- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
İnşallah dua ediyorum hepimiz ve tüm hamileler içinİnşallah yavaş yavaş rahatlamaya başlarız canım
Hadi yaaa bu ünlüler nasıl sezaryen sonrası dümdüz oluyorlar acabaaTamam doktora gittiğimde tartılır m ama bu senin ilk gebelik kusmadan iştahsız lik tan verirsin bende ilk gebelikte 11 kg aldım doğum yapınca yine ince ksldim çok güzeldiama diğer doğumda kilolar kaldı sezeryen olunca
Herkese merhaba ..Ben de 7+4 üm ikiz gebelik 10 gündür sürekli kahverengi lekelenmem var ..rahimde kanama alanı oluşmuş dinleniyorum evde sürekli ..estrofem ve Lutinus devam ediyorum..çok endişeleniyorum artacak diye..size doktorunuz sebebi ne demişti ?4 haftadan beri hergun kahverengi akıntı geldi benden kırmızı olmadığı sürece korkma dedi dr. 9 haftalık ta kesildi şimdi 10. Hafta dayım bi sıkıntı olmadı
Geçmiş olsun inşallah biter ve sıkıntısız devam eder gebeliğimiz ..Benim de kanama alanı gördü doktorum ..Lekelenme sebebi bu kanama alanı mu ? progestan kaç kez nasıl kullanıyorsunuz ?Telefonda söyledim beni çağırdılar gittim alttan muane yaptılar kanama alanı oluşmuş .progestan verdiler
Bana yerleşme kanaması bebek yer ediniyor oyüzden demişti ama sen daha dikkatli ol ikiz mişHerkese merhaba ..Ben de 7+4 üm ikiz gebelik 10 gündür sürekli kahverengi lekelenmem var ..rahimde kanama alanı oluşmuş dinleniyorum evde sürekli ..estrofem ve Lutinus devam ediyorum..çok endişeleniyorum artacak diye..size doktorunuz sebebi ne demişti ?
banada oluyorKullanıyorum lekelenmeler yine var şuan azar azar.özellikle fitili içeri attığımda eldivene geliyor normalmi acaba
Benim de sizinle aynı hemen hemen . Haftaya cuma gidicem bende ikili tarama için.Bu arada dün dr a gittim 2li test için. Cinsiyeti de sordum henüz erken ama kız gibi duruyor ilerde netleşir dedi. 11+1 dim ultrasonda 12+0 çıktı. İkili test yaptıran var mı başka
aynı durum bende de varr sabah kalkamıyorum kalmak istemiyorum bulantı başlıyo işyerinde akşamı zor yapıyorum resmen uyuyorum bilgisayar başında benKızlar uykudan, yorgunluktan gözümü açamıyorum resmen. Yataktan kalkmak iş yapmak işkence gibi geliyor. Ne zaman geçecek bu bulantılar ve yorgunluklar?
Bende 11+2 yim şu iki gündür gece daha bi bulantı arttı.. ne zaman geçicek11+4üm şuanda. İnşallah azalır ya
Mide bulantısı benimde 6. Haftadan beri var ve üstüne halsizlik ve yorgunlukta ekleniyor, bu halsizlik ve yorgunluk mide bulantısındanmı kaynaklı hiç bilmiyorum, belki de vücut hamileliğe adapte olmaya çalışıyordur, inşaAllah 3 aydan sonra biraz rahatlarızKızlar bende mide bulantıları başlamıştı şimdi iki gündür yorgunlukta eklendi
Karindan ulrtasyon 6.5 bakarsaniz sevinirim
Canım prilam halsizlik ve uyku yapar ben bir defa içtim 2 gün kendime gelemedim ben sağlıkçı olduğum için ilaç içmeyi pek sevmem kendi kendine geçiyor gibi ama sabah kusmalarına devam tabi bir de midemde reflü olduğu için sürekli acıkıyorum atıştırmalık şeyler yiyorum mecburumBen prilam ve folik asit olarak folidace kullanıyorum. O mu uyuşukluk yapıyor bilemiyorum. Hiç neşem ve enerjim yok, sürekli yatmak istiyorum
Ben kendi hastaneme gittim ikili test yapalım mı dedi bende ense ve buruna bak yeter hocam dedim güzel çıktı çok şükürBu arada dün dr a gittim 2li test için. Cinsiyeti de sordum henüz erken ama kız gibi duruyor ilerde netleşir dedi. 11+1 dim ultrasonda 12+0 çıktı. İkili test yaptıran var mı başka
Seninle aynı son adet tarihimiz aynı ne güzel ilk gebelik mi benim 3. gebeliğimMide bulantısı benimde 6. Haftadan beri var ve üstüne halsizlik ve yorgunlukta ekleniyor, bu halsizlik ve yorgunluk mide bulantısındanmı kaynaklı hiç bilmiyorum, belki de vücut hamileliğe adapte olmaya çalışıyordur, inşaAllah 3 aydan sonra biraz rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?