın doğumcudan sıra alıp gidin derim ben baktırmakta fayda var herkesin durumu farklı olabiliyor çünkü kese ve kalp atışına bakıldı mı sizin?

Çok teşekkürler. Şimdi buradaki devlet hastanesinden randevu aldım yarın sabaha, inşallah düzgün bir yerdir - covidden de korkuyor insan. Kalp atışını 6+1 de duymuştuk, üstünden 2 hafta geçti. Normalde randevum önümüzdeki Pazartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…