2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hadi yaaa bu ünlüler nasıl sezaryen sonrası dümdüz oluyorlar acabaa

Bu arada dün dr a gittim 2li test için. Cinsiyeti de sordum henüz erken ama kız gibi duruyor ilerde netleşir dedi. 11+1 dim ultrasonda 12+0 çıktı. İkili test yaptıran var mı başka

4 haftadan beri hergun kahverengi akıntı geldi benden kırmızı olmadığı sürece korkma dedi dr. 9 haftalık ta kesildi şimdi 10. Hafta dayım bi sıkıntı olmadı
Herkese merhaba ..Ben de 7+4 üm ikiz gebelik 10 gündür sürekli kahverengi lekelenmem var ..rahimde kanama alanı oluşmuş dinleniyorum evde sürekli ..estrofem ve Lutinus devam ediyorum..çok endişeleniyorum artacak diye..size doktorunuz sebebi ne demişti ?

Telefonda söyledim beni çağırdılar gittim alttan muane yaptılar kanama alanı oluşmuş .progestan verdiler
Geçmiş olsun inşallah biter ve sıkıntısız devam eder gebeliğimiz ..Benim de kanama alanı gördü doktorum ..Lekelenme sebebi bu kanama alanı mu ? progestan kaç kez nasıl kullanıyorsunuz ?

Bana yerleşme kanaması bebek yer ediniyor oyüzden demişti ama sen daha dikkatli ol ikiz miş

Kızlar hiç bilgim yok size danışmak istedim.

Doktor ikili test yaptırdıktan hemen sonra bana da randevu al gel dedi. Rutin muayene olarak mi çağırdı bilmiyorum. Test sonrası böyle erken cagiriyolar mi? Yarim saat 45 dk sonra bana gel dedi.

Kesede ufak bir bozukluk varmış o yüzden midir

Bu arada dün dr a gittim 2li test için. Cinsiyeti de sordum henüz erken ama kız gibi duruyor ilerde netleşir dedi. 11+1 dim ultrasonda 12+0 çıktı. İkili test yaptıran var mı başka
Benim de sizinle aynı hemen hemen . Haftaya cuma gidicem bende ikili tarama için.

Kızlar uykudan, yorgunluktan gözümü açamıyorum resmen. Yataktan kalkmak iş yapmak işkence gibi geliyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve yorgunluklar?
aynı durum bende de varr sabah kalkamıyorum kalmak istemiyorum bulantı başlıyo işyerinde akşamı zor yapıyorum resmen uyuyorum bilgisayar başında ben

ikili test bende yaptırıcam inşALLAH istanbulda avrupa yakasında olan varmı arkadaşlar ilk kızımda bezmialemde yaptırmıştım 2 li testini ama bu kez bilmiyorum önerisi olan var mı 13 haftada yaptırıyım diyorum bide belki cinsiyeti falanda belli olur :)

Kızlar bende mide bulantıları başlamıştı şimdi iki gündür yorgunlukta eklendi
Mide bulantısı benimde 6. Haftadan beri var ve üstüne halsizlik ve yorgunlukta ekleniyor, bu halsizlik ve yorgunluk mide bulantısındanmı kaynaklı hiç bilmiyorum, belki de vücut hamileliğe adapte olmaya çalışıyordur, inşaAllah 3 aydan sonra biraz rahatlarız

Bugun bende tekrar gittim doktora. 7+6 yim ama kalp atisi yoktu. Bugunku doktor dwvlet hastanesindeydi ve ozeldeki yarin kurtaja alicakti beni. Bu doktoe ise bekleyelim iki gunde bir gel dedi. Korson olusmaya baslamis takip edicez kalp atisi olabilir de olmayabilir de dedi ama hemen kurtaja almam dedi. Bana dua edin hamile anneler. İlk defa icime bi gun isigi dogdu sanki atacak o kalp.

Ben prilam ve folik asit olarak folidace kullanıyorum. O mu uyuşukluk yapıyor bilemiyorum. Hiç neşem ve enerjim yok, sürekli yatmak istiyorum
Canım prilam halsizlik ve uyku yapar ben bir defa içtim 2 gün kendime gelemedim ben sağlıkçı olduğum için ilaç içmeyi pek sevmem kendi kendine geçiyor gibi ama sabah kusmalarına devam tabi bir de midemde reflü olduğu için sürekli acıkıyorum atıştırmalık şeyler yiyorum mecburum

Ben kendi hastaneme gittim ikili test yapalım mı dedi bende ense ve buruna bak yeter hocam dedim güzel çıktı çok şükür

Seninle aynı son adet tarihimiz aynı ne güzel ilk gebelik mi benim 3. gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…