2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen ilk gebelik :) Evet cnm öyle yapayım teşekkür ederim :) tartıldıktan snr yazarmısınız bakalım ne kdr alınabiliyor :) ben bir de bu halde çalışıyorum çok zorlanıyorum
Tamam doktora gittiğimde tartılır m ama bu senin ilk gebelik kusmadan iştahsız lik tan verirsin bende ilk gebelikte 11 kg aldım doğum yapınca yine ince ksldim çok güzeldi ama diğer doğumda kilolar kaldı sezeryen olunca

Kızlar 9 haftalık hamileyim dün elimi hafif sıyrıkla kesmiştim bugünde elimin kesik olduğu aklıma gelmedi sobanın üstü paslanmış onu temizledim sonra aklıma geldi sizce bir risk olurmu daha tetenoz aşısı vurulmamistim da

Kızlar genital bölgenin az üstünde, alt karnımın sağ tarafında bir nokta var oraya bastırınca ağrıyor ve hafif sert gibi, sizce bu normal mi? oturup kalkarken de biraz ağrı oluyor. Orada küçük bi kist vardı o mu yapıyor acaba, yada bebekle ilgili bişey midir

Sağ tarafım bazen taş gibi oluyor canım benimde ara ara ağrılarım oluyor hatta hapşırınca, oturup kalkınca falan ağrım oluyor bu durumu doktora sordum normal dedi

Doktora görün canım en iyi o bilir

Kızlar bugün tam 8 hafta olduk ve kahverengi kırmızı arası lekelenme geldi.biraz uzandım şuanda 4 saat geçti üzerinden sancı ağrı hiç birşey yok.yaşıyan varmı bu haftalarda

Kızlar bugün tam 8 hafta olduk ve kahverengi kırmızı arası lekelenme geldi.biraz uzandım şuanda 4 saat geçti üzerinden sancı ağrı hiç birşey yok.yaşıyan varmı bu haftalarda
4 haftadan beri hergun kahverengi akıntı geldi benden kırmızı olmadığı sürece korkma dedi dr. 9 haftalık ta kesildi şimdi 10. Hafta dayım bi sıkıntı olmadı

Bende bugün de gittim kızlar, çok şükür herşey yolunda, kanama alanim varmis ama inşallah oda geçer etkilemeden kaybolur gider karından çekildi remziye göre acaba ne olabilir bana da tahmin eden olur mu

Eklentiler

• 20210316_125753.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 110
Selam kızlar kalp atisi duymadan listeye eklenmek istemedim tahmini dogum 27 28 ekim yani 7+5im persembe tam 8. Haftaya giriste kalp atisina gidecem bugune kadar hic sorunum yoktu lekelenme gibi kasik agrisi gibi bugun banyoyu yıkadım mecburen surekli egil kalk oldum tabi ondan beri kasik agrim tuttu progestan yutup uzandim lekelenmem yok henuz sizce normalmi korkmama gerek varmı tum hamile arkadaslarim sakın iş yapma diyodu ama eşim asla yardim etmez bende mecbur kalip yapıyorum ufak ufak tabi bugun biraz zorladim galiba lekelenmem yok korkmama gerek yok degilmi

Kendini zorlamamaya çalış olabildiğince.
İçinde korku olmasın mümkün olduğunca uzan dinlen.❤

Yorulduğunda veya ağrın olduğu zaman beklemeden yat dinlen kısa süre içinde daha iyi hissedeceksin demişti doktor da bana.

İns canım benim bildiğim iyi o çünkü bende ilk gebelikte kanamam olunca vuruldum iyileştim birde progestsn içerek Allah şifa versin sana bebeğine
Teşekkür ederim canım. Evet, biz de böyle olacakmışız ne yapalım:) benim stresten ve sinirden oldu ama buna eminim. Artık sınır yapmamaya karar verdim:) tek sorunum inanılmaz bir kabizlik çekiyorum. Bunda hormon haplarınin da etkisi var. resmen haftada 1 kere anca çıkıyorum

Tesekkur ederim oyle yapiyorum ara ara ani agrim giriyo alttan bicak saplaniyo gibi insqllqh bisey olmaz hakkimizda hayirlisi

Şimdi sen yine lstresden düşük tehlikesi yaşıyorsun üstüne ilaçlardan dolayı kabızlık ıkınma n iyi olmaz bebek için canım yeşillik bol bol tuket kayısı suyu şeftali belki bağırsaklar duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…